[REPLY]
I bund og grund er meget god hjemmeside, flot interface, nem brugerflade og mange muligheder for at komme i kontakt med andre mennesker få nogle gode råd evt nyt information men........
desværre er det blevet en penge maskine med kun det ene formål at tjene penge alt i alt rimeligt nok da det ikke er gratis at leve. men når de vigtigste ting pludselig kræver at man betaler kontigent for det ødelægger det desværre det meste af morskaben. værre er at mange bruger er dumme irreterende eller meget ubehagelig at høre på, eller at folk snyder hinanden og scootergalleri ikke engang tager intiativ til at forbygge sådan noget generelt er det mange af brugerne der ødelægger det for andre men endnu engang bliver der ikke taget hånd om sådan noget det handler især om de såkaldte "hjælpe-adminstrator" nogen af dem er reel nok men andre er som små diktatore som tager alt personligt og er virkelig uprofessionele.
Negativ:
Penge maskine
manglende intiativ til køb/salg annoncer
manglende intiativ angående bruger der ikke opføre sig efter reglerne
Uprofessionele Hjælpe adminstrator
Positiv:
Man får hurtigt nye bekendskaber
Nogen brugere er venlig og gode til at give nyttig information/ råd
flot udseende
nem navigation gennem hjemmesiden
Thomas Iversen found this review useful
Jeg er ved, at være en gammel kending på scootergalleri.dk
Da jeg startede med, at være på hjemmesiden fungerede sitet ret godt. Forummet var seriøst, prisen var fin og folk var flinke og der var en god tone. Desværre er der enkelte episoder hvor folk sidder og sviner hinanden til bag skærmen - men det er skam 14-årige børn. Det en skam, da sitet ellers har potentiale til et super-site. Prisen for en "aktiv" bruger er alt for dyr!
Administratorerne er alt for sløve og gør ikke noget ved de små møgunger (rent ud sagt) som sidder bag skærmen og rent faktisk ødelægger det for os andre der er væsentlig mere seriøse!
Man kan få gode råd til indstilling og køb/salg af knallert ! Det skal brugerne skam have ros for! Forummet virker ret godt - til trods for den herskende useriøsitet. Men det skal man skam bare tage med et smil på læben. Der er skam intern humor på sitet :)
Håber det kunne bruges !
Thomas Iversen found this review useful
På Scootergalleri.dk kan man oprette en bruger for omkring 30kr. kan ikke lige huske den præcise pris, men efter man har betalt den kan man deltage i forumer, uploade film,oprette en scooter hvilket vil sige at man kan lægge billeder ind af sin scooter hvorefter andre folk som har oprettet en bruger kan bedømme og kommenterer ens scooter.
Scootergalleri er en god side hvor man kan komme i kontakt med en masse mennesker med samme interresse som en selv.
DOG! fungere marked helt a helveds til! Talløse konfirmanter der lige har fået en slat penge af de gamle går ind på en møg fed DMU scooter og skriver: "5000,-" eller dem som skriver i en annonce hvor der med store fed bogstaver står INGEN BYTTE! skriver: "bytte med min Hot50?"
Det er for dårligt og burde klart strammes op!!!
Fotoalbum: Er i kategorien "okay" men en forbedring kunne være det system f.eks Facebook bruger, så man ikke skal klikke på hvért enkelt billede for at se dem. Også kunne den endelige kvalitet godt forbedres, så jeg med mit 10MP kamera med lækker opløsning, ikke ligner noget der er taget med en mobiltelefon.
seriøst tag jer sammen!!!!!! det er tredje gang jeg skal aktiveremit bruger!! i suger penge ud af folket hva??
Thomas Iversen found this review useful
Det er en go side hvor man kan finde mange gode ting i markede. Og filk er meget villig til at hjælpeen hvis man nu har et problem med noget
Jeg synes, ScooterGalleri er en god side. Du kan dele din viden med andre og få viden gennem forummet. Du kan se andres scootere og få nye idéer til din egen. Alt i alt - kan denne side foreslåes som et must til alle scooter- eller knallertejere.
Jeg er en meget aktiv bruger på galleriet, og har været stort set det hele igennem.
Dengang jeg oprettede min bruger var det gratis, der var kun galleri, forum og marked. Det var sådan set fint nok, der kommer flere og flere funktioner med tiden. Det koster selvfølgelig penge at lave disse opdateringer i løn til designs og grafikkere, så det er rimelig fair det koster penge at have en bruger nu. Spørgsmålet er så bare hvor meget man kan tillade sig at tage for det.
Marked:
Jeg har hørt rigtig mange klage over, at det i markedet koster penge at oprette annoncer, jeg forstår heller ikke hvorfor det gøre. Jeg syntes aldrig det har været et problem med for mange useriøse annoncer, i stedet syntes jeg hellere det skulle koste penge at skrive i annoncen, for at få flere seriøse henvendelser. Evt. en funktion hvor sælger selv bestemmer om det skal koste penge for interesseret at skrive i annoncen.
Jeg har selv lavet mange gode handler på sitet, på købt og solgt. Havde det kostet penge dengang enten at oprette eller skrive i annoncen, var det ikke sikkert jeg havde gjordt det, og så havde jeg nok ikke den samling jeg har i dag.
Forum:
Forummet er nok det mest aktivt brugte, i de fleste tilfælde er der hurtigt respons, og man får mange forskellige svar på sine spørgsmål og problemer. Desværre er der også MANGE useriøser emner og beskeder i forummet, sproget er meget beskidt, og til tider modtager man også trusler. De ting er blandt andet med til at give mange muntre diskutioner, hvor man rigtig kan få sagt tingene som man mener det. Men på det store overblik trækker det en stor pil ned ad, med alle disse spagsmagere og badguys der ødelægger det for de andre.
Et emne er sjældent aktivt længe ad gangen i denne form for forum, set i forhold til et phpBB forum, som nok er et af de mest brugte. Dette gør at folk bliver ved med at oprette emner med de samme ting, som gør det mere useriøst og fylder forumet op lyn hurtigt.
Fotoalbum:
Jeg syntes fotoalbum er en fed funktion, der er ikke de store problemer deri
Der hersker ingen tvivl om, at hjemmesiden www.scootergalleri.dk er lavet for at tjene penge. Jeg bebrejder dem ikke, det er jo trods alt med den hensigt at siden er lavet.
Jeg vil dog stille spørgsmål ved måden hvorpå siden håndteres.
Jeg har brugt siden igennem fem år. Igennem disse fem år har jeg oplevet siden gå fra et rart sted med en fælles interesse, til at være en "never ending" pengemaskine. Hjemmesiden tilsidesætter brugerens behov frem for penge og lette, ubrugelige løsninger.
I starten var siden ganske normalt stille op; Nogle få reklamer hist og her. Ikke noget brugeren af siden fandt irriterende. I dag er det helt anderledes. Ikke nok med at man nu skal BETALE for at oprette sig på siden. Man skal også betale for at bruge visse funktioner på siden.
Derudover er siden blevet proppet med reklamer. Praktisk talt alle steder der er plads til et banner ell. lign. er der blevet sat op. Nogle af disse reklamer indeholder tilmed lyd. Ubeskriveligt irriterende.
Siden har trods alt et brugbart regelsæt. Thumbs up!.. Desværre bliver reglerne ikke overholdt. Hovedsagligt grundet den generelle brugers modenhed - Eller mangel på samme. Til at holde styr på dette er der oprettet en gruppe "hjælpe-admins". Desværre er disse hjælpe-admins ikke en flyvende fis bedre end resten af feltet. Oftest set værre end den almindelige bruger. De overholder ikke sidens regler og de er dybt, dybt dobbeltmoralske.
På siden er der en "frysningsfunktion" som hjælpe-admins kan anvende mod brugere der forbryder sig mod regelsættet. Denne funktion virker desværre ikke særligt godt, eftersom at den bliver brugt forskelligt afhængigt af hvilken bruger der er tale om, og den enkelte hjælpe-admins humør.
Jeg skammer mig over at kende til siden
Heine Espersen, Dennis k, Brian Jønsson and Martin found this review useful
ja hvis jeg havde muligheden havde jeg sagt -3 men nej
det er en fin nok side, det hele er bare ved at gå op i kroner og øre, deres intentioner med at der skulle koste for at oprette annoncer med at det gjorder markedet mere seriøse var fine intentioner, men som jeg sagde allerede den gang, så ville de gøre at folk oprettede annoncer gennem fotoalbums videoer osv osv og det har endelig ikke gjort markedet seriøst, man ser stadig folk der opretter annoncer der endelig bare er i sjov og ikke en skid seriøst.
også kommer vi til det emne jeg selv har prøvet at ville komme ind i for at ville gøre en forskel "hjælpe" admins, lad os starte fra en ende og se om vi kender dem alle:
Floxen: opblæst nar med trang til at fryse og slette folk uden grunde
Attermann: magt liderlig kort og kontant
Vicki: den eneste Hjælpe admin jeg gerne vi se længere for hun forstår HJÆLPE delen
Darkrider: ser jeg endelig ikke særlig meget til
Sniger julle: han lyder fin nok han
og de 3 andre, hvorfor er de der? jeg har ALDRIG set dem i auktion, slet dem og få smidt nogle ind på den post som vil gøre noget for det
men ja min mening om scooter galleri er følgende: Tids fordriv, penge sluger og virkelig dårlig overvågning med dem der skal overvåge.
Hilsen Daniel Aka, * Daniel S6R speedfight projekt *
Heine Espersen and Martin found this review useful
i starten kunne man lave en bruger helt gratis så skulle man så betale ca 20 kr, og så er prisen langsomt gået der op ad, og nu kan man ikke en gang sælge noget i gemmen siden uden at skulle være VIP bruger og betale for det. Ud over det sviner folk hiannen til og så skulle der bare være EN ordenlig hjælpe admin der kunne løse problemet men de hjælpe admins er de væreste af alle brugerne der, mangt syge mennesker i den kategori de er i, er aldrig set ligne nogen andre steder, de får dissideret folk til at miste lysten til at færdes på siden, for de er så provokerne at det halve kunne være nok, og man kan ingenting sige for så bliver bruger slettet som man har betalt for.
Prisen for væreste hjælpe admin må nok gå til brugeren |Sniger Attermann| ™
Siden er uoverskuelig
Man betaler og får ikke rigtig noget for det
der skulle tages bedre kontrol af gallerierne da mange har meget ringe og slørede billeder inde hvilket ødelægger idéen ved et galleri.
pocketbikes, crossere, atv'er osv. burde IKKE være en del af scootergalleri.dk
Heine Espersen found this review useful
siden er som god nok. det er bare blevet en ren betalings side, ledelsen gidder overhovedet ikke lave alle de fejl der er men kræver sq bruger betaling. HAerne nogle er gode dog skulle nogle a helvede tii. de er magtsyge. ok side vis folk bare var lidt mere seriøse.
Jeg er en stor bruger at sitet, til trods for det er ren business for Invio nu. Engang var det anderledes. Nu skal man nærmest betale for at få lov til at logge på.
Der udover har sitet nogle Hjælpe Administratorer, som er fuldstændigt magtsyge. Jeg taler om brugeren "- Floxen -", som er skyld i brugere bliver slettet og frosset uden grund. Han ødelægger siden totalt.
Jeg har mailet med Floxen, og han virker meget barnlig og slet ikke en der er værdig til at være Hjælpe Administrator. Hans svar er meget provokerende, og han er fuldstændig ligeglad med brugerer siger.
Han opdigter historier, og fryser derefter folk for dem. Han må virkelig have et trist liv, hvis han er så magtsyg.
Hvis min bruger engang bliver slettet, går jeg med det samme til forbrugerklagenævnet. Det kan ikke passe, at en ellers god hjemmeside skal ødelægges af en idiot af en Hjælpe Administrator.
Heine Espersen and david mikkelsen found this review useful
Utrolig dårligt, Hold jer væk, Man betaler 69kr for en profil, Som derfter bliver slettet, Dette foregik 4gange, Medmindre i vil miste jeres penge ville jeg holde mig væk, Det bliver et dyrt forhold med floxen som Hjælpe administrator
Heine Espersen found this review useful
Det er en okay side og tingene fungerer som det skal. Jeg har indtil videre ikke oplevet at folk er blevet snydt derinde.
Siden er dog uoverskuelig og jeg synes ikke at deres moderation fungerer optimalt derinde. Folk fylder annoncer op med forslag som er irelevante. Siden handler ikke blot om scootere længere, men nu er crossere også blevet en del af siden og det er sikkert kun for at få flere brugere. trist.
Heine Espersen found this review useful
Før i tiden var det kvalitet som prægede dette site - nu er det en ren pengemaskine.
david mikkelsen and Heine Espersen found this review useful