[REPLY]
Jeg modtog i dette følgende mail fra dette website:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej
Du er blevet inviteret til at oprette en bruger på onlinemagasinet for ægte drengerøve, Revert.dk!
Tonsvis af babes, sjove billeder, artikler og gakkede videoklip venter på dig.
Du kan oprette en bruger ved at trykke på dette link:
Klik her for at genoprette din Revert.dk bruger.
Ha' det for vildt!
Revert.dk
Du kan vælge hvilke notifikationer du ønsker at modtage på mail, ved at logge ind på din profil. Denne mail er sendt automatisk og kan ikke besvares.
Dette er helt uacceptabelt. Jeg har aldrig besøgt sitet, jeg ønsker ikke at besøge sitet og det fremgår ikke hvem der skulle have inviteret mig. Der står oven i købet at jeg kan vælge hvilke notifikationer jeg ønsker at modtage på mail. Det antyder at jeg har valgt denne spam mail. Der står så at jeg skal logge på min profil for at framelde mig henvendelser. Men jeg har netop ingen profil og hele denne mail handler om at jeg skal oprette en. Det er en meget respektløs henvendelse.