[REPLY]
Overskriften fortæller det hele - desuden opkræves rykkergebyr for ikke udsendte rykkere.
Elendige svartider på henvendelse om manglende rykker og videre sendelse til inkasso.
Ville helst give nul stjerner men det er jo ikke muligt.
Paul and AmommyMor Med Stort M found this review useful
Har nu haft Skyline i ca. 3md. nu og er absolut tilfreds med nettet NÅR det kører.
Jeg bor 300meter fra en sender så det var oplagt at få en indendørs enhed.
Enheden kom hurtigt med posten, og ganske snart var jeg på nettet.
MEN så kom de første probleme:
- Jeg havde bestilt fast IP adresse, men det kan man ifølge skyline service disk ikke (hmm) Min server kunne derfor ikke umiddelbart sættes op som jeg ønskede.
- IP telefoni kunne ikke vise nummer på mine Beocom5000 telefoner og ifølge Skylige service var dette ikke muligt. Løsning blev at jeg afmeldte Skyline IP-telefoni og bestilte Tellio IP-telefoni modem.
- Tellio modem virker desværre bare ikke sammen med Skyline indendørs boks :(
Nå, jeg bestilte n u en udendørs enhed fra Skyline, og den blev installeret og efter 30min kørte alt som det skulle, Tellio moden - OK, Server - OK, Call-ID på telefon OK.
Nu undrer jeg mig blot over de relativ mange netudfald der er på Skyline og har måtte konkluderer at hvis nettet er vigtigt skal man havde en back-up løsning hvis man har Skyline.
Eksempel: I slut sidste uge adskillige timers nedbrud, Den 4maj nedbrud i store dele af kbh, forventet reparation den 7maj, her til morgen den 07maj nedbrud og gad vide hvornår det kommer til at virke igen :(
Jeg syndes det er dybt bekymrende at Skyline internt såvel som deres kunder accepterer nedbrud af mange dages varighed, nettet er idag ikke blot til sjov men er for mange nerven til resten af verden.
Anyway - jeg bliver på Skyline lidt endnu, for når det virker virker det jo fint, og jeg har en backup linje så jeg klarer mig ;)
Jeg fik Skyline for godt 1 år siden til mit frtidshus på Samsø. Den lokale service i forbindelse med installation var upåklagelig, nærmest perfekt. Og jeg har ikke noget at klage på kvaliteten af forbindelsen, som jeg kun bruger til Internet.
Men som IT konsulent bruger jeg forbindelsen til at koble mig op forskellige steder via VPN. Det går fint undtagen via PPTP. Der er kun undtagelsesvis, at jeg kan få det til at virke.
Først hendvendte jeg mig via hjemmeside, men fik aldring svar. Så ringede jeg ind via servicetelefon, og efter 25 min. kon jeg igennem, talte med en sød pige, som ikke havde en anelse om, hvad mit problem gik ud på. Hun spurgte en anden konsulent, og vendte tilbage med, at det var routerne, der NAT'ede til hinanden. Selv om jeg insisterde på, at det ikke kunne være rigtigt, så var det så langt, jeg kunne komme af den vej.
Der var så en periode, hvor det faktisk virkede, men nu er det holdt op igen. Jeg orker ikke at ringe ind igen, men har forsøgt mig en gang til via Skyline hjemmeside. Det er nu mere end 3 uger siden, og jeg har ikke fået svar. Får det sikkert alrig.
Gad vide, om der ovberhovedet er nogen, der kigger i den mailbox, man sender til via hjememsiden?
Da jeg skulle flytte fra en lejlighed i Aarhus til en landejendom v. Vejle og derfor ikke kunne beholde mit bredbånd gennem Stofa, oplyste en venlig kundeservice medarbejder, i øvrigt da jeg opsagde produktet, at jeg skulle overveje Skyline, da de sagtens kunne give fornuftig hastighed selvom jeg flyttede på landet.
Forinden havde jeg undersøgt hvad andre kendte udbydere kunne tilbyde, og ingen ville garanterer mere end 4 mb download, og de fleste ville ikke engang garanterer det, derfor undersøgte jeg sagen.
I længere tid gik jeg rundt om osten, indtil jeg skulle bestille en kanalpakke gennem Boxer, og fandt ud af at den flinke medarbejder OGSÅ kunne hjælpe mig med et Skyline abonnement. SUPER.
Han noterede ned at da jeg ikke var flyttet ind i ejendommen før d. 20 januar kunne jeg selvfølgelig ikke være hjemme til et teknikker besøg, som det krævede når jeg skulle have sat modtageren for mit internet op på husmuren (netop modtageren er årsagen til at jeg har 10 mb download).
2 dage efter bestililng modtog jeg mit boxer udstyr, men ingen lyd fra Skyline. (Bestillingen skete i øvrigt ca. 3 uger før indflytning).
Da dagen kom for d. 20 januar, og jeg stadig ikke havde modtaget nogen notits om hvornår teknikkeren ville komme blev jeg lidt ærgelig.
Samme dag da jeg fik tømt postkassen lå der en seddel om at teknikkeren havde været forbi uden at jeg havde været hjemme - sjovt når jeg netop havde fortalt at jeg IKKE var flyttet ind før d. 20 og at de derfor skulle aftale nærmere.
Da jeg henvender mig til Skyline og fortæller min nød, får jeg, efter at have hængt i telefonen 20 min. fat i en hjælpsom medarbejder som hjælper mig med at aftale en ny tid. SUPER.
Da dagen for mit teknikker besøg kom, var han også super hjælpsom og kunne fortælle at han havde alt for meget at lave, grundet Skylines store succes - og at evt. dårlig omtale udelukkende skyldes at de ikke kan følge med efterspørgslen. Forståeligt men ikke i orden!
Mit internet kører i dag rigtig godt, selvom der engang i mellem er lidt udfald på linjen, men det er i orden når de som de eneste kan garanterer 10 mb.
Udover at kundeservice dagligt er hårdt belastet, er min tilbageværende problem, at jeg aldrig har modtaget nogen email bekræftelse på køb af produktet, hvorfor jeg mangler ordrenr. osv. som er et krav når jeg henvender mig til kundeservice - om det så er fordi jeg bestilte produktet af Boxer vides ikke.
Men få ny styr på kundeservice delen! Det er så ærgeligt når produktet er rigtig fornuftigt, at man kun læser om dårlige oplevelser!
Jeg har ikke meget godt at sige om Skyline. Det eneste positive var en hurtig levering af modem.
Men derefter går det HELT galt for dem!
Derfor valgte jeg en anden leverandør og skulle derfor opsige mit abonnement hos Skyline, hvilket jeg gjorde via deres hjemmeside d. 31/3-12.
Jeg anmodede om en bekræftelse, men da jeg efter 3 uger INTET havde hørt fra Skyline, skrev jeg en email til dem d. 23/4.
STADIG intet svar her søndag 29/4.
Ikke nok med det.
De første måneder betalte jeg kr. 133, hvilket er den pris jeg er gået med til.
Men her i april modtog jeg en opkrævning på 172 kr fordi de lige pludselig har opfundet et faktureringsgebyr på 39 kr. ..... HUH?
Jeg har fået nok af elendig = INGEN kundebetjening fra uduelige internetleverandører.
Desværre fik jeg ikke undersøgt Skyline's ry inden jeg tegnede abonnement, men her hvor jeg er EX-kunde, ser jeg, at deres rang er alt andet end god ... DUH.
RET OP PÅ DET NU.
Det er FOR ringe!
Jeg kan kun opfordre alle andre til at UNDGÅ Skyline for ENHVER pris!!!
Benjamin, Paul and AmommyMor Med Stort M found this review useful
Jeg har nu haft Skyline siden den 10/2 og har kun haft problemer med regningerne! Denne gang er de så gået for vidt, har fået en regning på 4141 kr. og de mener jeg har brugt 41910.375 MB over mit almindelige frie forbrug på 15 GB. Dette mener jeg ikke kan lade sig gøre, da jeg hverken downloader film eller lign. Den første medarbejder jeg snakkede med kunne godt se problemet men han kunne ikke gøre noget da deres system (selvfølgelig) var gået ned. Den medarbejder jeg snakkede med senere på dagen kunne overhovedet ikke se noget problem og mente hun havde set værre, hvilket ikke hjælper min sag. Derudover fik jeg at vide i telefonen at de MB jeg brugte over mit forbrug blev faktureret med 35 øre pr MB, min veninde der ringede ind 5 min senere fik at vide 20 øre pr. MB og hjemmesiden siger 10 øre pr. MB. Underligt de ikke har styr på det, og hvis jeg ringer ind i morgen hvor mange øre skal jeg så betale for en MB ?
Har derudover dobbelttjekket min kalender og mange af de datoer de mener jeg har været på nettet har jeg været hjemme ved mine forældre hvor jeg bruger deres net, eller været steder hvor jeg ikke har haft min computer med. Har endda også brug mit internet på telefonen for at spare på mine GB hos skyline.
Synes derudover at det er for dårligt når man ringer ind og taler pænt til medarbejderen at man bliver total fejet af og ikke får noget hjælp.
Tommy, Benjamin and Paul found this review useful
Jeg må sige at det er med meget fortrydelse at jeg blev kunde ved skyline.
1. Deres mobile bredbånd har ALDRIG virket som lovet hverken på 4G eller 3G båndet.
2. De har fuldstændig rod i deres regnskab. har modtaget 2 forskellige faktura med samme fakturanummer men forskellige beløb.
3. de har (selvfølgelig) ikke registeret min opsigelse???
4. De har sendt forkerte beløb til inkasso fordi jeg ikke ville betale regninger med forkerte beløb. Har henvendt mig til skyline.
Alt i alt et useriøst og inkompetent firma....
Benjamin, Paul and AmommyMor Med Stort M found this review useful
modtog router 48 timer efter bestilling efter 10 min havde jeg sat både min computer, ipad og telefon op til at køre på skyline.
var ellers lidt var ellers lidt nervøs efter at have læst alle de dårlige
anmeldelser, som jeg selvfølgelig først læste efter jeg havde bestilt,
men da det var et tilbud med de 3 første måneder til 54 kr og ingen
opsigelsevarsel tænkte jeg nå hvad pokker det kan ikke gå helt galt.
routeren kan faktisk stå midt i huset inde i en reol og have fuldt signal.
den eneste grund til de ikke får 5 stjerner er hastigheden ikke ligger på mere end mellem 1 og 2 Mbit og det når der kun er tændt for en enhed.
det lidt dårligt når jeg tænker på når jeg bruger min smartphone som
hotspot har jeg 10Mbit. men da jeg ikke downloader film kan jeg sagtens leve med det.
alt i alt er jeg ganske tilfreds
brian and Benjamin found this review useful
Jeg har gennem noget tid haft Skyline. Det har fungeret nogenlunde, men med mange udfald. Nu virker der så slet ikke... Har faldet ud hvert 5. minut, så modem skulle genstartes - gennem de seneste 4 dage. Nu virker det så slet ikke...
Deres kundeservice kan man ikke få fat på, og der svares ikke på mails. Rigtig ærligeligt, at man skal betale 134 kr. om måneden for - INGENTING!
Benjamin and Paul found this review useful
Fik en rigtig god betjening da vi ringede til kundeservice for at høre nærmere om Skyline's internet. Vi var bekymrede for om det ville fungere da de havde fået en del dårlige anmeldelser herinde.
Vores bekymringer viste sig heldigvis at være uberettigede og vores internet fungerer perfekt. Det er både hurtigt og stabilt.
Grunden til de ikke får 5 stjerner skyldes at den første router vi modtog var defekt, men efter at have kontaktet Skylines kundeservice fik vi en ny der virkede 2 dage efter. Derudover kan ventetiden på telefonen kan være lang, hvis man skal have fat i teknisk support.
Alt i alt et overraskende godt produkt, som sagtens kan anbefales.
Min telefon har ikke virket siden Telsome blev købt af Skyline og jeg blev flyttet som kunde. Når man skriver til Skyline svarer de ikke……
AmommyMor Med Stort M found this review useful
Vi har nu haft Skyline i 14 måneder på godt og ondt. Før havde vi Fullrate men da vi skulle flytte i hus så var kobberet så dårligt at Fullrate kun ville love max 2 mbit hvilket vi fandt alt for lidt efter at vi havde 12 mbit inde i Randers. Valget faldt på en 6 mbit løsning fra Skyline da masten står næsten i vores have. Vi fik udstyret og det blev installeret og der var fin forbindelse. Vi havde faktisk større hastighed end lovet (nok fordi vi bor lige op ad masten). Så begyndte problemerne, vi blev smidt af nettet kunne ikke få forbindelse i perioder, IP telefon faldt ud osv. Fik besked fra skyline om at flyttet boksen (flyttet boksen? Vi bor op ad masten) Jeg forsøgte med at der nok var en fejl i boksen uden held. Efter et halvårs tid hvor Skyline mest af alt ikke virkede var vi rigtig heldig, boksen stod helt af. Fik talt med en sød supporter og hun var var også sikker på at boksen var død. Vi fik tilsendt en ny boks og siden har skyline kørt fantastisk, vi har ikke haft problemer, vi får den lovede hastighed og ofte mere (nok fordi masten er så tæt på). Det der er trækker ned i bedømmelsen er at der skulle gå et halvt år mede at finde ud af at vi fra start havde fået en boks med en fejl.
brian found this review useful
Bliver simpelthen nød til at skrive om mine oplevelser med Skyline gennem det sidste halve års tid.
Egentlig så beskriver den situation jeg sidder i lige nu det meget godt: Har lige bestilt en opkobling hos Fullrate over min smartphones internet, da jeg ikke har kunne komme på gennem Skyline hele aftenen. Nu er den uduelige stabilitet endelig blevet for meget.
Også jeg har aldrig fået den lovede hastighed af 6/1. Har højest modtaget halvdelen og det er selvom jeg bor centralt i Roskilde, som jeg ville mene var en okay stor by.
Det er simpelthen for dårligt.
Tommy, Benjamin, Paul and Sarah Angela found this review useful
Jeg bestilte Skyline til privat brug, det kom 3 dage efter en tekniker for at måle signal styrke på min adresse, og efter målinger fik jeg besked på at signalet var for dårligt til at de vil tilbyde at sætte udstyr op hos mig før de kommer på en mast der er tættere på mit hjem.
DET kalder jeg god kundeservice og jeg vil helt sikkert vende tilbage til Skyline, når der er bedre signal.
Jeg er IT ansvarlig på mit job, hvor vi har Skyline 6/1, og der har jeg sat 25 pc'er på og det fungerer fint.
Jeg kan godt anbefale Skyline når man bor et sted uden skovområder.
Hejsa... jeres forsendelse til super godt af jeres produkt.. det skal i have 5 stjerner for, men idet at i ikke kan komme med den hastighed man betaler for valgte jeg at melde mig ud af skylines firma og ville finde et sted der kunne nogenlunde kunne overholde deres aftaler... Jeg skrev til jeres facebook site og fik at vide at jeg ikke skulle betale for noget, idet jeg ikke har haft af nytte jeres internet i den korte periode på 1 uge... Men lige pludselig får man en regning ind af døren? hvor der står jeg skal betale yderligere for 2 måneder... dette kan jeg ikke helt forstå idet jeg kun havde jeres produkt i 1 uge...
Jeg har snakkede med forbrugerklage nævnet og de bakker mig op i sagen... jeg er sku ikke bange for at gå videre med dette selvom det kun drejer sig om få penge...
Paul found this review useful
Så har man lige brugt 250 kr. på noget nyt internet også virker det bare ikke som det skal gøre. det er sku bare ikk godt nok skyline.
Sarah Angela found this review useful
Har opgivet Telsome/Skyline IP telefoni - efter 2 måneders afbrydelser.
Se tidligere opslag
Prøver Fonet.dk - med de omkostninger der er på flytning af nummer etc. Håber ikke de bliver handlet ind i selvskab med et så ustabilt setup
Flemming R
Niels Jørn found this review useful
Bestilte skyline 10/1 mbit internet d.23-3-12.
Ordre nr. 212765
Inden jeg bestilte ringede jeg til dem ang. montering da mit hus er i 2 plan ca 8 meter til toppen.
Den udendøres enhed skulle placerses i kip altså 8 meter oppe. Det var ingen problem lød svaret, de kunne sågar monter i toppen af flagstangen hvis det skulle passe bedre.
Her i dag d. 27-3-2012 kom montøren så, viste ham stedet hvor den skulle sidde, hvor efter han gik ud til bilen og kom ind med en stige på 4-5 meter, sagde til ham at den kom han ski ikke langt med da der jo mangler et stykke i den ene ende for at den kunne nå helt op.
Han kunne ikke få en længer stige så måtte sende ham af sted uden noget monteret,
Kontaktede der efter Skyline og fik af vide hvis der skulle bruges lift var det for egen regning. Hvilket jeg jo ikke mener når jeg har gjort opmærksom på højden enden bestilling og det var ikke et problem.
Har nu afbestilt det hele.
De kan kom igen når de kan holde hvad de lover.
brian and Paul found this review useful
Bestilte Skyline, da jeg bor centralt i København og forventede nogenlunde dækning, særligt, når jeg nu specifikt checkede dækningen her hvor jeg bor inden bestilling.
Med en 6 mbps-forbindelse har jeg pt. omkring 0,5 mbps, svingende mellem 0,05 og 1,5. Dvs. nettet er ofte omkring ti gange så lavt som lovet, og min 3G-telefon (Samsung Galaxy SII) er normalt ca. 3-4 gange hurtigere end 4G nettet fra Skyline.
Jeg kan på ingen måde anbefale Skyline.
At de ikke kan levere varen er for så vidt OK, men at sælge et produkt vel vidende at man ikke kan levere, er i mine øjne spild af kundens tid og rigtig dårlig stil.
Nok er der mulighed for at returnere varen, men den "vi satser på at kunden er for doven til det, da vi ved at de fleste nok er"-mentalitet, er ikke god forretnings-moral.
Så undgå at gøre forretning med Skyline!
Paul found this review useful
Jeg har aldrig, fået så dårlig service før ved en udbyder.
Min telefon virker ikke korrekt mere, mit internet virker kun i perioder...
Man har ikke selv mulighed for at opsætte ens router, dvs. hvis man vil have password på ens trådløse net skal man kontakte skyline.dk som så lover at sætte det på. Men der sker intet!!!
Jeg har været udefor at de ville ringe tilbage eller sende en sms ang. mine problemer, men efter en uge var der stadig intet sket.. :(
For at få fat i skyline.dk skal man minimum vente 30 minutter (på en god dag)
- Mit råd til andre er at i skal holde jer langt væk fra SKYLINE.DK!!!!
Tommy, Niels Jørn and AmommyMor Med Stort M found this review useful
Bestilte skyline til foråret.
Hurtig levering og ok udstyr. Desværre viste det sig at vi bor for langt fra senderen til at opnå den lovede hastighed og stabilitet.
Det blev konstateret med hjælp fra kundeservice og deres tekniker som selv ringede op! Det tog nogle dage men er ganske fint for et teleselskab.
Kun 4 stjerner fordi jeg så alligevel fik en regning for den korte abo-periode hvor nettet jo bestemt ikke fungerede ordentlig.
brian found this review useful
ved henvendelser til skyline (tlf) har jeg fået en god behandling, jeg har i de givne tilfælde klaget over mine modtagerforhold.
Det blev så besluttet at jeg skulle have en parabolantenne, som de ville levere.
Montøren gav os en dårlig behandling. Efter at have opsat parabolen kørte han jeg skulle selv på loftet for at tilslutte strømforsyningen , der var en stikkontakt lige ved siden af !
Han kom ca kl 15 og havde travlt . Hans ubehagelige opførsel
havde måske noget at gøre med at han havde været her ugen før for at lave det , men her flyttede han rooteren uden at opsætte en parabol
Her er der bestemt ingen hastighedsgaranti!! Vi betaler for 6mbit download og 1mbit upload, Vi får dog kun omkring de 3 i down og 0,5 i up.. hvilket er omkring halvdelen af det vi betaler for... Testens resultat er uafhængigt af tid på døgnet.
Ydermere er internettet elendigt, vi skal genstarte routeren flere gange om dagen, fordi nettet pludselig ikke virker længere. Der er også enormt lang ventetid ved support, nogle gange op til 1t, og 14 min.. ELENDIGT!!! Køb ikke dette! :)
brian and Paul found this review useful
På grund af stortset intet netværk opsiger jeg mit abb hos dem tilbage i januar månede. Får en bekræftelse sidst i januar på mail. problemet er så bare at de stadig sender den ene sms efter den anden om at de mangler betaling, ellers vil de lukke mit bredbånd ! Sørgeligt det skal være så svært at komme væk fra dem på, så jeg vil stærkt fraråde andre at blive kunde ved dem !
Paul and AmommyMor Med Stort M found this review useful
Efter gentagne mails ,opsigelse, osv er det stadigvæk ikke lykkedes mig at få Skyline til at svare på det jeg sender.Tilbud om tilmelding til PBS og rykkere som der ikke er hold i kan dog godt finde vej til ens mail addresse. Lidt nærmere her om forløbet/oplevelsen hos Skyline !
I dag d. 18-3-2012 får jeg så en sms med følgende tekst "Vi har sendt dig en betalingspåmindelse pr. post.Modtager vi ikke betalingen inden for tidsfristen, er vi nødt til at lukke din forbindelse. Mvh Skyline." Så er det jeg lige tænker... ja tak, når i ikke har besvaret nogen som helst mail fra mig, bortset fra 1. gang ,da man skulle være kunde, ville det det nok være en god ide at lukke en forbindelse som ikke burde eksistere efter d.12-01-2012.
Skyline... hvordan syntes i selv det går ? Styr på Lor*** eller Lo** på styret ?
Jeg har intet AT KLAGE over.... !!!! Det er top DOLLAR
Skyline har lidt for travlt med at sælge deres produkt og glemmer at kontrollere deres dækning idet deres dækningskort er lidt for godt tegnet....
Der ud over skal siges at der lige kommer lidt ekstra på regningen for trådløst i hjemmet og det selv routeren er den samme og i telefonen var der ikke tale om denne merpris......
Produktet er godt men skal genstartes af og til, men alt i alt et godt produkt for udkantsDanmark
Jeg har i det hele taget kun haft gode oplevelser, dog syntes jeg at internet forbindelse svinger lidt for meget. Nogle gange bliver det alt alt alt for irreterende.
Jeg har flere gange forsøgt at opsige mit abonnement, men alligevel bliver skyline ved med at sende mails ang. varsling af lukning. Jeg har endvidere returneret modem men det er ikke blevet registreret. Jeg har fået regninger med forskellige kundenumre på, og jeg har betalt for en hastighed som var så langsom at jeg ikke kunne bruge det til noget. Skyline har total rod i det hele. Jeg vil ikke anbefale skyline til nogen. Desuden er deres kundeservice ubeskrivelig dårlig, da man slet ikke kan komme igennem.
Som flere andre, har jeg haft IP-telefon ved Telsome i 5 - 6 år helt uden problemer efter lidt indkøring.
I forbindelse med forsøg på portering af mit nummer til Skyline gik det helt galt. Der opstod tilsyneladende nogle voldsomme tekniske problemer for skyline i forbindelse med systemskiftet. Derfor tog det meget lang tid at flytte min telefon. Dett kunne jeg imidlertid have levet med, hvis jeg havde fået besked om det, eller kunnet læse om det på Skylines driftstatus.
Men intet - absolut INTET - blev meddelt.
Mine mails i 3 uger blev læst, men aldrig svaret. Endeløs venten i telefonen på support/kundeservice - uden nogensinde at komme igennem. Til sidst blev jeg så gal, at jeg pr. telefon kontaktede direktionsgangen ved ELRO. Her kunne det lade sig gøre at stille om til en person hos Skyline. Han kunne imidlertid kun oplyse, at jeg ville blive ringet op og få forklaring/hjælp - Det skete blot aldrig !!!!!!!
Man kan jo ikke påstå, at Skyline har dårlig kundeservice i den forbindelse - For der var ABSULUT INGEN KUNDESERVICE.
Jeg har nu for længst opsagt mit abonnement og valgt en anden udbyder. Mit nummer er blevet overlyttet d. 8 marts helt uden problemer. Men først i går - 3 uger efter opsigelsen, og 1 uge efter at nummeret er flyttet får jeg besked fra Skyline, at de acceptere min opsigelse ??? - Go' morgen Skyline.
Paul found this review useful
I ca 6 år har vi haft Telsome IP telefoni som har virket godt uden problemer. Hvis der var issues blev de hurtigt taget hånd om når man henvendte sig. Løsningen var Telsomes BOKSEN hvor Telsome leverer router/adaptor og dermed også selv er i stand til at rette opsætning og justere i bruger udstyr som krævet.
I efteråret 2011 blev Telsome desværre overtaget af Skyline og så begyndte problemerne.
For det første var Skyline ikke i stand til at levere vis-nummer til B&O telefon dette på trods af at Telsome havde leveret de forgående år ligesom abonnement omfattede "IP pakke" med vis nummer funktion. En B&O telefon er efter min mening ikke så speciel på det danske marked andet at man skal supporte denne hvis men udbyder service.
Det skal sigest at har man eget udstyr dvs ikke BOKSEN så er man i stand til at rette i opsætningen således at man kan få vis nummer med B&O telefon.
Ved henvendelse til Skylines support fik man at vide at alt deres udstyr (BOKSEN) var OK og at der arbejdes på en løsning. Der var ikke grund til for Skyline at skifte udstyr (BOKSEN). Efter 4 mdr og utallige rykkere virkede det stadig ikke da vi opsagde Skyline.
Foruden vis nummer var der et problem som for en telefon linie må siges at være graverende - Du kunne aldrig vide hvornår telefonen virkede og hvornår den var nede. Fol kunne ringe til vores telefon en hel dag og få optage tone uden at telefonen var i brug eller tilsvarende når du skulle ringe ud var der kun en tavs linie til rådighed. Det hjalp ikke at genstarte udstyret - der var stadig fejl på telefonen efter genstart.
Hvis du ringede til teknisk support kunne de genstarte og få det til at virke men i et tilfælde var det kun for ca 10 min hvorefter den gik død igen.
Hvis du skrev til teknisk support var det ikke altid der blev taget hånd om sagen. Ved opsigelse havde jeg fx en 14 dages gammel åben ticket hvor på en telefonlinie der var død. Når et telefon selskab ikke reagerer eller svarer tilbage efter 14 dage på et nedbrud på deres telefon er det ikke et telefon selskab der er værd at være kunde i. Det skal bemærkes at der fx ikke er kabel om kabelbrud mm hvor jeg kan forstå at fx TDC ikke kan fejlrette med det samme.
For at fuldende min anmeldelse må jeg fortælle om Skyline Tekniske support.
En teknisk support skal have åbent på tider hvor deres kunder har problemet samt mulighed for at komme i kontakt med support. Skyline har da også efter deres hjemmeside åbent 8-21 på hverdage så umiddelbart er dette opfyldt. Da jeg en aften stod med problemer igen kontaktede jeg teknisk support kl ca 20:00. Jeg fik kontakt med en medarbejder der dog kunne oplyse mig om at efter normal arbejdstid var det ikke muligt at lave noget "rigtigt" support. Manden i den anden ende var kun i stand til at lave en "seddel" således at de rigtige supporterer kunne se på min sag i morgen inden for normal åbningstid.
Hvis det er niveauet af teknisk support ser jeg hellere at Skyline outsourcer deres support til tvivlsome lande - Der er man der i det mindste klar over at det er på skrømt den support de leverer.
Enden på det hele er at jeg efter ca 6 år som glad Telsome kunde måtte ud at skifte leverandør da Skyline ikke var i stand til at håndterer det produkt de havde. Det skal dog til Skylines ros siges at de ikke trak porteringen i langdrag - allerede efter 2 dage var mit nummer oppe at køre ved den nye leverandør.
Når et teleselskab ikke er i stand til at levere et tele produkt kan man undre sig over at jeg alligevel har givet een stjerne ud af 5. Dette på grund af det trods alt skal være plads til at give ringere bedømmelser ved fx svindel firmaer mm.
brian, Niels Jørn and Paul found this review useful
En lille advarsel til alle der overvejer at køre med Skyline, og mine erfaringer med firmaet.
Af mangel på andre udbydere blev jeg tvunget til at vælge Skyline. Jeg prøvede først at bestille en 10/1 forbindelse,
men da vi var for langt fra den nærmeste mast, fik jeg at vide at en 6/1 forbindelse var det maksimale de kunne tilbyde
mig.
Jeg modtager min bestilte pakke med router til forventet tid, og begynder at sætte den op. Allerede her rammer det første
problem. Efter opsætningen af routeren virkede internettet ikke, og jeg kontaktede Skyline. Han forklarede at der måtte
være et problem med min bruger, og at jeg skulle bruge et fælles login, som han gav mig for at kunne komme på nettet.
Så langt så godt. Men selv efter at have kommet på nettet, kunne jeg ikke trække højere hastigheder end 0.5/0.1, som man
roligt kan sige er langt under forventningen for en 6/1 forbindelse. Jeg kontakter efter et par dage Skylines support igen,
som fortæller mig at den valgte route er helt forkert, og at ingen private burde bruge fælles loginet. Jeg bliver bedt om
at prøve at logge ind på min bruger igen, og stadig intet helt. Supporteren beder mig om at prøve en ny router, som jeg
modtog med posten et par dage efter. Denne router virkede med mit personlige login.
Efter nogle uger kan jeg konstatere at jeg ikke har målt en forbindelse højere end 2/1, og langt det meste af tiden, ligger
forbindelsen på 0.5/0.1 stadig.Jeg ringer derfor til Skyline support igen. De fortæller mig at de godt kan se at der er
et problem, og at de ville fikse det med det samme. Nettet begynder at køre mere stabilt, men stadig ikke højere end 2/1.
Jeg giver dem et stykke tid til at forbedre det, men efter flere uger er forbindelse stadig elendig. Jeg modtager udover
dette en EKSTRA regning på et måned jeg allerede har betalt. Jeg kontakter support igen igen, og de undskylder meget fejlen
med regningen, og supporteren fortæller mig at han kan se at min forbindelse er blevet nedgraderet til en 2/1 forbindelse
sidst jeg ringede og klagede. Dette er foregået uden jeg har fået varsel eller information. Min forbindelse bliver igen sat
op til en 6/1 forbindelse, og supporteren påstår at han ville fikse regningen.
STADIG kører internettet meget meget ustabilt og kun i meget få timer på de næste uger måler jeg en forbindelse på over
2/1. Ydermere modtager jeg nu en regningen IGEN på det måned jeg allerede har betalt, plus en rykker fra nævnte måned. Det
måned som Skyline supporteren indrømmede var en fejl-regning og at han ville slette den. Nu står jeg med en kæmpe regning
på noget jeg aldrig har modtaget, og jeg føler mig rigtig dårligt behandlet. Uden at have mulighed for telefon support
skriver jeg en e-mail d. 27. februar. Her d. 08. marts, 10 dage efter, har jeg stadig ikke modtaget noget svar på min
e-mail, og jeg begynder at frygte inkasso. Kopi af e-mail:
------------e-mail sendt d. 27/2-------------
Jeg foretrækker at blive kontaktet via e-mail
Henvendelse
Beskeden er sendt til Skyline 27. februar 2012 kl. 23:33
Emne Spørgsmål til regning
Hej Skyline.
Jeg kontakter jeg angående en regning jeg har modtaget tidligere på ugen.
Fakturanummer: *********
Først må jeg hellere nævne, at jeg tidligere på måneden modtog en ekstra regning, som jeg ringede om, og fik meget tydeligt afvide at det var en fejl, og at jeg skulle se bort fra den.
Nu har jeg igen modtaget en regning fra den pågældende periode, plus et rykkergebyr. Jeg nægter at betale det rykkergebyr, da jeg blev informeret i telefonen om at det var en forkert regning, og at jeg skulle se bort fra den. Og selvfølgelig er det ikke på tale at jeg betaler fejl-regningen heller.
Ydermere har jeg modtaget dobbelt regning fra Trådløs router, muligvis fordi jeg fik en defekt router. Men den første router er sendt tilbage til Skyline.
Alt i alt er jeg lidt træt af Skyline, da jeg aldrig har modtaget den lovede hastighed på 6/1, I har uden min godkendelse nedsat min forbindelse til en 2/1 uden varsel før eller efter, og efter omkring 10 opkald til support og samme antal løfter ikke modtaget den købte internet hastighed.
Jeg håber I forstår mine frustrationer, og at I kigger på min sag, så vi kan få redt trådene ud.
Vh Mikkel
---------------------------------------------
Jeg kunne godt tænke mig en udregning af manglende service, produktkvalitet og fejlregninger MEGET snart, så jeg kan få skiftet udbyder uden frygt for inkasso
brian, Paul, Palle Kristensen, Lars V, Anonym and Lene Pedersen found this review useful
Som tidligere Telsome kunde er jeg med i flokken der blev overflyttet til Skyline IP-telefoni. Selve skiftet gik let og smertefrit, ved hjælp af mail, indeholdende de oplysninger jeg skulle bruge til at ændre opsætningen i min VoIP-router. Jeg fandt dog hurtig ud af at jeg ikke viste nummer hos modtager af mine opkald. Efter forgæves at have søgt på hjemmesiden efter svar, sender jeg en besked via hjemmesiden til support angående det lille problem. Efter 2 dage uden svar, sender jeg endnu en.Stadig ingen svar. Efter små 3 uger sender jeg en klage via support-formular. Denne bliver efter 3 dage, kort besvaret med at Skylines server ikke kan sende nummer og at man egentlig ikke har en snarlig løsning på problemet. Jeg har IKKE Skyline IP-telefoni mere. Er nu lidt spændt på hvordan jeg får mit tilgodehavende tilbage.
Opfølgning. 14/3-12
Det lader til at supporten har fået et løft. Efter at jeg dog selv skulle henvende mig til support vedr. tilbagebetaling, er der gået mindre end 48 timer før beløbet var overført til min konto. Enestående! jeg har aldrig oplevet så hurtig refundering fra noget firma før....
Havde teknisk support dog bare reageret lige så hurtig, da jeg stillede mit første spørgsmål, havde jeg muligvis stadig været kunde hos Skyline. Der er stadig noget at rette op på, men jeg hæver stjernerne fra 1 til 3 efter denne oplevelse.
Palle Kristensen and Lene Pedersen found this review useful
Vi har nu haft SKYLINE´s antenne monteret på gavlen i Snejbjerg i 3 uger med deres lille 2/1 MB forbindelse til 99 pr. måned og det kører simpelthen fremragende. Ingen klager herfra overhovedet. Montøren kom som aftalt og han kørte ikke inden det virkede. Så er det jo genialt at man bare kan slukke for routeren når man ikke bruger nettet og når man tænder igen er det klar i løbet af et minut. Inden vi blev kunder skrev vi til SKYLINE med et par spørgsmål, og deres svartider på adskillige dage var simpelthen for lange. Til sidst ringede jeg så og kom igennem omgående!!! De er vist ved at totalt reorganiserer kontoret i Randers, så vi bærer over med dem. Men en god start på samarbejdet med vores nye leverandør af internet. DET VIRKER BARE i Snejbjerg ved Herning!!!!!!!!!!!!!
Meget kan man sige om Skyline (men det skal man nok ikke). Jeg kan dog ikke undgå at blive imponeret over en virksomhed der formår at præstere absolut intet i forhold til kundeservicens svære kunst, samtidig med, at man holder kunderne hen med absolut tavshed i 1½ måned. Det må helt klart være en rekord.
Jeg er en af de mange tilfredse Telsome kunder, der er røget med over til Skyline. Jeg har ikke haft problemer med deres telefoni - den virker nemlig overhovedet ikke - og så er der ligesom ikke noget at have problemer med.
Efter overflytningen til Skyline, fandt jeg ud af, at min telefon var holdt op med at virke. Så jeg ringede (på min mobiltelefon) til Skyline og spurgte hvad det lige handlede om. Svaret var, at deres database lige skulle opdateres med data fra min router, og at det skulle være i orden i løbet af 2-3 dage. Det studsede jeg noget over, da jeg syntes at 2-3 dage til at opdatere en database, unægteligt er lang tid. Men åbenbart ikke lang tid nok. Der skete i hvert fald ikke det fjerneste efter udløbet af 4. dag (jeg er flink, så de fik lige en dag ekstra). Så jeg ringede igen - dog uden at få fat i nogen. Så skrev jeg en mail, da det iflg. deres hjemmeside, ville give den korteste responstid. Det skete der så heller ikke noget ved. En mail blev til mange, i løbet af dagene der fulgte, men deres svar forblev det samme - larmende tavshed. Det viste sig, at jeg skulle omkring Facebook(!) for at få kontakt til en medarbejder, der straks bad mig oplyse mit telefonnummer. Vedkommende var desværre ikke så kvik, at der fulgte en mail adresse eller et telefonnummer med, hvortil jeg kunne afgive den ønskede oplysning, og da jeg forklarede, at Facebook måske nok ikke var det smarteste sted at udveksle den slags oplysninger, ja, så blev jeg mødt af mere tavshed.
I dag hørte jeg så fra en medarbejder hos Skyline. Vedkommende sendte en mail, og beklagede den lange svartid (men, hvad betyder 3 uger mellem venner). Han/hun (vedkommende underskrev sig ikke, så jeg aner ikke hvem det var der trængte igennem Skylines forsvarsværker) bad mig lige svare på 5 hurtige spørgsmål, for at kunne klare mit problem. Herefter blev jeg stillet 5 spørgsmål, hvis svar jeg alle kunne finde på min personlige kundedel af Skylines hjemmeside. Hvis vedkommende medarbejder havde gidet kigge i deres eget system, kunne han/hun have fundet de nødvendige svar, og iværksat en løsning på mit problem, i stedet for at komme rendende 3 uger for sent, og spilde min tid. Men måske havde han/hun haft travlt på Facebook - man kan jo ikke være alle steder på én gang.
Nå, men jeg har svaret på spørgsmålene (copy/paste fra deres egen hjemmeside), og sendt disse retur. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg gjorde det, da jeg ikke forventer at høre fra dem - det er ligesom ikke er deres stil. I stedet for vil jeg nu bruge lidt tid på at finde en professionel udbyder af IP telefoni. Livet er i hvert fald for kort til amatører som Skyline.
Men, ret skal være ret. Det system system der skal dirigere deres snabel ned i min konto, har virket fra dag ét! Den ros skal de have - min lønkonto kan de finde (til forskel fra min kundekonto i deres eget system). De har endda været så venlige, at smide saldoen på min konto hos Telsome væk, og frejdigt hæve penge fra min personlige bankkonto - og det endda helt uden at spørge om min tilladelse! Det er da flot!
Palle Kristensen, Lars V and Anonym found this review useful
Øv øv øv, jeg har under 1 eller til tider lige over 1 mbit forbindelse/download og da jeg bl.a. bruger nettet til at se NuTv og ViaPlay-TV så kræves min. 3 mbit for at den ikke hakker.
Da jeg betaler for "op til 6 mbit" regner jeg bestemt med mere end de 3 mbit, ellers havde jeg da valgt en anden udbyder fra start eller også havde jeg valgt en mindre forbindelse, hvis mit behov ikke var mere :-(
Efter kontakt gennem facebooks skyline-gruppe, får jeg svar om at min router står dårligt og har dårligt signal, hvilket jeg naturligvis gør noget ved og hvor den før havde 2-3 "streger" i signal, har den nu 5-7 "streger", jeg kan dog ikke få forbindelsen forhøjet på denne måde og lavede lige en tester der gav resultatet "0,41 mbit download" - WHAT!!!!!!!!??????????????
Nå men overvejer kraftigt at finde en anden udbyder og betale en højere pris for at sikre mig en forbindelse jeg kan bruge til noget :-(
-----
Efter at have postet ovenstående anmeldelse i slutningen af februar, bliver jeg oplyst om på facebook (af Marian) at jeg vil få 3 mdr. til kun 99,- Da jeg stadig havde et tilbudsabonnement var min pris lavere, men slut april var jeg så på FULD betaling, det vil sige at jeg aldrig fik noget rabat oveni på trods af at skidtet ikke virker ;(
Jeg får besvarelsen fra Skyline om at det er beklageligt og jeg vil blive kontaktet af en tekniker, som så kommer på besøg 10. marts, men efter at konstatere at vi ikke kan bruge det gamle udstyr han har medbragt går han igen og siger at vi vil blive kontaktet når der er nyt udstyr (som vi kan bruge)
- Har endnu intet hørt og er nu bare pisse sur over at jeg ikke får i nærheden af halvt så meget som jeg betaler for, ikke får den rabat jeg bliver lovet, ikke får det udstyr der skal udbedre de mangler Skyline har (igen som lovet), ikke bliver kontaktet efter endt teknikerbesøg - ja SOM LOVET!!!!...
Jeg synes Skyline er en super uheldig og elendig oplevelse og vil nu lede efter en udbyder der kan tilbyde mig en forbindelse som i første omgang virker, i anden omgang regner jeg med at få hvad jeg betaler for og ikke mindst regner jeg med at de holder hvad de lover - Ellers kan enhver vel stille op med et produkt til salg og tjene kassen når ikke det behøver at virke...
Skulle man i virkeligheden overveje at gå videre med det??
Palle Kristensen found this review useful
Pas på med Skyline. Jeg havde i september 11 skyline på prøve i 1½ måned. Det levede ikke op til mine forventninger så jeg droppede dem. Det kunne jeg gøre med det samme da der ikke var noget opsigelsesvarsel på aftalen.
Her i starten af feb. får vi så en regning på 59,- . Jeg læser den overfladisk igennem og tænker nåh, ærgeligt der er en regning der er smuttet for dem. Den betaler jeg så med det samme. Her d, 25-2 får jeg så en ny regning på en periode jeg ikke har haft skyline + et rykkergebyr fra forrige regning. Der er også et indbetalingskort med, men det dækker kun rykkergebyret. Jeg læser så første regning som jeg har betalt ordentlig igennem og ja der står at der er et rykkergebyr på 100 som lægges på næste regning. Hvorfor i hede hulen bliver rykkeren ikke indkrævet sammen med den manglende betaling.
I det hele taget at være 3 måneder om at sende regninger ud:-(
Man sidder tilbage med fornemmelse af at have med et selskab at gøre der intet styr har på tingene.
Palle Kristensen and Lars V found this review useful
Jeg var kunde hos Telsome, hvor man havde den vane at besvare folks telefonopkald, svare på e-mails og oprette en"sag", hvis man brugte en formular.
Telsome blev opkøbt af Skyline, og jeg modtog en mail fra Skyline med vedhæftede vejledninger og kodenumre om, at fredag den 13/1-12 skulle den tekniske fusion finde sted. Skyline havde dog glemt at vedhæfte vejledningerne. og Skyline kunne ikke drømme om at sende en ny mail.
4 opringninger med 5 min. ventetid pr. opringning gav ikke noget resultat.
Jeg har ikke tal på, hvor mange mails og kontaktformularer, jeg har sendt; men efter 3 uger lykkedes det at få telefonen til at virke.
Glæden var imidlertid kort, for tefonsvareren bad om et postkassenummer og en pinkode, som jeg ikke havde. Adskellige mails senere bad man om et telefonnummer!! Så ville man kontakte mig. For en sikkerheds skyld, oplyste jeg mit mobilnummer. Skylinenummeret kunne åbentbart ikke bruges. I løbet af et par dage blev jeg ringet op, og telefonsvareren kom til at virke.
Nu vokser træerne jo ikke ind i himlen. På grund af en "generel fejl"
kunne "vis nummer" og viderestilling ikke virke. "Men man arbejder på højtryk med sagen"
Måske skulle man have "fusioneret" en tekniker fra Telsome, hvor det har virket i mange år.
Er det her en rimelig tidshorisont?
ola
Niels Jørn and Lars V found this review useful
I starten af dec. sender skyline en 8 måneder gammel regning, det finder jeg ret besynderlig og uretfærdig. Ringer for at høre om der kunne være sket en fejl, bestemt ikke - "at betale". Ønsker en detaljeret beskrivelse af regning sendt, de udsætter betalingsfristen så jeg kan undersøge sagen nærmere. Får aldrig beskrivelsen men blot et stykke papir med konto.nr. og et skyldig beløb. Vælger dog at betale regningen, da den kun lød på knap 200,-, og virkelig fornemmede at de stakkels folk i Randers? havde brug for pengene. Og endda inden for den nye betalingsfrist, her 2 måneder efter dukker der en rykkergebyr op på 100,-?? Øøh, ja tak??
De bliver jo ved, ved snart ikke hvad man skal stille op. Og især når det bægre præg af, man er den eneste der er behandlet uretfærdigt. Ironi kan være brugt i sidste afsnit.. ^^^^
Palle Kristensen and Lars V found this review useful
Da jeg bor på en adresse hvor der ikke leveres over 4/1 på kobberlinjen, tog jeg chancen og bestilte en 10/2 linje hos Skyline.
Teknikeren var flink og ydede en god service, men der kunne desværre ikke måles mere end en 6/2 forbindelse, hvilket jeg så valgte at prøve med.
Nu har jeg så haft internettet i 2 måneder og det har kørt rimeligt stabilt, forstået på den måde at der har været 2 udfald af 10-15 sekunders varighed.
Ellers har det kørt godt og har leveret hastigheden på 6/2. Det skal måske bemærkes at jeg har en udendørs antenne.
Kundeservicen kan jeg ikke udtale mig om da jeg på nuværende tidspunkt ikke har haft kontakt med dem.