[REPLY]
Nem bestilling, hurtig levering og god kvalitet til en god pris!
Jeg købte en pilatesbold, som jeg fik 2 dage efter bestillingen.
Overskuelig hjemmeside. Let at følge varen med bekræftelsesmails m.v. God og hurtig service og levering af varen.
Jeg bestilte den ene dag og det lå i min indkørsel den næste! Super!
Super nem og overskuelig bestilling - varerne ankom dagen efter som lovet. Alt har været nemt og godt. Kan varmt anbefales
Kan jeg anbefale, både fordi det er nemt på nettet, når man har for meget at se til og det er svært ved at nå i butikker indenfor almindelig åbningstid, og fordi kvaliteten opleves at være bedre end den man kan købe sig til i almindelige butikker.
Trustful and quick delivery.
Easy to order and it is shipped within two days.
Good quality sport produuct.
Levede op til leveringstid og jeg oplevede ingen problemer ifm ordren
Jeg købte en siddepude hos Shapeup og er meget tilfreds. Produktet svarede til beskrivelsen og var fremme utrolig hurtigt (2 dage, tror jeg). En smart forsendelsesdetalje var, at jeg kunne afhente pakken hos mit lokale supermarked og således ikke behøvede at være hjemme for at vente på budet.
Nina aren dagen efter jeg bestilte, super flot service
Jeg ville dog meget gerne have haft nogle træningsinstruktioner med. Det havde udløst 5 stjerner. Nu skal jeg selv til at søge mulighederne med mit træningsredskab.
Fik helt fin behandling da jeg købte en blå elastik til at træne mit slidte knæ. Hurtig og smertefri ekspedition.
Min købsoplevelse med Shapeup.dk er forløbet fint, professionelt og rigtig godt.
De bestilte varer kom efter et par dage og alt var i skønneste orden. Rigtig god kommunikation undervejs. Vil handle her til hver en tid.
Fik sendt mine varer, som svarer fuldt til min tilfredshed. Kan kun anbefales. :-)
Nem og overskuelig hjemmeside. Let bestilling, leveret dagen efter. Super!
Jeg havde først bestilt varen et andet sted og da de ikke kunne levere selvom de påstod at varen var på lager, så efter bøvl fik jeg ordren annuleret .
Så fandt jeg dette sted ,de skrev også de havde varen på lager , men mine forventninger var ikke for store. Men det ændret sig hurtigt. Få minutter efter jeg havde afgivet ordren havde jeg en bekræftigelse ,kørt efterfulgt af en bekræftigelse på at ordren var sendt ,med tracklink og det hele.
Dagen efter havde jeg produktet. Kan på det varmeste anbefale at handle her .
jeg bestiller, betaler og modtager min vare lynhurtigt - tiptop og ingen problemer :)
Varen som beskrevet og hurtig levering så ikke sidste gang jeg handler der :D
Fik professionel hjælp over telefonen til at vælge de rette varer. Siddepuden er fantastisk! Og så kom varerne dagen efter bestillingen.
Vil helt klart handle her igen og har allerede anbefalet sitet til andre
Det er utrolig nemt og hurtigt at handle på Shape.up. Prøv det.
Utrolig dejlig og let måde at handle på.
Her kan du roligt handle
Bestilte søndag, havde mine varer tirsdag, nemt at bestille og betale. Den lille redondo bold er super god
Dag til dag levering! - kvalitets vare til fornuftig pris. Syntes Shapeup gør en forskel ved at vise hvad deres produkter ex kan bruges til. Ialt en rigtig god oplevelse :-)
Hurtig levering. Overskuelig hjemmeside og vejledning.
Overskuelig hjememside, god og relevant information om produkterne, hurtig og korrekt levering.
"Det er det, jeg mener! Han er hurtig!" Her er en virksomhed med fart på. Men tag ikke fejl: Der er tale om højeste kvalitet i både serviceniveau og varerlager. En fornøjelse at gøre forretninger med Shapeup.dk.