We are hiring!

• Reviews (55)

God hurtig service

Nem og hurtig service.

Fremragende betjening

Man bestiller sine varer, får en kvittering og u løbet af en dag eller 2, står man med varerne i hånden. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.
Hilsen Birgit Mogensen

Super hurtigt

Super vare, go' pris og meget fair fragtpriser.
hurtig levering!

Service i verdensklasse!

Fantastisk hurtig, venlig og fair service! Lynhurtig levering og stilede produkter.

PÅ GENSYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FØRSTEGANGSBESTILLING,

MEN ABSOLUT IKKE SIDSTEGANGSBESTILLING.

Review by confirmed purchaser

mange gode ting. -Og så er de billige

Jeg har fundet en fundet en fed hjemmeside jeg tror du vil syntes om og så er der mange gode og billige produkter.

Hurtig god respons

Godt interessant vareudvalg. Altid gode gaveidéer.

Anbefalet

Super service - også ifm returnering af varer!

Review by confirmed purchaser

Har kun brugt The Price en gang, hvor jeg også fik brug for at gøre brug af ombytte pga. en fejl på en af varerne. Der var god service hele vejen, både ved første bestilling og da en vare skulle byttes. :-)

Dårlig service

Bestilte manchet knapper for noget tid siden, de er ikke dukket op endnu selvom pengene er trukket.. Har forsøgt at skrive til firmaet pr mail men intet hørt!

Lynhurtig levering

Varen blev, allerede leveret dagen efter.....dejlig service

Fint

Havde lidt udfordringer med betalingsmodulet, men det fixede de i løbet af nogle timer, og varen kom upåklageligt. Fin kvalitet til prisen.

Hurtigt

En hurtig levering og service.
God oplevelse alt i alt

Review by confirmed purchaser

Fin betjening - hurtig levering.

Fin betjening - hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

En handel helt efter bogen

Hele handlen fra bestilling over køb til levering foregik hurtigt og effektivt. Varerne var fremme dagen efter.

Helt fantastisk

Der er ikke noget at sætte en finger på. Lyn hurtig levering og god kvalitet i flot emballage. En helt tilfreds kunde :) kan klart anbefales

Hurtig kundeservice

Ved bestillingen havde jeg brug for hjælp og skrev i kontaktformularen. Få øjeblikke efter var der kontakt med kundeservice, der hurtigt gav mig den fornødne hjælp og vejledning. Varen kom få dage efter bestillingen og er af super kvalitet.

Der må dog gerne være billeder af, hvordan skjorteknapperne ser ud fra siden, så man kan se låsetypen.

RoyalEshop

Service i top + lidt ekstra!

Hurtig levering, flotte varer, stort udvalg og sød kundeservice der glædeligt giver det lidt ekstra, så det hele falder på plads!
Klart anbefalelsesværdig!

Klart anbefalelsesværdig!

Og det på trods af min pakke blev forsinket men den klarede Prinsen så vi kunne få det hele til at gå op i en højere enhed alligevel :-)

Super effektivt

Rigtig god hjemmeside met et KÆMPE udvalg. Købte en julegave, men skulle så byttes til en anden - super let og effektivt

Meget tilfreds og vil med stor glæde købe her igen :-)))

Super service.

Jeg vil anbefale The prince webshop til andre i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Rak, profesjonell og bra service

Mine varer var akkurat som forventet - tusen takk!

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg. Billige priser. Hurtig levering.

Jeg bestilte et par manchetknaper med motiv. Bestillingsforløbet var ment og overskueligt. Tre dage efter lå det bestilte i posten. Pakken var forsvarlig embaleret. Et lille suk er dog, at den var som pakke. Det bestilte kunne være pakket som brev. Så ville forsendelsen kunne være lagt i postkassen, istedet for at skulle afhente den hos Pakkeleveringen. PostDanmark har det jo med at forsøge aflevering af pakker, når vi er på arbejde. Men ellers billigt, nemt og hurtigt.

Reply from RoyalEshop

Hej Niels, det var godt at varen var som forventet, vi arbejder på at gøre vores forsendelsesmuligheder bedre, og skal nok tage dit suk med i overvejelserne! Mvh Kurt

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering.

Jeg bestilt det fredag eftermiddag, og havde det mandag, da posten kom.

Hurtig og fin levering

Super god service, fint pakket ind lige til at give som gave. Kan stærkt anbefales........

Hurtig, fejlfri handel

Bestilte to par manchetknapper lige før jul og var selv lidt i tvivl om de ville nå frem før jul. Det gjorde de allerede to dage senere. God hurtig handel.

Meget hurtig levering

Ingen problemer og meget hurtig levering - selvom det var lige op til jul

Fremragende købsoplevelse

Kan varmt anbefale The Prince Webshop!
Bestilte et par manchetknapper kort inden jul, og blev holdt godt opdateret på email om forløbet af min ordre (ordre placeret hos leverandør, ordre udført af leverandør, ordre modtaget hos Prince og sendt videre til mig).
Havde undervejs bange anelser om den ville nå frem til jul, og var derfor i kontakt med kundeservice, der var yderst kompetente og meget hjælpsomme.
Pakken nåede frem inden jul (PostDK havde ikke givet besked om at pakken havde ligget til afhentning i Døgnposten i fire dage...), farmand blev glad for gaven og jeg er yderst tilfreds med hele forløbet!

Reply from RoyalEshop

Hej Mikael, Det var godt de nåede frem i tide, det er altid lidt nervepirrende op til jul. Vi overvejer iøvrigt stærkt at opgradere shoppens leveringssystem så vi kan servicere post danmark døgnpost kunder bedre ! Mvh Kurt

Review by confirmed purchaser

Lækker kvalitet på produktet og hurtig levering

Jeg har købt ved dette firma to gange. Har begge gange oplevet hurtig ekspedition og lækre produkter til fornuftige priser!

Holder hvad de lover!

Her kan du handle uden bekymringer. Varen kom hurtigt og var pakket forsvarligt ind. Kan klart anbefales!

Review by confirmed purchaser

Nem hjemmeside, hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering af den nøjagtige produkt.

Produktet ligner som på billedet, lige hvad jeg manglede.
Super oplevelse.

Det fungerer bare!

Jeg vil gerne anbefale The Prince Webshop til alle. Det er en god, overskuelig hjemmeside, priserne er fornuftige, og betaling og levering går fuldstændigt smertefrit. Eneste grund til at den ikke får 5 stjerner er at sortimentet er lidt begrænset.

Reply from RoyalEshop

Hej Sarah - tak for de pæne ord ! Vi er meget glade for feedback fra vores kunder, så hvis du har tid hører vi meget gerne hvad det var du synes der manglede i sortimentet ! Mvh Kurt

Hurtigt og iorden

Bestilte en vare. Kunne efterfølgende se pengene var hævet på min konto og efter et par dage modtog jeg varen uden problemer.
Dog ville jeg gerne have haft en bekræftelse på bestillingen f.eks pr mail.

Reply from RoyalEshop

Hej Anne-Mette, godt at du er tilfreds med varen og forsendelsestiden. Jeg beklager du ikke har fået emails ! Normalt får du en ordrebekræftelse og en mail når vi har sendt varen. Jeg kan godt se at du måske ikke har fået ordrebekræftelsen, det får vi lige kigget på for fremtiden - men afsendelsesmailen skulle være sendt - måske er den endt i din spamfolder ? Mvh Kurt

juleræs

nu er den sidste julegave i hus.....

Reply from RoyalEshop

Hej Lene - jeg håber at varen og leveringtiden var i orden ? Hvis ikke hører vi meget gerne fra dig ! Vi vil jo gerne have så mange stjerner som muligt :) God Jul og Godt Nytår - Kurt

Review by confirmed purchaser

Superhurtig levering og flotte indpakninger

Hurtig tilbagemelding på ordren og fin opfølgning på mail.
Varerne var forsvarligt pakkede ind. Jeg er helt vild med metalæskerne, det havde jeg ikke lige forventet. Super hurtig levering.

Reply from RoyalEshop

Tak for rosen :) Vi bør nok begynde at vise hvilken box produktet kommer i, vores produkter fra Dalaco kommer alle i de meget lækre metalboxe - mens andre leverandørers boxe ikke har helt samme standard, selv om de stadig er funktionelle.

hurtig

Hurtig levering og varen set ud som på billedet ahr lidt pænere

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, fine varer det kan ikke blive bedre kun +++ herfra, kan varmt anbefales.

supert

Strålende fornøyd me levering og handel

Super service!!!

Sendte pakken med det samme...