[REPLY]
Hvis du ikke har noget imod og vente i uvished, vel og mærke imens de trækker penge for noget der ikke er sendt endnu, så kan du bare handle.
Jeg tror som sådan ikke at det er et fupfirma, de magter bare ikke og holde en aftale.
Bundkarakter er måske lige i overkanten, for de har trods alt skaffet mig en varer, væsentlig billigere end jeg kan købe den til i DK.
Jeg har bestilt to varer, den 25/10 hvor der på Redcoon.dk står at de er på lager. Jeg får så en mail 27/10 om at de er midlertidig udsolgt… og at de først forventer og få varerne hjem den 2/11.
Det er jo hvad der sker, selvom dét at de skriver de har varen på lager gør, at jeg lægger ordren hos dem!
De hæver så pengene for varen den 29/10 på min konto?
Jeg skriver og brokker mig til Redcoon bl.a. omkring at de har trukket pengene.
Jeg får en mail tilbage, med en søforklaring om at deres betalingssystem ikke kan gøre det anderledes, og at det i øvrigt står i deres betingelser.
Det strider mod dansk lov, hvor der klart og tydeligt står at de ikke må trække pengene før varen er sendt.
Så redcoon har altså et betalingssystem, der strider mod dansk lov!!
På redcoon.dk under betalingsmetode/kreditkort, står der dog intet om at de trækker pengene med det samme, der står dog istedet, at Citat: ”denne betalingsmetode kan kun anvendes, hvis de valgte produkter er på lager eller forventes på lager inden for minimum 3 dage” hmmmm….
Nå men det bliver den 2/11, og jeg venter en mail om at mine varer er sendt, men der kommer ingen mail.
5/11 ringer jeg til Redcoon, og de finder ud af at varerne ikke er sendt endnu, men at de vil blive sendt samme dag, og at jeg vil få en mail om det.
6/11(8 dage efter de har hævet pengene) stadig ingen mail, jeg ringer igen til Redcoon, og varerne er stadig ikke sendt, men de skal da gerne blive sendt i dag……… jeg beder dem om og få det bekræftet, og enten sende en mail eller ringe til mig. Det sker selvfølgelig ikke…
Efter anden opkald og snak om annullering den 6/11 lykkedes det dem og sende en bekræftelse på at varerne er sendt.
Se nu var tingene jo ude af Redcoons hænder, og så tog det fart. 8/11 modtog jeg min pakke. 14 dage efter min bestilling, på noget der var på lager…
Redcoon, i stedet for og svare på alle de dårlige anmeldelser i får her på Trustpilot, hvorfor så ikke bruge tiden på og få jeres forretning til og køre tilfredsstillende?
Hilsen en kunde der ikke vender tilbage.
Mads Glahder, Sidsel Marie and Nicolette Fogh Axelsen found this review useful
Var på "jagt" efter en laserprinter, og fandt den ønskede model hos REDCOON, som skrev at den var på lager, intet om leveringstiden, andre firmaer skrev 3 dage, eller flere! Købte printeren og fik på INTET tidspunkt at vide at der ville gå små 2 uger før levering, først skulle transportfirmaet hente printeren, hvilket de kun gør tre gange om ugen dernæst ville transportfirmaet efter en lille uges tid ringe til mig og aftale hvornår de kunne levere - REDCOON skrev at der typisk ville gå 1½ uge - det er meget lang tid. Til gengæld var det nemt at afbestille, den ros skal de trods alt have. Handler ikke mere hos REDCOON
Jeg bestilte søndag D. 28 oktober 2012 et Tamron 70- 300 objektiv og brugte betalingsmetoden bankoverførsel. Tirsdag D. 30 modtager jeg en mail om min pakke er sendt og jeg modtager den Torsdag D. 1 november 2012. Torsdag D. 1 november 2012 går jeg ud og tjekker min postkasse i håb om der er en seddel fra posten, men nej! Selfølgelig er den ikke kommet den dag jeg skal bruge den. Jeg skriver en mail og de siger de vil spore den og sende en ny hvis den ikke kan spore den. Fredag D. 2 2012 er den stadig ikke kommet. Lørdag D. 3 2012 heller ikke og jeg har heller ingen mail fået. Redcoon.dk reklamere med de har 1-2 dages leveringstid. Efter jeg har brokket mig over det har de slettet det fra hjemmesiden og bedt mig tage et screenshot af det og sende. Min pointe er de ikke bør reklamere med det når de ikke kan holde hvad de lover. Jeg kan ikke spore den på track & trace og Redcoon.dk svare ikke. Jeg råder jer alle til aldrig at handle hos sådan en dårlig webshop. Har tænkt mig at anmelde Redcoons indehaver til politiet hvis ikke jeg modtager min pakke inden D. 15 november 2012. Aldrig bestil hos dem!
Delonghi ismaskine:
Rigtig god service og levering kun få dage efter bestillingen. Produktet lever op til beskrivelsen :)
Historie:
Fredag d 12/10-12 Gik mine daværende hovedtelefoner i stykker, og da jeg står og skal på en længere rejse d 20/10-12 skynder jeg mig på nettet i god tid, for finde en webshop med et godt tilbud. Den bedste pris jeg kan finde er på Redcoon.dk
Forløb:
Fredag d 12/10-12 kl 10:22 bestilte jeg et sæt hovedtelefoner, på Redcoon.dk som vel at mærke var en lagervare. Jeg modtog med det samme en ordrebekræftelse på min vare inkl. et link til at følge ordenen.
Mandag d 15/10-12 klikker jeg ind på redcoon.dk for at se hvordan det går med min ordre og kan konstatere at min vare IKKE er afsendt men stadig ligger på lageret hos Redcoon.dk, jeg ringer derefter til redcoon og de forklare at de IKKE afsender deres vare samme dag som de bliver bestilt, men at min vare vil blive afsendt senere i dag.
Tirsdag d 16/10-12 Klikker jeg mig igen ind på Redcoon.dk og kan endnu en gang konstatere at min vare stadig IKKE er afsendt men ligger på Redcoon´s pakkelager, dvs at 3 arbejdes dage senere er varen stadig ikke sendt! Jeg ringer endnu engang til Redcoon og beder om en forklaring og får af medarbejderen af vide Redcoon.dk er i gang med en lager flytning (her undre jeg mig så over hvorfor de ikke har valgt at skrive det på deres hjemmeside eller gøre opmærksom på det da jeg henvendte mig dagen før!) Jeg forklare min sag til medarbejderen og beder hende om at bringe min sag videre til hendes overordnet men får af vide at ”hun kan da godt prøve men at sagen sikkert vil blive slettet pga. lager flytningen” Hvilket jeg finder meget uprofessionelt! Hun lover mig derefter at min vare så bliver sendt i dag og jeg vil modtage den Torsdag d 18/10-12. Senere samme dag for jeg så bekræftelse på at varen er sendt. Her kan jeg så se at varen er sendt fra Holland.
Onsdag d 17/10-12 klikker jeg mig så igen igen ind på Redcoon.dk for at se hvor min vare er og her er statussen undret, men efter at have hevet fat i Redcoon.dk 2 gange regner jeg jo med at de holder hvad de lover og venter spændt til næste dag.
Torsdag d 18/10-12 kontrollerede jeg via Redcoon.dk at min vare stadig IKKE var i DK men ligger på et lager i Holland. Det under jeg mig selvfølgelig over da det jo var i dag d 18/10-12 at jeg var blevet lovet at jeg skulle modtage min vare. Jeg ringer atter en gang til Redcoon.dk for at bede om en forklaring og her er forklaringen at min vare er blevet forsinket og befinder sig i Holland. Dvs. at efter 5 hverdag har Redcoon.dk ikke engang præsteret at sende en pakke ud af det land hvor pakken blev sendt fra. Det er for dårligt Redcoon!!!
Forklaringen lyder igen på at de er i gang med en lager flytning og at kan forvente at modtage min vare i morgen.
Fredag d 19/10-12 Via Redcoon.dk track & trace konstatere jeg så i dag at pakken endnu en gang er blevet forsinket, jeg kontakter så igen Redcoon.dk og her bekræfter de at jeg ikke modtager min pakke i dag, som jeg eller var blevet lovet og dobbelt lovet i går! Men at jeg kan se frem til at modtage mine pakke på Mandag d 22/10-12 dvs. 7 hverdage efter at jeg bestilte en LAGER vare hos Redcoon.dk.
Konklusion:
Det her er ufattelig dårlig kundeservice, jeg er dybt skuffet over Redcoon.dk og vil ALDRIG hverken anbefale eller bruge dem igen! Hold jer fra at bruge Redcoon.dk!
Det er jo også tydeligt at se at jeg ikke er den eneste der er utilfreds med Redcoon.dk og at karakteren her på trustpilot også er i den lave ende.
Men helt ærligt [name removed], er det sådan her du vil drive forretning? Er du fuldstændige ligeglad men hvad dine medarbejdere lover dine kunder og med dårlige anmeldelser her på Trustpilot? Jeg kan ikke tro at du er fuldstændig ligeglad med et hav af dårlige anmeldelser og en dårlig score her på Trustpilot.dk så jeg håber på at du vil stå frem og forklare dig! Og frem for alt rette op på jeres ufattelige dårlige service!
En rigtig dårlig oplevelse!.
Sidsel Marie found this review useful
Bestilte for over 3 mdr. siden 2 ting og fik at vide den ene var i restordre med en dato ,den blev overskredet så en ny dato den blev overskredet så ville jeg gerne have den ting de havde det kunne kun lade sig gøre ved at betale fragt 2 gange!!! skal lige sige at pengene var over ført til dem, for 8 dage siden får jeg en mail om at nu er den ting på lager jeg har modtaget prøver lige og huske dem på den har jeg modtaget, så de kan bare sende den anden, men der der mangler fragt, ok har de ikke haft mine penge så længe at alm. kundeservice men nu påstår de så at der ikke har været penge nok fra start..............ok plat
Købte d. 11.3.12 en internetradio. Sendte den retur 28.8 idet jeg ikke kunne få lyd på de danske radiokanaler, dette har jeg henvendt mig til Redcoon omkring fra starten af. Jeg har sidenhen ikke fået radioen eller mine penge retur? Når jeg har forespurgt til min radio har jeg fået nogle uforståelige mails retur. Nu bliver mine mails ikke besvaret.
Hanne Sjøberg
Jeg bestilte vaske/tørremaskine og komfur hos redcoon.dk og det blev leveret som aftalt. Desværre havde jeg lavet en fejl og havde bestilt en vaskemaskine, men efter en chat med Kundeservice fik vi styr på det. Relativt kort tid efter modtog jeg den nye vaske/tørremaskine og de tog den "forkerte" vaskemaskine med retur. Nogle dage efter var det økonomiske mellemværende også gjort op. Alt sammen med et smil, venlighed og god hjælp - selvom fejlen var min egen.
Jeg købte den her afspiller til en god pris og fik den til tiden. Desværre kunne den ikke hvad jeg troede og var temmelig skuffet.
Jeg ringede til Redcoon Danmark Aps og forklarede min skuffelse. Ingen problem. Der er jo ved lov 14 dages returret på netkøb. så afspilleren røg retur og pengene er blevet lovet til bage.
Med sådan en oplevelse vil der ikke være tvivl om at jeg igen vil benytte redconn igen.
Jeg har købt en Sharp mikroovn hos Redcoon.dk. Det viser sig dog efter, at jeg har fået leveret varen, at de alene har medsendt en brugsanvisning på tysk, fransk, spansk, italiensk og hollandsk. Dette er i klar modstrid med Forbrugerstyrelsens regler, der siger at der skal medfølge DK brugsanvisning. Desuden at der kun kan fraviges fra dette, hvor "dette skal dog være udtrykkeligt aftalt inden købet, og sælger skal bevise, at du har accepteret den manglende eller udenlandske brugsanvisning." Se reglerne her:
Dette er ikke noget jeg har accepteret, og det eneste Redcoon nu kan tilbyde mig er at hæve købet og sende mikroovnen retur. Det er bare ikke godt nok, når man som firma henvender sig til det danske marked!
Jeg bestilte en vare på redcoon.dk for første gang. Der gik dog 5-6 dage før min pakke ankom, hvorimod at de har skrevet på deres hjemmeside at levering tager hyppigst 1-2 dage.
Prisen samt deres service er okay på et acceptabel niveau.
Overalt har min oplevelse været godt. Kan godt anbefales !
Kunne godt finde på at bestille der igen, men ikke ubetinget. Handler der kun pga. priserne. Service og levering er middelmådig.
Bestilte et objektiv (som var på lager) lørdag d. 01-09-2012 og forventer naturligvis ikke at der sker noget før det bliver weekend. Mandag modtager jeg en mail om at varen ligger i forsendelsesafdelingen. Tirsdag trækker de pengene fra min konto, men jeg modtager ingen mail om at varen er blevet sendt. Jeg snakker med redcoon tirsdag formiddag og de vil rykke forsendelsesafdelingen. Onsdag ligger mit objektiv stadig i forsendelsesafdelingen. Det er muligvis ikke ulovligt, men i bedste fald i mod alt god skik at trække penge fra kundens konto inden varen bliver afsendt. Forbrugerombudsmanden udtaler i hvertfald at virksomheder ikke må hæve penge for varen er afsendt: http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Sager-og-praksis/Markedsfoeringsloven/Sager-efter-markedsfoeringsloven/ehandel/Traekning-af-penge-for-vare
Redcoon er dog uenig på det punkt da jeg nævner det for dem.
Onsdag eftermiddag bliver varen afsendt, men postdanmark har først modtaget pakken i dag, fredag d. 07-09-2012. Dvs at jeg tidligst kan modtage min vare på mandag d. 10-09-2012.
Alt i alt 6 dages leveringstid for en lagervare, det er alt andet end acceptabelt og jeg handler ikke hos dem igen.
Ydermere har jeg kigget på det dokument man modtager i den mail der bekræfter at varen er blevet afsendt. Der beskrives betingelserne for at bruge den lovpligtige 14-dages returret som gælder for fjernsalg. Der står at hvis man har åbnet varen, altså brudt emballagen får man kun mellem 50-70% at købsprisen tilbage hvis man fortryder sit køb. Det er i direkte strid med lovgivningen der netop sikrer at man kan afprøve varen frit i 14 dage og returnere den og få hele beløbet tilbage hvis man fortyder. Naturligvis skal varen i væsentlig samme stand, uden skrammer og så videre. Men hos redcoon må man ikke engang tage varen ud af emballagen.
Det er sgu en ommer!!!
Bogi Mouritsen found this review useful
Superprof ekspedition og god pris.
Lev med GLS blev pakke sat uden for min hoveddør, hvilket var fint (og glad for at den forsat var der). Ville have hadet oplevelsen hvis jeg skulle til at "slåas" med GLS omkring udlevering af pakke og køre langt efter den.
har sendt en hardisk til reperation for snart 2 måneder siden og har ikke set noget til den Jeg har rykket for den flere gange men hver gang får jeg en mail hvor der står de har rykket for den hos deres service partner og jeg vil få besked når de ved mere jeg hører bare ikke fra dem før jeg rykker igen ....med samme svar
generelt er deres leveringstider også elendige + at når man har en rekamation kan der gå op til 14 dage før den bliver modtaget hos redcoon det var ihvertfald sådan for mit vedkommende og derfra skal den først sendes til producenten så der er virkelig lang vej !!!!!!!!!!
1.september.....nu har jeg endeligt fået min harddisk, d. 28 august godt 9 uger efter reklamation , forventede egentligt den var repareret efter så lang tid med data intakt , men desværre er den bare blevet ombyttet såh .... 9 uger for ombytning af en harddisk det er overhovedet ikke godt no,k og forventer en forklaring på det lange forløb, og vel egentlig også en eller anden form for kompensation.
men et er sikkert !!!!!!! never redcoon again
Bogi Mouritsen and Sidsel Marie found this review useful
Jeg købte en bærbar Technaxx MusicMan højtaler på redcoon.dk og alting forløb smertefrit.
Bestilling - betaling - levering = OK!
Gode priser. Kan kun anbefales :)
jeg vil gerne have min vare efter 1 til 2 dage,
når jeg bestiller på nettet.
Det burde fremgå tydelige af deres hjemme side af varen skal sendes fra tyskland over Holland.
jeg vil hellere have vare hurtigere end billig.
en lille øf herfra.
hilsen niels
Jeg fik leveret min vare to dage efter den var bestilt. Det skal siges, at den blev afsendt fra Holland så bedre kan det vist ikke gøres.
Modtog fin information fra Redcoon efter bestillngen.
I´m sorry but this is outrageous! I called the company yesterday and fixed a time of delivery for thursday,(logistica teknik) they didn´t say anything about any damaging! (Today I had to call them again because they did not call me at all even tho they were suppose to!) to ask what time will they deliver the tv and they said that they can´t do it today, only tomorrow. Than again not acceptable! I took the day off from work just to receive the god damn tv and now they say the papckage is damaged but the tv not. Well that is awesome! That means they actually had to open the box and exam the tv???!!! Worst site to buy electonics and the logistica must be the worst deliver in the whole world. What an awful combination. STAY AWAY! Looking forward to see the tv tomorrow but I think it is going straight back to where it came from.
Købte en dvb-t box til Playstation 3, kaldet PlayTv.
Det var det eneste sted på HELE NETTE jeg kunne købe den, så jeg var rigtig glad... :D
Jeg har i dag sendt en ny ordre afsted, uden tøven, og jeg kan se den lige er blevet sendt afsted. Så ville helst give dem 6 stjerne, men dette er desværre ikke muligt. ;)
Hilsen en meget glad og trofast kunde.
Merethe found this review useful
Jeg bestilte varen fredag d. 27 juli og jeg modtag tog pakken tirsdag morgen d. 1 august. 5 dage fra bestilling til modtagelse er hurtig i betragtning af at pakken blev sendt fra Holland. Og så er det jo samtidig fint at jeg har sparet 400 kr. i forhold til at købe hos andre forhandlere.
Topkarakter til Redcoon
20. juni 2012 bestilte jeg en håndstøvsuger som de "forventede på lager om 2 dage", så en leveringsdato omkring 25. juni.
22. juni: Vi forventer den følgende levering på vores lager d. 28-06-12
29. juni: Vi forventer den følgende levering på vores lager d. 05-07-12
6. juli: Vi forventer den følgende levering på vores lager d. 12-07-12
16. juli: Ingen opdatering... Ringer til kundeservice for at afbestille.
Det virker som om de snyder med lagerstatus for at få dig til at bestille.
Hold jer væk fra denne virksomhed - selvom de er billige leverer de ikke varen!
Måtte vente i to uger på en brændekløver fra den dag jeg bestilte på nettet. Dette er i mine øjne alt for lang leveringstid, derfor kun to stjerner til redcoon!
Dog fulgte der ikke en dansk brugervejledning med, så den måtte jeg finde på Samsungs hjemmeside.
Jeg havede en god oplevelse med redcoon.dk. Mit Saitek Cyborg X joystick kom til tiden. Den var pakket godt ind. Og sidst, men ikke mindst, så fungerer det perfekt.
Ekstrem lang ventetid, på at få tv'et leveret. Da den så kom, var fjernbetjeningen i stykker. Vi ventede 2 uger på en ny. Da vi ringede efter de to uger for at høre, hvor den blev af, fik vi at vide, at Philips, var holdt op med at lave den. De skulle så til at høre deres andre leverandører om, hvorvidt de kunne levere den.
Vi valgte at levere tv'et tilbage, pga den lange ventetid på en ny fjernbetjening.
De ville give os pengene tilbage. Vi havde nogle diskussioner om hvor hurtigt det skulle gå. De lovede os fredag, at vi ville have pengene inden tre bankdage. De er ikke kommet onsdag. Jeg ringer til dem igen, igen. (De er snart på speed-dial.)
De havde (onsdag) stadig ikke fået godkendt, at vi skulle have pengene tilbage. Ingen har ringet til mig og informeret mig om det, selvom det var aftalen. Nu venter jeg så stadig på at få mine penge.
Efter at have set anmeldelserne her på Trustpilot blev jeg lidt smånervøs efter jeg så DPD skulle levere. Jeg fik dog to dage senere en pakkeseddel fra Post Danmark om at der var en pakke på posthuset til mig.
Det kunne sådan set ikke gøres meget bedre. Den eneste kritik jeg har er så pedantisk, at jeg ikke synes den skal trække ned, men ordren var ikke emballeret med andet end kassen printeren kom i. Personligt vil jeg gerne betale det ekstra for et ekstra lag papir eller pap. På den anden side har jeg sparet en tur på genbrugspladen så intet er så skidt at det ikke er godt for noget!
Bestilte en elektisk græsslåmaksine med opladeligt batteri.
Varen kom hurtigere end lovet, og der var utroligt god service. Jeg blev både kontakte af Redcoon med leveringstidspunkt og af pakkefirmaet (Logistica) , der ville høre om tidspunktet passede mig.
Min tandlæge havde anbefalet Oral B Triumph 5000 elektisk tandbørste men jeg blev helt slået ud da jeg så prisen på denne i Kop og Kande: 1599 kr!!
Jeg gik staks hjem på nettet for i det mindste at spare en smule af beløbet. Hos redcoon.dk blev jeg glædeligt overrasket ved at finde produktet til kun 855 kr - altså næsten halv pris!!!!!!!!!!!! Jeg slog til med det samme og efter kort leveringstid modtog jeg tandbørsten. TAK.
Absolut en billig side at handle på, men alt for langsom og klodset levering. Redcoon bruger en for dårlig kurer, der er for langsom til at reagere på pakkeleveringer. Det giver heller ikke mulighed for flexlevering, så ens pakke tages med tilbage igen af kurer'en. Det er for ærgerligt, og trækker meget ned for mit vedkommende.
Hdmi kablet kom meget hurtigt, men der gik over en uge før tv'et kom. Men det var en god pris, så det gik jo.
Søgte på nettet efter en Samsung Wave og redcoon havde den bedste pris.
Telefonen blev modtaget i løbet af få dage efter bestillingen, men desværre uden dansk version.
Fik telefonen undersøgt ved Telenor og fik oplyst, at det ikke var muligt at få indlagt en dansk version, da telefonen var beregnet til det tjekkiske marked.
Det var bare TRÆLS.
Opr. til redcoon, talte med en meget imødekommende medarbejder, som oplyste, at da de får telefonerne fra forskellige steder, har de desværre ikke mulighed for at sikre sig at det er muligt at lægge dansk version på, tænker at dette måske skulle fremgå af deres hjemmeside....
Jeg opl. at telefonen ikke lever op til min forventning, at jeg derfor fortryder købet, og ønsker at returnere den.
Jeg får god vejledning i, hvordan det gøres bedst og modtager kort efter vores samtale en mail, som bekræfter min henvendelse og en returadresse til recoon.
Telefonen blev afsendt og få dage efter modtager jeg en sms om at den er modtaget hos dem, og at mine penge om et par dage vil indgå på min konto. Og det fulde beløb er kommet retur.
Udover at det var træls, at der ikke var dansk version på telefonen og det kostede kr. 250 at få det undersøgt, og at det kostede kr. 99,- at få sendt den retur som pakke, så har selve servicen hos recoon været god. Produktet levede ikke op til forveningerne, men det gjorde firmaet.
Så jeg tør godt anbefale firrmaet til andre
Vi bestilte kaffemaskine, brødrister og elkedel - Siemens Sensor for Senses.
Redcoon viste sig at have de billigste priser, og der gik ikke lang tid fra vi bestilte varerne, til vi kunne sætte vores nye serie frem på køkkenbordet. ;)
Alt i alt en supergod købsoplevelse, og vi handler gerne her igen.;)
Dansk hjemmeside, men varen sendt fra Holland.
Indpakningen var rigtig god.
Der gik dog ca. 14 dage fra jeg bestilte til jeg havde min vare. Derfor "kun" 4 stjerner.
Bestilte bagemaskine og havde i den forbindlese behov for at ændre leveringssted efter at ordren var placeret. redcoon's danske call-center var meget hjælpsomme i denne forbindelse, og bagemaskinen ankom til den aftalte adresse og i løbet af kort tid. Meget tilsfreds.
Det er nu 8 dage siden jeg købte hos Redcoon. De havde varen på lager, så normalt har man pakken dagen efter. Ikke her: Varen blev antageligt afsendt for 7 dage siden og ligger nu antageligt på et DPD lager i Tåstrup. DPD påstår at de har forsøgt at aflevere pakken hos os kl 07 i går og i forgårs. Vi var hjemme på begge tidspunkter og ingen har været her med min pakke. Nu skal jeg så til Tåstrup hvis jeg vil have min pakke 8 dage efter den er bestilt??? Det er sindssyg dårlig service for et Internet-firma!
**Opdatering**
Jeg kan forstå på DPD at deres medarbejder har misinformeret mig. De forsøgte ikke at aflevere på de tidspunkter jeg var informeret omkring. Jeg tog selv ud og hentede pakken, da jeg ellers skulle have ventet til den næst-kommende mandag for at modtage den og min konklusion er derfor stadig den samme:
1) Hvis RedCoon Danmark ønsker en bedre anmeldelse fra min side, så skal de levere som et dansk selskab - dvs omk 2 dage efter bestilling. Når Redcoon Danmark skriver på deres danske hjemmeside at varen er på lager, så må jeg antage at den er på lager i Danmark og jeg mener derfor at det er misinformerende at pakken så skal sendes fra et central-lager i Holland og derfor kommer omkring 8 dage efter. Jeg anbefaler Redcoon tydeligt at skrive forventet leveringstid på deres hjemmeside; Så kan jeg som forbruger selv vurdere om jeg vil vente 2 dage eller (op til) 11 dage på at modtage min ordre.
2) Denne anmeldelse er ikke af produktet men den oplevelse jeg har haft i forbindelse med bestilling af produkt fra RedCoon Danmark. Mit umiddelbare forhold til køb på internettet er, at det skal være bekvemt og billigt. Det er det faktisk også oftest for mig. I denne situation har det hverken været billigere eller mere bekvemt end at gå ned i en hvilken som helst butik og købt varen. Derfor kan jeg ikke ændre min holdning til denne oplevelse med denne leverandør. Hvis leverandøren skylder skylden på en underleverandør, så må leverandør jo selv få styr på de forhold.
**Opdatering - efter opdatering af virksomhedssvar**
Vedr Leveringstid, så ringede DPD til mig og sagde at jeres leveringsaftale var mere end 2 dage - mener han sagde 4 dage, så det undrer mig at du nu siger 2 dage. Det stemmer ikke helt overens.
Jeg beklager naturligvis at jeg var på arbejde midt på dagen da DPD forsøgte at aflevere pakken til mig. Hvis jeg havde kendt deres arbejdsgang havde jeg selvfølgeligt taget fri (bemærk at dette sidste afsnit er ironisk ment).
Har købt et bølgejern fra Babyliss, på deres hjemmeside, og det er nok det bedste køb jeg længe har gjort;-) dog mister de en stjerne på, at DPD er levering. Synes leveringen er alt for dyr, når de kun vil levere hvis nogle er hjemme og de så kun leverer i tiden man er i skole/arbejde, og DPDs service omkring fuldmagt er dårlig! Kun et held at min lillebror var på vej ind ad døren i samme øjeblik de kom, ellers ku jeg sikkert have ventet længe på det.
Så god service fra Redcoon, men DPD er skyld i at de mister en stjerne, måske endda to!
Mariane Christensen and Steffen Viggo Brøchner found this review useful