[REPLY]
bestilte en pakkerejse til paris sidste år, fik billeterne samme dag som jeg havde bestilt, ingen klager her fra overhovedet og tilmed ret billigt i forhold til andre selskaber.
Jeg har tidligere lavet et indlæg/bedømmelse af Flybillet.dk i en anden tråd som jeg tror vil være rigtig interessant for dem som har problemer med Seat24.
Prøv at kigge der.
Jeg fandt en god og billig rejse via dem, men hvis man ønsker kontkat med dem skal man væbne sig med tålmodighed. Der kan sagtens gå 1-2 uger inden de svarer.
Har nemt og billigt kunne bestille flyrejse og hotel via Seat24.dk!
Det var stedet, hvor jeg fandt den uden tvivl bedste pris.
Jeg fandt via momondo.dk ud af at en af de billigste billetter kunne bookes via seat24.
Fik mailet min billet og udskrev den.
Prisen var rigtig fin og ingen problemer med rejsen.
Bestilte i december 2010 tre billetter til Denver, Colorado i Juni 2011.
Selve bestillingen gik fint.
I April fik jeg en mail om at flyselskabet havde ændret tider på en af vores flyvninger. De nye tider kunne ses på hjemmesiden Virtually There. Alt så stadig ud til at være i orden, vi havde bare fået en anden afgang fra New York til Denver.
På selve rejsedagen er det ikke muligt for os at checke in hele vejen til Denver og vi får at vide at vi skal checke in igen i New York. Da vi står ved skranken i New York er der ingen reservation til os videre til Denver. Vi skulle med Continental og de finder ud af at vi er booket på et fly som afgik lang tid før vi ankom til New York. De hjælper os dog og efter lidt tid får de os booket på den nye afgang.
Vi kommer frem til Denver og kan starte på ferien. Den næste dag modtager vi en mail fra Seat24 at vi har foretaget en dobbelt booking hos et andet rejsebureau eller flyselskab. Vi er selv ansvarlige for at få den ene annuleret ellers risikerede vi at "begge" blev annuleret.
Så selvom Seat24 har lavet en fejl og booket os på et forkert fly, og vi selv hvar måtte løse problemet i lufthavnen, truer de med at vores hjemrejse bliver annuleret. Jeg skriver straks til deres "kundeservice" og forklarer situatioen og beder dem om at løse problemet og bekræfte at alt er OK til vores hjemtur. Der går en uge hvor jeg bare modtager en mail om at de har travl og vil svare hurtigst muligt. Jeg rykker dem, men i løbet af tre uger lykkedes det ikke og få et svar. Jeg opgiver også og ringe til dem da det er umuligt og komme igennem. Til sidst ringer jeg direkte til det flyselskab vi skal med på første flyvning hjem og får styr på tingene. Hjemturen forløber uden problemer.
Det er sidste gang jeg booker flybilletter hos et af disse net rejseselskaber. De vil sikkert prøve og give skylden til flyselskabet, så mit bedste råd er at bestille direkte på flyselskabernes hjemmesider. Det vil jeg gøre i fremtiden.
- 1 person til at svare på kundehenvendelser - til gengæld har hun så travlt med at behandle utilfredse kunder, at du kun skal vente en halv time på at komme igennem til hende
- Find den rigtige billet selv - bare rolig Seat24 skal nok finde en dyrere og dårligere til dig.
- Går noget galt er der én ting du altid kan regne med: Du kan ikke regne med Seat24
Jeg har bestilt en rejse gennem Seat24 og har betalt et gebyr på 149kr for at kunne få lov til at bestille flysæder på min lange rejse. Det viser sig at gebyret er helt unødvendigt for det er gratis at gøre hos rejseselskabet og Seat24 er åbenbart kendt for at opkræve gebyrer bare for at hente penge hjem og kommission (ifølge Qatar Airways). Seat24 har kun åbne telefoner 2 gange dagligt af to timer, jeg har allerede siddet i kø 2 gange af 1 time uden at komme igennem - man venter og venter bare uden held. Derudover, svarer de åbenbart kun på emails 1 gang hver uge eller hveranden uge, så jeg kan ikke få svar på min klage foreløbigt. Jeg har i øvrigt oplevet besvær med at bestille rejsen og heller ikke her kan man komme igennem til deres kundeservice og få hjælp. Når den daglige tlf tid er ovre lukker de bare ned i stedet for at tage de kunder der har ventet i kø - ufattelig dårlig service!!!!
Vi var tre der skulle ud og rejse i medio December 2010, men pga. snestorm blev vores fly aflyst. Vi forsøgte at ringe til Seat 24 for at få vores fly ombooket, men dette påstod de at de ikke kunne og at vi skulle have fat i flyselskabet. Dette gjorde vi så, men de påstod selvfølgelig det samme. Til sidst besluttede vi os for at få vores billetter refunderet og købte nogle nye billetter igennem et andet rejseselskab. Billetterne har vi dog stadig ikke fået refunderet her 7 måneder senere!
Efter utallige telefon samtaler og email udveksling hvor vi har fået at vide at de har sendt en anmodning til flyselskabet og at de ikke ved hvorfor vi ikke har modtaget pengene endnu, ringede jeg selv til flyselskabet for at få en afklaring på sagen. Flyselskabet sagde at de ikke var blevet kontaktet af Seat24!!!!
Beløbet som vi skal have refunderet er på godt 26.000kr!! Disse har Seat24 gjort et meget ringe job med at give os tilbage!!
Peter Silfvander found this review useful
Nu har jeg de sidste 14-15 gange jeg har skullet rejse brugt seat24 og jeg har endnu ikke oplevet problemer. Især deres hjemmeside gør det hele meget nemmere i forhold til andre selskaber. Thumbs up og fortsæt det gode arbejde
Rejser meget og har flere gange brugt Seat24 når jeg skulle købe flybilletter.
Alt fungerer fint, har ikke oplevet nogle problemer ifm disse købe, og vil helt sikker bruge dem igen.
Det eneste irriterende er gebyret for betaling med kreditkort, men det er de desværre ikke alene om..
Brugte naesten praecist 30min i tlf koe for kundeservice. Som virke meget suspekt sammenlignet med andres anmeldelser. Jeg havde bestilt en billet til min kaerste, det var dog ikke noget problem at bestille billetten, og heller ikke at afbestille hendes hjem billet, fordi vi vil ud at rejse istedet. De kom ikke med tilbud om en ny billet jeg finder utrolig maerkelig for at salgsfirma, det virker som om de kun er interreseret i "dirty money"...
Seat24 har gode priser, og du faar billetter, ALT ANDET ER NO GO VED DEM.
Helle Pedersen
Har fredag d 11.3 2011 forsøgt at booke billetter til Canada. Fik med besvær endelig billetterne i "indkøbskurven", skulle klikke mange gange for at det lykkedes. :o(. Da jeg så skulle betale gik det helt i fisk. Forsøgte utallige gange UDEN held. Hver gang jeg havde tastet kort oplysninger ind og klikkede betal - blinkede websiden lige en gang - og jeg ku' starte forfra. Prøvede rigtig mange gange. Billetterne kan jeg ikke genfinde på SEAT24 hjemmeside. Forsøgte at ringe, i kontortiden. Røg på Beatles melodier i laaaaang tid. Skreve urgent mail, fik valent svar lørdag aften, om at mine kredit måske havde spærringer på !!!! Der er absolut ingen spærringer på mine kreditkort,prøvede med flere. SEAT 24 benytter sig af en utrolig dårlig server, og NUL service. Eller også er de billige billetter fake, og de forventer at kunderne så købe andre og dyrere billetter.
Dårligt dårligt firma.
Pedersen
0 stjerner!!!
Har bestilt en rejse tur/retur hos SEAT24. Det er mege ufleksibelt at bestille hos selsskabet. Du kan ikke betille andet end rejsen hos dem. Efterfølgende ting om fx et bagage er meget besværligt at få med, og hvis det endeligt lykkedes dig at få fat i Seat 24 (ventee slev flere gange mere end 30 minutter i tlf.), så opkræver de et stsort gebyr i administration, blot for at behandle ordren. Dette oplyser de ikke på deres hjemmeside.
Alt i alt så kan jeg få en rejse et andet sted, til en samme total pris jeg ender med hos Seat 24, og unen alt det administrative bøvl det er at købe hos eat24
www.seat24.dk der er ejet af wwte.com er en site hvor du kan booke din rejse, hotel, bil mv.
Den 21 maj bookede jeg et dejligt 3 stjernet hotel på siden, og fik samme dag en bekræftelse på denne booking. Af denne fremgik, at jeg havde booket lejligheden fra den 4 til 16 august 2007.
Da jeg lørdag den 4. august kl. ca. 22 ankom til hotellet på kreta, var receptionen mørk, og intet tegn på liv. Der stod jeg med kone og 2 børn, men ingen nøgle til et værelse.
Ejeren til hotellet fandt jeg i hotellets bar, og han kunne fremvise at han havde modtaget min booking, men at han kort efter havde modtaget en afbestilling fra hans booking bureau i Athen.
Jeg forsøgte nu at kontakte Seat24 (wwte) som på min booking bekræftelse skrev at de havde 24 timers telefon vagt. Det viste sig at jeg ikke kunne komme i kontakte med dem før mandag morgen kl. 11 græsk tid. Jeg forsøgte flere gange og fik også min nabo i Danmark til at forsøge, men ingen hjælp at hente.
Ejeren af hotellet havde ikke flere værelser, men skaffede et værelse hos en ven.
Om mandagen fik jeg efter flere forsøg fat i wwte, der er ejer/partner med seat24.dk. og de svarede på det nummer der var oplyst på seat24 24 timers service.
I første omgang vil de gerne hjælpe, men de forlangte at jeg skulle holde telefon åben, og i løbet af dagen blev tonen mere og mere uhjælpsom, efterhånden som de fandt ud af at alt var booket.
Efter mange samtaler i løbet af dagen for min mobilregning, endte det hele med, at de ikke kunne hjælpe, da jeg havde bestilt en type rejse, hvor der ikke betales depositum inden afrejse. Jeg havde aldrig fået muligheden for andet, men det betød intet. Bruger du Seat24 så forvent ingen hjælp. hvis bestillinger er gået galti den kæde af partnere den skal igennem inden hotelejeren modtager den.
erling c. found this review useful