We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (72)

En tilfreds kunde

Har bestilt mine varer den 7. marts 2013 og modtaget dem den 9 marts 2013. Det er da hurtig betjening, og jeg har sparet 97,- kr i forhold til Matas butikkerne. Tak shoppping4net. !

Ufleksibel og dårlig service

Fik ikke nogen god service da vare og regning ikke var ok.

Shopping4net

Fin service, hurtig "levering", men måtte selv hente det på posthuset

Jeg ringede onsdag for at høre om de havde nogle bestemte vare på lager, da jeg skulle bruge gaven i weekenden.
Firmaet er svensk, så man kommer igennem til en person der kun kan tale svensk, men hvis sproget ikke volder problemet, er det sød og høflig betjening.

Da de vil have 95 kr for levering på køb under 500 kr, købte jeg lige lidt ekstra, så jeg kom over kr. 500,-

Jeg kunne følge min pakke, så jeg kunne se at jeg fik den fredag, hvad jo var perfekt. Da den så skulle leveres, havde shopping4net, ikke betalt for at pakken blev omdelt, men jeg måtte selv hente pakken på posthuset. Det synes jeg er for ringe, og er det der gør jeg ikke giver 5 stjerner, og endda har overvejet 3 stjerner.

Alle tingene var pakket godt og forsvarelig ind. Det var bl.a. glas jeg købte.

Køb aldrig på shopping 4 net

Køb aldrig noget på shopping 4 net. Har betalt "påminnelsesgebyr" tre gange for den samme vare som var betalt og nu er den blevet tre gange så dyr. Når jeg ringer for at få en forklaring kan de ikke høre hvad man siger. Og så er deres rente for kredit iøvrigt 29%. Har aldrig i de fyrre år jeg har drevet forretning været ude for en behandling som fra shopping4net.

Claus Poulsen
Søborg-DK

Dyr porto

Virksomheden har ingen fysisk adresse og leveringsomkostningerne er kr. 95 selvom man køber en lille hudlotion til kr. 25. Mon de tjener på portoen??? Jeg vil ikke handle her!

Vibeke found this review useful

Shopping4net

Ingen problemer med at sende varer. Den ankom dagen efter - med indbetalingskort !! og de kendte mig ikke !!

Shopping4net

FIN SERVICE, ABSOLUT INGEN PROBLEMER!

Jeg har handlet omkring 10 gange hos shopping4net, og har aldrig haft nogle problemer , har altid modtaget mine varer hurtigt og sparet rigtigt mange penge i forhold til hvis jeg havde handlet samme varer i en butik fra gaden!
Jeg kan godt anbefale at handle hos dem:-)

Shopping4net

Hæver penge uden at sende, selv om varen afbestilles samme dag, og er meget lang tid om at tilbageføre dem

Jeg har købt noget legetøj hos shopping4net.dk d. 29/10, men afbestilte det samme dag, før varen blev afsendt. Dette skete via telefon til deres kundeservice, som heller ikke var helt nem at få fat i.
Alligevel så jeg om aftenen, at de havde trukket pengene på min konto. Derfor skrev jeg en mail til dem om, at jeg forventede, at de tilbageførte pengene omgående.
Nogle dage senere fik jeg svar om, at de havde sygemeldinger i økonomiafdelingen, så pengene først kom lidt senere.
Jeg har stadig ikke fået dem, og har netop skrevet endnu en mail til dem om, at jeg vil få min bank til at tilbageføre pengene, hvis de ikke sørger for det.
Jeg kan absolut ikke anbefale athandle på denne hjemmeside

Hæver penge uden at sende varer

Hæver penge samtidig med bestilling og sender ingen varer.

Det lader til at shopping4net har problemer med at overholde dansk lovgivning. De har ihvertfald hævet penge fra min konto uden at have sendt noget som helst.
De giver heller ikke besked om manglende varer
som ellers er listet som værende på lager.
Derfor har jeg gjort brug af min 14 dages fortrydelsesret - shopping4net svarer, at de annullerer ordren men betaler først pengene tilbage indenfor 14 dage

Til alle andre - pas på denne net-butik, som må betegnes som useriøs

Shopping4net

Hold jer væk fra Shopping4net, hvis I rejser på ferie !!!!

Jeg har i et par år købt kontaktlinser og linsevædske hos denne udbyder, men det er slut nu.
Jeg bestilte i foråret noget linsevædske, og begik den fejl at bestille lige før vi var væk i 3 uger på ferie.
Da vi kom tilbage var min vædske og faktura ankommet, men til min overraskelse lå der også en rykker for betaling og gebyr på ekstra kr. 100,-
Jeg betalte samme dag for vædsken og skrev en mail til firmaet for at forklare dem situationen, men nej de fastholdt gebyr, og dette skrev vi frem og tilbage om, indtil dette gebyr var nået op på kr. 442,- hvorefter den røg til inkasso, som ville have yderligere kr. 200,-
Jeg betalte så de kr. 442,- og sendte en mail, og har så ikke hørt yderligere.
Utrolig dårlig behandling, og en virkelig dyr linsevædske.

Intet at klage over.

Fik hvad jeg havde bestilt efter 3 dage, og så vidt jeg kunne se, blev pengene først trukket, efter jeg havde modtaget mail om, at varerne var på vej.

super butik

Fik min pak i dag 2 dag efter den vær sendt...

Shopping4net

Penge trukket - venter stadig på bestilte varer!

Gad vide om varene jeg bestilte for en måned siden nogensinde kommer? Pengene blev trukket få dage efter bestillingen, men afsendelsesdatoen bliver ændret hver uge. Nu er der så gået 1 måned og det er alt for længe!!! Har nu skrevet 2 gange til kundeservice og fået forklaret at der har været ferie. Jeg handler meget på nettet, men har aldrig været så bekymret for en handel før nu!

Godt tilfreds

Jeg var tvivlsom efter at have læst anmeldelser herinde, men besluttede mig for at forsøge da prisen var god.

Jeg fik bestilt et forkert produkt til at starte med (Almindelig version, hvor jeg var ude efter + version) og de var lynhurtige til at annullere ordren og selvom de havde trukket pengene kom de hurtigt tilbage på min konto uden at jeg skulle rykke for dem.

I 2. omgang fik jeg bestilt det rigtige:
Bestilte den 3/7 kl 16.30. Fik mail om afsendelse 3/7 kl 18:30 og varene ankom den 5/7 kl 11.

Jeg køber herfra igen næste gang jeg løber tør. :)

---------------------

Opdatering efter 2 nye køb:
Begge gange er tingene afsendt samme dag og derfor kommet så hurtigt som postvæsenet kan cykle.
Prisen har været rigtigt god og jeg har sparet en del i forhold til made4men.dk og menscare.dk som jeg tidligere har brugt til at købe plejeprodukter.
Jeg har tilmed fået duftprøver med begge gange, og da jeg altid er på udkig efter nye parfumer, som er er svært over nettet, er jeg glad for at de sender dem med!

Normalt går jeg ikke så højt op i at skrive anmeldelser, men det virker til at de har et meget urimeligt gennemsnit og det syntes jeg er ærgerligt da jeg kun har haft gode oplevelser. Eneste minus er at jeg savner et bredere udvalg af plejeprodukter til mænd.

Ganske udemærket.

Jeg modtog mine varer 4 dage efter bestilling, lidt for tid efter min mening.. Dog var det lækre produkter til en god pris.

altid ok

jeg handler hos dem tit og er tilfreds.Hurtig levering

Hæver penge uden at sende varer

De giver heller ikke besked om manglende varer
som ellers er listet som værende på lager.
Med en del lovlige og ærlige alternativer virker det her ikke som en seriøs forretning. Det fremgik tydeligt af at opkald til kundeservice at de udmærket vidste at de ikke måtte hæve pengene.
Jeg skulle nok have taget et kig her før jeg trykkede køb.

Ken and Mia Backhausen found this review useful

Shopping4net

Billigt og hurtig levering..

Var lidt nervøs efter at have læst alle de negative anmeldelser herinde, men jeg fik mine varer 2 dage efter jeg havde bestilt dem, og alt er bare lige som det skal være.. :-)

Kunne sagtens finde på at købe herfra igen..

Ingen problemer

Jeg bestilte nogle ting fra shopping4net for an uges tid siden. Det hele gik fint. Jeg syntes dog leveringstiden på over en uge, måske godt kunne have været et par dage kortere.

Jannie Kruuse found this review useful

Det gik som smurt!

Jeg tilstår, at jeg var noget loren ved at handle dette sted, da jeg læste de dårlige anmeldelser som der er en hel del af.
Men da det er det eneste sted, der forhandler den vare jeg skulle bruge, sprang jeg ud i det.
To dage senere havde jeg min pakke!
Det skal dog siges, at jeg betalte online med mit dankort og altså IKKE brugte den option med faktura.
Jeg kan kun anbefale andre at handle på samme måde - jeg er fuldt ud tilfreds!

Nina Bernhardsson found this review useful

Hold jer væk

I modsætning til andre sider med internethandel følger der her ifølge Shopping4net en faktura med når varen ankommer. Problemet er at dette ikke tydelig fremgår af deres hjemmeside og jeg bemærkede ikke en sådan ved åbning af pakken, man kigger jo ikke efter den når man ikke ved den skal være der?

Jeg købte en vare til 158, men skal nu betale 100 kr. i gebyr for en rykker (det vil sige samlet 258). Selvfølgelig betaler jeg, men handler aldrig mere hos Shopping4net.

Jeg tog fat i kundeservice, men fik et svar fra en sur tante, der var overbevist om at jeg havde haft til hensigt at stjæle fra dem.

Lad være med at handle her, der er så mange gode alternativer.

ganske fin site

har aldrig haft problemer på denne site og de har dejlig billige style produkter til håret til gode penge. har altid fået varerne leveret hurtigt og de har rigtig meget helsekost til billige penge som jeg benytter mig af når det er vinter. her kan man købe d vitaminer samt calci/magnesium og zink så man kan klarer vinteren og så uden at gå fallit
meget tilfreds

Leveranceproblem

Jeg bestilte en vare som de skulle have hjemme. Den skulle leveres i løbet af et par dage. Men jeg har kigget forgæves efter pakken, og i dag har de nu meddelt at den først kommer til januar. Så meget for den julegave. Det er sidste gang jeg bruger dem - de er ikke til at stole på.

Pas på

Får (som andre her på siden) pludselig en rykker for manglende indbetaling + gebyrer for en vare som jeg angiveligt skulle have købt for snart to (ja to!) år siden. Jeg har ikke en kinamands chance for at huske omstændighederne ved et sådant køb og det bliver derfor ord mod ord. Shopping4net vinder denne lille leg, da jeg ikke har tid og overskud (endsige midler til at betale den regn af gebyrer som firmaet pålægger) til at tage kampen op. Hvis man vælger at handle hos Shopping4net, så sørg for at betale til tiden (gebyrerne er ekstreme), hold styr på hvad du køber og hvornår og vær beredt på pludselige, umotiverede regninger

Shopping4net

Billigst og to dages leveringstid

Jeg bestilte en sort blækpatron til min Canon-printer, som jeg havde fundet billigst her vha. kelkoo.dk. Jeg fik fri fragt, og blækpatronen er kommet med posten i dag - to dage efter bestilling. Jeg er godt tilfreds!

Jeg klager ikke ...

Jeg er generelt ret tilfreds at handle på Shopping4net
Jeg har handlet der et par gange, og de har af og til nogle gode tilbud..
De har et bredt udvalg af det meste make-up og plejeprodukter, og der er altid noget til enhver pengepung...
Jeg har en enkelt gang været udsat for at leveringen tog 2 uger, pga en fejl der var sket i deres system, men dette modtog jeg en mail om med det samme, dog kunne de godt have ydet lidt rabat, da jeg først vidste det efter bestillingen var gennemført.. men pyt, det afskrækkede mig ikke fra at handle der igen...
De andre gange jeg har handlet der er mine varer kommet indenfor få dage :) så jeg er tilfreds!

Hold jer langt væk

Min karakter er i minus - efter 8 måneder får jeg en rykker på en for sen betalingsgebyr med et gebyr på 100 kr samt. Man vil ikke høre på at jeg ikke har modtaget noget i mellemtiden. Underligt at jeg så reagerer på det brev der kommer nu. Beder om at blive ringet op at økonomiafdelingen. Selvfølgelig vil jeg betale hvis jeg skylder et gebyr - men så skal jeg jo have det at vide inden der lægges nok et gebyr på og hvorfor går der 8 måneder.????
Fuldstændig utroværdigt. Dårlig service når man ringer... jeg venter stadig på økonomiafdelingen ringer tilbage.

Hold jer langt væk !!!!!

Min hustru har købt en deodorant og betalte på posthuset. Nogle uger senere får hun en rykker for manglende betaling.
Da hun ikke mere har kvitteringen får hun et såkaldt transaktionsnummer fra PostDanmark.

Dette nummer sendes til firmaet som dokumentation for betalingen. Mailen besvares dog ikke.

Efter vores sommerferie kommer endnu en rykker. Skriver igen til dem og beder dem bekræftige, at sagen er iorden.

Hører stadig intet førend der kommer endnu en rykker. Prisen er nu ca 400 kr. for en deoderant til langt færre penge.

Opringningen til firmaet bekræfter mine bange anelser: De har søreme ikke fået nogen mails fra os. Og desuden skal de have en kvittering.

Hun fik at vide at de kan glemme alt om kvittering og afventer nu deres næste træk.

Regningen ER nemlig betalt !

Så hold jer langt væk fra dette firma.

Reply from Shopping4net

Tack för dina synpunkter.

Vi kommenterar inte enskilda ärenden så här publikt men generellt sätt så kan vi säga för att vi ska kunna finna en inbetalning till oss så måste vi få in en kvittering på inbetalningen. Kvitteringen skall påvisa datum när inbetalningen har skett, belopp, referensnummer samt till vilket konto som betalningen har gjorts till.
Ibland räcker det med en siffra fel i referensnumret eller ett meddelande med information som inte gäller kundnummer eller namn för att vi inte ska kunna boka in inbetalningen rätt och det är därför som vi behöver kvitteringen. Utan den är det inte lätt att spåra någon inbetalning.

Tyvärr kan vi inte använda oss av ett transaktionsnummer som går till Post Danmark för att finna alla dessa uppgifter som vi behöver. Detta beror på banksekretessen som finns för att skydda varje enskild person från intrång.
Transaktionsnumret kan enbart användas av personen som gjort betalningen enligt den information som vi har fått av dem.

Om inbetalningen förblir obokad så skickas påminnelser ut till kunden. Detta då vi inte kan veta vilken betalning som skall till vilket konto om inte alla uppgifter stämmer. Likaså förblir också en del fakturor obetalda av kunderna.

Vi beklagar att ni upplever att ni inte blivit korrekt bemötta av oss då vi ständigt arbetar med att kunna ge våra kunder korrekt service. Vi besvarar alla mail inom max 24h, vanligtvis inom 12h och vi finner det märkligt att ni inte har fått något svar.

Vi ber er vänligen att kontakta oss på nytt så att vi tillsammans kan finna en lösning på ert problem.

Om inbetalningen förblir obokad så skickas påminnelser ut till kunden. Detta då vi inte kan veta vilken betalning som skall till vilket konto om inte alla uppgifter stämmer. Likaså förblir också en del fakturor obetalada av kunderna.

Vi beklagar att ni upplever att ni inte blivit korrekt bemötta av oss då vi ständigt arbetar med att kunna ge våra kunder korrekt service. Vi besvarar alla mail inom max 24h, vanligtsvis inom 12h och vi finner det märkligt att ni inte har fått något svar.

God service!

Bestilte fredag den 22.07.2011 en pakke som indeholdte 3 Clinique produkter og 1 bodylotion, til en værdi af 532,- Jeg modtog pakken mandag den 25.07.2011 - Så vil bestemt ikke klage over leveringstiden.

For at undgå det, som har været nogen af jer andres problemer, så skrev jeg en e-mail til dem FØR jeg bestilte produkterne. I den e-mail spurgte jeg, om alle de ting jeg havde tænkt mig at bestille var på lager. På den måde kunne jeg sikre mig, at de ikke hele tiden ville udskyde leveringstiden pga. at produkterne ikke var på lager!

God hjemmeside, hurtig levering

Har du brug for nogle 1 g bruse C-vitaminer, legetøj til barnet, eller makeup eller kontaktlinsevæske, så kan Shopping4net.se godt være stedet du finder det. Har handlet her flere gange, og har altid været meget tilfreds og fået det jeg har bestilt et par dage efter.

pas på

bestilte lasertoner ingen problem, men efter et halvt år modtager rykker for sen indbetaling 100.der kan ikke ses noget tilgodehavnde når jeg logger på min konto rykkere er ikke vedheftet girokort .først efter 2md.og yderliger 300 kr gebyr + rente. er et vedhæftet.det kan ende med at blive en dyr toner

2 rykkere med gebyr for varer jeg forlængst har betalt

I dag har jeg fået den 2 rykker (med strafgebyr) for printerpatroner jeg HAR betalt, og som jeg endda, efter første uretmæssige rykker, har fremsendt mail- dokumentation for at jeg har betalt! Modtog i dag den 3 patron jeg havde bestilt, men tør næsten hverken betale den eller sende den tilbage, for hvem ved hvad det vil udløse af ubehagelige breve - hvordan kommer jeg dog ud af dette rod med dette firma igen?

Under al kritik

Købte et sæt originale printerpatroner til min Canon Pixma 4500. Min printer ville ikke acceptere den ene printerpatron.Prøvede så med den gamle patron, og den var ok. Sendte så en mail til Shopping4net og forklarede problemet. Blev bedt om at returnere den defekte patron, hvilket jeg gjorde og betalte kr. 29,- for fragten. Da jeg ikke efter 17 dages forløb havde hørt det mindste, kontaktede jeg dem igen. I mellemtiden havde jeg været nødt til at købe en ny patron lokalt, så jeg kunne bruge min printer. Jeg fik så at vide, at en printerpatron var sendt til mig en uge tidligere. Jeg havde ikke modtaget nogen meddelelse herom og posthuset havde ingen forsendelse til mig, hvilket jeg herefter meddelte Shopping4net, som spurgte, om min adresse var korrekt angivet. Det kunne jeg bekræfte. Der er nu gået 3 uger mede venten, skriveri, besøg på posthuset to gange, betalt defekt printpatron og returfragt. Nu gider jeg ikke mere.

Til eksempel har jeg købt printerpatroner til min HP printer hos MSC-DATA, hvor en af patronerne ligeledes var defekt. Jeg kontaktede firmaet og forklarede problemet. De lovede at sende en ny omgående - den kom dagen efter med et betalt fragtbrev, så jeg kunne returnere den defekte patron - Se det var en helt anden historie

Shopping4net

Mangelfuld oplysning af levering - blev udskudt hele tiden

Jeg bestilte hos shopping4net.dk den 20. februar en række ting, creme i fødseldagsgave til kæresten, lidt concealer, læbestift og pensler til mig. Desværre kunne jeg så dagen efter ved login se, at i stedet for forsendelse d. 25 var det rykket til d. 3. marts. Hver dag blev denne leveringsdato ændret. Jeg modtog så den 28. februar 2 produkter fra min bestilling (desværre ikke cremen, jeg skulle bruge til gave).

Og først bagefter får jeg en besked om, at det er sendt, jeg og jeg spørger så til resten. Nu er der pludselig forsinkelse på næsten 1 måned til en af produkterne kunne komme, og resten havde levering om et par dage og nogle 1 uge. Jeg blev dog spurgt om, jeg stadig ville vente på det.

Jeg gav det et par dage, da cremen stod til forsendelse snarest, men ak, det blev den ikke, og man får bare intet at vide. Så jeg måtte igen sende mail, og der går jo nogle dage inden svar - der var åbenbart restordre og uvis, hvornår det kunne leveres og andet var pludselig udgået.

Jeg vælger så at få afbestilt resten og få penge tilbage (faktisk var jeg ikke klar over, at de bare havde trukket hele beløbet før nu, selvom de kun sendte en meget lille del af det købte).

Nu har jeg så fået mine penge, og måtte så betale for fragt, selvom jeg stod til at få det fragtfrit, grundet det købte beløb. Men nu orker jeg ikke mere, selvom det ikke var mig, der havde bedt om at få noget af det sendt.

Forsvundet pakke med Blækpatroner

Jeg bestilte blækpatroner for 750,- kr, modtog en mail om at pakken var sendt, efter 8 dage er den stadig ikke dukket op, pengene er trukket.

De har ikke noget track & trace nummer da pakken er så lille.

Jeg ville så annule ordren men for at vide at der skal gå en måned før de kan efterlyse pakken og jeg kan på mine penge retur.

Det kalder jeg et useriøst firma, et godt råd, gå i en stor bue udenom dette firma.

Bjarne Christiansen

Ingen levering

Købte på nettet for 840 kr. blækpatroner til min printer.
Måtte rykke før der kom en bekræftelse.
Pengene blev øjeblikkeligt trukket 28/1-11, men uden levering.
Rykker via mail resulterede i ny leveringsdato 3/2-11, men efter denne dato kom stadig ingen varer.
En opringning til deres support bekræftede, at de slet ikke kunne levere varen på nuværende tidspunkt.
Når de alligevel får to stjerner skyldes det, at de telefonisk bekræftede at ordren kunne annulleres, og pengene gå tilbage, hvilket rent faktisk også skete to dage efter (normal ekspeditionstid hos MasterCard).
Blækpatronerne er godt nok ca. 25 kr. billigere pr. stk. end alle andre steder, men hvad hjælper det når man blot betaler og ikke får varen.

Shopping4net

Hurtig levering og laveste pris

Købte HP blæk og prisen var den laveste jeg kunne finde i markedet. Ordren blev afgivet d. 27/1-11 og jeg fik varerne den 31/1-11, hvilket må siges at være fint når den sendes fra Sverige.
Betaling var med faktura og 12 dages kredit fra jeg modtog varen.

Jeg synes det virker meget fint og er lidt forundret over at jeg kunne betale på faktura.

Shopping4net

Vare ikke leveret på trods af at den skulle være klar med det samme...

Jeg bestilte d. 15/12-2010 en Boss In-Motion jeg skulle bruge til julegave. Da varen var på lager og den forventede levering var et par dage regnede jeg med den ville komme før d. 24.

Den 10/01-2011 har jeg ikke set pakken, på trods af at mine penge allerede blev trukket d. 15/12-2010.

Jeg er normalt et tålmodigt og forstående menneske, men jeg synes det er dårlig service at man ikke får at vide pakken er så forsinket. Jeg har netop nu skrevet til firmaet i håb om at få mine penge tilbage, men det lyder til at blive en kedelig proces ud fra de allerede skrevne anmeldelser.

Hurtig forsendelse

Jeg har handlet her et par gange, bl.a. White Musk, som de efterhånden er de enester der har. De er billige, dog dyre i fragt, hvis du ikke bestiller for over 500 kr.