[REPLY]
Snabbt, billigt och bra. Trevlig kundservice!
Snabba leveranser, hyfsade priser,lättorienterad websida .
De hade tom en generator till min gamla opel från 1969 i lager!
Enkelt att hitta och handla på hemsidan, snabb bekräftelse på order och snabb leverans!
Bättre kan det inte bli!
Mycket prisvärda delar och enormt bra service på telefon.
Snabbt, smidigt och enkelt. Bra hemsida som är snabb och enkel att handla på.
Gratis frakt. Rekomenderas!
Handlandet känns säkert och roligt.
Den snabba handläggningstiden gör att man inte har lust att handla sina bildelar
på något annat ställe.
FORTSÄTT SÅ !!!!!!
Snabba leveranser, bra priser, och ett jäkligt bra bemötande o hjälp när man ringer kuntjänst.
Mycket otrevliga å ej tillmötesgående när man har fått fel saker
Bra priser, snabba leveranser!
Men dåligt att ni inte beställer hem delar som är slut i ert lager! Skulle köpa två torkararmar och den sorten som passar min bil var slutsåld. Så jag ringde till er och frågade om ni kunde beställa in dom, men fick svaret att ni inte kunde det!? Hur svårt kan det vara egentligen?
Bra tanke att söka delar utgående från registreringsnumret. Snabb leverans men lite snopet när två av fem beställda saker inte passade till min V70.
Man får allt utan krångel, lätt att navigera på hemsidan!!
Helt fantastiskt, kunde följa min order/paket hela vägen från er till macken på hemmagatan. Behövde bara skicka ett mail och efter ett par dagar ta en promenad på 75 meter för att hämta paketet - kan det bli bättre?
Kan inte bli så mycket bättre... varken kavlité, pris eller leveranstid!
Tack Skruvat.se
Aldrig nåt strul med beställningar leveranserna kommer alltid i tid.. Det som är lite synd är att ni inte har exakt allt till alla bilar..
snabbt levererat jättebra , det som ev kunde ändras är att alla däcken kommer samtidigt nu kom två ena dagen o två dagen efter .
Mycke dåligt. Fick vänta 8min på så svar om vilken packning jag skulle beställa. Men ända ficka jag fel packning.
Fick mina varor inom utsatt tid utan konstigheter.
Det nämda företaget har behandlat mig som kund med all respekt alltid ! Tack !
Inte vad jag förväntade mig, men hoppas det blir bra den gång
Snabb leverans, beställde kvällen dag 1 och hämtade ut dag 3. Går inte att få snabbare. Priset var bra och sidan lättnavigerad. Det enda förbehållet skulle väl vara att det var en enorm kartong i vilken det låg stora mängder emballage och en väldigt mycket mindre kartong innehållande produkten jag köpt. Det kostar pengar och miljö även att transportera luft.
Gör inga ändringar.
Fick väldig bra feedback på produkten man skulle köpa. Grymt nöjd med servicen!