We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (34)

Ordre nr 106399

Super nemt og lækker behandling
Og tingene kommer hurtigt frem !

Helt sikkert det hele værd!

ordre 107195

-Super hurtig levering
-Sendt som maxi-post
-Vil handle igen

Ripnroll

God kvalitet til små penge

Gode produkter af god kvalitet til meget billige penge, kan klart anbefales!

ordre nr. 106922;

Ordre nr : 105927

Super produkt samt hurtig levering. Nem at finde rundt på siden... Helt klart et sted jeg vender tilbage til ;)

Ripnroll

Det kan kun andbefales at handle hos RipnRoll.dk

Jeg har handlet meget online, men det er første gang jeg har modtaget min pakke med omdeling. der gik kun 1 dag.
ordre nummer: 105621

Hurtigt og bulligt

Billige kondomer med hurtig levering!

Ordrenummer 105635

Alt perfekt ;-)

Rigtig hurtig levering og alt perfekt;-)

Ordre #105712

Perfekt

Ordre nr. 104961
Der er meget hurtig levering.

nemt og hurtigt

nemt og hurtigt. Stort udvalg. ingen anmærkninger

Review by confirmed purchaser

Hurtig nemt og bekvemt / Billigt :).

Dejlig nem og hurtig side med stort udvalg. Hurtig levering og diskret levering :).
ordre 103717

ordre nr: 103671 - Mega hurtig betjening og god kundeservice

Jeg var i desperad need of some condoms.
Havde arrangeret en fastelavnsfest for 50 personer og vi skulle bruge en masse kondomer med 1 dags varsel.
1-2-3 og så havde jeg dem dagen efter.

Ripnroll

Ekstrem hurtig og god kvalitet

Vi har været kunde hos RipnRoll siden 2007 og aldrig haft problemer. Ekstrem god service og rigtig god kvalitet. Kan absolut anbefales.

Ordre 103890

Perfekt

Jeg har intet at sætte min finger på - mønstereksempelet på en internetbutik.

ordre 104115

Ripnroll

Tip top produkter, nem at bestille & hurtig levering, alt i alt tilfredshed hele vejen igennem!!

Hej, jeg synes det er rigtig nem med bestilling af varer, meget at vælge imellem. Meget tilfreds med de produkter jeg købte, både god kvalitet og god pris. Utrolig hurtig levering af varen, har anbefalet det til flere af mine venner :)
mit ordrenr 102782

Super hjemmeside

God hjemmeside med gode og billige produkter, og god service og rigtig hurtig levering

Ordrenummer: 102676

Ordre #102820

Jeg kan helt klart anbefale ripnroll, det er billigt (hvis man vil) hurtigt og anonymt, hjemmesiden er overskuelig og spækket med interessante produkter og sjov.
Nu bestiller jeg hovedsageligt kondomer, faktisk den billigste til 1kr og trods prisen føler jeg stadig den er langt bedre til prisen end top konkurrenten, det eneste jeg umiddelbart kan sætte en finger på er at glidecremen godt kan tørrer ud (?) efter 15 20+ minutters brug, ellers har jeg aldrig oplevet noget med dem.

Stort tilfreds med servicen også!

Hurtig levering!

Jeg bestilte mine produkter - som i øvrigt kun kostede en tredjedel af hvad det gjorde på andre hjemmesider! - ved middagstid, og modtog dem om morgenen dagen efter!

virkelig hurtig levering og billige produkter! skal helt sikkert handle der igen

Ordrenummer: 101566

kan varmt anbefales

Super hurtig ekspedition... 100% tilfreds.
Ordre Nummer: 101101

Super

Hurtig ekspedition og forsendelse.
Ordrenummer: 101476

Smukt.

Bestilte og kom hurtigt alt supert!!

-Ordre nummer 99604

meger bra

Bestilte en tirsdag og på lørdag lå pakken i postkassen. Ordrenr 100705

Ordre opdatering #100498

Jeg kiggede rundt på nettet efter billige kondomer og fandt rip'n'rol som er billige. Jeg bestilte kondomerne og dagen efter var de sendt. jeg ventede og ventede kunne ikke forstå hvorfor de ikke kan da der var gået 8 dage uden jeg havde hørt noget skrev jeg til jer. Jeg fik dog hurtigt svar og et tracking nr så jeg kunne finde min pakke. Fik pakken 1 dag. Alt i alt er det god service gode varer dog tog forsendelsen for lang tid jeg skulle vente ialt 9 dage på pakken.

Kan kun anbefales......

Hurtig og diskret forsendelse, samt varer der altid lever op til forventningerne.

Kan kun anbefales. :-) Ordrenr.: 100867

Riv & Rulle!

Har brugt RipNRoll gennem ~4 år og der har altid været hurtig levering uden problemer.
Bare på med dutteren, så sejler kutteren!

OrdreNr: 100751

Som det skal være!

Perfekt service og leveringstid ! odrenr. 99986

Ripnroll

God service, hurtig ekspedition.

Ikke meget at sige. Det fungerer bare. Varerne bliver sendt til tiden i en diskret pakke. Ordre nr. 98473

Godt.

Fin service, overskuelig hjemmeside. Standard kondomer med lang holdbarhed. Hurtig og diskret afsendelse, ingen problemer der.

Fremhævning af ordrenummer giver gratis gave. :-)

Ordre Nummer: 100188

Ripnroll

Kondomer for enhver smag ;o)

Billigste sted at købe kondomer, og udvalget er bredt og for enhver pengepung. Har indkøbt kondomer 2 gange med 1 års mellemrum. Første gang havde samtlige kondomer kun ét års holdbarhed, men denne gang er der ingen "hast" med at få dem brugt... ;o) Lynhurtig ekspedition - sådan skal dét bare være!
(Ordrer #75110 + #98925)

Hurtigt og godt

Jeg bestilte 200 kondomer om tirsdagen som skulle bruges til noget indflytterfest, og de var der om torsdagen, så det var perfekt.

Ordrenummer: 98768

God handel

Hurtig og nem handel til billige penge++++
Det eneste jeg er lidt imod er at holdbarheden på produktet kun er 12mdr,
Sidste gang jeg købte produktet i 2011 var der 25mdr holdbarhed.
God weekend.
Ordre nr.99954

Super som altid

Der er endnu en gang intet at klage over, fin pris, hurtig levering. :)

Ordrenummer: 104160

Bedste priser

RipNroll havde de billigste, helt ned til 80 øre pr. stk ved køb af 100 stk. Og så var det forskellige slags og i den lille indpakning.
Ellers er priserne på de andre produkter også i den billige ende.

Eneste minus er, er fragten kostede 29 kr. og at det ikke så ud til, at man kunne få fri fragt ved købt af X kroner.

---

Jeg fandt så lige ud, da jeg så lidt nærmere på kondomerne, at de kun kan holde til november måned 2012, og de er købt midt i april 2012. Det er altså ikke mange måneder til 200 kondomer. Så jeg vil nu hellere anbefale jer, at handle et andet sted, hvor I kan spare fragten ved at købe lidt større ind og at de så også kan holde.