We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (525)

Gode priser.

I denne butik går der tilsyneladende lidt længere tid fra man har bestilt til man modtager, men det var fint nok. Var også klar over det på forhånd, da der nogen gange bliver sendt fra fjernlager.

Review by confirmed purchaser

Utilfredsstillende handel via internettet.

Jeg købte tilbehør til min pc. Prisen var ok (billigst på edbpriser.dk), men leveringen var halvanden uge forsinket. Forsinkelsen blev ikke meddelt før 3 dages tid og skyldtes forsinkelser hos leverandøren, dog var produktet på lager iflg. hjemmesiden.
Produktet var pakket ind i gammelt julegavepapir, hvilket var gået op ved levering (dette er måske mere postdanmarks fejl). Ydermere mistænker jeg mit købte produkt for at have en brudt forsegling. Alt i alt ikke tilfredsstillende.

Hej Casper,
Du bestiller mandag den 29 april, ordren bliver sat igang med det samme, vi finder så ud af den 1 maj, at vores nye leverandør ikke helt kan følge med og der vil være lidt længere leveringstid end beregnet, varen bliver så afsendt fra os mandag den 6 maj, hvor du så meget gerne skulle have haft den dagen efter, så der skulle ikke have gået mere end 6 hverdage.
Vi beklager selvfølgelig den længere leveringstid og det er ikke med vore gode vilje det sker.

Varen var i ubrudt forsegling, da det forlod os, så det må være sket under PostDK transporten.

Review by confirmed purchaser

Hurtig håndtering og levering!

Bestilte varen og fik den sendt samme dag, hvilket betød jeg fik min vare endnu hurtigere, super håndtering og levering :) klart anbefales!

Gik som beskrevet

Gik som beskrevet

Hurtig og god service

jeg fik en hurtig og rigtig god handel

Super perfect

Fuldt ud tilfreds.

Review by confirmed purchaser

God pris og hurtig levering

Det eneste negative jeg kan sætte en finder på, er at de brugte UPS til at levere min pakke. Det er naturligvis fedt nok hvis man er hjemme - men hvis man er på arbejde, er der nogle lidt strikse regler om hvor og hvornår pakken kan hentes, og ellers skal der betales for at få den leveret til en anden adresse. Der er PostDanmark og GLS Pakkeshop trods alt lidt mere "modtager-venlige".
Men ud over det, så var prisen god og produktet forsvarligt pakket ind og leveret hurtigt - som forventet!

Lang og besværlig levering

Jeg bestilte 5 printer patroner til min Canon printer. Leveringen var lang og besværlig. Hele leveringen var længe under vejs, (7 dage) og blev leveret i 2 omgange. 1 via GLS pakkeshop (som aftalt) og 4 via TNT Express. Jeg har ikke fået nogen forklaring hvorfor dette. Men det er første, og SIDSTE gang jeg har handlet hos Sikkenemt.dk. For nemt er det bestemt ikke!!!!!!

Reply from Sikkenemt.dk

Hej Per, beklager din ordre ikke gik helt efter planen, men du har fået svar på hvorfor hele ordren ikke kunne leveres på mail, via gls pakkeshop, grunden er at den nye leverandør ikke kan leverer via gls pakkeshop, så det var kun den ene patron der blev det.
Vi havde løbene kontakt på mail, hvor du accepterede gls på den ene og TNT/UPS på de andre, vi misforstod så hinanden, hvor jeg afventede din endelige accept og du troede bare ventede, derfor gik der de ekstra dage.
Det er MEGET ærgeligt det ikke gik helt som det skulle, men jeg havde ikke på fornemmelsen, at du var så uilfreds med det, så du ville give os 1 stjerne.
Jonathan Schwabe

Super god service

kontaktede dem kl. 21 , og inden for 7 min fik jeg et svar og en løsning som virkede.
-Anders Espersen

Ekspeditionen er forløbet tilfredsstillende

Absolut tilfredsstillende

Hurtig og sikker levering.

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Alt var som det skulle være, med undtagelse af, at original kassen til bundkortet, havde været åbnet, men der manglede intet.

Billigt og godt!

Jeg synes siden var overskuelig, RAM'ene som jeg bestilte kunne ikke købes billigere andetsteds, så det var bare super! Jeg bestilte tirsdag, og pakken var der torsdag, så det var også perfekt... og så virkede de også. Kun plus herfra! Skøn side, jeg kunne godt bestille derfra igen! :) Og så var fragten jo gratis!

Sikkenemt.dk

Konkurrencedygtige priser og hurtig forsendelse

Godt sted at handle. Stort udvalg, og virkeligt gode priser.
Hurtig levering - man vælger selv mellem flere afhentningssteder.
Eneste minus var, at de to bestilte varer blev sendt separat. Men det var kun et lille minus; overordnet set er jeg meget tilfreds og vil handle her igen.

Perfect

Jeg bestilte en trådlås mus sent fredag og allerede mandag eftermiddag var den fremme. Godt gået

Kan varmt anbefales

Sikkenemt kan varmt anbefales.
Produkterne er billige og varerne bliver hurtigt sendt.

alt i orden

Bestilte et ram kort, kom med posten som aftalt.
Billig med prisen.

Kunne måske ønske lev. var hurtigere..........

Reply from Sikkenemt.dk

Hej Søren, det beklager vi meget, det skyldtes en ny leverandør, der ikke kunne følge med.

Review by confirmed purchaser

Original blækpatron til god pris, men lidt lang leveringstid

Jeg er tilfreds med varen, men der gik 5 arbejdsdage før jeg fik den.

Reply from Sikkenemt.dk

Hej Lars, det beklager vi meget, det skyldtes en ny leverandør, der ikke kunne følge med.

Fantastisk leveringstid.

Bestilte en ekstern DVD brænder om eftermiddagen og næste formiddag kunne jeg hente pakken ved den nærmeste GLS pakkeshop.

Udemærket

Hurtig levering - ville dog ønske, at man kunne få sendt varen som almindelig brev...

Reply from Sikkenemt.dk

Hej Ivan, varen lå på fjernlager (leverandør) og hvis det skulle have været sendt som brev, skulle det først forbi os og det ville have forsinket leveringen med 1-2 dage.

Hurtig og effektivt levering

Fik pakken leveret kun et par dage efter bestilling, selv om pakken ikke var på lager og levering kunne være over 3-4 dage.

Fongu

Fedt SD Card - Tak for Handlen

Review by confirmed purchaser

Billigt og Lyn hurtigt levering.

Jeg kan kun anbefale Sikkenemt til alle andre. Det er første gang jeg handlede der, men helt sikker ikke sidste gang, let og overskueligt bestilling, billige vare og hurtig levering. Super godt.

Review by confirmed purchaser

God pris, men lidt besværlig levering

Handlede her p.g.a prisen, men varen kom med TNT og da jeg aldrig er hjemme ved middagstids, så måtte jeg bruge tid på at aftale ny levering.
Foretrækker at handle steder der sender med Post Danmark eller levering i nærmeste GLS shop

Sikkenemt.dk

En overordentlig god og behagelig oplevelse

Jeg handlede med Sikkenemt.dk, hvor jeg købte en printserver det blev for mig en handel som gik så fint og smertefrit at jeg er ganske overbevist om at det ikke er sidste gang jeg handler med dem :)
Sikkenemt.dk kan her fra varmt anbefales

Hurtig og fin levering.

Fint firma. Let hjemmeside og god orientering om ens forsendelse.

Sikkenemt.dk

Lav IT sikkerhed (Ikke længere)

Har lige købt en usb harddisk på firmaets hjemmeside og oprettede i samme omgang en brugerkonto.

Til min forskrækkelse sendte de mig mit kodeord i klartekst tilbage på mail. Det er MEGET dårlig praksis at de gemmer brugernes kodeord i klartekst.

Virksomheder der tager deres brugeres kodeord alvorligt, opbevarer en hashet værdi og tjekker hashværdien ved login.

*Redigeret

Efter have gjort sikkenemt opmærksom på problematikken har de ændret praksis, Det er rart at se virksomheder som tager sådanne henvendelser alvorligt.

Reply from Sikkenemt.dk

Hej Tommy, det var kun ved oprettelse at kodeordet var sendt med ud, da vores webshop system magento sendte det ud ved oprettelse, blev det sendt som klartekst og derefter gemt krypteret, kodeordet er nu slettet fra velkomst mailen.
Alle kodeord er gemt krypteret og vi har ikke adgang til dem og som sagt bliver kodeordet ikke sendt ved oprettelsen af en ny konto.
Håber det er svar nok, ellers kontant os.

Review by confirmed purchaser

Det er ok, jeg tror på dem

Jeg fik min vare inden for 2 dage, og den var sat til 1 - 3 dage, så det var fint, og der var ingen problemer under vejs. En fin oplevelse.

Ganske fint

Trods for jeg har boet på amager hele mit liv, har jeg aldrig opdaget at en online butik som Sikkenemt har eksisteret.

Var lidt skeptisk, og specielt da ejeren valgte at svare kl L*** om aften, på en email jeg havde sendt ham om man kunne afhente varen, hvilket man nemt kunne.
Jeg valgte dog til levering, da jeg arbejder i center hvor der ligger en GLS pakke shop (Bilka), så det blev sgu lidt nemmere.

Trods dette, så blev jeg sgu imponeret. Hurtigt og venlig service, de var sjovt nok også billigst på market med de ram jeg købte.
Gratis fragt + det kun tog en dag. Armen så kan man sgu da ikke forvente mere.

Klart et sted jeg vil købe igen!

helt fint.

bestilte en Windows receiver for xbox. kom hurtigt og som planlagt

Review by confirmed purchaser

Fantastisk, varen var som lovet og ekstremt hurtig levering

Jeg så en bærbar på sikkenemt.dk, som jeg købte. Allerede to dage efter, var min vare hos mig og var som lovet. Desuden modtager sikkenemt paypal, som gør at det virkelig er ufatteligt nemt!
Skal helt sikkert handle der igen!

Perfekt og hurtig betjening

Perfekt og hurtig betjening

Fast reply, good delivery time

Fast reply, good delivery time

Godt og hurtigt

Du får din pakke hurtigt

Levering under 24 timer

alt perfekt, god service

Super internet firma

Hurtig og præcis service

Fin service

Bestilte en vare , fik at vide 3 dage i levering, leveret til tiden...service man kan regne med..

Kan varmt anbefales

information om varen var god,vedr type nr, m.m. løste vi pr.mail
Derfor var de de rigtige ting, jeg fik køb. ram og ssd til en Macbook alu. instaleret på 10 min. og alt virker. starter nu på 18 sek.før et min.
ordren afgivet mandag efter kl 16. modtaget onsdag formiddag.
super hurtigt.
alt i alt billigste priser på nettet.hurtig forsendelsel, god information.

Med venlig hilsen.
Tilfreds kunde
Langhorn

Sikke nemt! Så sandt...

Jeg fik mine varer hurtigt og nemt. God info undervejs fra sikkenemt.dk.
Kan kun anbefales.

Udmærket