[REPLY]
Dejligt hurtigt - især at man kan printe gavekortet ud med det samme
Vi har tidligere haft ophold på Small Danish hotels og har altid været meget tilfredse med værelser, morgenmad og betjeningen.
Vi kan anbefale Small Danish hotels til andre.
Jeg bestilte er gavekort på hjemmesiden, det var nemt, 2 dage efter lå gavekortet i min postkasse :0) måske var jeg lidt skuffet over gave æsken til 50 kr. Den var der ikke meget luksus over.
Bestilte gavekortet søndag aften og det lå i postkassen onsdag i pæn pakkeæske, super nemt og hurtig. Vil helt sikkert bruge servicen igen.
Var på Præstekilde hotel Møn 4-5/5 . God mad god betjening, dejlig udsigt fra værelse.
Men alt var nedslidt på hotellet, vinduer punkteret så det var svært at se ud, myrer på badeværelset, møg beskidte hylder , som jeg måtte tørre af da mit tøj blev beskidt, i slyngelstuen, var alt ødelagt, huller i billard, huller i bordtennis, huller sofa, alt var i en sørgelig forfatning der slet ikke står mål med pris. Vi var meget skuffet. Uorden i regnskab da vi skulle afregne.
Hilsen Bo Vestergaard
Jeg skulle købe et gavekort. Siden er nem at komme rundt i og gavekortet med medfølgende guide overe hoteller var pænt.
Dejligt med noget personale der let og elegant kan hjælpe mig og guide mig igennem, så jeg fik det produkt jeg forventede. Det er en god måde at bestille et gavekort på, så man kan glæde andre:-)
Meget venlig betjening og hurtig til at sende informationer.
Kæresten havde længe snakket om at han syns vi skulle afsted bare ham og mig. Så da han havde fødselsdag tænkte jeg at han skulle da have et gavekort til et ophold for ham og mig. Og det var hurtig og nemt og købe gavekortet.
Det var hurtigt og nemt, at købe et gavekort som jeg selv kunne printe ud. Den eneste udlempe er man ikke får det i en pæn indpakning, så hvis man giver det som en gave så skal man selv finde på en måde, så gavekortet pakket pænt ind.
Det var fint service og der var ikke problemer med at få gavekort osv.
Jeg bestilt et gavekort på nettet tirsdag og fik det leveret med posten torsdag. Det var nemt og hurtigt.
Mangler du en gave til søster, der har alt og gerne vil opleve noget - så giv et gavekort fra Small Danish Hotels - det gør lykke
Skulle bruge et gavekort her og nu.
Bestilling online og gavekortet var i min mailbox - alt sammen på max 5 minutter.
Vil til enhver tid anbefale dette - og helt klart benytte det igen.
Det virkede som det skulle, og gavekortet var der dagen efter ved bestilling inden 9, som lovet.
Et gavekort til Small Danish Hotels giver mange muligheder for
at vælge behagelige hoteller med fin beliggenhed og god
bespisning.
Et gavekort til Small Danish Hotels er den perfekte gave til alle - også til dem som har alt.
Bestilte et gavekort i æske på nettet. Det var nemt og ankom efter 2 dage.
Jeg var sent ude og skulle være sikker på at have gavekortet klar til Kajs 70 års fødselsdag. Efter kort tid og noget godt papir var gavekortet skrevet ud og jeg kunne samle tankerne om andre opgaver. Lækkert og mere enkelt end jeg forventede. Kaj blev glad over også samtidig at se forslag til ophold rundt omkring. Skønt
Bestilte et gavekort, som print selv. Inden for få min var det klaret :-)
Hvis du skal have et hotelgavekort så vælg smallhotels
Buller found this review useful
Bestilte et gavekort inkl. gaveæske. Fra bestilling til levering på min hjemmeadresse gik der kun få dage. Gaveæsken er meget præsentabel/lækker og materialet i gaveæsken sammen med gavekortet gør, at gaven ser meget eksklusiv ud. Lækkert.
Buller found this review useful
Bestilte min vare på en søndag aften og tirsdag morgen var den i postkassen. Godt emballeret.
Meget tilfreds.
Modtagere af gavekortet valgte et hotelophold på Skjoldenæsholm. Super tilfredse, super service, dejligt sted at være og skønne naturomgivelser
Skal du gi' en gave til nogen du holder af som vil nyde livet imens man kan så.
Gi' et gavekort til Small Danish Hotels så har du stadig glade venner.
m.v.h.
Svend-Aage
Virker perfekt og nemt
Min bestilling over nettet af gavebevis blev straks fulgt op af afsendelsen af det - fra den ene dag til den anden.
Jeg bestilte 2 gavekort hos Small danish Hotels, fin levering efter 2 dage.
Spændende at prøve disse.
Dejlig nemt at bestille og betale for et gavekort, og vupti var det med posten 2 dage senere.
Bestiller ofte gavekort, da jeg bestyrer en gavekassen på arbejdet. De sender hurtigt gavekort og der er ingen klager herfra. De er søde og hjælpsomme i Kundeservice når man ringer med spørgsmål
Det ernemt at bestille et gavekort til Danish small hotel, men jeg kunne godt tænke mig at jeg bestilte gavekortet til et bestemt kro/hotel, ellers ingen bemærkninger. og forsendelsen kom hurtigt.
Bestillingen af gavekortet var nem, og ekspeditionstiden over forventning.