[REPLY]
Hurig levering og fede varer! Købte et corsage (underburst sort) rigtig lækker varer. Købte den i str. Small, men kunne ikke få den til at passe, så fik jeg min veninde til at prøve den, og hun er en del mindre end mig men stadig var den lidt for lille. Det var mere en størrelse X-small end small..
Ellers var min oplevelse rigtig god!
Super flot. Alt perfekt og hurtig levring!! Mangler dog retur penge. Op til 4 uger. Det var længe.
jeg kan helt sikker anbefale dem der er ingen problemer med at få varerne og de er efter forventningerne
Nemt at bestille, hurtig levering .. tøj i god kvalitet .. bestiller gerne her igen
Fin service, da den ene af de bestilte varer var i restlager modtog jeg mail m en foresp om, om jeg vil havde pakken og vente på den vare der var i restordre eller modtage pakken samlet
Mht til strømkøb snød det ene billede mig i forh til hvordan de så ud v modtagelsen - dette er dog oplevet andre steder v nethandel også - men da der er mulighed for ombytning inden for 14 dage - fin service anser jeg det ikke for det store problem :)
Jeg synes det var nemt og hurtig fik hurtig mine vare og de har en okay pris - Synes dog der er mange corsage modeller som ikke fåes i store str. og så kunne jeg godt tænke mig der var flere kostumer til str. piger jeg bruger selv str. 50
Mailede lidt med kundeservice, inden jeg foretog min bestilling, for at være sikker på at få den rigtige størrelse. Der kom hurtigt svar tilbage og de var meget venlige.
Dog fortrød jeg (af andre årsager) mit køb og returnerede pakken, ved at nægte modtagelsen. Bortset fra den lange tilbagebetalingstid, har jeg været fuldt ud tilfreds med forløbet og håber at kunne gøre brug af deres produkter engang i fremtiden.
jeg fik sågod betjening og byttet de ting jeg skulle uden besvær, varene var i god stand da jeg modtog dem,og jeg vil bestille der igen
Varen levede helt op til forventningen, levringen var hurtig og smertefri. Helt klart ikke sidste gang jeg vil bruge den side.
Hurtig og korrekt levering og søde personlige besvarelser på mailen. Rigtig god betjening,
Tak !
Varen blev hurtig sendt, fra deres lager. Varen lede op til billedet. Dermed også god service iforhold til at få penge retur, ved fortrydelse af vare.
jeg synes det er en dejlig og nem måde at handle på både når det er til karneval/fastelavn og til lidt mere hyggelige stunder med kæresten.
Købte corsage - men desværre var størrelsen ikke korrekt iflg. måltabel, så det var skuffende.
Mangler evt. et katalog når I udsender varer.
Jeg skulle bruge mit kostume (tyroler) til karneval 2012 - der stod at kjolen var en onesize, og jeg bruger normalt xs-small, men alligevel sad kjolen utroligt stramt, i forhold til den skulle kunne passes af en str. 38 (hvilket stod på jeres hjemmeside). Derudover bestilte jeg en pakke med lange hvide strømper med sort sløjfe ved siden af, men jeg fik i stedet sorte strømper uden sløjfe. Dét kalder jeg dårlig betjening! Ville egentlig gerne have mine penge tilbage eller andet alternativ. Det var nu mest strømperne der var det store problem, da der er for meget arbejde i at sende en pakke tilbage, for så at vente på den igen, uden at vide at den måske også er med fejl - især da det hastede lidt og var meget vigtigt eftersom det var til karneval jeg skulle bruge det, så derfor brugte jeg ingen strømper til karneval - ØV, siger jeg bare.
Jeg bestilte to korsager og et par lange strømper. Kvaliteten er utrolig god på alle tre dele. Især var det grønne korsage jeg købte af fantastisk lækker kvalitet. Bedre end jeg håbede :) Leveringen skete på et par dage, så ingen beklagelse der heller
Super service. ;0) handler helt sikkert her en anden gang.
Jeg synes det er dejligt med hurtig levering - på en skala fra 1-10 er tallet 20.
Udvalget i de store størrelser måtte gerne være større til både mænd og kvinder.
Jeg blev forbløffet over, hvor hurtigt jeg mod tog min vare, og efetrsom den mere end levede op til mine forventninger, er det afgjort et anbefalelsesværdigt købssted.
Det hele fungerede som det skulle. 5 stjerner var givet hvis man kunne få leveret gratis til døren og ikke til et opsamlingssted.
Godt tilfreds - godt tilfreds - godt tilfreds- super produkt -
De har fede varer til gode priser, men det, som de måske kunne lave om, er deres billeder, eller måske mere beskrivelse på billedet.
Eks. man køber nogle fede vinger, men når man får dem hjem, kan man se, at det er børn, der kan bruge dem. Havde der været en bedre beskrivelse, så vidste man også, at vingerne ikke var særlig store.
Ellers kun +++ herfra, de er hurtige med leveringerne...;o)
Masser af forskellige produkter til rimelige priser, god leverings tid og generelt en god service. Tak for handlen :)
Jeg blev desværre utrolig skuffet, fordi jeg bestilte en super fræk corsages i en vild varm rød farve. Da jeg skulle have den på sad den slet ikke om min lille barm. Men man kan jo desværre ikke vinde hver gang:)
Da jeg handlede hos Sexes.dk var der hurtig levering og alt var som det skulle. Dog var varen som jeg købte (en corsage) en god kvalitet men den ene stiver gik allerede igennem syningen inden for ti min. Ellers har der ikke været noget at klage over.
Jeg bestilte et par (ifølge hjemmesiden + billede), et par super flotte sorte vinger.
Da jeg modtog varen, blev jeg dybt skuffet. Fjerne var nogle steder knækket og man kan se det hvide pap de er limet på.
Så alt i alt en skuffende modtagelse af varen.
Sjælent man oplever så hurtig og effektiv behandling, samt det at pakken var sendt med GLS, som opretholder en rigtig god service.
Jeg fik pakke kort efter bestilling og i en dejlig diskret indpakning.
Jeg var meget glad for produktet og behandlingen af min ordre
Jamen.. Det er et helt fint sted at handle med, dog oplevede jeg at det jeg havde bestilt ikke var på lager og at de ikke er sikker på at få den igen. men det skrev de og de er hurtigt til at svare igen. men vare som jeg bestillet er stadig på hjemmesiden hvilket jeg synes er træls. Pakken er også helt fin :)
Det er god service.
Jeg vil handle her igen og anbefale jer til alle
hej...
Jeg anbefaler gerne dig at handle hos sexes. Det var nemt at bestille og varene kom hurtigt. Jeg købte 2 korsetter, som er rigtig pæne i virkeligheden også. En ting er dog lidt svært og det er størrelserne. Jeg bestilte mine mål, men de var for store, men det var intet problem at få dem byttet og det gik også hurtigt. Det hele var ordnet under 1 uge:-) Da det kun var størrelsen, der var en lille irritation, synes jeg sagtens jeg kan anbefale at handle her
Joan:-)
Helt igennem iorden, har ikk været andet end tilfreds
De par gange jeg har bestilt fra jer :)