We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (47)

Dårlig service

Bestilte 2 stk pendel , betaler, ekspedienten oplyser at lamper kommer i starten af næste uge. Efter en uge var gået hører jeg ingenting fra Salling, kontakter afdeling og få at vide at lamperne bliver først bestilt når " revegilde " bliver afslutet så jeg kan forvente at varen leveres tidlige efter en til to uge. Jeg kan ikke forstår hvorfår de skal have min penge i minimum tre uger for en almenlige vare. Det er uacceptable. Fik overført mine penge tilbage på min konto.

Salling

God service og hurtig handel

Har købt flere gange på salling.dk og det har altid gået glat.

Service helt i bund!

Første og sidste gang jeg har handlet på Salling.dk! Bestiller 3 bakker fra Hay - får hurtigt mail om at den ene er udsolgt, som egentligt er fair nok. Tre dage efter er varen dog stadig annonceret på deres hjemmeside, selvom den er udsolgt. Min bitterhed ligger dog i, at min pakker forsvinder hos Post Danmark - og jeg kan hverken få penge tilbage eller tilsendt ny vare. Efter en lang dialog frem og tilbage over mail, får jeg at vide at jeg ikke kan få penge tilbage før efter 6 uger! I følge købeloven ligger det fulde ansvar hos virksomheden, indtil varen er leveret i hånden til køberen - også selvom varen mistes af fragtvirksomheden. Efter jeg henviste til købeloven fik jeg svar tilbage, at dette skulle vendes med chefen, som ville komme hjem fra ferie en lille uge senere. Har nu ventet i over 2 uger på svar, og har prøvet at maile Salling.dk utallige gange, og har intet hørt. Så må nu se i øjnene at mine penge er gået tabt. Sidder med en bitter følelse, og vil aldrig nogensinde anbefale nogen som helst at handle hos Salling Online.

Ingen problemer overhovedet!

Købte en tilbudsvare fra Salling på nettet og fik den leveret uden problemer, godt pakket ind og med lidt bonusmærker ved siden af. Virkelig god service på en vare, som der formentlig ikke var den store profit på.

Overholdt aftalerne

Varer op til jul kom til tiden og var fint indpakket. Det var en god service. Min anbefaling gives.

Salling

Dårlig og manglende kundeservice - ikke moden til at drive netbutik

Jeg bestilte online hos Salling et massagesæde til Kr. 1.500,-. Jeg havde set det lidt billigere i andre netbutikker, men valgte at handle hos Salling, da jeg mente de havde et godt og troværdigt navn.. Efter at have modtaget en ordrebekræftigelse hører jeg ikke mere før jeg 2-3 dage senere modtager en pakke fra Salling. Pakken ser ud til at være pakket ind af et barn. Da jeg åbner pakken, kan jeg se, at mit massagesæde har været ude hos andre eller brugt som demo, da den originale emballage er brudt. Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, da jeg har betalt fuld pris. Endvidere har Salling sendt det forkerte massagesæde. De har tilsendt mig en billigere model, end den jeg har bestilt og betalt. Fejl kan jo opstå - det er jeg klar over. Jeg skriver derfor en mail til Salling, hvor jeg beder dem sende det korrekte massagesæde samt en returlabel, så jeg kan sende det forkerte retur. Efter 1 fuld arbejdsdag har jeg intet hørt fra dem. Jeg rykker dem derfor på mail - stadig intet resultat. Nu er der gået 2 fulde arbejdsdage uden jeg har hørt det mindste kvæk. Det er simpelthen for dårligt. Jeg håber da, da det rigtige sæde i ubrudt emballage dukker op på et tidspunkt. De har hævet alle pengene. Desværre sker der nok først noget efter sådan en anmeldelse. Derfor vil jeg opfordre andre til at handle online andre steder. Ideen med online salg går fløjten, så der skal bruges så meget tid på reklamation etc. Vi laver alle fejl, men det er for dårligt at de ikke besvarer mine henvendelser.

Mvh. Jakob Larsen
Østervrå

Salling

Servicen er altid i top, meeeeennnn....

Er kæmpe Salling fan, såvel varehus, som netbutik. Servicen er fantastisk, der aldrig problemer med ombytning, returnering eller reklamation. Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke kan bestille til døgnpost og at der fra det nye år er porto på, for det har stor betydning for, hvilken netbutik jeg vælger.

Rigtig fin service

Bestilte en julegave hos Salling.dk natten til tirsdag, og den er lige kommet i dag, fredag. Jeg skrev til deres kundesupport torsdag, da det ikke er muligt at se ordrestatus på deres hjemmeside, og er stort set lige blevet ringet op af deres kundesupport, der undskyldte den langsomme levering her i juletiden og indrømmede, at det ikke er så heldigt, at man ikke kan se ordrestatus.

Synes det er rigtig fint, at fragten er gratis og jeg kunne endda få pakket gaven ind med til/fra-mærkat udfyldt.

En god handel

Jeg bestilte nogle varer fredag morgen og havde dem med posten tirsdag.
Det er en fin reaktionstid.og jeg er tryg ved Salling.
Jeg kan dog kun fem stjerner til butikker, der adviserer når varen sendes.

Jeg vil handle der igen.

Salling

Uheldig handel - dog med en god afslutning

Jeg bestilte d. 25. oktober 4 stk. menu bordskånere i Sallings onlineshop. Da jeg stadig intet havde hørt fra dem en uge senere tog jeg kontakt via deres mail support. Jeg fik et standard svar om, at der var travlt i øjeblikket, så levering måtte forventes at tage op til 10 dage. OK....
Da jeg d. 18. november stadig intet havde hørt ang. min ordre, tager jeg igen kontakt til deres online support. Det er i dag d. 22., og jeg har intet svar fået på min efterspørgsel. Jeg har bedt dem slette min ordre nu - ikke at jeg forventer noget svar.

Tilføjelse:
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af en ansat hos Salling, som har beklaget håndteringen af ordren og har tilbudt mig mine varer uden beregning - super fin stil :-)

Amatør online butik

Hold nu op en ringe oplevelse!

Bestilte en stokke stol på tilbud den 22-10-2012, med beskeden om ca. Optil 1 uges leveringstid ( kan man i det hele taget sige det?) den 1-11-2012 ringer jeg og spørger hvad der sker!?! De havde lidt bøvl men når jeg kom hjem fra ferie i dag den 6-11-2012, så ville jeg kunne hente stolen på posthuset. Nu er jeg så kommet hjem og der har ikke været nogen post forbi!
Salling's kundeservice lukker jo kl. 16, så jeg må vente til imorgen før end jeg må ringe og brokke mig igen!!!

FAT DET NU ONLINE BUTIKKER!!!! Når der loves en leveringstid, så SKAL den holdes ellers gider vi forbrugere ikke at handle hos Jer igen!!!!!

Det skal dog siges at de ikke har trukket pengene endnu!

Janus found this review useful

Overholder ikke lovet leveringstid

Af deres hjemmeside fremgik det, at varer ville blive sendt i løbet af 4-5 hverdage efter bestillingen. Jeg bestilte tidligt en mandag morgen og regnede derfor med at kunne have min vare til weekenden, men der endte med at gå 7 hverdage, inden de sendte den... Og jeg modtog ikke nogen form for information fra dem om, at ordren var blevet forsinket, ligesom man heller ikke blev klogere af at logge ind på deres hjemmeside for at se status på ordren.

Nu har de ændret teksten på deres shop til, at varer sendes i løbet af 10 hverdage, så de ser ud til at være opmærksomme på problemet. Men ærlig talt, så burde man kunne forvente noget bedre af et kendt firma som Salling.

Til gengæld skal de have ros for gratis forsendelse.

Salling

Lang leveringstid og virker upålidelig

Jeg bestilte i søndags varer på Salling online, men har endnu ingenting modtaget. Ringede til dem og fik at vide de havde "for travlt" grundet mange ordrer og derfor var ordren endnu hverken pakket eller sendt, lidt ærgeligt når man nogle af tingene var en fødselsdagsgave til imorgen lørdag.
De praler af hurtig leveringstider, men lad vær med at tro på det , de holder ikke hvad de lover.

Janus found this review useful

Mangelfuld !!

Jeg bestilte varer på hjemmesiden, og da der stod "hurtig levering", regnede jeg med, at varerne ville komme i løbet af min. 3-4 dage.
Da der var gået næsten 14 dage, havde jeg stadig ikke modtaget min bestilling.
Jeg ville ikke vente længere, så jeg annullerede handlen pr. mail og bad kundeservice bekræfte, at ordren er slettet. Men jeg har heller ikke hørt fra kundeservice.
Underlig og uanstændig måde at drive netbutik på.
Jeg kan kun vende tomlen nedad, og egentlig skulle de ikke have en eneste stjerne.
Jeg har besøgt deres internetbutik for første, sidste og eneste gang!

Mikkel Jæger found this review useful

Salling

ikke imponeret over online shop

De trækker pengene men sender ikke varen, når man rykker får man at vide at der er yderligere 3 ugers levering. Fair nok, men dagen efter kommer pakken alligevel - altså har de ikke styr på noget som helst.

Umuligt at få svar fra kundeservice, de tager flere dage om at besvare en simpel henvendelse pr mail.

Har ellers altid elsket dem for deres gode service, men der er gået lidt for meget discout og konstante udsalg i det ;-(

Meget utilfreds!!

Jeg havde bestilt en pande over deres onlineshop som skulle pakkes ind, da jeg modtager pakken, opdager jeg at det ikke er noget bølgepap eller æske omkring panden og heller ingen gavebånd, men kunne tydligt se på afstand det var en pande, en 5 årig kunne have pakket den pænere ind, sjusk!! Har absolut ikke levet op til mine forventninger og salling ry, vil aldrig selv handle i deres netbutik igen eller anbefalde andre det.

amatører

Jeg sad i søndags på nette og søger efter noget parfumer, under min søgning, valgt jeg at gå ind på Sallings hjemmeside, fandt hurtigt noget, jeg kunne brug ( Armani Code Homme 20 ml edt til 99,95 ) jeg er rigtig glad nu. Men det varet kun til tirsdag aften hvor jeg få en mail fra Salling, de fortælle mig at den er udsolgt, og kom med forslag til noget, som måske kunne være interessent, de nævner noget fra hugo boss, jeg gå ind på deres hjemmeside, for at se på det, kunne ikke find det, skriver så igen til salling, for at spøger ind til. For bare at få af vide at det også er udsolgt, hvem tilbyder noget som man ikke har på lager ?

Under mit skriveri med salling, spøger jeg hvorfor, jeg stadig kan se armani code til salg om tirsdag, få af vide at det er en fejl, da jeg skriver det her, har jeg været ind på sallings hjemmeside, og det er stadig til salg der inden. Hvordan kan det stadig være en om onsdag, når de har vidst det i tre dag ?
Hvordan kan de reklamer med hurtigt levering, når man to dagen efter man har bestil det, før de skriver at de er udsolgt af vare ?

Hvordan kan de tilbyde at ombytte, til en anden vare som de ikke har på lager?

Det virker for mig, som om de er en gang amatører. Og ikke en stor varehus.

Mikkel Jæger found this review useful

Salling

Alt var i sin fineste orden og HURTIG levering! Tak til Salling!

Altid en god oplevelse

Som regel gode sælgere der ved hvad de taler om, mangler dog lidt info omkring hay papirtæpper. Super med gratis fragt til hele landet.

Suverænt!!

Jeg køber en gave til min nevø, beder om at få den pakket ind, og sendt til min adresse.
Det kan bestemt ikke være lettere, det eneste jeg betaler for er selve gaven, gratis indpakning og gratis porto!.
Bestemt ingen ting at komme efter, så skulle det lige være at de ikke har børnepapir, men papiret bliver jo alligevel flået af :).

Alt i alt, super god oplevelse, uden nogen som helst problemer..

Kan varmt anbefales. (jeg håber i hvert fald der er mange der ønsker sig noget fra salling til jul)

Salling

super hurtig og god servic

Super det var hurtigt fremme og der er gratis fragt :D og man får også del i de gode tilbud på nettet :D

Salling

Online shoppen har sine mangler

Jeg købte en vare den 26. april, den 27. april modtager jeg en email med et track og trace nummer og jeg kan se at pengene er hævet. Da jeg efter fem dage ikke havde modtaget varen kontaktede jeg salling pr. email, valgte at ringe efter 30 timer da jeg ikke fik et svar og fik fat i en venlig supporter. Problemet var at ordren var i restordrer, så derfor viste track og trace intet. Men som kunde fik jeg intet at vide om det, og det er lidt underligt at de sender en mail med et track og trace nummer samt hæver pengene når varen endnu ikke er afsendt.

Salling butik er dog fortræffelig så derfor fire stjener :)

Super hjemmeside

Godt nok er udvalget ikke enormt, men jeg har været heldig at finde 2 ting, blandet andet Kahler til under halv pris på salling.dk, hvilket er meget sjældent, at man kan finde så gode nogle tilbud på lækre varer. Og pakken ankom efter 2 dage. Desuden er fragten gratis, hvilket er prikken over i'et. Så kan klart anbefale salling.dk!!

Super!

Varen kom 2 dage efter den var købt. Gaveindpakning var gratis ligesom forsendelsen. Det er bestemt ikke mit sidste køb hos Salling.

Salling

God service og hurtig levering

Bestilte en fin tripp trapp stol på tilbud og allerede efter 2 dage modtog vi den, til trods for der stod leveringstiden kunne være op til en uge. Helt sikkert en god oplevelse.

Ingen kvaler

Dejlig nem overskuelig side.. Fandt en billig tripp trapp stol. De manglede baby set til stolen i samme farve som stolen, vi kontaktede dem og de fik dem hjem samme dag.. Så jeg bestilte fredag og havde det allerede Mandag formiddag. Behagelig kundeservice, hurtig levering og gode priser.

Kan ikke udtale mig med hensyn reklamationer da det ikke har været nødvendigt (endnu)..

Salling

Generalt en helt ok oplevelse....

Jeg købte nogle krus og parfumer derfra. Fragten var gratis, det var vist et tilbud de kørte i december. Leveringstiden var 3 dage. Så det hele var fint nok. Det eneste minus var dog indpakningen af mine krus & parfume...der var ikke noget bobbelplast eller andet omkring. De lå bare i den æske der hørte til og så var der avispapir i selve kassen det hele kom i. Så jeg tror ikke der skulle have været så meget til før noget af det kunne være gået i stykker. Ved godt det ikke ville være mit problem, men det ville stadig have været ærgeligt
Handler gerne her igen

Fri fragt i julen.

Jeg har bestilt en jakke fra Salling. Den blev leveret lynhurtigt og fragtfrit. Det er bare alle tiders service i juletiden.
Kigger helt sikkert på mulighederne for julegavekøb via nettet hos Salling igen næste år!
/Lone

Salling

Det bedste stormagasin i verden!

Du får ikke denne service nogen andre steder and hos Salling, de er altid meget hjælpsomme, og skaffer altid en vare hvis de ikke har den. Her i juletiden har jeg flere gange bestilt vare pr. tlf. modtaget dem få dage efter, pakket fint ind, og FRI FRAGT. Hvis vi engang imellem får en gave som vi ikke kan bruge og vi ikke ved hvor den er købt, er Salling altid søde til at bytte til noget andet, hvis de forhandler denne vare. Har vi en vare der er blevet defekt bytter de også altid uden diskution (dog altid med lidt problemer og diskuterende frem og tilbage, hvis det er i afd. for børnetøj 8-16 år) men ingen andre afd. er der problemer. jeg køber aldrig en gave andre steder, og alt hvad vi selv skal bruge bliver købt i salling, hvis det er noget de har.

Salling

Sender pakke-tracking nummer uden at sende varen

De har fejl i deres ordresystem, og kan sende et Post Danmark trackingnummer uden at have sendt varen. Det er ikke smart hvis man køber gaver som har en deadline.

Der skal stå "udsolgt" i deres onlineshop hvis de ikke har tingene.

De annulerede ordren så jeg mistede ikke penge og var flinke i telefonen.

kun hjemmesiden

hvis jeg kun skal dømme udefra hjemmesiden så bliver det kun til to stjerner da jeg synes den er meget mangelfuld.
Synes jo ikke rigtigt man kan drive en hjemmeside hvorpå det eneste der står er åbningstider og så kan man lige se deres katalog.. burde kunne gøres bedre.

Gratis levering i julen

Jeg har benyttet mig af Sallings "gratis levering i julen" service. Jeg bestilte en vare, som kom dagen efter. Super hurtig levering.

Emil S. Andersen found this review useful

God webshop

Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge.
Men vidste også præcis hvad jeg skulle have.
Men jeg måtte indtaste mit navn og adresse 3 gange før det blev accepteret. Een gang til og jeg havde lukket siden.
Men god pris
hurtig levering
GRATIS levering :-)
Og Juleindpakket
Såå det var svært at bibeholde pesimismen...

Salling ur-/smykkeafdeling

Jeg har aldrig iolevet noget lignende. Jeg købte et D&G ur derinde fra en ung pige som proppede uret så hårdt ned i en Sallingæske (fik ikke originalæske eller noget som helst med) at det da jeg kom hjem var gået fra hinanden. Gik ind til hendes venindekollega som var meget ubehøvlet da jeg ville have pengene tilbage og til sidst blev jeg ignoreret og kigget mærkeligt på. ALDRIG køb noget fra Salling ureafdeling, men gå til en autoriseret urmager!!!!

herretøjs afdeling (aalborg)

jeg var inde for at købe en jakkesæt til min mand,
og fik ikke ret meget hjælp fra ekspedienten, som var
ubehøvlet og vil åbenbart ikke sælge noget.

Salling

Altid superservice i Salling (Aalborg)

Jeg handler ofte i Salling, hvor servicen generelt er højere end andre steder i byen. Hertil kommer at de har en virkelig god (men desværre også lidt dyr) dagligvare afdeling, hvor man kan finde både de gængse ting, men også lidt mere specielle varer. Bageren er rigtig god, super lækkert brød. Har spist i deres Bistro og her er der helt klart forbedringsmuligheder.

Is Salling your company?