[REPLY]
Mine varer kom efter bare 2 dage, ingen problemer overhovedet
Hurtig levering og perfekt vare...ganske enkelt!!! super!!! :-)
Nem at finde hvad man skal bruge. Hurtig levering og super bytte service.
jeg fik desværre en forkert farve tilsendt, men ellers var der ikke noget negativt at sige.
Jeg havde ingen problemer med smartgirl. Udvalget var fint, siden var nem at finde ud af, og bestilling, betalelse og modtagelse gik fuldstændig problemfrit og med super oplysning fra smartgirl undervejs :)
Leveringen var hurtig, jeg fik den efter 3 dage. Men selve kjolen, jeg købte, var ikke i særlig god kvalitet. Stopperne var ikke lige lange, og de var heller ikke lige tygge. Så det så lidt mærkeligt ud, men jeg fik syet den om, så den sidder godt nu.
God hjemmeside med godt overblik. Efter bestilling havde vi varerne indenfor et par dage. Det må siges at være god service. Der handler jeg gerne igen.
Det går hurtig med og hente pakken og en rigtig god service :-)
Hurtig levering .. Alt var som det skulle være derfor 5 stjerner
På smartgirls side har de virkelig meget fedt tøj, fede sko og det hele og så det enda til at betale sig fra. Jeg fandt et par støvler jeg har kigget rigtig længe efter og til meget få penge, det var bare super, og så får man det hurtigt leveret så man ikke skal gå og vente for længe i spænding!
Det er dejligt med så hurtig levering og så god kvalitet. Endelig en internet side, som holder hvad de lover - positivt!!
Det var let at finde varen, og billederne og beskrivelsen var fin. Varen blev leveret hurtigt, og det er jo skønt når man glæder sig til at få varen.
Der kan du godt handle, det er alle tiders sted.
Nemt at få et overblik.
Sikker side at handle på.
Og dejlig hurtig levering.
Nemt at handle og hurtig levering:-) hvad mere kan man ønske sig....
Ganske fin handel.
Der gik et par dage, før min pakke blev sendt, men da den først var sendt afsted gik det hurtigt!
Jeg har handlet på SmartGirl.dk nogle gange efterhånden, og jeg synes det har været gode oplevelser hele vejen igennem. Fri fragt, det er ikke til at klage over. Servicen er god! Varen kommer, og inden for kort tid. Men det ville ikke skade at priserne blev sat lidt ned ;-)
Dette er første gang jeg har brugt smartgirl. Alting gik lige efter bogen. Jeg havde den bestilte vare to hverdage efter bestilling. Helt igennem go service.
Jeg har handlet mange gange hos Smartgirl.dk, og de har aldrig snydt mig.. Jeg har fået mine varer til tiden :-)
Hvis du vil handle sikkert på nettet, så vælg smartgirl.
Jeg havde købt et par super flotte jeans, som desværre ikke levede op til min forventning om kvalitet.
Kontaktede SmartGirls kundeservice på mail med min klage, hvor klagen blev positivt modtaget og fulgt professionelt hele forløbet igennem.
Det betyder, at jeg en anden gang vil føle mig tryg ved at handle hos SmartGirl.
Modtaget forkert vare! Bestilt str xs/s men modtaget str m/l....
Levering af det købte - helt som lovet på hjemmesiden
Nemt og hurtigt at bestille varer og hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg fik mine varer hurtigt og fik fint pakket ind. Kan klart anbefales at handle her!
Super nem hjemmeside, lækkert og stort sortiment til hele familien og den bedste service med hurtig levering.
Jeg kan helt klart varmt anbefale smartgirl .. Hurtig levering og nemt at bytte,