[REPLY]
Nous avons voulu essayer notre smartbox offerte a Noël dernier. Rdv sur le site, réservation faites sur internet, jusque là pas de soucis. On nous envoie par mail la confirmation de réservation. Ok. Le jour J (3mois après), on arrive chez le prestataire qui lui ne nous attend pas du tout, et oui smartbox avait oublié de lui envoyer a lui aussi une confirmation de réservation!! Quelle mauvaise surprise!! Apparemment c'est un problème récurrent chez smartbox, heureusement la propriétaire de notre chambre d'hôte ( qui a était vraiment parfaite!) a pris l'habitude de garder une chambre "tampon" pour éviter les surprises. Heureusement pour nous car sinon on aurait du chercher un autre endroit ou passer la nuit!
Première expérience smartbox très décevante. A éviter fortement!!
PS: la propriétaire de notre chambre d'hôtes qui est aussi en contrat avec wonderbox nous a préciser que ceci n'arrivait qu'avec smartbox, et qu'elle n'avait jamais eu aucun soucis avec wonderbox! A vous de juger!
Desværre ikke plads til brunch hos Stigs Slagterifordi fordi jeg præsenterede mig med en smart box. Ingen borde, totalt fyldt op blev der sagt i telefonen hos stigs. Vi tog alligevel chancen og mødte op uden bestilling. Til vores store overraskelse var der rigeligt med plads. Bare ikke plads til en kunde med en smart box. Klagede til stigs slagteri og til smart box. Stigs slagteri har ikke reageret på min klage. Smart box kom med med en meget dårlig forklaring. ANBEFALING: hold jer væk fra smart box. Du kommer i anden række.
On m'a débitée ma carte alors que je n'ai reçu aucune confirmation de commande!
Le conseiller téléphonique est incapable de remédier a la situation ni de trouver ma commande. Resultat: je me retrouve sans cadeau de noel avec de l'argent en moins sur mon compte. Et je ne sais pas quoi faire pour me faire rembourser!
pas facile quand on arrive dans un hotel ou autre en annoncant que nous avons une smartbox, tout de suite c'est "la gueule" excusez moi du terme mais je n'ai pas d'autre mot ! ils nous font attendre super longtemps, souvent nous passons en dernier, le diner sommes mal servi ! enfin c'est vraiment dommage !
J'ai gagné une smartbox loisirs l'année dernière et j'avais donc un chèque cadeau d'une valeur de 100 euros sur l'activité de mon choix. Quand j'ai décidé de passer commande, j'ai indiqué mon numéro de chèque etc. Aucun problème. Mais quand j'ai voulu vérifier quelques jours après, rien n'avait bougé du côté de Smartbox. Je les ai donc contactés par mail et là ce fut laborieux.
C'est à qui prend le mail en premier, y répond. Donc après 4/5 échanges, j'ai dû expliquer mon souci à 4/5 personnes différentes ! C'est franchement anti professionnel... !
Et pour ajouter une note positive, une hôtesse s'est finalement préoccupée de mon souci et s'est chargée du dossier jusqu'à trouver une solution.
impossible de réserver car beaucoup ne prennent que 2 ou 3 nuits
dialogue impossible avec la centrale smart box
à la limite de l'arnaque
je déconseille vivement, à fuir
je me faisais une joie de ce massage dan le centre salon de provence a Montgeron j ai été deçue: massage ou j ai eu froid, c etait un homme(pas a l aise dutout) et endroit tres moyen niveau propreté...
Overskriften siger det meste. Jeg fik et gavekort "Oplev København" som jeg brugte til at gå ud at spise på en sushi restaurant. Det mad vi fik kostede 250 kroner at købe i butikken. Boksen var købt til 400 kroner. Det virker som et ret absurd koncept.
Jeg fik i 30 års gave en smartbox af min kæreste. Den var købt med det formål at jeg skulle prøve paragliding eller hanggliding. Bestiller i god tid en tur i hanggliding i Brande sidste efterår. Gik og glædede mig. Da weekenden oprandt var flyvningerne aflyst. Regnede med jeg så kunne få en ny dato. Men niks, det var umuligt. Manden, som forøvrigt var temmelig arrogant kunne tilbyde mig et års medlemskab af klubben i stedet for smartboxen, og så ville en flyvning kun koste 50 kr... Øh, yeah right. Fuck Jer....! Skrev en email til smartbox, og fik den med jeg bare kunne sende den til KBH og betale det mindre gebyr og jeg ville få den forlænget. Yeah right! Hvad hvis den bliver væk i posten? De kan bare nægte at havde modtaget den.
Gik i butikken og fortalte problemet. Til alt held, udviste butikken enorm service og byttede uden problemer. Tumbs op til bog og ide i Dalum.
Nå, så måtte jeg jo tage paraglidingen i Slagelse i stedet. Ringede og snakkede med dem. Intet problem! Der var godt nok lukket ned for vinteren, men kontakt os i marts hvor vi starter op igen, var svaret. Fair så det gjorde jeg så... Nu var problemet så bare, 4 mdr efter min første henvendelse at smartbox ikke må indgå aftaler om flyvning,- eller noget i den stil og konkurrencestyrelsen eller et eller andet havde forbudt det. What the Fuck!!!! Smartbox har virkelig fantastisk godt styr på tingene. Kontakter smartbox igen! Får en venlig mail tilbage hvor de bekræfter det ham med hanggliding sagde og at de ville finde ud af noget og kontakte mig igen. Har ikke hørt noget som helst fra dem siden! Alt i alt en skuffende oplevelse, og jeg orker ikke at tage kontakt til smartbox mere! NU er min heldigvis ikke udløbet endnu, men orker dårligt at kigge på den, da den ikke har været andet end skuffelse!!!! Men bruges skal den jo, så det må blive ne bowlingtur/gocard tur i Odense. Ikke synderligt ophidsende, da det egentlig ikke er noget jeg finder specielt interessant. Min kæreste som regende med at give mig en fed oplevelse via hangliding/paragliding er selvfølgelig også dybt skuffet. Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at købe deres produkt mere! Ideen med smartbox er sådan set fin, men hvad faen hjælper det når der ikke er styr på en skid, firmaerne går konkurs, boxene udløber, offentlige instanser nedlægger forbud osv osv. Ikke andet end bøvl og besvær!
Tak for lort smartbox! Tak for spildte 550 kr, på noget der ikke er synderligt spændene! Tak for at den enorme skuffelse og besvær det har været at modtage sådan en i 30 års gave, som ellers skulle havde været noget specielt!
Vi har for anden gang modtaget et Smartbox gavekort med så kort udløbsdato at vi ikke har haft en chance for at få det brugt. Vi er en børnefamilie og kan ikke bare sætte næste weekend af til f.eks. brunch.
Smartbox syntes det er ok. at opkræve 75 kr for at forlænge gavekortet, men vi gider simpelthen ikke støtte deres bondefangeri. Deres argument er at en restaurantør i listen over brunch steder kunne gå konkurs, hvor efter det ville være bedst for kunden at få en ny liste - til 75 kr.
Jeg vil gerne opfordre alle til ikke at købe deres gavekort.
Jeg og min kone fik en smartbox i fødselsdagsgave. Den var dog kun gyldig i lidt under 6 måneder. Det er ulovligt ifølge forbrugerrådet med en så kort gyldighed. http://www.forbrugerraadet.dk/raad-alle/alle/raad007/
Man skal betale et strafgebyr på 50 kr. (+evt. fragt) for at få lov at bruge sit gavekort, hvis man ikke bruger det med det samme. Vi gjorde Smartbox opmærksom på at deres gavekort er ulovlige. Det fortalte de os at det er de ligeglade med, og måtte betale 50 kr. i "bestikkelse" for at få lov til at benytte vores gavekort.
Jeg vil på det allerkraftigste fraråde folk at købe smartbox. Det er simpelthen urimeligt at man skal betale for at få lov til at bruge et gavekort, der en gang er betalt for!