We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (543)

Fremragende kundeservice

Kort før en ferierejsen til Madeira, for at besøge venner, som kun taler portugisisk og meget lidt engelsk, fik jeg den ide at forære min ven en Dansk-Portugisisk v v, Jeg har tidligere købt en lignende til mig selv.
En forespørgsel til Romansk hus blev sendt, og et meget venligt svar kom hurtigt. Bogen er på lager, så blot gå en på hjemmesiden og bestil, så sendes bogen dagen efter. Den ankom til mig ganske som lovet. Meget fin service fra den søde pige hos Romansk Hus.
Efter blot 2 dage på Madeira har den vist sig at have hjulpet ganske enormt på forståelsen.
Har også tidligere købt et portugisisk sprogkursus. Det har ikke kunnet lære mig at tale flydende portugisisk, men det har hjulpet enorm med forståelsen og opbygningen af det meget særprægede sprog, især med udtalen. Kan anbefales.

Kunne ikke være nemmere

Det var nemt at bestille og betale. Leveringen foregik pr mail, da det var en lydfil, så der gik kun et øjeblik, så kunne jeg begynde at lære italiensk og blive klar til ferien.
Kun roser her fra

Review by confirmed purchaser

Effektivt, nemt og hurtigt...

Nem og overskuelig hjemmeside, med hurtig og effektiv ordrebehandling. De holder hvad de lover. Som mine antal stjerner også indikerer vil jeg helt klart anbefale Romansk Hus til alle!

GENNEMSIGTIGHED OG TROVÆRDIGHED

Jeg kan anbefale Romansk Hus til handel. Betalings- og leveringsprocessen uden problemer med god gennemsigtighed og uden ekstra tilbud at skulle forholde sig til. Og produktet er jeg fuld tilfreds med.

Review by confirmed purchaser

Jeg fik kurset 3 dage efter bestilling. Glæder mig til indholdet.

Super Service

Bestilte varer, som kom lynhurtigt. Desværre kunne jeg ikke bruge det jeg havde bestilt og måtte returnere. Ingen problemer der, pengene tilbageført hurtigt. Jeg kan kun anbefale Romansk hus og håber, at jeg en anden gang får brug for at handle med dem. Det var en MEGET positiv oplevelse.

Review by confirmed purchaser

de leverer hurtig. Min bestlling kom dagen efter at jeg havde bestilt.

Dag til dag levering

Allerede dagen efter min bestilling, lå mit kursus i postkassen. Meget fin service.

Review by confirmed purchaser

Stort udbytte for små penge

Man får den her følelse af at blive taget i hånden og ført igennem et nyt univers, et nyt sprog og efter meget kort tid, kan du udtale og sige hele (dog korte) sætninger. Jeg har lært italiensk bag bilrattet, og det har betyder meget for mig, at jeg ikke har spildt tiden med at køre over 100 km om dagen, men har udnyttet tiden godt og så er det forøvrigt rigtig sjovt at lære et nyt sprog :-)
En enkelt mindre god ting er, at når man er færdig med begynder og øvede kursus, mangler der en overlapning inden lydbøgerne. Jeg synes, lydbøgerne er et par niveauer over kurserne, så der kunne det have været rart med nogle ekstra øvelser.

Romansk Hus

Ich will Deutsch sprächen!

Jeg kan ikke sige andet end at det virker som det skal!
Den danske underviser taler jysk - hvilket er vældig hyggeligt, men lidt pudsigt. Begge oplæsere har en behaglig, rolig stemme, og det er virker godt, at det er hhv. en kvinde og mand, der læser op på hvert sit sprog.

Review by confirmed purchaser

Super god og hurtig levering, CD boks dårlig kvalitet

Yderst tilfredstillende og hurtig levering/betaling. Ønsker en bedre kvalitet af selve CD boksen der skal indeholde 4 CD'er og en CD rom, CD'erne klikker ikke godt nok ind og roder lidt rundt. Selve indholdet af produktet nemt og godt.

Review by confirmed purchaser

logisk og nemt at gå til, alt fra ordre og download til selve kurset fungere rigtig fint!

• Kgs. Lyngby , DK
  • 2 Reviews

Super service!

Hurtig levering, hjemmesiden passer overens med varen man får leveret, kun positive ord herfra.

hurtigt og nemt

læste om Romansk Hus via et link på en rejseside - det lød seriøst og ikke mindst tilgængeligt - virker stadig sådan, men er jo lige startet på Italiensk for begyndere.

Review by confirmed purchaser

Spansk for begynder, men jeg hænger på, så jeg ved mit næste besøg ikke er begynder.

Jeg mener kurset er alsidig og godt.
Men synes du ikke spansk er svær, men jeg vil gå igennem det mange gange.
Mener du jeg kan lære det så fortsætter jeg.
Men mener opsætningen er god, ligeledes oplæseren.

Review by confirmed purchaser

Fungerede som forventet, effektivt og uden problemer

God hjemmeside og effektiv behandling af indkøbskurven

Lyn hurtigt

Jeg købte download version og på den måde er man igang med det samme.
Materialet høre jeg i bilen til/fra arbejde, jeg synes det er godt udarbejdet og MEGET brugbart. Kan kun anbefale det til andre

Review by confirmed purchaser

Denondenralleme et superkursus i fransk !

Allerede nu tør jeg godt sige at når jeg er færdig med begynder- og next level kurset, så har udbyttet været større end de tre år i matematisk gymnasium, hvor vi faktisk havde fem timer om ugen i 1. G og tre timer om ugen i 2. Og 3. G.

Hvordan siger man mon:

Fuld valuta for pengene !
Grande valeur pour l'argent !
Bjarne Bach

Total god service!

Jeg var overrasket over den gode service! Jeg bestilte som gave, og skrev derfor i kommentarfeltet, om varen kunne pakkes ind. Jeg har før bestilt gaver over nettet, og spurgt om der kunne pakkes ind, med mere eller mindre heldigt udfald. Romansk hus gav hurtigt svar, at de ville pakke varen ind, og om de skulle lade være med at vedlægge fakturaen. Det var super fedt tænkt af dem;-)

rigtig god service

alt var fint .. god service

Review by confirmed purchaser

Som altid, perfekt leveret. Lige som forventet

Har bestilt 3 bøger tirsdag klokken 13, de bliver levet torsdag med posten. Super.

Review by confirmed purchaser

super service, rettede fejl selvom det var helligdage

et godt kursus der lever op til det vi forventede .

supergod og hurtig service

Rigtig godt sted at handle. Personlig betjening, hurtig forsendelse og pænt udvalg. Kan klart anbefales.

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition - varer var som forventer

Jeg modtog mit sprogkursus inden for få dage, og kursusmaterialet ( Cdèrne ) er helt som lovet.

Kan kun være yderst tilfreds med min ordre.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition

Lynhurtige

Super hurtige, meget kompetent og venlig behandling.

Review by confirmed purchaser

En meget pædagogisk og spændende adgang til det franske sprog

De to kassetter med "Tid til Fransk" er et uvurderligt supplement til andre undervisningsformer, hvis man vil lære - og tale Fransk. Det er et stort plus, at en af disketterne indeholder en skriftlig udgave af de lektioner, der gennemgås på de øvrige diske, man kan lytte og man kan læse, begge dele er væsentlige, især fordi en masse endelser ikke udtales på fransk. Det der præsenteres er et brugbart fransk, som gør at man lære at udtrykke sig på en måde, så man kan klare de fleste dagligdags kommunikationer på en ferie eller til et selskab.
Jeg er meget glad for de to kurser, og har fået mere mod på at tale sproget.

God handel

Meget hurtigt modtog jeg materialet, som helt lever op til min forventning.Blot ærgerligt, at jeg kun bestilte 1.del af franskkurset.
Gitte Ullstad

NEMT

Nemt at bestille, hurtig levering og fin service

Damn!

Det var utrolig nemt at finde rundt inde på siden og min bestilling kom i løbet af to dage, så kunne ikke være mere tilfreds.
Mange tak. :)

Fantastisk hurtig levering

Romansk Hus lever til fulde op til det de lover mht. levring inden for ganske få dage.
Jeg bestilte om formiddagen, og varen blev sendt dagen efter.
Ingen problemer overhovedet.

Review by confirmed purchaser

Uheldig start, får ikke anvendt kurset

Mon det er rigtigt at jeg har fået fastlåst kurset på en PC, og ikke kan flytte det til min i phone?

Jeg får ikke meget glæde af kurset, idet jeg først lagde det på min PC og derefter ville flytte det til min i phone, som vist ikke er muligt. Jeg ville netop anvende kurset, når jeg kører bil.

I Jeres brugsanvisning, er det ikke præciseret tydeligt nok hvordan man skal gøre.

Mon det er muligt jeg kan få det slettet, og derefter få kurset lagt på min i phone?

Reply from Romansk Hus

Hej

Man kan ikke fastlåse kurset til en PC.
Hvis du ikke kan få kurset til at virke så venligst ring til os eller send os en mail. Så vil du få hjælp hurtigst muligt.

Vi har kontaktet Annemarie og hun har fået det til at virke.

God Bedre Best

ingen problemer med Romansk Hus alt er bare iorden

Overse ikke denne mulighed

Jeg lærte "Romansk Hus" at kende sidste år og har siden bestilt flere af deres mate-rialer med CD-er, man kan bruge hvis man hjemme vil træne et fremmedsprog.

Materialerne blev sendt meget hurtigt til mig, og servicen var tip top.Hvis jeg havde nogle spørgsmål, kunne jeg spørge, og de svarede omgående, venligt og grundigt, på mine mails.

Jeg kan kun anbefale alle at benytte "Romansk Hus", hvis man vil lære flere fremmedsprog.

Jeg vil dog anbefale, at man arbejder med disse CD-er hjemme og ikke, mens man kører bil, da man så ville kunne risikere at blive distraheret fra kørselen.

Super

Hurtigt levering

Fungerede super

Fungerede fint og hurtigt..

Hurtig levering- pædagogisk materiale

Jeg bestilte cd'erne lørdag og de kom med posten tirsdag.
Jeg har bestilt fransk undervisning, og materialet lever op til mine forventninger.
Alt gennemgås stille og roligt og såvel dansk som franske forklaringer og præsentationer bruges.
Havde købt intensivt franskkursus i Netto, men det materiale var bestemt ikke for begyndere- det er dette
Jeg kan anbefale Romansk hus

Fantastisk handel

Fantastisk handel

Super

Lavede bestillingen fredag aften, modtog mandag. Jamen så kan det jo ikke blive bedre.