[REPLY]
Jeg ville finde et andet sted at handle online hvis jeg var dig. Jeg kan ikke svare for hvordan den fysiske butik og kundeservice fra den kant fungerer, men som online kunde bliver man meget træt af den manglende kommunikation, når noget ikke er hjemme.
Jeg har udelukkende bestilt 1 ting den 15-01-2013. Den 19. skriver jeg fordi jeg intet har hørt og får som svar den 22. at jeg skulle have fået en mail om at varen er udsolgt, men at den skulle komme igen, leveringsdatoen var dog endnu ukendt. Den mail er dog hverken nået i min indbakke eller min spam mappe, som jeg også har holdt øje med, for det tilfælde at jeg skulle få noget der. Jeg svarer samme dag at det er ok, men at jeg så forventer et svar når leveringsdatoen bliver kendt.
I dag har jeg igen skrevet, fordi jeg intet har hørt siden den 22-01-2013. Man kan da som minimum skrive efter 1½ uges tid, at det fortsat er uvist hvornår varen kommer og om man ønsker at ophæve sin bestilling? Man bliver da nødt til at kommunikere med sine kunder, selvom det er online! Jeg regner med at høre fra dem i næste uge, eftersom der ikke besvares henvendelser hen over weekenden.. Så må vi se...
Jeg var lige inde og kigge på siden igen, og hun har i mellemtiden fået - godt nok ikke samme produkt - men et tilsvarende i flere varianter, hun kunne jo også have tilbudt mig en af disse varianter, da hun kunne se den anden vare ligesom ikke kommer igen foreløbigt... Prisen er endda den samme.
Hvis det kun er en kvinde der kører både fysisk butik og online butik er det nok for meget for hende. Men det ændrer ikke på at man som online kunde får en meget dårlig oplevelse.
Jeg har altid fået en super god service når jeg har været i forretningen og på messerne. Har Charlotte ikke lige haft det hjemme som jeg ville have har hun bestilt det til mig og der har aldrig været problemer med at hun ikke kunne få det hjem
Jeg går altid derfra med en rigtig god oplevelse.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Scrapfactory og Charlotte. Både i selve butikken, webshoppen og til messer. Har fået super service, når jeg har haft spørgsmål til en ting og lignede.
Den fysiske butik er bare så hyggelig, mange lækre scrapting.
Kan varmt anbefale Scrapfactory :-)
Jeg kan ikke anbefale andre at støtte butikken, med de oplevelser jeg har haft...
Den første øv oplevelser jeg havde var da jeg til SAM købte en taske til min veninde med æsker i til smådimser til 299.- og havde forudbestilt den. Jeg køber tasken og min veninde sidder så og kommer alle hendes dimsedutter i sorteret orden og da hun vil lyne tasken kan den ikke lynes rigtigt..æv æv tænker vi og går over for at få den byttet. En af Charlottes medarbejdere siger så at de ikke har andre med i pink så hun vil spørge charlotte hvordan og hvorledes når hun kommer tilbage. Jeg snakker med dem senere og de vil tjekke hjemme i butikken lørdag aften om de har en ny de kan tage med søndag.
Søndag siger charlotte så de ikke havde nogen, så hun får min mail så hun kan maile når de får den hjem og hun kan sende mig en ny. Æskerne beholder vi dog da vi jo har taget dem i brug og det kun var tasken der var fejl i.
Jeg skriver med hende flere gange og får nogle utrolig frække svar tilbage og hun kunne ikke sende mig en trods de var på lager på hendes webshop i al den tid hvor hun påstod hun ventede på at den kom hjem. Da jeg så endelig efter laaaaaaaaaang tid får en ny skriver hun at jeg bare skal være glad for at have haft æskerne gratis i den tid for hun havde jo ikke trukket pengene endnu- øhmm nå ja.. nu var det jo ligesom ikke æskerne der var smarte uden tasken så nej, det var min veninde jo ikke glad for da hun jo så alligevel skulle have dem i en bærepose til hun fik en ny taske..
Nå men jeg tænker det en engangs øv oplevelse og har så en anden gang købt en Punch hos hende til 50% og den er jeg super glad for men efter nogle gange med den i brug på almindeligt karton knækker noget plastik af så den ikke længere virker, plastikken har ikke været svejset korrekt sammen til at kunne klare presset som den skal, jeg skriver til charlotte om hun vil være sød at tage en ny med til næste scrap messe så jeg kan få den byttet. hun ville dog ikke bare tage en med og bytte på forhånd, men se den og skriver hun skal sende den tilbage til produkcenten for at de kan se om det en fejl før hun kan få ny af dem og sende til mig..
Jeg tager den med på messen hvor hun igen mener hun skal sende den til producenten osv... Selvom jeg siger til hende at det jo ikke hænger sammen da jeg ved den i indkøb for hende er billigere end det kan svarer sig andet end bare at give mig en ny istedet for at sende den frem og tilbage til USA, men det vil hun ikke hun insiterer på hendes forretnings procedure ( som andre feks. love2scrap mm ikke har problemer med)
Hun får min mail og vil skrive når der kommer svar..
Efter lang tid ( vel fordi hun bare ville trække tiden) får jeg en mail om at producenten mener det er hærværk og at de ikke bytter den, hun har heller ikke produktet i butikken længere, hun skal så have en kopi af bonnen så hun overføre de penge jeg har givet for den punch ALTSÅ HALV PRIS, til mig men jeg kan jo ikke købe en ny for halv pris så jeg føler mig virkelig taget ved røven...
Jeg køber også over netshoppen en lykkepakke hos hende og den var stor og fin, men i pakken ligger også en brugt cuttlebug plade.. Man sender da ikke brugte varer til folk..!!
Der står ingen steder at lykkepakken også indeholder brugte/demo varer.. synes det ret lavt at sælge sådan noget....
Det sidste gang jeg har lagt mine penge hos Scrapfactory, og jeg har også fået afvide fra andre når jeg snakker med dem om scrapfactory at flere også har haft uheldige oplevelser der..
Så hvis du handler der så køb kun ting til få kroner der ikke risikere at skulle ombyttens og køb dem kun i butikken så du kan se de ikke har været brugt..
og ja der er altid nogle der kun har gode oplevelser med butikken sådan er det jo, ikke alle får behov for at reklarmere over ting, men når man så reklarmere over noget så skal servicen også være i top hvor man tror på kunden og ikke mistænker kunden...
Der findes mange mange scrapbutikker på rundt omkring i Danmark og jeg vil anbefale jer at lægge jeres penge en af de steder og ikke hos scrapfactory..
Jeg er chokeret over at læse de anmeldelser af Scrapfactory her på Trustpilot.
Jeg har besøgt Scrapfactory mange gange. Charlotte er altid sød til at besvare mine mange uerfarne spørgsmål og at hjælpe med at finde det jeg skal bruge.
Jeg er også begyndt at komme i torsdagsklubben, hvor der er hygge og hvor Charlotte lader os benytte hendes kursuslokale gratis.
Jeg kan slet ikke genkende de anmeldelser der er lavet her på Trustpilot. Jeg nyder at komme der.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende samtlige kunder - der overvejer at handle hos Scrapfactory - til en anden forretning i stedet for.
Hos andre lignende hobbyforretninger på nettet findes både stort udvalg, dag til dag levering, og venlig, imødekommende og åben kundeservice.
Alt sammen noget, som Scrapfactory i den grad mangler. Opstår der fejl, skal der ledes længe efter en undskyldning. Og den kommer gerne kombineret med en påpegelse om, at kunden også selv var _en smule_ skyld i fejlen. Trods det at det naturligvis ikke er oprigtigt.
Hvordan en reklamation behandles siger altid mere om en virksomhed, end hvordan den håndterer en ganske almindelig ordre.
En reklamation kan være anledning til at overbevise kunden om, at der virkelig kan gøres noget ekstra for dem, for ikke at miste troværdighed. Og viljen til det er der. Men nej, ikke hos Scrapfactory.
Når fejl opstår i servicefaget skal kunden _aldrig_ bebrejdes eller belæres, når de ingen skyld har i det. Det er en trist måde, at behandle en kundehenvendelse på.
Derudover er der ofte fejl på Scrapfactory´s hjemmeside mht. pris og lager beholdning. Der kan mangle priser, og den vare, du har bestilt, er ikke på lager, selvom der informeres om det modsatte på siden.
Som sagt, så handl andetsteds hvis du er på udgik efter troværdighed, hurtig levering, og venlig kundeservice.
Ovenstående er baseret på flere ordrebestillinger placeret hos Scrapfactory inden for det sidste år - 2011.
I øvrigt god jul til jer derude, den tid nærmer sig jo med hastige skridt :)
Edit. Der skal enormt meget til, at jeg på så 'hård' en måde anmelder en forretning. Men manglen på kundeservice er så dominerende, at jeg finder det væsenligt at gøre andre kunder opmærksomme herpå.
Dét at vente på sine varer uden at de dukker op, uden kommunikation fra virksomheden - det at tro, at ordren er i fineste orden - det ikke at modtage svar på sine henvendelser - det at leveringstiden strækker sig over langt flere dage, end der er angivet - det er priserne ikke altid fremgår - det at lagerbeholdningen ikke holder stik - det at ens reklamation bliver behandlet med en bemærkning om, at fejlen ikke helt ligger hos virksomheden, selvom det åbenlyst er tilfældet. Ak nej, det giver bare ikke en kunde en god oplevelse.
Fejl kan ske. Indrømmes de, og gøres der blot en smule ekstra for kunden det er sket for, så kan der erhverves en kunde for livet.
Det er en nem opskrift på succes, men tilsyneladende ikke for enhver.
Opdatering a 17. december 2012
Jeg opdaterer her min anmeldelse for at tilføje en afslutning på købsoplevelsen.
Efter igen at have placeret en ordre hos dette firma, modtog jeg desværre igen forkert vare. Denne skulle have været en gave, og jeg stod igen uden den ønskede vare (modtageren af gaven havde allerede den forkert sendte vare)
Scrapfactorys indehaver sendte herefter den rigtige vare, som oprindeligt var blevet bestilt. Jeg fik lov at beholde den forkert sendte vare, grundet alt besværet både i forbindelse med denne bestilling samt tidligere.
Fornuftig beslutning der gjorde, at man som kunde ikke længere følte sig helt overladt til tilfældigheder og selv at skulle finde løsninger.
Denne opdatering og anerkendelse skylder jeg scrapfactory – det er hermed gjort.
Jeg har handlet med Scrapfactory efterhånden en del gange både via nettet og IRL. Man kan altid regne med at få god service, en masse gode råd og et hav af inspiration.