We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (190)

Frisk grønt

Jeg oplever altid at der er god og frisk grønt i Middelfarts Rema 1000.

5 stjerner rema1000 vejle

Friske grønsager, som man ofte kan købe enkeltvis. Gode priser, godt udvalg af varer, og altid flink og glad betjening, og de har et rigtigt godt udvalg af glutenfri varer som jeg sætter stort pris på. Og de lytter til kundernes ønsker.

Priserne passer ikke

I dag var vi i rema1000 i Brønderslev, og kaffeen var sat til salg til 25 kr. pr. pakke.

Vi købte 4 pakker og da vi kom ud af butikken, havde vi betalt 27 kr. pr. pakke.

Tit er tilbudsvarer ikke at finde - kun i reklamen.

overholder ikke købeloven

Pas på med køb af spot varer i butikken. elartikler/elektronikvarer mener kæden åbenbart ikke det er nødvendigt at overholde købeloven for.
Købte en mp3 afspiller, som allerede efter et år havde mistet 50 % af sin batterikapacitet. Ifølge importøren/producenten burde der ved jævnlig brug ikke være en væsentlig forringelse på batteriet.
Købmanden sagde højt og flot at det var et billigt produkt, at det var det man måtte regne med. Det er procucent/importør så ikke enig i.
At man vil tjene penge på spotvarer er helt ok, så længe man overholder købeloven og tager ansvar for de produkter man forhandler

Jens Iver Nielsen found this review useful

tilbud

Det er en dejlig butik at handle i, men jeres tilbudsvarer har i ikke, enten siger de at det er udsolgt eller at varen ikke er kommet fra levenrandøren, så vi gider ikke køre efter jers tilbud, det er spild af tid

Fint til prisen

Fint til prisen, og butikken er rimelig pæn og ren. Det kan nok blive lidt billigere og evt. også have produkter af højeste kvalitet i sortimentet, og så kan vi overvej en 5. stjerne.

Billig varer.

Masse af spændende ting, rigtig flinke folk man bliver betjente af,

Dejlig butik

Dejlig butik og hjemmeside.

Rema er min foretrukne butik :)

Rema - de 100 varers land

Jeg kan efterhånden godt forstå, hvorfor Rema har en fremgang i Danmark.

Der er mange varer at vælge imellem, varerne er friske, butikkerne er pæne, og der er mulighed for at stille ønsker til købmanden.

Måske er det også det der er hemmeligheden - altså købmanden. Jeg fandt nemlig ud af at butikkerne ejes af den enkelte butikschef/købmand, der jo har et stort ønske om at jeg kommer igen for at købe mine dagligvarer i butikken.

Derfor oplever jeg også at der automatisk er fokus på hvor lang køen er, om der er varer nok på hylderne, og at der hentes varer på lageret, når jeg som kunde spørger en medarbejder.

Fortsæt det gode koncept, Rema. Jeg er personligt MEGET glad for for butikken i Viby Sj. hvor der virkelig bliver lyttet til kundernes ønsker og behov.

Ejner Søjdis found this review useful

Rema1000

Skøn butik, med et godt kocept :)

Jeg er vild med deres koncept med at de ikke går ind for mad spild og de derfor ikke har masse tilbud men enkelt vare til lave priser, så man ikke skal købe 3 af en ting for at spare penge.
De har et godt udvalg og deres butikker er nemme at finde rundt i.

Rema1000

Rema er blandt mine favoritter

Jeg synes Rema er blevet en kvalitetsbutik, som stadig formår at skille sig lidt ud fra Netto f.eks. Jeg køber flere og flere produkter i Rema, og handler der flere gange ugentligt.
Derudover, er deres købmænd meget villige til at informere og hjælpe med at bestille ekstra varer, eller oplyse om leveringstider, lægge varer til side. Det er super service som man ikke finder andre steder!

Den bedste mælk

Rema100 har den bedste mælk fra Gram, det er dejligt mælk

Dejligt!

Min lokale Rema 1000 er om nogen den bedste Rema! Hvilken kunne det være? Selvfølgelig i Årslev! Gode varer og priser. Et koncept der siger STOP mad-spild - modsat Føtex!
Dog har de ikke altid alle deres tilbudsvarer hjemme når tilbudet er aktuelt, men så kan du bestille det hjem! Fantastisk!
Glade ansatte, som gerne vil hjælpe.
Altid friske og gode grønsager.

Bedste discountbutik

Slår på alle måder Fakta, Aldi osv... mht. kvalitet og service. Også harde dejlig store butiksgange. Det er altid godt!

God butik!

Handler næsten kun i Rema1000 ude i Aalborg Øst. Den er ren, pæn og altid fyldt op. Priserne er også gode.

Rema1000

Vil man gerne have noget for sine penge og går man ikke mærke er Rema1000 et godt valg, går man efter deres egene mærker lever de fuldt op til andre dyre mærker, men har så også den mulighed at pengene strækker endnu længer og måske har mulighed for at købe noget ekstra til forkædelse til en hyggelig aften.

Genial App

Den app den duer altså bare. Fedt med noget inspiration til nye retter, og så er det overskuelige butikker hvor man kan komme rundt.

Populær.

Her i Ejby har vi en fantastisk butik. Folk er så glade for Rema1000, at de valfarter hertil langvejsfra. Tak for en altid dejlig service til indehaver Bent.

Et dejlig sted

Et godt sted , gode priser og god servive

kanon!

Jeg har aldrig handlet så billigt som i Rema...

varerne er også generelt meget bedre kvalitet end alle andre butikker.

altid nemt og tæt på

Rema1000 har altid det jeg bruger i hverdagen, det er kun særlige speciel varer, som jeg skal andre steder efter, gør ca. 9 ud af 10 af mine køb hos Rema1000, og har endnu ikke været utilfreds.

God discount butik

Discount med holdning, det tør siges.
Rema 1000 har alt hvad jeg står og mangler i det daglige, og ofte til en langt billigere pris end f.eks superbrugsen som jævnt tit er 5-10 kr dyrere pr vare end Rema 1000.

Tak for en dejlig Discount-Kæde

penge at spare

Er genfødt fan af Rema1000. Varersortimentet er udemærket og priserne billgere end netto. Hvis der lå en Rema lige om hjørnet, var det helt sikkert her jeg gjorde de fleste hverdagsindkøb.

rema 1000 Høje Taastrup

Jeg kommer dagligt i Rema 1000,ved Høje Taastrup Station.Jeg møder altid en vel opfyldt Butik,uanset om det er mandag Morgen eller fredag Aften,Desuden en altid ren butik og et meget hjælpsomt og smilende Personale.jeg ved hvad jeg snakker om ,har selv som Slagter arbejdet Supermarkeder fra 1961-1995,fortinvis i lederstillinger.
Med venlig hilsen.
Ole Rath
Kløverhaven 2
Høje Taastrup

Billigste supermarked

Meget billig supermarked, men samtidig nogle gode råvarer og et stort udvalg af produkter. Handler meget sjældent andre steder.

Handler altid i rema 1000

Rema 1000 har (næsten) altid hvad jeg bruge, og så er det også billigt og kvaliteten er super.. Medarbejderne er også rigtig søde.

Men er dog lidt træt af, at deres tilbudsvarer nogle gange slipper op efter et par dage, og så ikke kommer igen. øv

Dejlig lavprisbutik

Dejlig overskuelig lavprisbutik, og kunden i centum

Allan Schou found this review useful

super rema1000 i ishøj

jeg må sige super fed butik friske vare flinke personaler der er der super vi hander der meget intet og udsætter på butikken i ishøj

Gode priser.

Rema1000 er en af favoritbutikkerne her! Der er orden og styr på butikken, fremfor nogle andre her i byen. Deres priser er gode og billige. Websiden er super med deres madplan og online tilbudsavis, hvor det er muligt at lave indkøbssedlen :-)

"Falsk" Varebetegnelse.

Rema1000 sælger to skiver Tyndsteg med den misvisende betegnelse "Højreb".
Kød og pris er udmærket, så hvorfor ikke kalde varen ved dens korrekte navn?

Rema1000

Gode billige basisvarer, men altid udsolgte spotvarer!

Handler jævnligt i min lokale Rema1000, men handler efterhånden kun deres basisvarer, så som mel, sukker, olie, brød, mælk osv..
Har opgivet at tage derhen for deres avis-varer, da de altid er udsolgt, når jeg har mulighed for at handle efter arbejde mandag eftermiddag.
Deres frugt og grønt er tit ikke så pæne, men priserne kan man jo ikke sætte noget på.

Er superglad for Rema1000 i Birkerød

Jeg er flere gange blevet positivt overrasket over hvor gode friske grøntsager og godt hakket kød de har i Rema 1000 i Birkerød. Oven i det så er personalet venligt, der er altid pænt, og jeg må sige deres hverdags lave priser er mindst lige så gode som deres konkurrenter i området! Ofte bedre, især på grøntsager!
De har dog ikke nogle særlige slagtilbud som vi benytter os af, men alle hverdagsvarer handler vi ofte hos Rema1000ben som min datter kalder butikken :-)

Uforskammet uddeler Milnersvej i Hillerød

I Rema 1000 på Milnersvej i Hillerød ville jeg blot købe en sodavand, men blev allerede i indgangen stoppet af hele to Rema 1000 medarbejdere, den ene var uddeleren. De beordrede mig til at tage en kurv med ind i butikken, hvortil jeg sagde at jeg blot skulle have en sodavand. Da jeg fortsatte min gang ind i butikken blev de begge meget ophidsede, og råbte at jeg fand.. skulle tage den kurv, hvilket jeg sagde jeg ikke ville, blot for en sodavand. Herefter blev jeg forment adgang til butikken. Er det en måde at behandle kunderne på ?? Jeg kommer i hvert fald ikke i den butik mere.

Parkeringsrytteri

Der er forskel på de forskellige Rema-forretninger... stor forskel - så en samlet bedømmelse er svær. Men helt ærligt - hvorfor sætte parkeringsvagter til at dunke kunderne i hovedet, når de har været så venlige at handle i butikken! De kroner jeg tidligere lagde om måneden, har jeg nu flyttet ind hos naboen Føtex i Bolbro... der har ophævet deres parkeringsafgifter. Til gengæld er Rema 1000 på Fuglebakken glimrende. Større udvalg. Pænere butik.

Is Rema1000 your company?