We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (757)

God service på reparationer

Jeg handler ofte hos SHG, i første omgang pga. nogle skarpe priser. På trods af de skarpe priser oplever jeg gang på gang en fantastisk service hvad angår kommunikation under rep forløb af produkter og håndteringen af dette.

SHG kan anbefales :-)

cool hjemmeside

cool hjemmeside og der er nemt og finde rundt :-)
bliv med med dette det er bare så super fedt de i laver og i yder også en god service.

Siden shgopen 07

og SHG manglende kontakt til busselskabet de havde lejet, kostede mig 5943kr i reparationer og udskiftning af ødelagt komponenter.

Buschaufføren der kørte fra nordjylland til kbh. elskede at tage sving med så høj farte at bagagen rykkede sig så meget, at da chaufføren åbnede bagagelugen ved ankomst til hallen, så fløj min knap 14 dage gamle computer ud på asfalten og gik i stykker.
Ved ankomst tager jeg kontakt til informationen hvor vedkommende (Lasse er jeg ret sikker på han hed) tog i mod klagen og lovede at gå videre med sagen, der kom senere en forbi det bord vi sad ved og kiggede på min skadede computer. "Bare roligt, vi har hånd om dit problem", løs det fra en shg arbejder, "Vi tager kontakt til busselskabet først kommende hverdag og ringer til dig". Jeg modtog aldrig noget opkald, lige ledes havde busselskabet aldrig modtaget noget opkald fra shg. Ergo, fik jeg ikke erstatet, jeg skulle også selv betale for leje af en computer.

Jeg synes fandme det er for dårligt at det firma ikke havde mere ansvar i livet. Jeg har ikke handlet der siden og kommer aldrig til det igen (Proshop), det eneste de skulle var at formidle kontakten så jeg kunne få computeren erstattet af busselskabet og ikke shg.

Ligeledes købte jeg den gang det nye steelseries 5HV2 heasettet, det jeg modtog med posten var brugt. Tilfældigt ved jeg ikke, men brugt var det.

MartinEE found this review useful

Forvirret hjemmeside

Jeg har anvendt SHG.dk i mange år, men er nu holdt med det. Det skete efter de skiftede design. Synes at siden er langt mindre brugervenlig at navigere rundt på end tidligere, og det er blevet svære at finde det man skal bruge.

De gode gamle dage :(

Før i tiden var SHG min ynglings side til køb af diverse computer dele, men nu er de virkelig dalet i både service og varelager. Det er ikke helt super :(

Kristian Gerken and MartinEE found this review useful

Alt er i top.

Selv servicen, og levering og især prisen er med :-)

Handler altid der.

Nem og overskuelig side

Jeg ledte efter en bærbar, og fandt let og hurtigt en bærbar som jeg bestilte. Jeg kunne let følge hele forløbet i behandlingen af ordren igennem deres side.

Kan klart anbefale at handle med dem. Leveringen gik også hurtig og smertefrit.

God handel

Havde bestilt en vare via deres udemærkede hjemmeside og afhentede den selv, fordi det skulle bruges til gave samme dag. Det eneste der trak ned i bedømmelsen var ventetiden ved afhentningen. Der var 2 betjenings-luger med bemandning, men kun den ene betjente kunder og det resulterede i for lang ventetid (over en halv time, selvom der ikke var synderligt mange i kø)

Shg.Dk A/S

Gode priser og hurtig service

Jeg har ofte købt it udstyr hos shg.dk. De yder god service, og stiller ikke spørgsmålstegn hvis du kommer retur med en vare, som ikke lever op til dine forventninger. Kun positive oplevelser herfra.

Kan anbefales

V har tit i vores familie haldlet vores computerdele her, og der har altid været god service og hurtig levering.

Shg.Dk A/S

Shg.dk/Proshop.dk er kvalitets firmaer.

Har handlet hos dem flere gange og altid været 100% tilfrede.

Gode priser, god hjemmeside, god, service, god levering samt travking af ordrer og velvidende personale.

Findes ikke meget bedre i min verden!

Tommelop

Har tidligere købt en Acer Aspire (et eller andet) fik den 3 dage efter (2 år siden eller i den retning) Det hele gik smertefrit ;)

Shg.Dk A/S

Har ofte handlet ved Shg, og har både købt komplet computer, kabler osv. Deres livechat fungerer meget godt, og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

Fin service og Hurtig levering

Fin service, gode priser, god ting de slog sig sammen med Proshop.dk så er der flere fordele for kunderne og et bredere udvalg i varer, samt flere ansatte til håndtering af kunder

Super

Shg er Meget gode, Jeg fandt Win 7 på deres side som den billigste!

Hurtig og effektiv

Ingen slinger i valsen, man bestiller - betaler og afhenter.

Bestilt, betalt, leveret

Købt Ipad, til levering i Viborg butik med afhentning.
Bestilt onsdag, leveret og afhentet torsdag. God pris, fin beskrivelse på hjemmesiden. Alt som det bør være.

Michael

jeg købte en NAS disk

ja jeg købte en nas server som gik i stykker efter et halvt år. jeg ringer hurtigt til shg og forklare min sag og sender den ind til dem. :-)

jeg får så en mail om de har modtaget den og vil kigge på den snarest. der var 1 der var 2 der var 3 uger og så kom der endelig en mail. de hade kigget på den og mente bestemt den ikke fejlede noget. jeg fik den tilbage igen med en regning for at de skulle sige at den ikke fejlede noget (som den i allerhøjeste grad gør) og nu står jeg en god shat penge fattigere og men en NAS som jeg ikke kan bruge.
sidste gang jeg køber noget der

SHG.

Søde og hjælpsomme medarbejder. Altid tid til at hjælpe os nørder, ti-hi.

Shg.Dk A/S

God service og effektiv levering !

SHG har kvalificerede medarbejdere og en god og nem hjemmeside med gode søgefunktioner skydere med prisniveau og andre forhold.)
Kan varmt anbefales til andre, PS har købt mnge gange uden problemer - ogs¨dyre ting til mange tusinde kroner.

Shg.Dk A/S

Rigtig godt men lidt dyrt

Det jeg har købt var rigtig dyrt men også rigtig godt, kvaliteten var virkelig god!

Ikke godt nok.

Har bestilt to gange derinde. Første gang forløb fint, dog havde de overskredet leveringstiden nogle dage. Anden gang bestilte jeg en computer, hvor de havde sendt den helt forkerte, computeren var endda brugt, og havde været startet op før! Jeg sendte den retur og de havde så ikke den bestilte computer. Jeg fik en anden derindefra, hvor jeg skulle betale noget mere, der kunne man godt havde regnet med de betalte differencen for besværet på de 2-300 kr. men nej. Desuden betalte jeg også alle mulige ekstra fosendelsesgebyrer for DERES fejl.. Alt alt for dårligt.

Zap found this review useful

altid tilfreds

Jeg har handlet hos SHG i mange år. Jeg har altid fået en god behandling og hurtig ekspedition. Enkelte gagne har de fejled i min eller venners levering men hver gang har de rette fejlen hurtigt og effektivt. Jeg kan ikke sætte en eneste finger på dette selskab.

Shg.Dk A/S

Har handlet der flere gange...

Har altid handlet ved SHG, med undtagelse af enkelte gange. Jeg synes deres support virker fornuftig.

nogle lunde

Smart nok måde bare trals når man står der ude og skal have noget. Ellers fin net butik.

Utroligt dårlig service / support

Jeg har netop købt en HP Pavillion Elite HPE-555sc ved SHG nu Proshop. Da den ikke kunne fås med SSD disk henvendte jeg mig til SHG og spurgte hvordan jeg kunne få den med SSD disk. SHG fortalte mig at jeg kunne tilkøbe produktet og selv installere det, og jeg ville ikke få problemer med at reinstallere den nye harddisk, da der medfulgte genoprettelsesdisks.
Ovenstående svar fra SHGs support var simpelthen direkte vrøvl. Jeg kunne ikke bruge genoprettelsesdisks, da den tilkøbte SSD disk var mindre end de 2TB den presintallerede disk havde - man kan overhovedet ikke købe en SSD disk af denne størrelses for mandepenge, så det kan ikke være der tvivlen er opstået. Jeg kunne ikke få hjælp fra HP, da alt support fra dem faldt bort når jeg havde åbnet kabinettet på min nye computer, hvilket jeg ikke var informeret om.
Alt i alt skulle HP stoppe salg af produkter igennem SHG / Proshop indtil de har taget en art certificering i deres produkter, da de har simpelthen ingen kompetence indenfor det område.

Utilfredsstillende håndtering af reklamation

Bestillingen er foretaget his SHG A/S, der åbenbart er overtaget af Proshop.

Det leverede tastatur var defekt. SHG nægtede i første omgang at tage sig af det og henviste til HP .................!

Mathias found this review useful

Super service!

Jeg havde for næsten 2 år siden købt en DVD afspiller hos firmaet ProShop.dk som nu er gået sammen med SHG.dk.

Så her for noget tid siden begyndte min DVD afspiller af ridse mine skiver og pludselig virkede touch panelet ikke længere på afspilelleren.

Jeg havde dog i mellem tiden mistet min kvittering. Skrev til SHG.dk om de kunne hjælpe mig (dette var på en søndag) og 5 min senere havde jeg min kvittering på min mail :D

Jeg oprettede så en reparation på min DVD afspiller og fik sendt den ind. Efter noget tid fik jeg besked på at enheden nu var blevet krediteret da de ikke kunne lave den og ikke længere havde den model på lager.

Mine penge ville så stå på min SHG.dk konto til jeg ville købe noget andet. Skrev til deres bogholderi om det var muligt at få mine penge ført tilbage på min konto og et par dage senere stod de der :)

Jeg har aldrig haft problemer med SHG.dk hverken med betaling, returnering eller reparation.

God kundeservice :)

Shg.Dk A/S

Super dårlig kundeservice !!!

Købte et Tower for over en måned siden, det er stadig ikke ombyttet, repareret, sendt retur ? sidder nu med en masse pc dele købt samme sted og er åbenbart taget som gidsel i forholdet mellem leverandøren og Shg Viborg fordi de åbenbart mener at tid er uden beregning sålænge det ikke er deres tid !!
Simpelthen det dårligste sted at handle, da Shg. Viborg ikke på noget tidspunkt åbenbart kan vedkende at deres produkt er vedhængt med fejl fra deres side og at de derfor ikke mener det er deres pligt at udrede noget som helst.

Ting til tiden - altid

Det er lige før jeg har gjort mig det til en vane at shoppe hos SHG.dk

De har som regel det man mangler (og lidt mere til) - og leverer hurtigt og stabilt.

Der har dog et par gange været lidt problemer med varer som "var" på lager da jeg bestilte - men så pludselig var i restordre. (Derfor kun 4)

Billig og hurtigst

Jeg har handlet hos SHG mange gange i løbet af de sidste 8 år, og hver gang er jeg blevet positivt overrasket over priser og leveringstid.

God handel.

Bestilte en DVDBrænder, god pris og hurtig levering.

Shg.Dk A/S

God service og hurtig levering

jeg bestilte en bærbar og en 3D monitor om fredagen, så fik jeg varerne om onsdagen.
Fra DK til Grønland.

Fast butik for elektronik

- God service
- Hurtig leverance
- Okay priser - oftest i laveste ende.

God webshop i Århus

Stort udvalg af computer godter, dejligt at kunne afhente sine varer samme dag.

Rune Jessen Wiuff found this review useful

Altid prof. service

Vi har handlet flere gange hos SHG og det er altid være en fornøjelse. På det seneste har vi haft 2 RMA sager, som begge er behandlet uden indvendinger.

Vi er meget tilfredse.

Shg.Dk A/S

Overhovedet ikke godt nok!

Jeg har købt et sæt høretelefoner over shg og da jeg fik dem og begyndte at spille spil som counter-strike og call of duty mm kom der en knitrende lyd. Jeg sendte dem da ind til dem og fik dem tilbage og fik af vide at der skulle betales 500kr fordi jeg sendte dem ind uden fejl. Jeg ville ikke give op og sendte dem derfor ind en gang mere hvor at de fandt en fejl og ville give mig nogle nye. et par dage efter kom høretelefonerne. Da jeg fik åbnet pakken var emballagen fuldstændig ødelagt og høretelefonerne var beskidte og havde risser i. Vi sendte dem ind igen og da de ikke kunne finde fejlen igen sagde de at de ville give pengene tilbage. Jeg har endu ikke fået mine penge og jeg har brugt penge på at købe kasser til at sende dem ind da de ikke ville betale for at få den sendt. alt i alt har jeg mistet over 600kr.

Fast kunde.

Jeg har handlet der mange gange, nok omkring 15 og aldrig blevet skuffet, om det gælder ændring af min ordre, hjælp til hvad jeg skal købe eller support ved fejl på ting.
De er hurtigt, hjælpsomme, okay priser.