[REPLY]
Helt igennem sublim behandling.. Bestil,betal, og få varen leveret til døren indenfor et par dage. Skal jeg handle scuba gear over nettet bliver det fremover herfra :) god Pinse :)
Super service, fik det jeg bestilte hurtigt og effektivt, efter god dialog på chat.
Blev kontaktet, havde lavet en fejl ved bestillingen, fik det rettet, og fik pakken 3 dage senere, det er meget hurtig til Grønland.
Tak for god behandling
Vagn
Jeg havde altid troet at spyt var den eneste løsning tit at holde duggen væk fra dykkerbriller/svømmebriller. Dog virkede det aldrig for mig - men så læste jeg at ikke alle spyt var velegnet. Denne flaske gør nu at jeg ikke længere døjer med dug i brillen. Lækkert. fungerer perfekt!
God service, fik harpunen dagen efter jeg bestilte den.
Jeg bestilte en harpun til fødselsdagsgave - var lidt sent ude med bestilling, så jeg var spændt på om det kunne nåes, men men ingen problem stod med harpunen i hånden 2 dage efter bestilling - der var ovenikøbet lagt et par karameller i pakken - fin lille ekstragave :)
Så bare perfekt service
Der er egentlig ikke så meget at sige, alt klappede jo :-)
En dag efter min bestilling bliver jeg ringet op af en medarbejder fra Shop Diving, som beklager at det linehjul jeg havde bestilt var udgået. Hun tilbyder at sende en lignende model, ca. 150,- dyrere og af bedre kvalitet, UDEN at jeg skal betale ekstra. Usædvanlig god service og hurtig levering.
Andreas found this review useful
De bedste handler er dem du ikke tænker over overhovedet. Der hvor det bare kører uden problemer. Man bestiller online, der går et par dage og voila, pakken er på posthuset. Sådan var min handel med Shop Diving2000. Jeg nåede ikke engang at tænke over, om der mon kunne være juleleveringsproblemer, før pakken var der.
Helt perfekt :)
Når man , ringer bliver der givet god tid. Og de er hjælpsomme ,-)
Fik en meget god oplevelse ved at handle ved Shop Diving 2000. Havde i min bestilling skrevet forkert postnummer og skrev en e-mail omkring fejlen sent om aftenen. Allerede næste morgen inden de officielle åbningstider fik jeg en e-mail tilbage om at fejlen nok skulle blive rettet, hvornår jeg kunne forvente at få min vare og generelt en meget høflig betjening. Ikke sidste gang jeg handler her :-)
***** 5 stjerner herfra :-)
DOG kunne man godt have forventet gratis levering når man bruger knap 1000 kr. i deres shop :)
Fremragende service, både ved køb og bytning. God respons på mail og nemme at kontakte telefonisk.
Jeg fik nogle gode produkter men pas på med at købe det billigste. Vi mistede en børnemaske og en finne pga. at spænderne ikke holdt. Hvis i skal ud på noget der er lidt mere end bare at ligge stille i vandet og snorkle så køb de pakker med ordentligt udstyr ellers holder det ikke.
Online kontakt der tilbydder at hjælpe og evt give et godt tilbud - fin hjælp men intet tilbud! Fin forsending med slik - stort plus :)
Uden den kompetente vejledning samt gode service havde jeg ikke fået købt det rigtige udstyr til min søn.
Jeg bestilte en pakke mandag aften og den var fremme onsdag formiddag
Du kan sagtens kaste dig ud i at købe dykkerudstyr her. Spørg bare på chatten hvis du skal have hjælp.
Jeg klikkede forbi Diving 2000 hjemmeside for at kigge på snorkeludstyr til mine tre døtre. Jeg orkede ikke at køre ind til byen for at købe det, men omvendt havde jeg det også lidt svært med at købe det over nettet da størrelsen er ret afgørende. Pludselig popper en box op og en medarbejder online og spørger om han kan hjælpe mig. Så tjattede vi frem og tilbage og jeg fik bestilt 3 stk. snorkelsæt og der blev givet lidt rabat og lidt ekstra blev sendt med i pakken til mig. Super super god service, hurtig levering og meget imponerende med deres online-service-funktion. Det var altafgørende for min handel.
jeg havde bestilt to varer og fik dem næste dag god service :-D
OK og hurtig service, lidt træls at produkt nr. på nettet og så på den aktuelle vare man modtager ikke er den samme, jeg ringede for at være sikker på det var det rigtige jeg havde modtaget. Nummeret man har bestilt burde fremstå på pakken der kommer.
Tobias found this review useful
Det var en fornøjelse at handle hos Diving2000. Varerne kom hurtigere end forventet - og alt var i skønneste orden. Det, som trækker en smule ned, er, at hjemmesiden godt kunne være mere "lækker" layoutmæssigt og mere overskuelig at navigere rundt på.
På trods af at det tog et par uger at få svar fra jer- så har det været rigtig god behandling. Hvor jeg fik hjælp med det samme.
Jeg er meget tilfreds!
Betjening er fuld af humor og man føler sig hjemme i butikken også selvom man tit kommer rendende
Det er sgu' en fornøjelse at handle på nettet når det går så nemt, hurtigt og smertefrit som her. 5 stjerner til Jer.
Fik en hurtig, klar og god betjening pr telefon, da jeg havde et spørgsmål inden bestilling.
Dejlig kort leveringstid.
Kort leveringstid og super betjening...intet at klage over og vil klart anbefale butikken videre!
Bestilte varen fredag eftermiddag, og fik den leveret mandag. Varen var i perfekt stand. Der er 2 kriterier som jeg mener er vigtigt ved bestilling over nettet, hurtig levering og varens stand.
Disse kriterier har dannet baggrund for min anmeldelse.
Nem bestilling og hurtig ekspedition og god kundeservice. Fik bestilt forkert vare og bestilte ny og returnede forkert uden problemer
Hurtig og sikker levering, kvalitets dykker produkter, kan varmt anbefales
Intet at klage over, hurtig levering af det jeg bestilte.
Chattede med Diving2000, og afgav derefter bestilling. Produktet var i min postkasse dagen efter.
Skulle som en bedre amatør blot købe en snorkel til næste rejse og blev absolut ikke opfordret til andet, men den venlige og inspirende atmosfære i butikken gjorde, at jeg nu er i gang med dykkerkursus og har købt komplet udstyr.
Man mærker, at de folk brænder lidenskabeligt for dykningen. De er godt nok ekspedienter og fagligt meget kompetente, men de er meget mere dykkere.
Ikke mere ros - lad os nu komme i vandet......
Det er et udmærket dykkersite, der fortæller om sine produkter så man ved hvad man får og hvad der og man finder hurtigt ud af, hvad det er man har behov for: