We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4,439)

Professionelt

Der er aldrig problemer - nemt at ombytte eller returnere.

Kanon hjemmeside ;-)

Kan kun anbefale hjemmesiden, hurtig handel og har ikke noget at klage over ;-)

Super

Super hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og bytte!

Alt fungerede perfekt, selvom jeg måtte igennem et bytte.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service, også ved retur-varer...!

God service, hurtig levering, og hjælpsom personale i kundeservicen da jeg skulle have noget sendt retur... :-) en meget god oplevelse... :-)

Review by confirmed purchaser

Super fin og hurtig leverance

Kan helt klar anbefale Smartkids de har et stort udvalg af lækre varer samt er meget hurtige til at levere

Super !!!

Super god mail service, så man kan følge med i hvor langt pakken er. Super hurtig levering trods udsalg! -Og så lige gratis fragt ;)

Super hurtig og service!

Stort udvalg, lyn hurtig levering. Aldrig problemer med retur varer!!
Kan varmt anbefales :-)

Nemt!

Fra jeg bestilte varen, gik der meget kort tid før den kom, og den levede op til forventningerne.

Nemt og hurtigt

Det er nemt og overskueligt på hjemmeside og der er hundredevis af varer at vælge imellem, så det er bare om at gå amok.

Flot service

Det gik hurtigt og nemt

super

Det gik hurtigt og nemt som altid

Intet negativ at fortælle. Alt har fungeret. Hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, varen helt i orden :-)

Brugervenlig Web-shop, hurtig levering og varen var helt i orden :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, effektiv, nemt og pålideligt! Super service! Jeg er imponeret!

Jeg har købt sandaler til mine børn hos smartkids. De kom dagen efter jeg bestilte dem på posthuset - imponerende! Første sandal par var for store så jeg bestilte straks nogle nye og returnerede de andre samme dag jeg modtog dem. Igen fik jeg de nye sko på ingen tid og få dage efter kom der en mail om at Smartkid havde modtaget mine retur sko og nu havde refunderet beløbet for de første sandaler. Nemt, hurtigt, effektivt. Super service!

Dejlig oplevelse

Dejlig hjemmeside at navigere rundt på. Hurtig ekspedition. Tøjet er præcis som jeg havde forestillet mig - dejlig oplevelse!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og gode priser

Jeg har handlet med SmartKids før og gør det glædeligt igen.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og penge at spare

Der handler jeg gerne en anden gang.

hurtigt levering

Det tager kun 1 dag til at levere til mig

perfekt

overskuelig hjemmeside - billige priser - og hurtig levering.
Kan klart anbefales

Review by confirmed purchaser

Varer er i super kvalitet

Jeg har handlet med Smartkids i nogle år , og jeg plejer ikke at anbefale nogen til noget. For mig handler det om tryghed når man køber varer online, kvalitet til fornuftige priser.min søn føle sig lærke og smart i tøj , og også behageligt at have på. Det gør mig til en glad tilfreds mor ):.

super

det fungere fint og kom hurtigt

Retur ekspeditioner

Når nu jeg er i den situation, at jeg som kunde ikke skal beholde det købte og returnerer det til jer, så kunne det bare være en fantastisk overraskelse med en lynhurtigt returnering af mine penge. Jeg er glad for modtage besked om, at I har modtaget varen retur (det er vi kunder altid) men når det så følges op med:
"Din returordre vil blive håndteret indenfor 7 hverdage.
OBS!!! Vi skal gøre opmærksom at der i øjeblikket i enkelte tilfælde kan gå op til 10 hverdage før din returordre behandles." så daler begejstringen for jeres service lynhurtig. Især når jeg har givet 'købet' som gave og gavemodtager gerne vil købe andet.
Overraskelser hjælper altid på goodwill hos os kunder og det burde være muligt at indfri.

fantastisk fin service

Altid flotte ting, hurtig levering.

Meget hurtig levering

Alt fungerede perfekt

Hurtig levering.

Hurtig levering og gode varer.

Hurtig levering!

Super tilfreds! Hurtig levering og nemt at returnere. :) (behandlingstiden på returvare er også virkelig tilfredsstillende!!)

kan kun anbefale at handle hos smartguy! :)

Fint sted at handle.

Tøjet leveres rimeligt hurtigt. Men det er dog ikke gratis at returnere, sådan som de lægger det frem. For læser man det med småt, koster det tilsyneladende 19 kr at bruge deres med sendte label. Men alt i alt, en god netbutik.

Rigtig god service.

Smartguy.dk er en rigtig fed webside. Der er lidt upræcise mål på størrelserne, og størrelsesguiden passer ej heller. Men det gør ikke så meget, for der er jo gratis ombytning og returlabel med.

Super god købsoplevelse

Super vare hurtig levering

Perfekt

Super tøj som passer til beskrivelsen og de sender tøjet med det samme så det hurtigt kan blive brugt :-)

Review by confirmed purchaser

Godt udvalgt, hurtig handel, fin service

Jeg fandt hurtigt de sko jeg ville købe til min søn. Der var et godt udvalg af størrelser i næste alle farver. Betalingsflowet var lige til og pakken kom til tiden som adviseret, med returporto ilagt om nødvendigt. Super.

Hurtig ekspedition

Min søn og jeg fandt de fedeste sko , han måtte eje.
Dejligt at ekspeditionen var så hurtig, for når man er 9 år og har fundet fede sko, kan det kun gå for langsomt. Men her var de bare hurtige, så vi handler gerne hos SmartKids igen. :-)

Nemt og hurtig

Det er nemt og hurtig levering. Dejligt

Hurtig levering og fragtfri

Kan helt klart anbefales:0)

Super shop

Super hurtig levering og kæmpe udvalg :)

Nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt, kan se på tøjet i ro og mag, når jeg slapper af hjemme og har god tid

Review by confirmed purchaser

Meget langson når det gælder returnering

Jeg har haft sendet en trøje reur som skulle ombyttes til en anden. Der gik 14 dagen inden den nye kom. Det synes jeg er virkelig lang tid. Og nu har jeg sendt en par burker retur da lynlåsen er gået i stykker. Dem venter jeg så på nu...

Godt

God og hurtig lev