We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (11)

Teknikken virker ikke

Jeg prøvede Redspot telefonadapter Linksys SPA-2102 (med en [External link removed] router P-2601-HN-F1) igennem 2 måneder i foråret 2012. Det var ikke andet end bøvl - selvom jeg punktlig fulgte diverse Redspot beskrivelser for opsætning. Jeg resatte router/adapter adskillelige gange. Jeg indtastede alle de forskellige koder/oplysninger igen og igen. Jeg også prøve alle mulige kombination beskrevet på nettet.
Der var forbindelse via telefonen i perioder - hvor det gik fint - i op til nogle dage - hvorefter lyden faldt ud - man kunne ikke ringe op - så alt skulle resættes igen. ALG SIP var slået fra. Alle mulige indstillinger på både router og telefonadapter blev prøvet.

Jeg prøvede naturligvis at snakke med både [External link removed] Redspot. Redspot sagde at det var problem med [External Link] router osv.

Jeg skiftede til [External link removed](med samme [External link removed] router) - og var oppe og køre efter 24 timer. Jeg var nød til at resætte min router en gang i sommerferien - ellers har der ikke været problemer siden. [External link removed] virker. Bemærk at jeg også benyttede den samme telefoneadapter til [External link removed] - oprindelig købt via Redsport.

Min konklusioner er at med det omtalte hardwareopsæt virker teknikken fra Redsport ikke. Jeg kan ikke anbefale Redspot.

Redspot ApS

Hjælp til en netværksspecialist...

Jeg giver Redspot topkarakterer, da jeg har prøvet et par andre udbydere på markedet og endnu ikke har set så god og præcis vejledning (både teknisk og alt det anet) andre steder.
Derudover virker Redpsot Ip telefoni ovenikøbet upåklageligt :)

Der var dog lidt indkøringsvanskeligheder, da jeg havde min egen Linksys router det skulle sættes op på. Da jeg har arbejdet som netværkstekniker i mange år, skulle jeg jo nok have styr på det og sprang måske over et par steder i flg. vejledningen.
Men en meget vedholdende og tålmodig Redspot tekniker overbeviste mig efterhånden om at jeg bare skulle resette udstyret og starte forfra. Og denne gang bare følge vejledningen. Det hjalp og min telefon sprang lige igang.

Har som nævnt ikke haft drift problemer / dårlig lyd / udfald overhovedet.

Fortsæt, Redspot...

Dårlig og ubehøvlet service

Betalte til Red spot for IP telefoni men da de havde problemer med deres teknik fungerede det ikke, til trods for dette opkrævede Red Spot høje gebyrer.

Reply from Redspot ApS

Vi har ikke på noget tidspunkt haft "problemer med vores teknik" så "det ikke fungerede" som du skriver. Problemer kan typisk altid henføres til kundens internetforbindelse eller forkert opsat udstyr. Da det er over 6 år siden du har været kunde er det svært at vurdere hvad problemet i dit tilfælde var.

I det år du var kunde har du ikke betalt dine regninger til tiden en eneste gang og derfor har vi naturligvis sendt dig rykkere.
Redspot ApS

PERFEKT er ingen, men mindre kan også gøre det!

Har nu igennem mere end 5 år, haft mit "Fastnet" hos Redspot! Har haft flere forskellige pakker, pga skiftende behov, har desuden udfordret Redspot ved at købe udstyr som de selv gjorde opmærksom på at de kun ydede begrænset support på. Men det med begrænset har været så som så i vores tilfælde, de har altid ( Lyder som om der har været utallige problemer det er ikke tilfældet, men når man som jeg godt kan lide at "Lege" med det ja så kan det gå lidt galt :-) ) Ydet fænomenal service. Kan kun anbefale Dem. Kan se at andre ikke er helt så tilfredse, så jeg vil nævne at jeg altid har henvendt mig på mail. Det passer også mig bedst, så har man tingene på skrift, og kan tage det når det passer ind. Tak for en kanon og billig Telefon forb.

Lidt start-vanskeligheder

Da jeg skiftede til Redspot, havde jeg fået konfigureret mit udstyr forkert og blev derfor udelukket fra at bruge min telefon. Jeg fik en mail, hvor der stod, at jeg blev blokeret i Redspot's firewall, for at jeg ikke skulle forstyrre driften for øvrige kunder. Jeg skrev tilbage og efter nogle dage fik jeg svar og efterfølgende lykkes det at få sat mit udstyr rigtigt op.

Nu virker det. Lyden og stabiliteten virker til at være i top, men kundeservicen kunne godt være lidt hurtigere og support telefonen er vist ikke nem at komme igennem til. Skriv en mail stedet!

Ny kunde

Vi skulle til australien, og havde fået anbefalet redspot, så vi valgte at betale for en overflytning af vores telefonnummer til Redspot, fik indsendt fuldmagt via email, men intet skete, da vi var undervejs forsøgte jeg flere gange at komme i kontakt med firmaet, men det var umuligt, jeg modtog heller ikke svar på på emails, undtagen på det tidspunkt, hvor jeg giver op og opsiger abonnementet, og beder om at få pengene tilbaget. De var endda så frække at sende en julehilsen. .

Jeg kan meddele Redspot, at hvis det hele var som beskrevet, var der jo ingen problemer,
25 og 26.11 ringer fra australien 10 gange, uden at der bliver svaret..
19.01 2011 indgiver klage til teleankenævnet, der meddeler at der kan gå 3 måneder som redspot kan bruge til at svare i.
Jeg har selvfølgelig bilag for dette hændelsesforløb.

Hvis Redspot ryger i spamfiltret, som jeg ingen indflydelse har på, da det ligger hos udbyder, så må de have et problem, for jeg modtager uden problemer fra bla. andet trustpilot og mange andre uden problemer.
Jeg har fået kreditnota tilsendt pr. mail så det er ikke fordi de bliver udelukket.
Jeg har her den 4.5.2011 modtaget en kopi af alle de mails, som Redspot har sendt til mig, disse var sendt til mig via en emailsadresse der hedder alp@redspot.info, men disse var ikke kommet til min indbakke, det har de så denne gang via postbudet@redspot.info, der har jeg så fået hele forklaringen, at det starter med at jeg har sendt dokumentation til en forkert emailsadresse hos redspot, hvorefter den er røget i deres skraldespand, det er selvfølgelig ærgeligt, men jeg har checket flere gange min konto og der kan jeg ikke se at der mangler dokumentation, og når jeg ikke får respons på mine mails, samt at 10 opkald til Redspot ikke bliver besvaret, samt at jeg kunne læse på nettet, at de var umulig at komme i kontakt med, valgte jeg at opsige abonnementet.
Jeg kan efterfølgende bekræfte via vedhæftede mails, at de har forsøgt at svare.
Redspot skriver sluttelig, at det er mit ansvar at de ikke ryger i et spamfilter, men forudsætningen er da, at man får mistanke derom, og det har jeg ikke på noget tidspunkt, da jeg både har modtaget kopi af svarmails, samt faktura og kreditnotaer.

Redspot har nu truet med politianmeldelse og fængsel i indtil 2 år.
Redspot påstår at mit indlæg var injurende og forsøg på bagvaskelse.

Opdateret 5.5.11

Vi har beviseligt svaret på alle dine mails (19.10.10, 25.10.10, 2 x 8.11.10, 2.12.10, 2 x 4.12.10 og 7.1.11) uden at du har reageret. Det kan tyde på at dit spamfilter har frasorteret vore svarmails.

Du aktiverer dit abonnement og begynder at ringe men vi modtager ikke nogen fuldmagt fra dig. Det har senere vist sig at du IKKE har sendt den til den adresse der var angivet på fuldmagten. Det at du har sendt den til en mailrobot i stedet, svarer til at du har kastet fuldmagten i en skraldespand ved siden af vores postkasse i den virkelige verden.

Du opsiger selv abonnementet indenfor bindingsperioden og vi krediterer portering af nummeret da vi ikke har modtaget en fuldmagt.

Du klager til Teleankenævnet (TA) der afviser din klage fordi du har oplyst at du ikke har klaget til os først. TA fremsender kopi af din klage til os så vi kan behandle den. Vi har behandlet din klage og er kommet frem til at alt er kørt efter bogen og at der ikke var hold i dine beskyldninger. Du er naturligvis velkommen til nu at klage til TA hvis du skulle være uenig i vores afgørelse.

På trustpilot.dk har du i månedsvis udbredt udokumenterede usande og nedsættende udsagn om Redspot. Selv efter du for flere uger siden via trustpilot igen modtog dokumentation for at dine udsagn var usande blev du, trods bedre vidende, ved med at udbrede disse.

Vi behandler vore kunder på en fair måde og forventer naturligvis det samme fra dem. Vi har i månedsvis forsøgt at løse sagen på en mindelig måde uden at det har båret frugt og så desværre ikke andre tilbageværende muligheder end at true dig med politianmeldelse for overtrædelse af straffeloven vedr. injurier og bagvaskelse. Det er meget skuffende at der skulle så meget til før du fjernede dine usandheder.

Det er mindst lige så skuffende og rystende at trustpilot i denne sag, trods fremsendt dokumentation for at anmeldelsen indeholdt en hel række usande og udokumenterede udtalelser, hvilket ikke kun er en overtrædelse af trustpilots egne retningslinier men også direkte er ulovligt, bevidst valgte IKKE at skride ind.

Hvordan kan man have tillid til trustpilot når de ikke overholder egne retningslinier og mod bedre vidende er medvirkende til at overtræde straffeloven ved at udbrede injurier og bagvaskelse?
Redspot ApS

Problemer med opkald der ikke var foretaget!

Jeg er en gamle kunde hos redspot igennem næsten 4 år og sidste år fik vi så en regning med opkald vi ikke havde foretaget... vi havde Skandinavien+ da min konen er fra Sverige og ringede fast til 2 nummerer der over igennem alle år betaler vi kun de 267 kr abonnementet koster.

Og pludselig så kommer der en regning på extra ca. 130 kr til nummerer i andre steder i EU og på tidspunkter vi med sikkerhed kan bevise vi ikke var hjemme, efter emailen frem og tilbage med Redspot og lang ventetid for vi så at vide det er rigtigt at vi har foretaget disse opkald og det er vores ansvar hvis vores nummer og kodeord er blevet brugt , og redspot er behjælpelige med skift af kodeord....

Nå men beløbet størrelse taget i betragtning så betaler vi og får skiftet vores kodeord ... nu er det så sket igen der er ringet til et Svensk mobil nummer i 40 sek. til en pris på 1.58 kr. og vi kender ikke manden der har det nummer i sverige samt vi har ikke været hjemme på tidspunktet for opkaldet..... og den eneste hjælp fra redspot er .... vi er ansvarlige for alle opkald foretaget fra vores nummer og kodeord... og redspot er behjælpelige med at skifte det

Og så er abonnement opsagt for næste gang er det måske ikke små beløb men flere tusinde det drejer sig om

Jeg er skuffet over der ikke er mere sikkerhed omkring Redspot da jeg ellers har været glad for produktet men nu tør jeg ikke mere

Reply from Redspot ApS

Da vi desværre lever i en verden med misbrug, vira, phishingsites mv. er det meget vigtigt at man sikrer sine følsomme informationer. På samme måde som man skal beskytte sin Dankort pinkode skal man beskytte sit kodeord til IP-telefoni.

Generelt vedr. sikkerhed hos Redspot:

- Det er ikke muligt at foretage eller modtage opkald uden korrekt telefonnr. og kodeord.
- Alle IP-telefoni kodeord fra Redspot er stærke kodeord og opbevares udelukkende krypteret på vore telefoniservere. Kodeordene kan ikke ændres af kunden selv.
- Kodeord overføres altid krypteret mellem kundens udstyr og Redspots servere.
- Krypteringen der benyttes er industristandarden indenfor IP-telefoni og anses for sikker.
- Redspot vil ALDRIG bede en kunde om at oplyse kodeordet.

Som vi har meddelt dig, tyder det på at noget har haft fysisk adgang til din telefon eller at du har virus eller spyware på din computer.
Redspot ApS

Kundeservice existerer så at sige ikke

Det er komplet umuligt at få kontakt til virksomheden

Har nu 5 dage i træk siddet i kø 3 timer om dagen

Reply from Redspot ApS

Der kan i perioder desværre være meget tryk på telefonerne og vi anbefaler at man ved mere end 20 min. ventetid sender en email og kort beskriver sagen samt oplyser et telefonnr. så vi kan ringe tilbage.

Hvis du har oplevet 5 dage med 3 timer tyder det på en fejl et sted og du bedes kontakte os direkte via email med yderligere oplysninger.

ZERO Service når det er galt / ZERO service when there's problems

After reading a very positive article in a computer magazine on the internet I ordered Redspot with no hesitation . But sadly ...... This was now months ago . ......I am still waiting, after 3 weeks AFTER the date they say they HAD delivered my service. I have mailed three times with no reply .
I have rung many times with no reply (of the human kind) ..
The IP phone works OK, however I cannot get my phone number moved.
..... Please RedSpot ..... don't say it's TDC and not your problem .... You sold me this service !!!!

John Jaques ... Århus

Sovetryne and Søren Kjeldsen found this review useful

Reply from Redspot ApS

Portering af numre fra TDC tager typisk 5-8 uger fra Redspot har modtaget en gyldig fuldmagt. Er fuldmagter ikke korrekt udfyldt vil det forsinke processen med mindst 3 uger. Den første fuldmagt vi modtog blev afvist af TDC fordi den havde forkert navn. Den anden var ok og nummeret blev porteret d. 16.6.10.

REDSPOT Ualmindeligt godt alternativ til IP TELEFONI

Vi er tilfredse med Redspot service. I indland som udland. Redspot er der når man har brug for dem. Redspot er foregangsfirma I IP TELEFONI.
Der er et hav a muligheder fremnover vi lige har taget hul på at benytte.
Axel Rasmussen

Redspot ApS

Billig IP-telefoni der virker!

Har nu været kunde hos Redspot i et par år, og har aldrig haft problemer med det. Det kører bare. Og så er det billigt!

Kan kun anbefales!