[REPLY]
Som mangeårig bruge af Scannet, kan jeg klart anbefale firmaet. Vi har haft vores hjemmeside hos Scannet i 10 år, og er meget tilfredse. Produkterne, som Scannet tilbyder bliver løbende opdateret, og der er altid hurtig, forståelig og kompetent support, og vi har aldrig oplevet, at firmaet har forsøgt at sælge moduler eller produkter, vi ikke har haft brug for. 5 stjerner herfra.
Scannet har taget sig af os uanset hvilken type spørgsmål vi har stillet. Og deres standardiserede service virker upåklageligt.
Man får ikke lyst til at se til anden side.
Ærligt talt så føles det som rent røveri. Det kan ikke siges pænt.
Jeg er tidligere bruger af scannet - er nu skiftet fordi de simpelthen ikke lever op til de forventninger jeg har som bruger af en moderne webshop. Usability er for dårlig og kunderne bliver ikke modtaget med en god og moderne webshop. Derudover er deres forretningsmodel ikke god for os brugere - de er billige at komme igang med, men skal man en smule mere end basis standard koster det kassen. Skal du igang med en webshop vil jeg anbefale du starter ud med en holdbar platform - det er Scannet ikke!
Som ansvarlig for Go-Fishing´s webshop og nyhedsbrev er den en ren fornøjelse, at samarbejde med et firma som Scannet.
I processen med nye problem stillinger på vores Loyalty Manager eller webshop oplever jeg en super og effektiv support afdeling hos Scannet. Det er meget kompetente medarbejder som sidder klar ved telefonen og ofte kan problemer klares med det samme.
Et lille ekstra bifald må give til deres nyhedsbrev ( Loyalty Manager) som er ekstrem nemt og overskueligt at arbejde med.At deres design opsætning får ens nyhedsbrev til at lige en million , giver endnu mere lyst til til at lege med de mange muligheder der findes i systemet.
Tjek vores webshop Her http://shop.go-fishing.dk/
Hos Scannet får man altid hjælp til alle spørgsmål, de er tålmodige til at forklare og hjælpe. Jeg er rigtig tryk og har været kunde i mange år.
Jeg har brugt deres webshop løsning tidligere og det er meget godt og nemt at betjene De har også en rigtig god support som hjalp mig flere gange.
En meget troværdig partner og en meget stabil og professionel løsning.
Min shop kørte lidt langsomt, ringede ind til Scannet i dag på en helligdag og en ½ time efter kørte shoppen som normalt, det er dejligt med så god en service og man ikke skal vente på at det bliver hverdag før problemet bliver løst
Dette beviser at ScanNet tager ansvar for deres kunder.
I et år har jeg haft ScanNet som udbyder, så jeg sovet godt om natten mens de passer på min shop.
Mvh.
havedammen-shop.dk
Hermed et par ord - en anbefaling til ALLE, der måtte overveje Scannet!
Jeg har været kunde hos Scannet i en del år nu, men altid kun som lille kunde... der er ikke tjent mange håndører på mig. Alligevel.... har Scannet altid leveret virkelig god service. Der er så at sige aldrig ventetid, når man ringer - man kommer lige igennem, og når jeg er kommet igennem, har jeg altid fået en venlig, solid og professionel hjælp.
Senest i dag Lillejuleaftens dag... jeg ringer med et problem, der almindeligvis ikke kunne klares en dag som denne... alligevel oplever jeg IGEN, at der bliver gået den ekstra mil!!! Jeg bliver ganske enkelt glad over at blive behandlet godt!!!
Scannet kan ikke sammenlignes med de billige hosting løsninger man finder massere af på nettet. Der er direkte telefon support og de er altid hjælpsomme. Der er fleksible løsninger med massere af muligheder. Serverne er stabile og ikke overbelastede. Alt i alt i en god løsning og value for money :)
Jeg har gennem mange år været kunde hos Scannet, og har kun positivt at fortælle.
Gennem årene har jeg haft selv haft egne hjemmesider og e-mail for flere virksomheder placeret hos scannet men også henvist mange af vore kunder til Scannet - og altid kun med positiv respons til følge.
De gange, hvor jeg har prøvet andre, har jeg altid mødt problemer og uheldige situationer - og er endt med at flytte det hele over til Scannet.
Jeg kan kun anbefale dem som leverandør - det virker hver gang.
Jeg har benyttet mig meget af ScanNets support i forbindelse med opstart af min webshop. Den hjælp jeg har fået af ScanNets ansatte, har på alle måder været fyldestgørende, og det har sjældent været nødvendigt at spørge ind til et svar, jeg har fået. Det er primært mail-supporten, jeg har benyttet mig af.
ScanNet får de bedste anbefalinger herfra.
Mvh. Annabell Stampe Neville
Indehaver, Naturlig Start - økologi til de mindste
www.naturligstart.dk
Jeg har arbejdet sammen med ScanNet i snart 15 år. ScanNet er altid løsningsorienterede og har igennem årene været en udbytterigs samarbejdspartner!
Vi har altid fået god sparring på opgaver, til gavn for os og vores kunder. Stor ros til supporten og kompetente medarbejdere med en bred viden!
Jeg er meget tryg ved at bruge ScanNet som udbyder – Det er jeg glad for at kunne give videre til vores kunder!
John Christiansen
Helium Webbureau ApS
Vi har I vores virksomhed brugt Scannet i snart mange år til vores store tilfredshed. Vi bruger især deres Webshop 2, som er et af de bedste standard shopsystemet på markedet. Deres service er i top og man kan ringe til dem til kl. 24 på alle hverdage og kl. 16 i weekenderne - det er en super mulighed, som vi ikke så få gange har benyttet os af.
Vi har igennem mange år arbejdet med ScanNets produkter og må sige at produkterne har den bedste kvalitet og at supporten lever op til deres slogan "Danmarks bedste".
Der er nogle der synes at Scannets produkter er lidt dyrere end andre leverandører inden for hosting, dette er også rigtigt, men man må bare sige at man betaler for hvad man får.
Hvis vi har haft et problem der skal løses hurtigt eller et spørgsmål til nogle af vores webshop2 løsninger, så er det verdensklasse at man kan ringe 24/7 og få dansk support og det koster selvfølgelig lidt, men det er jo også ens forretning det gælder.
/Toke
decato ApS
Vi havde brug for en ny platform til vores webshop, www.airplayshop.dk, og søgte derfor en samarbejdspartner, som kunne levere en professionel webshop løsning, god support og ikke mindst stabil drift. Vi fandt til fulde dette hos Scannet.
Uanset om vi har brug for support i weekender eller aftener, så sidder Scannet support altid klar. De hjælper os altid på vej med et svar, og er løsningen ikke ligefor, så vender de hurtigt tilbage.
Med en Scannet webshop har vi desuden kunne få et unikt layout på shoppen, og vores udviklingsmuligheder med vores butik er store.
Vi kan kun anbefale Scannet som webshop leverandør!
I forbindelse med at skulle hoste flere sider, har skannet fortsat vist sig meget dyr, samme problem var med email ekstra ekstra, og nu efter mange år hos skannet siger vi tak, og ringer at vi flytter domæne, da de er gor dyre. nu sender skannet forsat faktura og rykker samt har sendt en til inkasso. De vil først have et brev at vi vil flytte domænet, så nemt at få svært at slippe af med. Og dyrt,
Et plus er kort nedetid,
Genral god services for at kunne lave ændringer koder mm
Søren found this review useful
Når man som hosted Exchange kunde forlader ScanNet sletter de ikke en ordentligt på deres Exchange (mail) server. Det betyder, at nuværende kunder på ScanNets server ikke kan sende mails til ex kunder. Dele af ScanNets systemer tror, at ScanNet stadig håndterer mails for den kunde, der har forladt dem. Derfor slår de ikke op i DNS (internettets "telefonbog") og finder ud af hvor mailen burde sendes hen. I stedet ligger de den hen i et hjørne på deres Exchange server og venter på at jeg som (tidligere) kunde selv kommer og henter den - men det gør jeg jo netop ikke fordi jeg ikke bruger dem mere. Konstaterede problemet første gang tilbage omkring 2005/2006. Meddelte det til support som (efter 4 henvendelser) fik det løst. Nu er jeg i nyt firma som netop har forladt ScanNet. Konstaterer så, at de stadig laver samme fejl. Jeg var så naiv at tro, at de havde fattet at det var en procedurefejl hos dem, da jeg fejlmeldte for efterhånden en del år siden i anden sammenhæng. Jeg troede da, at de havde fundet en ny måde at håndtere sletning af kunder der ikke systematisk skaber problemer for email trafik fra deres nuværende kunder til tidligere kunder. 2 stjerner er nådigt. Ikke at rette en systematisk fejl efter 5-6 år. Hvor længe kan de betragtes som i god tro?
Søren found this review useful
I forbindelse med at jeg flyttede min mail-hotel fra ScanNet valgte jeg ikke at opsige ScanNet - så jeg havde noget der virkede, hvis nu der skulle opstå problemer med det nye...
Problemet kom så, da jeg flytter min mail, kan jeg ikke længere modtage mail fra øvrige ScanNet brugere. Da jeg blev opmærksom på det, kontaktede jeg dem, og forklarede dem problematikke, hvortil de siger, at jeg skal gå på deres min-ScanNet for at sige op, og de lige ville sende mig log-on-oplysninger. Jeg protesterede højlydt, at jeg jo ikke kunne modtage fra dem, men fik svaret, at det kunne de omgå. Men nej, der kom ingen mail.
Jeg har måtte kontakte dem 3 gange yderligere, for at det nu endelig virker. Hver gang har de kvitteret med en mail, som jeg ikke har modtaget - det var jo det, der var problematikken!! Jo jeg kan læse min mail på exchange-serveren, men det har jeg ikke tid til også at følge op på.
Når man skal bruge flere timer på noget, som burde være standard, så bliver man træt!
Peter Havskov Christensen found this review useful
Jeg ejer www.Luckylittleme.se som er en af Nordens største webshops med børnetøj. Vi har opgraderet fra webshop 1 til webshop 2. Desuden har vi fået lavet en masse specialtilretninger.
Vi har haft en tæt dialog med ScanNet igennem hele forløbet, som har ageret yderst professionelt og har gjort meget for at forstå vores forretning.
Vi har tusindvis af Varianter med stor udskiftning og har lagt meget vægt på et smidigt system til oprettelse af varianter på flere sprog. Det har vi fået!!
Som alle andre migreringer har der været "bump" på vejen, men vi har løst dem sammen!
En stor fordel er ScanNets support som næsten er 24/7, så man kan ringe i weekenden når f.eks et udsalg starter...
Alt i alt en tilfreds kunde igennem 6 år.
Mvh
Peter Kirkebye
VD
Lucky Little Me AB
Marck Bertelsen found this review useful
ScanNets produkter har altid levet op til forventningerne, og har der været tvivl, så er supporten klar 24-7. De er altid yderst engagerede og kompetente, og jeg har aldrig oplevet at de ikke kunne løse mit problem indenfor et acceptabelt tidsrum.
UG, kryds og slange til ScanNet og deres supportteam.
Sammenlignet med mange andre service selskaber, jeg synes at alt i alt Scannet fortjener ros!
Mine oplevelser gennem de 9 år jeg har været kunde hos Scannet, har været positive.
' Telefon ventetiden er kort
' Servicemedarbejderne er flinke og kompetenter
' De løser næsten altid vore problemer
' Prisen på webshop 1 er OK i fht. det man får...
Når det nu er sagt, hvis jeg skal give min upartisk mening om Scannet, er der nogle punkter der halter gevældigt!
1- Langsom reaktionstid når det handler om at tilføje funktioner
2- integration af økonomisystem med webshop 1 har været skandaløst!
...først tilbød man et on line system ... dernæst gik man over til navision... mens de 80000 C5 brugere blev udelukket!
3- Ikke muligt at få design hjælp til webshop 1
4- Så kom den lang-ventede webshop 2 løsning...
Webshop 1, i gennem mange år trofaste brugere, blev godt nok tilbudt at gå over til webshop 2 gratis... men desværre skulle de derefter betale 3 gange mere i abonnement... som tak for deres trofasthed og loyalitet!... ufin metode!... så kan man spørge sig selv, hvad bliver det næste træk? det er klart at vedligholdelse af 2 webshop systemer er kostbar i det lange løb for scannet...
havde scannet ledelsen været lidt smartere vil de have tilbudt webshop 1 brugere en fordelagtig flytning, så de kun havde et system at vedligholde!!!
Charles A. Soulam
Direktør
KVM GRUPPEN APS
Jeg har brugt ScanNet igennem flere år til domæneregistrering, hosting af Exchange og webhotel. Hurtig reaktion på henvendelser, superhurtig oprettelse, god, medlevende og kompetent support. Lidt højere priser, end man sikkert kan finde andre steder, men efter min opfattelse klart prisen værd - prøv blot at modregne omkostningerne, hvis noget ikke fungerer i dagevis.
Bruger ScanNet til serverhosting / serverleje. Super kompetent vejledning og opsætning af servere, god responstid på ændringer.
Ingen driftsproblemer.
Lidt dyrere, men prisen opvejes af høj og kompetent serviceniveau. Det er essentielt især med driftskritiske løsninger.
Carsten Storbjerg Skaarup found this review useful
Har pt. en sag kørende hos dem, først snakker man med dem i telefon. Hvor jeg får en meget høj pris at vide på genskabelse af et webhotel for en kunde.
Efter en meget omstændig procedure, gør jeg hvad der bliver bedt om. hvorefter jeg får et svar på e-mail, at prisen nu er dyrere og tilmed +moms. nu er der gået lidt over en uge, og webhotellet er stadigvæk ikke genskabt. de svare ikke på e-mails..
Der findes MEGET bedre og billigere alternativer til Scannet.
Hvor service og åbningstider er top.
Hvis du vil slippe for bøvl, så find en anden udbyder..
Har ventet hele dagen på at få hjælp, de har "upgraderet" deres system og nu virken mail ikke på nogen af mine 5-7 devices, fedt, igang med at sætte dem op en efter en, men UPS har du også en PC jamen så skal du have ændret din DNS hos dem der hoster din hjemmeside, ALTSÅ Scannet, den går ikke, det er da ikke min skyld at i laver det om, nu skal jeg så betale min IT supporter for at sidde om natten og ændre DNS.....
DAMN
Søren found this review useful
Håber at de er hurtigere til at svare på mails
Har været kunde ved dem i en del år, men det er ikke som det var før
simpa and Peter Havskov Christensen found this review useful
ScanNet er bare perfekte og hjælpsomme og jeg har alle de gange jeg har haft behov fået den maximale hjælp - det vigtigste for mig er at få det til at fungere.
Vi er yderst tilfredse med de ydelser vi har købt - både teknisk og prismæssigt.
Supporten vi har fået har været fantastisk.
Vi kunne have sparet os selv for mange frustrationer, hvis vi blot var hoppet med på outsourcingaftalen i første omgang, men vores grundige overvejelser viser vel bare, hvor afhængige vi alle sammen er blevet af, at IT-løsningen kører optimalt. IT er således ikke noget man bare overlader til hvem som helst. Da vi først så, hvor nemt det var for ScanNet at overflytte vores løsning, blev vi hurtigt meget trygge ved situationen. I dag nyder vi, at IT-løsningen altid er i topform og at vi kan trække på ScanNets dygtige supportere. Det er en stor lettelse i
hverdagen.
Vi havde et problem med en side for Cirkusdannebrog som skulle klares straks - det løste Mads Trolle perfekt, jeg tror han brugte ekstra tid på det. TAK
Det var meget nemt at få skiftet til Scannet. Der var en hurtig forståelse for vores behov og løsningen har kørt helt uden problemer fra første dag.
Vi indgik en SEO aftale med Scannet i december 2011, og fik en super rådgivning, samt en hurtig eksekvering. Resultateterne kom hurtigere end forventet, og vi er glade for den kompetence Scannet har udvist i hele processen. Vi flyttede også vort website til Scannet - og udover en 55% årlig beparelse, kører det som forventet.
Derudover synes jeg man mærker vilje og engagement.
Vi har nu i mere end 3 år anvendt hosting på Office- og Exchange Server fra Scannet. Vi har ikke haft nedbrud i perioden, - kun få og kortere afbrud på internettet. Når der har været brug for service, har vi aldrig ventet mere end 5 min. før kundeservice har svaret.
Alt i alt en supergod IT oplevelse.
Kundeservice er altid til at få fat i...med det samme. Sådan burde det jo være, men er det sjældent inden for IT og kommunikation - du er nu nr. xxxxxxxx i køen! Den hører man ikke hos ScanNet. Og mailer man i stedet kommer der normalt svar indenfor 1 times tid, også efter normal sengetid.
ScanNet har hjulpet os flere gange gennem vores opstart. Vores fokusområde er at sælge, så det at have ScanNet til at hjælpe omkring serverløsning, domæne, mail mv. har været alt afgørende for vores virksomhed.
Kun stor ros herfra.
Andreas Knudsen
www.mynordicbroker.com
Vi har anvendt Scannet siden 2006 hvor vi startede på deres webshop 1 løsning. I 2011 tog vi springet og foretog et skifte fra webshop 1 til webshop 2 (og med nyt design via en af deres designpartnere). Vi oplever Scannet som en serviceorienteret virksomhed, som sætter kunden i centrum – Med en webshop 2 løsning er funktionaliteten i højsæde og med et godt Design – så er man klædt godt på til morgendagens udfordringer.
Intuitivt og helt enkelt at oprettet de ønskede produkter (domæne, webhotel og mail konti). Alle produkter fungerer som forventet og man kan endda administrere egne konti m.m. via den udemærkede selvbetjeningsadgang.
De få gange vi har haft behov for ringe har vi udelukkende mødt venlige og kompetente medarbejdere.
Jeg er på alle måder særdeles tilfreds med Scannets håndtering af en noget besværlig flytning af et domæne.
Man er imødekommende, kompetent og særdeles "obs" på,
om man har forstået det man skal forstå.
Jeg har haft kontakt med Klaus Larsen. Det fås ikke bedre.
og jeg anbefaler gerne Scannet til andre.