[REPLY]
Jeg har handlet med smukkere i flere år, og har altid været tilfreds med produkterne og den fantastiske indpakning, så varerne altid kommer hele frem uden buler.
Leveringen er hurtig efter bestillingen. Jeg kan anbefale smukkere som et godt og sikkert sted at handle, med en masse produkter at vælge imellem.
Hilsen Joan
Ikke så mange dikkedarer der - nem bestilling, hurtig bekræftelse og afsendelse, og varerne i korrekt og fin stand ved modtagelse :-)
Det vigtigste ved en internethandel der ikke er ligetil er en god dialog med leverandøren og en god vejledning der sikrer køb af det rette produkt.
Det er også vigtigt at man ikke skal vente meget længe på at få svar på spørgsmål. Det skal du ikke her... de kommer prompte.
Og leveringen .. jamen du får din vare så hurtigt som posten kan levere den.
Og måden at kommunikere på -- meget imødekommende,venlig og ikke uden et strejf af humor.
Så bare køb dig smukkere :-)
Mogens Kjøller
2860 Søborg
Utroligt nemt at bestille, kommer hurtigt, ingen problemer.
Levering, hjælp og service er helt i top. De har aldrig fejlet.
Man spare en masse penge og får dobbelt for pengene. Så alle har råd til en god shampo
Har lige bestilt varer hos Smukkere.dk og har fået en yderst god service. Bestilte varerne omkring frokosttid den ene dag og dagen efter blev pakken afleveret. Det kan man kun kalde god service - desuden var det en god hjemmeside, til at finde rundt og ingen problemer med betalingen. Kan kun anbetales. Hilsen Brit
Varen jeg havde bestilt kom rigtig hurtigt og det var den rigtige og uden bøvl
perfekt perfekt og perfekt
Der gik ikke lang tid før man fik en mail om at pakken var sendt, super godt :)
Jeg finder det nemt, enkelt og billigt at handle hos smukkeste. dk
Ps. Og så gør det jo ikke noget at produkterne jeg har modtaget hører til blandt de bedste.
Med deres store udvalg, fantastiske service, super hurtige levering og ikke mindst lave priser, er der ingen grund til at shoppe produkter andre steder:-) mange plusser herfra :-)
Jeg er meget tilfreds med leveringen er hurtig. Hjemmesiden er rimelig nem at finde rundt i.
Billige produkter og hurtig levering (2 dage). Har ikke andet end ros til smukkere.dk :)
Jeg har handlet hos Smukkere.dk nu 2 gange. Lynhurtig og professionel oplevelse. Kan kun anbefales til andre. ( hvilket jeg også har gjort) Ulla ,Aalborg.
Kære alle
I skal glæde jer til at handle med smukkere.dk, det er kvalitets produkter som ved frisøren blot billigere, man får en grundig beskrivelse af hvert enkelt produkt og forsendelsen er helt i top og hurtig. So Fucking Good.
Fandt ikke produktet billigere - hurtig levering. Vil klart bruge den igen.
Jeg har søgt længe for at få en sted, hvor jeg finder shampooen billigst. Jeg kan køb mit shampoo 1/3 billiger som ved andre steder. Jeg er helt tilfreds med forsendelse, jeg få varene allerede næste dag. Kan kun anbefales.
Absolut lave priser i forhold til frisører. Altid levering som lovet.
Kan anbefales.
Har bestilt mange gange fra dette firma. Priserne er i orden og der har aldrig været fejl i leveringen.
Har handlet hos Smukkere flere gange indenfor de seneste 5 år. Fin pris, gode varer og hurtig levering.
Kvalitetsprodukter som normalt kun kan købes til en formue hos frisøren, køber man hos smukkere.dk til en rigtig god pris.
Bestilte varer i går, som er modtaget i dag.
Desværre var et produkt lækket i kassen, men efter en mail, som man får hurtigt svar på, er det løst super tilfredsstillende fra deres side.
Kan varmt anbefale denne webshop!
God hurtig levering, fin vare til gode priser. Dog betalte jeg ekstra for at få den leveret hjemme frem for på posthuset. Men alligevel fik jeg en mail om at den kunne afhentes på posthuset, hvilket undrede mig.
1. Jeg var hjemme.. 2. jeg har en mærkat på postkassen at man må henstille pakker.
Ellers ok service.
Kan kun anbefale denne side, alt var ok og super hurtig levering
Jeg er fuldt ud tilfreds med behandlingen og vil helt sikkert handle her igen:)
Som altid hurtig levering af de bestilte varer (ankom dagen efter bestilling). Priserne er også helt fine :-)
Gode varer, billige priser og super hurtig levering! Kan klart anbefales
Kanon hurtig levering og ALT var perfekt. Tak for professionel service!:-)
Fik alt, jeg havde bestilt - lynhurtigt. Tror det allerede var dagen efter!
Smukkere dk har de produkter jeg bruger, de sender få timer efter ordren er afgivet.
Jeg bestilte mine varer søndag aften og allerede tirsdag kunne de afhentes på posthuset. Mine produkter var pakket rigtig godt, så de har hele da jeg fik dem. Og prisen må siges at være rigtig god. Der er virkelig penge at svare :)
Jeg vil anbefale dem til alle :)
Jeg vil helt sikkert bruge smukkere.dk igen når jeg står og mangler vare.
Det var en nem og overskuelig hjemmeside og jeg fik mine vare leveret hurtigt..
De har gode vare til en særdeles fornuftig pris og så kom varerne lynhurtigt. Bedre kan det ikke blive.