[REPLY]
Har prøvet en brasiliansk voksbehandling for mænd i dag, og det var en rigtig god oplevelse. Behandlingen tager ca 45 min. men det føles ikke lang tid. Jeg synes ikke at det var slemt (smertemæssig) at blive vokset. Det er kun i rivet at det gør ondt.
På vej ud døren havde jeg glemt at det gjorde ondt.
Jeg kommer gerne igen :-)
Hvis vi starter på 5 stjerner så ryger den første ved modtagelsen. Ingen til at tage imod i butikken ved ankomst og kommer først til 20 min over tiden (uden at blive tilbudt kaffe eller lign). Næste stjerne ryger pga. lokalerne. Behandlerrummet var næsten klaustrofobisk småt hvilket ville have været til at overkomme hvis ikke det var pga. af en gammeldags "foldedør" mellem de 2 rum som overhovedet ikke kunne lukke lydene ud fra rummet og snakken ved siden af. Næste stjerne ryger pga. den lange salgssnak (for køb af deres produkter) som der skulle lægges øre til gennem hele behandlingen. Fik gentagene gange at vide hvor tydligt det var på min hud at jeg brugte dårlige produkter - ikke fedt. Sidste stjerne ryger pga. af det ubehagelig pres hvor der afslutningsvis bliver lagt en stribe produkter som de anbefaler at man skal købe ind til én på briksen. Jeg håber at flere vil lægge en anmeldelse ind så man kan få et mere nuanceret billede - det kan jo være min oplevelse var en enkeltstående en.
Jeg har været til en brasiliansk voksbehandling hos Skønhedseksperten i Åbyhøj. Det var mit første besøg og første behandling af den slags. Det var en meget behagelig oplevelse - jeg kan kun anbefale det!