[REPLY]
Der er aldrig problemer - nemt at ombytte eller returnere.
Kan kun anbefale hjemmesiden, hurtig handel og har ikke noget at klage over ;-)
Alt fungerede perfekt, selvom jeg måtte igennem et bytte.
God service, hurtig levering, og hjælpsom personale i kundeservicen da jeg skulle have noget sendt retur... :-) en meget god oplevelse... :-)
Kan helt klar anbefale Smartkids de har et stort udvalg af lækre varer samt er meget hurtige til at levere
Super god mail service, så man kan følge med i hvor langt pakken er. Super hurtig levering trods udsalg! -Og så lige gratis fragt ;)
Stort udvalg, lyn hurtig levering. Aldrig problemer med retur varer!!
Kan varmt anbefales :-)
Fra jeg bestilte varen, gik der meget kort tid før den kom, og den levede op til forventningerne.
Det er nemt og overskueligt på hjemmeside og der er hundredevis af varer at vælge imellem, så det er bare om at gå amok.
Skriv som du taler med en ven.
Intet negativ at fortælle. Alt har fungeret. Hurtig levering
Brugervenlig Web-shop, hurtig levering og varen var helt i orden :-)
Jeg har købt sandaler til mine børn hos smartkids. De kom dagen efter jeg bestilte dem på posthuset - imponerende! Første sandal par var for store så jeg bestilte straks nogle nye og returnerede de andre samme dag jeg modtog dem. Igen fik jeg de nye sko på ingen tid og få dage efter kom der en mail om at Smartkid havde modtaget mine retur sko og nu havde refunderet beløbet for de første sandaler. Nemt, hurtigt, effektivt. Super service!
Dejlig hjemmeside at navigere rundt på. Hurtig ekspedition. Tøjet er præcis som jeg havde forestillet mig - dejlig oplevelse!
Jeg har handlet med SmartKids før og gør det glædeligt igen.
Der handler jeg gerne en anden gang.
overskuelig hjemmeside - billige priser - og hurtig levering.
Kan klart anbefales
Jeg har handlet med Smartkids i nogle år , og jeg plejer ikke at anbefale nogen til noget. For mig handler det om tryghed når man køber varer online, kvalitet til fornuftige priser.min søn føle sig lærke og smart i tøj , og også behageligt at have på. Det gør mig til en glad tilfreds mor ):.
Når nu jeg er i den situation, at jeg som kunde ikke skal beholde det købte og returnerer det til jer, så kunne det bare være en fantastisk overraskelse med en lynhurtigt returnering af mine penge. Jeg er glad for modtage besked om, at I har modtaget varen retur (det er vi kunder altid) men når det så følges op med:
"Din returordre vil blive håndteret indenfor 7 hverdage.
OBS!!! Vi skal gøre opmærksom at der i øjeblikket i enkelte tilfælde kan gå op til 10 hverdage før din returordre behandles." så daler begejstringen for jeres service lynhurtig. Især når jeg har givet 'købet' som gave og gavemodtager gerne vil købe andet.
Overraskelser hjælper altid på goodwill hos os kunder og det burde være muligt at indfri.
Super tilfreds! Hurtig levering og nemt at returnere. :) (behandlingstiden på returvare er også virkelig tilfredsstillende!!)
kan kun anbefale at handle hos smartguy! :)
Tøjet leveres rimeligt hurtigt. Men det er dog ikke gratis at returnere, sådan som de lægger det frem. For læser man det med småt, koster det tilsyneladende 19 kr at bruge deres med sendte label. Men alt i alt, en god netbutik.
Smartguy.dk er en rigtig fed webside. Der er lidt upræcise mål på størrelserne, og størrelsesguiden passer ej heller. Men det gør ikke så meget, for der er jo gratis ombytning og returlabel med.
Super tøj som passer til beskrivelsen og de sender tøjet med det samme så det hurtigt kan blive brugt :-)
Jeg fandt hurtigt de sko jeg ville købe til min søn. Der var et godt udvalg af størrelser i næste alle farver. Betalingsflowet var lige til og pakken kom til tiden som adviseret, med returporto ilagt om nødvendigt. Super.
Min søn og jeg fandt de fedeste sko , han måtte eje.
Dejligt at ekspeditionen var så hurtig, for når man er 9 år og har fundet fede sko, kan det kun gå for langsomt. Men her var de bare hurtige, så vi handler gerne hos SmartKids igen. :-)
Det er nemt og hurtigt, kan se på tøjet i ro og mag, når jeg slapper af hjemme og har god tid
Jeg har haft sendet en trøje reur som skulle ombyttes til en anden. Der gik 14 dagen inden den nye kom. Det synes jeg er virkelig lang tid. Og nu har jeg sendt en par burker retur da lynlåsen er gået i stykker. Dem venter jeg så på nu...