We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,133)

Meget dårlig service

Reklamationen over det købte produkt virker slet ikke. I skrivende stund ved jeg endnu ikke hvad det går op i. Rigtig dårlig service. Jeg kan slet ikke anbefale firmaet.

Hej Claus,

Vi beklager din dårlige oplevelse. Dit køb er blevet leveret d. 14., og du har indsendt billeder af skaden d. 16.
Pga. weekend og helligdag har vi ikke kunnet besvare din reklamation før dags dato, hvor vi har kontaktet dig med henblik på ombytning.

Vi håber, du alligevel bliver glad for dit køb, og at du også næste gang vil vælge os.

Hav en god dag.

Review by confirmed purchaser

Varen blev leveret til tiden. Dejligt :-)

God service og god pris.

Hej Henrik,

Tak for de rosende ord.

Vi glæder os til at handle med dig igen.

God dag.

Review by confirmed purchaser

fin service, nemt at handle på nettet, god orintering om levering.

I kom bare alt for sent på dagen, kl. 22 er ikke ok, men flinke folk der gav besked om ankomst

Hej Connie,

Vi beklager, du først fik levering kl. 22.00. Det sker, det tager længere tid hos nogle kunder end beregnet.

Vi håber, du er glad for dit køb og glæder os til at handle med dig igen.

Hav en rigtig god dag.

perfekte handel

Hurtigt og perfekt handel

Ingen problemer!

Skousen leverede varen som planlagt, alt var som det skulle være og det var selvfølgelig det billigste sted på nettet. Jeg er meget tilfreds!

Review by confirmed purchaser

Super servise fra Skousen :-)

Hej min ven Skousen...:-)
Du kom hurtigt ind i mit liv, håber du blir' her i mange år endnu....:-) jeg vil passe og pleje dig, så du får det skønt i fremtiden... Sammen med mig selvfølgelig :-), smil.
Tak for alle de timer, du tilbringer sammen med mig... Kan slet IKKE undværre dig.
Kærligst fra din bedste ven :-)
Anna Karina Groth

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille og hurtig levering, super handel

Review by confirmed purchaser

Super service. Produktet svarer til det forventede. Leveringsservice helt i top.

Jeg er en meget tilfreds kunde. Det er ikke sidste gang jeg vælger Skousen. Jeg kan anbefale andre at handle her fordi:
- Man får det man bestiller og mit køle-fryseskab var præcis som beskrevet og illustreret på hjemmesiden.
- prisen er fin ifht produkt
- leveringsomkostninger er rimelige og gennemskuelige
- man får leveret på aftalt dato - der er endda lørdagslevering!
- man modtager tidsrum for levering
- man kan finde et ca tidspunkt for levering vha meget nem linket service
- man bliver desuden ringet op 1/2 time før levering
... Ikke noget med at skulle sidde hjemme hele eller halve dage og vente på levering
- og ikke mindst oplevede jeg meget venlige medarbejdere både ved levering og i forbindelse med telefonisk henvendelse før valg af produkt.

Jytte

Nem og billig måde at handle på.Den vare jeg skulle bruge, havde de ikke butikkerne, men det var nemt at finde, her på denne side. Super at der ikke skal betales porto.

Review by confirmed purchaser

Service, pris og leverance i TOP

Torsdag går vaskemaskinen i stykker. Fredag ligger orderen hos skovsen.
Mandag står den hos os, til den rigtige pris. Det er fanme nemt.

Review by confirmed purchaser

Problem med stikkontakt og dyrt opsætning

Før jeg købte en nye vaskemaskine på www.whiteaway.com fik jeg en Siemens teknikker til at sige at den gamle var i stykker. Det var den første beløb.
Så kom skousens uafhængige transportfirma og bragte den nye maskine til kantsten, og faktisk til engangsdøren på stueplanen. Alt var i orden, men der ville heller ikke være en mulighed til at klage over det når den er pakket ud, fordi det skulle man har gjort før leverandøren, som kun lige stoppede med lastbilen, var gået igen. Hovedbeløb er købsprisen, som er nu betalt.
Nu finder jeg dog ud af, at den dejlige tyske Schuko-stik virker selvfølgelig ikke med min strømtilslutning, som er direkte. Jeg kunne, men måtte ikke tilslut maskinen, hvad betød, at endnu en beløb skulle betales. Man mister ellers garantien, men har ikke haft muligheden for at vælge en anden netkabel ved online-bestillingen. Tak for hjælpen omkring det med garantien til Telefon-supporten. Overvej doppelt at købe her!

Review by confirmed purchaser

Der havde været lidt problemer med min online bestilling, men allerede ca. en time efter havde en super servicemedarbejder i telefonen fra Skousen. Mit produkt ankom som lovet.

Skousen

Hurtigt og nemt at handle over nettet hos Skousen

Opvaske maskine bestilt over nettet hos Skousen, hurtig levering og opvaske maskine var testet af Skousen inden levering, den var lige til at installere, super nemt og god service hele vejen med SMS service og mails under hele forløbet med hvor langt ordren var kommet og forventet leveringstidspunkt.

Review by confirmed purchaser

kanon kundeservice. og flinke medarbejdere

Jeg lå og sov, da min opvaskemaskine blev leveret. Chaufføren ringede mindst 4 gange. Det lykkedes ham at få leveret min opvasker ved min nabo til jeg stod op. Det var bare super skønt :-)

Review by confirmed purchaser

Levede helt op til mine forventninger

Det var en e handel der var til at have med at gøre. Nemt hurtigt og ikke gebyr eller fragt at forholde sig til, blot købe og så blev det leveret lige ved hånden.

Wrroooooommm - Hurtig og tilfredsstillende service

Hurtig og tilfredsstillende service - hurtig levering - Jeg vender tilbage.

Nethandel så er det Scousen

Det var en god oplevelse, at handle med jer. Nemt og iorden.

Expresso levering!!

Er virkelig begejstret over leveringshastighed og pris hos skousen. Jeg er ovenud tilfreds!

Review by confirmed purchaser

SÅDAN FUNGERER SUPER GO' SERVICE.

Vi så efter en ny fryser, og vi havde købt hos Skousen før, så vi tjekkede deres hjemmeside og fandt den vi gerne ville ha'. Ja, og så gik det bare nemt derfra.Super nemt og hurtigt.
Dorte og Ernst Hussmann

køleskabshit

Perfekt og god servise ved levering

FISSE

Hej Ven. Skousen får 10 ud af 10 stjerner, intet at sætte en finger på

Review by confirmed purchaser

det var hurtigt nemt, leveret og opsat som aftalt!

Det fungerede upåklageligt og alt var sat op og sluttet til, så for første gang i lang tid et uproblematisk indkøb af hårde hvidevarer

Perfekt levering.

Bestilling og levering gik aldeles glat. Levering allerede dagen efter bestillingen. Kun 4 stjerner idet I har UBETINGET returret - men emballagen må ikke være brudt !!

Dag til dag levering

Perfekt at købe et køleskab den ene dag og få det leveret dagen efter.

Pålidelig, god service. Gode priser

Ville anbefale at handle hos Skousen.dk . Det er ikke sidste gang jeg gør dette.

Fint forløb.

Ingen problemer, opbæring & installation af hvidevarer helt problemfrit.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og pålidelig service - Super købsoplevelse!

Jeg fik varen dagen efter jeg afgav min bestilling og kunne tracke varen hele vejen igennem forsendelsen - super hurtig og pålidelig service!

Skousen

Søde online medarbejder, skal bare snakke bedre sammen afdelingerne imellem

Super søde medarbejder, desværre gik vores annullering af ordren helt skævt, Vi fik en ordrebekræftelse, leveringsbekræftelse og trukket pengene på kontoen, så nu har Skousen.dk haft dem i over en uge. Det er ikke Okay!

Review by confirmed purchaser

Det er IKKE sidste gang...

Skossen.dk havde lige den model, jeg ønskede,leverede på kun 2 dage, og til en konkurrencedygtig pris tilmed!

SUPER

Vi har købt 2 opvaskemaskiner ad 2 omgange. Alt var super hurtigt og nemt.
Det er blot ærgerligt at Forbrugsforeningens betalingskort ikke gælder længere end til juli :-(

Review by confirmed purchaser

Skousen levere varen lynhurtigt.

Der gik kun 1 dag , så var kaffemaskinen leveret ved min dør.

Review by confirmed purchaser

eneste mangel: energiforbrug, altså kW

Det var hurtig og nem ekspedition, men det var leveringen ikke. Det var omstændigt, og tog for lang tid både i forhold til at kunne få leveret og ved selve udleveringen, som tog 20 min. i en dårlig atmosfære, da ekspeditionen foregik med for lidt personale og en ikke behagelig tone.

Holder hvad de lover

Let bestillingsprocedure, hurtig tilbagemelding med ordrebekræftelse, faktura og leveringstidspunkt (som passede og var meget hurtigt).

Review by confirmed purchaser

Ikke så meget fis bestilte bamix Superbox søndag aften den ankom tirsdag...Jo Tak!!

Review by confirmed purchaser

Fristende billigt og hurtig ekspedition

Bestilte støvsugeren om mandagen, og onsdag var den leveret på adressen, hvor naboen var flink og tage imod, da jeg ikke selv var hjemme.
Den lokale støvsugerforhandler ville have ca. 2.500 for den model, som Schousens internetbutik ville have 1.598 ,- for, og det var trods alt for fristende til at lade ligge, selv om jeg normalt foretrækker at handle i en lokal butik, og få den service de kan give.

Review by confirmed purchaser

Bestilling, forsendelse og modtagelse uden et enste problem

Hjemmesiden var overskuelig, det var nemt at bestille. Efter bestilling fik jeg tilstrækkelig information om hvornår pakken blev afsendt. Det gik hurtigt og uden problemer.

SUPER SERVICE

Jeg bestilte et køleskab på skousen.dk, og det blev leveret af fragtmand 2 dage senere.
Leveret ved kantsten og gratis fragt.

PERFEKT :-)

Review by confirmed purchaser

Helt igennem en perfekt og hurtig handel

Jeg bestilte min Siemens vaskemaskine søndag aften og fik den leveret tirsdag formiddag. Jeg fik tirsdag morgen mail om forventet leveringstid og blev ydermere ringet op 30 min. før levering. Det kunne ikke være bedre.