We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (369)
RJshop.nl

een irig adapter gekocht voor mijn gitaar/ipod
ging na een half jaartje kapot, ben terug gegaan naar RJshop en ik kreeg gelijk een nieuwe mee!
Fantastische service

Een ruime voldoende!

Een ruime voldoende voor RJ Shop. Levering was mooi op tijd. Helaas beschadigingen aan de verpakking van de DVD box die ik gekocht had. Ook bij 1 van de 6 DVD hoesjes is het ringetje binnenin wat de DVD vast houd gebroken.

Verder dus erg tevreden, zo'n gebroken dingetje kan altijd gebeuren.

Snel

Eerst kreeg ik goed en uitgebreid advies via de telefoon. Producten die niet bevielen konden zonder probleem worden terug gestuurd. Levering was zoals beloofd snel en zorgvuldig.

Top Service !

Zonder twijfel kan ik hier schrijven dat ik me niet kan herinneren dat ik eerder zo professioneel en snel geholpen ben bij een internet winkel. Contact verloopt prima, leveringen zijn razendsnel en tegen de juiste prijs.

RJ Shop ? Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar Pro Audio. DJ gear of Studio apparaat!

ps : en nee, ik heb geen aandelen in RJ Shop ;-)

Een Must.

Aan alle muzikanten,

Ik heb een week geleden een AM-105 FX Mixer bij RJshop.nl gekocht.
Ben zeer tevreden,klein en compact om met gemak overal mee te nemen.
Fantastische service waarbij jullie ruim de tijd namen
Een must.
M.v.g. Richard Rohi - Solo saxofonist www.richardrohi.eu

Postieve ervaring

Ik zocht 'n bepaalde microfoon en kwam op de site van RJshop.nl.
De prijs van de microfoon was hier ook nog het goedkoopst.
Heb mijn vaste internet shop bezocht,die was zelfs duurder.
Dit was voor mij een reden om voor RJshop te kiezen.
Bijkomstigheid was,dat ik de restzaken zoals afhandeling etc ook wel eens wilde vergelijken.
Welnu,ik kan vaststellen dat RJshop mij niet teleurgesteld heeft.
Voortaan staat deze dan ook in mijn favorieten lijst.

Close to perfection !

Audio apparatuur nodig, van consumentenspullen to professionele, maar nog steeds betaalbare gear? Zoek niet verder, RJshop heeft het allemaal. Snelle levering, keurig verzorgd, beloftes worden waargemaakt. Een voortreffelijke partner in mijn business !

Prima advies en service

I.v.m. de aanschraf van een aantal wireless headsets contact gehad met de RJshop. Ik ben van prima advies voorzien. Waarom ik zo tevreden ben over de RJshop:
- Veel e-mail contact gehad en altijd binnen korte tijd een reactie (1 uur)
- Goed advies gekregen
- Niet alleen maar verkopen maar mee denken of je wel de juiste oplossing hebt gekozen
- Afspraken 100% nagekomen rond de levering
- Proactief status update
- Snel geleverd

En uiteindelijk dik teverden over de geleverde producten.

RJshop.nl

In één woord te omschrijven: uitstekend!

RJshop is echt een geweldige winkel. Je bestelt het, op werkdagen voor 8 uur 's avonds en het komt de volgende dag binnen. Het bezorgen verdient ook een pluim omdat ik weg was, maar ik zag de bezorger rijden. Aangehouden en ze heeft me beleefd het pakketje gegeven! Helemaal top! Dit is mijn vaste winkel voor mijn DJ-spullen geworden!

topservice

bij dit bedrijf is de service zoals het hoort te zijn , RJ shop is top

RJshop.nl

Good price, great service.

I would recommand RJ Shop to everybody. They have a really nice Showroom and their website is easy to navigate.

But the best about RJ Shop is the service they provide. Not only before the sales; but also after.

Correcte retour

Na een defect product te hebben ontvangen heb ik het product teruggestuurd. niet veel later had ik een nieuw product. De verzendkosten zijn me ook teruggestort. prima service dus.Ook bij een verdwenen paket in een volgende bestelling werd niet lastig gedaan, en werd mij direct een vervangproduct opgestuurd.
2 maal pech gehad dus, maar wel 2 maal geluk dat het bij RJ-shop was.

Good shopping

Als je wil vinden wat je zoekt en het snel in huis wil hebben.
Go there

RJshop.nl

Een goede online audiostore met goed advies en eerlijke prijzen

Ik heb meerdere artikelen besteld bij RJshop en meerdere malen snelle/goede correspondentie gevoerd.
Als er iets "mis" was reageerden ze vrijwel direct en werd er gezocht naar een oplossing, ook advies geven schuwen zij niet, daar waar bij andere audiozaken nog wel eens een overbodig apparaat word aangepraat.

Kortom, goede ervaringen en wat mij betreft mijn favoriete online shop om audio benodigdheden te bestellen.

Reloop Digital Jockey

Ik vind de levering te gek
ik vind de service te gek
Ik vind de klantvriendelijkheid te gek

Ik vind het een goede site

Ik ga hier vaker bestellen

Super USB cabels

Wooow ik heb net een paar USB cabels gekocht en die zijn killar. Nice and flat goede kwaliteit. Echt super. Nu de audio kabels nog en ik ben klaar. Supported by all big DJ and clubs world wide. Dit is de cable for the digital DJ.

Try it ... its really killaaaa

Gee van D owner of Gee Spot Recordings (IBIZA)

www.geevand.com

RJShop is Top!

Klant is koning! Bekabeling besteld die na bevestiging van de order, via de opruiming goedkoper bleek te zijn. Even een mailtje gestuurd en direct antwoord dat ze de bestelling aanpassen. Daarna mocht ik mijn rekeninggegevens doorgeven, zodát het betalingsverschil overgemaakt kon worden. Prima service waar je als klant blij van wordt.
Ga zo door en tot de volgende keer.

RJshop.nl

In een woord: Fantastisch...!

Afgelopen voorjaar kocht ik bij de RJshop een solid state recorder van Marantz met de bijpassende externe microfoon. Na een aantal maanden kwam ik er achter dat ik uit de externe microfoon geen enkel geluid kreeg.

Ik stuurde een mailtje naar de RJshop en legde het probleem uit. Direct dezelfde dag ontving ik een keurig en vriendelijk mailtje terug dat ze het probleem begrepen en dat ze het gingen onderzoeken. Na korte tijd werd ik gebeld en werd uitgelegd dat de externe microfoon fantoomspanning nodig had en dat dit volgens de bestelde configuratie niet ging werken. Direct vertelde men dat men die middag een oplossing had gevonden en dat er een andere kabel nodig was waarmee het wel zou werken.

Vandaag ontving ik (kosteloos) een pakje van de RJshop met de kabel. Ik heb meteen geprobeerd of er geluid uit de externe microfoon kwam. het werkte. Een super helder geluid kwam me tegemoet.

Ik wilde RJshop bedanken voor de ontzettend goede afwikkeling van mijn vraag. Een echt professioneel bedrijf waar ik graag koop. Jullie zien me zeker als vaste klant terug!

Verder kan ik iedereen de RJshop aanraden. En shop waar je ook echt klant bent! Bedankt, ik vind jullie fantastisch!

RJshop.nl

goede site en snelle levering

Goede afhandeling ook na het leveren voor advies bereikbaar!

RJshop.nl

Even online bestellen en accurate en snelle levering.

Onlangs mijn eerste bestelling online gedaan bij RJshop, volgende dag 's morgens reeds bestelwagen aan de deur met correcte levering en ingesloten factuur. Prima ! zo hoort het !

RJshop.nl

Zeer goede service, snelle levering en adequate reactie

Gebruiksvriendelijke website, zeer snelle levering en goede kwaliteit. Bij mijn product was iets mis, kreeg zonder moeite een nieuw product. Werd zeer vriendelijk benaderd door vakkundig personeel. Vraag werd serieus genomen en er werd adequaat op gereageerd. Ik kom hier zeker terug. Dank!

RJshop.nl

Top service, top product!

Bij Rjshop heb ik de dvd Masters of the Airwaves besteld, ik had hem direct de volgende dag in huis! Geweldige service dus!
Ook de DVD`s zelf zijn om van te genieten! Vol geweldige tips van top radio makers! Ze kijken lekker weg, zelfs op repeat stand vervelen ze niet.

RJshop.nl

Geweldige webwinkel, snelle en goede service.

Ik heb bij RJshop een microfoon gekocht, een Rode NT1A met een standaard voor de microfoon. Ook heb ik 3 toetsenborden gekocht. Het bestellen ging soepel en de levering ging ontzettend snel. Mijn bestelling werd netjes afgeleverd maar ik kwam erachter dat een van de toetsenborden een ander toetsenbord was, al gebruikt. Ik heb direct gebeld en de vriendelijke en klantgerichte telefonist heeft mij verteld dat ik de volgende dag een goed toetsenbord toe kreeg gestuurd, en dat andere toetsen bord mocht ik houden. Dit getuigd van erg goede service. Ik ben zeer tevreden en ga vanaf nu zo veel mogelijk daar bestellen.
Tom

geweldige snelle levering

ik ben zeer tevreden over RJshop heb hier een microfoon gekocht vrijdag middag besteld en zaterdag in huis in een deugdelijke verpakking en tegen heel redelijke prijs

van der Meulen Deventer

goed en snel

Met een gerust hart winkelen op internet en heel snelle bezorging! Tot de volgende bestelling.

Betrouwbaar

De RJ-Shop.nl is zowel in prijs, als bezorging, als service erg betrouwbaar!

DIKKE 10 VOOR KWALITEIT

dank je wel RJSCHOP voor de snelle response.
het pakje is zeer goed aangekomen.
wat leuk is,dat er echt nog reclameblaadjes bij de bestelling in de doos waren gestopt.
ben een freak op nieuw sound & light materiaal,koop maandelijks wel iets.
dus extra flyers,aanbiedingen ben ik altijd voor te vinden.
voor levering en kwaliteit,gewoon super,een dikke 10.
groetjes,doe zo verder.....bedankt voor allles.

denk dat we in de toekomst meerdere zaken bij jullie gaan doen.........
jullie prijzen zijn echt super,hem ik vandaag onder vonden in de zomeractie folder.
vb een dap audio vocal microfoon,xlr kabel en microstatief voor maar 39 euro.
hoe doen ze het toch,kost normaal enkel voor het statief zonder de rest.
je vind er echt top prijzen voor beginnende dj's & drive in schows.
Ik ben meer proffesioneler gericht op dit vlak,omdat wij een bedrijf runnen dat op kwaliteit rust,geef liever ietsje meer uit....
maar de koopjes en prijzen liggen echt perfect wie dj gear zoekt........
jammer dat ze in belgie nog niks hebben wat dit kan evenaren........
wij in belgie kunnen nog veel leren van de nederlandse online schops

jennifer

RJshop.nl

Al jaren een begrip door prima service!

Artikel niet op voorraad maar zodra binnen ook dezelfde dag afgestuurd. Netjes:-)

Simpelweg perfect

Het had niet beter kunnen gaan. Ik had deze bestelling vrij laat gemaakt, rond half 7, en hij lag 's ochtends vroeg al op de deurmat. Figuurlijk dan, want door de brievenbus had hij niet gepast.

Uitstekende service.

Zeer tevreden

Ben enorm tevreden over de goede service en uitleg.
En daarbij is de snelle levering ook altijd prettig.

Mij zien ze hier regelmatig terug.

Groet,

Marcel Ruyken
jomaverhuur.nl

ge-wel-dig

De service is goed en snel! Maar ook de klanten-service is perfect! Snel opgenomen, aardige medewerkers. 1 min puntje: niet op zondag open! Want ik wil hun producten NOG sneller binnen krijgen!

RJshop.nl

Goede service en snelle levering

De DVD's van radiodier waren super snel in mijn bezit en ook nog eens heel netjes verpakt en afgeleverd. Ik zou RJShop zeker aanbevelen omdat ze een mooi assortiment hebben en niet duur zijn! Top zaak dus!

Perfect!

Niet de eerste bestelling die ik bij jullie plaats, en altijd alles keurig op tijd! Kom ook regelmatig in de shop, en de deskundige mensen die jullie daar hebben is een pré!

Filter folie besteld

Kreeg eerst een mailtje van rjshop dat de levering nog een aantal dagen zou gaan duren, maar omdat ik het nodig had voor een tuinfeest op 23 juni, hebben zij toch hun best gedaan om het op tijd te kunnen leveren, nogmaals bedankt !!!
M.v.g.
Robin

p.s. Foto volgt nog !!!

RJshop.nl

Mijn pakketje lag de volgende dag al op de mat. Ik vind het persoonlijk wel raar dat er bezorg kosten worden gerekend, waar andere winkels (<link verwijderd>), etc.) de levering gratis doen.. Maar mijn koptelefoon was gelukkig sterk afgeprijsd, dus ik zal er niet wakker van liggen.

RJshop.nl

Snelle levering, groot assortiment en degelijke spullen

Dankzij het enorme assortiment is er altijd wel iets passends te vinden voor professioneel zowel als hobby gebruik. Veel prijsklasses maar tot nu toe alleen maar degelijke spullen. Uitstekende website en vlekkeloze levering. Prima!!

RJshop.nl

Super snel en goede telefonische service

Super snelle levering. Ik had per ongeluk verkeerde product besteld. Gebeld met de vraag of ze nog voor het weekend konden leveren. Ze hebben me 2 keer volgens afspraak teruggebeld en geregeld dat het juiste product op tijd binnen was! Hartstikke goed.

RJshop.nl

Snelle service, lage prijzen, breed aanbod

In de regel binnen een paar dagen - soms de volgende dag al - geleverd. De prijzen zijn zeer concurrerend en het productaanbod is ruim; bij vrijwel alle artikelen kun je kiezen tussen verschillende (hoby/semi/pro) varianten. Er is mij een enkele keer een verkeerd (=anders dan besteld) kabeltje geleverd; het juiste artikel werd per ommegaande nagezonden. Ik kan RJshop van harte aanbevelen.

Geweldig!

Ik.vind vooral de hele snelle levering een pluspunt. Ik bestelde om half 8s'avonds een richt microfoon voor mijn zoon en die werd de volgende dag al geleverd, en dit voor hele lage bezorgkosten. Ook hebben wij prijzen vergeleken en hier kwam dit bedrijf ook heel goed naar voren. Kortom ik zou iedereen aanraden om bij dit bedrijf te kopen want de prijs, de producten en de levering zijn goed.....wat wil je nog meer?