We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (223)

SERVICE!!

Jeg har copy-pastet min mail til RunForest her, det udtrykker nok bedst min oplevelse med køb af Asics Nimbus-14.

Jeg har modtaget mine sko, faktisk ca. 15 timer efter min bestilling, det er SAFTSUSME godt klaret!
Jeg valgte jer, pga. den urimelige gode pris på løbeskoene, men at I behandler min ordre og får den sendt afsted på få timer, trods jeg bestiller kl. 17:55 er jo for vildt!

Jeg er meget imponeret og tilfreds, det skal i vide, TAK for en god handel!

Virkelig service!

Ingen problemer, på trods af bytning af varen. Virkelig god service.

Service helt i top

Jeg bestilte løbesko, som jeg fik hurtigt.
Desværre var der en fejl i sålen på den ene, men jeg aftalte en tilbagelevering, og fik et par nye sko hurtigt og helt uden problemer. De nye sko er helt ok.
Der var god service og de var hurtige på mailen, som blev besvaret og fulgt op på hele tiden.

Som det skal være

Købte løbesko - samme model som de sidste 10 år, så ingen overraskelser her. Valgte run forrestpga modellen, jeg kunne få her og ikke i loebeshop, som jeg tidligere har handlet hos. Run forrest leverede hurtigt og korrekt. Alt som det skal være.

Køb af Ascis gel nimbus 13

Første gang jeg har handlet med jer - absotut ikke sidste, Skoen kunne afhentes 2 hverdage efter bestilling en super sko og så til en god pris. Vil gerne anbefale jer til andre. Tak for god service.

RunForest - Billige løbesko

Biligst og hurtig levering.

Alt kørte nemt og supert. Jeg vil helt sikkert handle hos RunForest. igen.

Som forventet

Som forventet. Varen bestilt og varen modtaget. Ingen problemer der.

Klasse butik

Fik med det samme vejledning omkring noget løbetøj jeg stod og manglede.
Og var ikke i tvivl om, at ham jeg snakkede med havde styr på det udvalg de har i butikken.

Utrolig god service!

Godt udvalg

Der er et godt udvalg af løbetøj, som man ikke finder andre steder. Kunne godt bruge en størrelsesguide. Levering var nem og uden problemer

Lynende hurtig levering!

Den ønskede sko var ikke på lager. Bad om at blive adviseret, når skoen var på lager igen.
Torsdag morgen modtager jeg mail om at skoen er på lager. Jeg bestiller og modtager skoene fredag formiddag!.
Det er da express levering - fantastisk.

God nethandel

Det fungerer fint - og med hurtig levering

RunForest - Billige løbesko

Fin behandling og godt produkt

Jeg havde et gavekort til RunForest, og besøgte derfor deres hjemmeside. Fandt et godt produkt til en god pris, men registreringen af gavekortet kom ikke igennem ved online bestillingen. Jeg havde dog anført det i bemærkningen, og blev derfor kontaktet via mail for at uddybe oplysningen. Det lykkedes således både at få varen, og også at benytte gavekortet. TAK.

RunForest - Billige løbesko

Rigtig gode priser og service i topklasse

Hermed mine bedste anbefalinger af en seriøs og serviceorienteret netbutik.

Tip Top!:)

Hurtig levering! Og perfekt vare....:) Alt som det skal være!

God oplevelse

Fandt hurtigt varen, nem checkout og super hurtig levering.

RunForest - Billige løbesko

Runforest er en af mine yndlingsbutikker!

Først og fremmest tak for en fremragende kundeservice over chat på hjemmesiden en aften ved 21-22 tiden, hvor jeg blev vejledt i, hvad der burde passe bedst til mig. Efter nogle dage besluttede jeg mig at bestille løbeskoene. Bestillingen blev afgivet ved 14-tiden og efter 1-2 timer fik jeg en mail om, at nu var pakken afsendt. Næste dags formiddag fik jeg besked om, at pakken nu lå klar til afhentning i min lokale Spar forretning. Alt klappede og levede op til mine forventninger. Mange tak Runforest...

God service.

De havde ikke de sko hjemme som jeg bestilte, men jeg fik på mail tilbud om at få dem sendt når de kom hjem igen. Blev ringet op og tilbudt en nyere model til samme pris, da den gamle ikke kunne skaffes mere.
Et sted jeg gerne handler igen.

Rigtig god service

Et dejlig sted at handle, med rigtig god service

Dorte Ehlers, Holstebro

Dag til dag leveringen fungerede ikke helt perfekt; men efter at have kontaktet runforest, beklagede de fejlen og leverede den efterfølgende dag. God, venlig og absolut løsningsorienteret service. Jeg vil absolut anbefale runforest til andre.

Holder hvad de lover!

I jagten på et par billige løbesko, er jeg tilfreds med at finde et dansk firma som er i stand til at konkurrere på prisen med udenlandske firmaer.

Ydermere syntes jeg det er god stil at de tør være ambitiøse i forhold til f.eks. levering, men de har rent faktisk noget at have det i.

Derfor 5 stjerner.

Om 800-1.000 kilometer er jeg sikker på, at jeg kommer tilbage m.h.p. at købe et par nye gel-kayano.

Perfekt service

Meget lave priser og lynhurtig levering. Eneste ulemper er, at udvalget ikke er så stort og at der kan gå et vist tidsrum før en udsolgt varer er på lager igen (jeg ventede en månedstid, men havde heldigvis ikke et akut behov). Sandsynligvis ikke sidste gang, at jeg har brugt runforest. Har også kun hørt positivt fra andre kunder :-)

Hej Steffen,

Tak for din anmeldelse. Vi håber sandsynligheden er på vores side. Jeg håber du få en god tur i dine nye GT.

Vi har netop gennemgået vores indkøbsaftaler og processerne i den forbindelse - og i den forbindelse er målet at leveringstiden skal ned - helst ned til dag-til-dag levering på alt.

Krisitan
RunForest - Billige løbesko

Samme gode service altid !!!!!!!

De ved bare hvad kunderne vil have, og det leverer de...kort og godt - super service

Hej Lizette,

Tak fordi du endnu én gang har handlet hos os - dejligt at se du får brugt dine løbesko flittigt.
RunForest - Billige løbesko

Fantastisk kundeservice og lyn levering

Jeg skrev en email til deres kundeservice, jeg fik svar med det samme, og flere endnu da samtale udviklede sig. Min bestilling blev sendt samme dag, og dagen efter blev det leverede. Kan varmt anbefale shoppen, super service, super levering, super kvalitet! Tak for en fantastisk god handlen!

Hej Andreas,

Tak for din fine anmeldelse og du fik den rådgivning og service der skulle til at vælge de rette løbesko.

Håber du får nogle gode ture i dem.
RunForest - Billige løbesko

Det er min nye foretrukne webbutik til løb!

Jeg bestilte et par løbesko, men jeg formåede desværre at overse, at lige præcis min størrelse ikke var på lager... Det var jeg ret ked af, da jeg hellere ville betale lidt mere på en anden side end at vente. Derfor skrev jeg til Runforest's kundeservice, for at høre om de vidste, hvornår skoene igen kom på lager, og hvis det tog lang tid, om det så var muligt at afbestille skoene. Dette fik jeg desværre ikke noget svar på, og det er grunden til den manglende femte stjerne. Men det endte med, at jeg nogle dage efter fik en besked fra Post Danmark, som sagde, at mine sko kom dagen efter.
At de skaffer et par sko, som ikke er på lager, på så kort tid, synes jeg er ret utroligt, og derfor vil rigtig gerne handle hos dem igen!

Hej Simon,

Jeg vil prøve at gøre leveringstiden mere tydelig på siden - det skal naturligvis ikke kunne overses. Men godt skoene kom frem og størrelsen passede.

RunForest - Billige løbesko

Allt fungerade snabbt och utan problem.

Allt fungerade snabbt o smärtfritt. Priset var bra och produkten var den jag förväntade mig.

Super hurtig levering.

God hjemmeside og hurtig ekspedition.
Så er det heller ikke alle der har INOV 8 løbesko på lager i store størrelser..!

/Flemming

Mange tak Flemming.
Sig endelig til hvis der er andet INOV8 jeg kan hjælpe med en dag. Spørgsmål modtages også med kyshånd :-)

Bedste hilsner
Jens Jakob
RunForest - Billige løbesko

præcis som det skal være!

Bestiller nemt og hurtigt og modtager varen kort tid efter. Lever bestemt op til mine forventninger til en god nethandel.

Hej John,

Dejligt at høre vi levede op til din forventninger. Håber vi ser dig igen næste gang du leder efter løbesko eller løbetøj.

Rigtig god handel

God handel og hurtig levering :)

Hej Thomas,
En god handel er når begge partnere er tilfredse - så dejligt at høre vi har gjort vores del godt nok og vi er bestemt også glade for du har valgt at handle hos os.

Louise

Billige priser og hurtig levering. Top karakter!

Hej Louise,

Tak for topkarakteren, det varmer her de mørke og lidt kedelig efterårs aftener. Håber du er kommet afsted i de nye sko.

Det var meget nemt.

Det gik nemt og hurtigt

Hej Lasse,

Dejligt at høre det gik nemt at handle hos os - håber det går lige så nemt med at få skoene brugt.

God oplevelse

De kæmper virkelig for, at man skal få den bedst mulige oplevelse. Deres kundesupport er også super god!

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse og for du fik en god oplevelse. Håber det gik godt til Varde ½ marathon.

nemt, hurtigt og effektivt

nemt, hurtigt og effektivt

Reply from RunForest - Billige løbesko

Tak for anmeldelsen - og det er nemt de tre ting vi har fokus på.

MegetTilfredsstillende

Jeg har kun positive ting at sige om mit køb hos Run Forest. Jeg bestilte tirsdag eftermiddag og varen var hjemme hos mig torsdag formiddag.

Hej Dennis,

Dejligt at høre du er meget tilfreds med købet hos os. Håber at se dig igen.

Lynspurt mht. levering

Super hurtig levering. God feed back fra Jakob i tilfælde af udsolgt.

Hej Lone,

Tak for den positive anmeldelse.

Billigt og nemt.

Mange data om skoene, så det er nemt at vælge den rigtige, samt en smart funktion, så man kan se om man skal en anden størrelse sko, sammenlignet med dine nuværende løbesko.
Billigt og supernemt.

RunForest - Billige løbesko

Utrolig hurtig ekspedition :-)

Bestiller et par løbesko mandag aften, og modtager dem med posten onsdag på job. Det er service :-) Hurtig ekspedition. Fedt.

Hej Morten,

Tak for anmeldelsen. Jeg håber du får nogle gode løbeture i de nye sko.

hurtig, effektiv og troværdig

Fandt mine nye Nimbus14 til den bedste pris hos Runforest. Bestilte søndag, sendt mandag og leveret tirsdag.

Hej Thomas,

Godt dine nye sko er kommet sikkert frem. Håber du har får dem luftet en masse.