We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (219)

Goede, snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering.

snelle service!

snelle verzorgde service!

Bedankt!

Follow-up verliep perfect en snel!

Review by confirmed purchaser

Duidelijk, efficient , en een ruim aanbod

Duidelijk in termen van betaalmogelijkheden verzendmogelijkheden, men weet alles op voorhand en staat niet voor verrassingen,ophaling in kialapunt is een pluspunt. Snelle verzending en artikelen conform de advertentie. Aangename site met duidelijke fotos en voldoende info; dus anbevelnswaardig

Snelle service

Heb jij bij showroom 86 gesurft

Review by confirmed purchaser

Leuke mode artikelen en snelle levering

Leuke site met betaalbare mode.

Afhaalpunt

Geachte,
Spijtig toch dat goederen niet geleverd kunnen worden in een Kiala-punt
Nu dient men thuis te zijn wanneer pakje wordt geleverd,hetgeen vervelend is voor werkende mensen die niet thuis zijn

Voldoet aan alle verwachtingen

Maandagmorgen besteld en dag erna al in huis, wat moet je nog meer hebben?
Je moet echt niet ongeduldig zijn.. en heb je onverwachts een feestje, nu heb je nooit meer het excuus had niets om aan te trekken, zoek even op showroom86 en de dag erna schitter je als een echte diva! Super.. Voor herhaling vatbaar, nieuwe verslaving.

Heel tevreden !

Perfecte service, uitstekende klantendienst, mooi aanbod! Ik koop vanaf nu vaker bij Showroom86.

Zeer goede service!

De dag na de plaatsing van mijn bestelling, ontving ik mijn pakje! Dus ben ik er heel tevreden over de service.

Review by confirmed purchaser

Heel correcte levering, kleren in perfecte staat, topper!

Een bestelling van mij is voor herhaling vatbaar, tot binnenkort!

Review by confirmed purchaser

Supersnelle levering, goede kwaliteit met een mooie prijs.

De producten worden snel geleverd. De merkproducten zijn kwalitatief zeer goed en hebben een mooie prijs.

perfect

snel en correct geleverd

betrouwbaar

Gemakkelijk snel en de retour is gratis!
Dat vind ik top!

Fantastische service!!!

Alles verloopt héél vlot, niks op aan te merken, niet twijfelen!

Review by confirmed purchaser

kan beter - op 1ste bestelling werd iets geleverd wat ik niet besteld heb...?

Minpunten:
* op het ene moment is een artikel nog verkrijgbaar in een bepaalde maat - een uur later dan plots weer niet en de dag erna dan weer wel verkrijgbaar...
* jammer dat de korting van 15 euro niet toepasbaar is op alle artikelen vb outlet

Pluspunten:
* ogenblikkelijk reactie van de customer service die hun excuses aanbiedt.
* mooi gamma

Review by confirmed purchaser

Super! Snel! En de pull is helemaal mijn ding!

Ik ben heel tevreden! Snelle service! Toen ik een probleempje had en mailde, kreeg ik snel een antwoord terug. Voor herhaling vatbaar!

Review by confirmed purchaser

Snelle bezorging. Zeer slechte retour procedure

Bezorging is niks op aan te merken. Helaas 2 pakketten terug moeten sturen. Showroom86 geeft aan binnen 15 werkdagen(3 weken) geld terug te storten. Helaas na 17 werkdagen nog niks gehoord. Contact opgenomen met Showroom86 maar helaas geen resultaat. Zeer slechte service!!!!!!

Review by confirmed purchaser

Prachtige trui, snel geleverd.

Prachtige trui, snel geleverd.

Tip : De beschrijving van de items zou wel vollediger kunnen. Voor deze trui werd er bv niet vermeld uit welk materiaal ze is gemaakt (katoen ? wol ?) of informatie over de pasvorm.

Goede service heel stipt!z

Zal er nog gebruik van maken heel simpel!

Review by confirmed purchaser

ok alleen jammer dat de doos helemaal vernield was!

Ik weet niet wat er fout is gegaan is het leveringsproces.... Verpakkingsdoos was helemaal vernield en dan maar half gerestoreerd met tape !
Gelukkig waren de kleren prima in orde en maakte dit alles goed ....
Leveringstijd was ook een heel stuk langer dan verwacht maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg!

Vlotte en eerlijke service

Positive shopervaring : een aanrader!!

Uitstekend

Alles verliep naar wens

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, ook goede retour policy.

Ik bestelde een jeans en de dag later kreeg ik ze al. Ik vond de 'wassing' een beetje raar, maar ze paste wel goed. Ik bestelde een paar dagen later dezelfde broek opnieuw en nog een T shirt.
Die 2de broek vond ik veel mooier blauw (verschil voorkant/achterkant was de groot bij die eerste). Dit pakketje werd een dag na de levering reeds, op zaterdagnamiddag geleverd. Ik was verbaasd dat het er al was. De eerste broek ben ik die zaterdag nog gaan afgeven bij Brantano voor retour. verliep allemaal heel vlot. Ik ben tevreden van de broek die ik nu heb. En van de t shirt ook. Conny

Kwaliteit en snelle service

Heel mooi aanbod (misschien nog Bellerose for kids opnemen in het aanbod...). - zeer snelle levering.

Review by confirmed purchaser

Goede service, heb alleen van het retour gestuurde artikel het geld nog niet terug.

Super

Alles was top in orde !

Een aanrader!

Eenvoudige bestelling, correcte en snelle levering! Ik ben een tevreden klant :)

Snelle en correcte levering

Het was mijn eerste bestelling bij Showroom 86. Ik ben heel tevreden en zal in het vervolg eerst deze site bekijken als ik iets nodig heb

Review by confirmed purchaser

Goed maar niet uitstekend.

Had een jeans besteld.
Geen goede ervaring met de levering. Deze sprak enkel frans, totaal geen nederlands.
Hij heeft zelfs na onze telefonisch contact om een nieuwe afspraak te maken, gewoonweg de telefoon opgelegd vanwege de taal. Niet echt vriendelijk lijkt me.
Met Showroom86 geen problemen, alhoewel ik die jeans nu heb terug gestuurd en nog moet wachten op mijn geld.

Levering te laat

Ondanks de vermelding op de site dat de bestelling binnen 48 uur geleverd zou worden, heeft het uiteindelijk 7 dagen geduurd vooraleer ik de bestelling geleverd kreeg, en dit nadat ik op de 5de dag telefonisch geïnformeerd heb naar de status van de levering.
De geleverde goederen waren prima in orde, spijtig van de lange levertijd.

Review by confirmed purchaser

Eerste meer dan geslaagde aankoop bij showroom86 !

Voor de eerste maal schoenen besteld bij showroom86 . Zeer vlotte levering , mooie verpakking en uitstekende prijs. Een aanrader !

Review by confirmed purchaser

Professionele aanpak, duidelijk,snel, en op tijd geleverd.

Het bestelde artikel was vlot geleverd, en voldeed aan de verwachtingen. Dus geen adders onder het gras.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, prima in orde !!!

Levering snel en netjes verpakt. Volgende keer zeker weer kijken op de site.

heel goed

Een hele snelle levering

Perfecte service

Handige site, snelle levering.

alles perfect.verlopen.

`n aanbeveling, snelle en goede sevice.!!

In één woord : super !!!

Heb reeds meerdere malen een bestelling geplaatst en ben telkens zeer tevreden!!!
Snelle en verzorgde verzending !

Review by confirmed purchaser

Mooie merken, vlotte service, correcte rechtzetting van fouten.

Goed, correcte rechtzetting van fouten bij levering, snelle levering.

Gemakkelijk, vlug, interessant

Hallo
het is tof, vlug en gemakkelijk dat je vanuit je stoel kleding aan interressante prijzen kan bestellen en ze zonder kosten terug kan sturen.Je moet het dringend ook eens proberen
groetjes