We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (305)

"Guld" til hobby-guldsmeden!

Masser af gode og billige sten, så man kan komme langt for relativt små penge. De dyre sten har jeg ikke købt, fordi jeg gerne vil "se" den slags sten med fingrene, men jeg har købt mange, rigtig gode og fine sten til en billig penge. Særligt kan man virkelig gode gode kup når der er udsalg. Bestemt værd at abonnere på nyhedsbrevet.

Flotte sten

Købte 4 forskellige sten, pakket fint og hurtigt sendt. Godt at man har mulighed for billig levering.

good store

good store. fast delivery

Review by confirmed purchaser

nem bestilling, hurtig levering, varen perfekt som bestilt

nem og hurtig handel. Varen var perfekt - handler gerne med jer igen

Super

Super god service og levering til tiden. Har handlet der flere gange gennem de sidste år.

Review by confirmed purchaser

Rare og snakke med, og hjælpsomme

Min pakke kom meget hurtigt, selvom jeg har troet, at det kommer først om 3 uger.
Det tog ca. en uge og komme frem til Uummananq Grønland fra Danmark.
Jeg har været meget glad for dem.
Jeg har følt mig tryg ved dem.

Alt i orden

Flotte øreringe,som fuldt ud levede op til forventningerne. Hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Modtog desværre ikke varen - men modtog derimod den bedste kundeservice i mit liv!!!

Jeg købte vielsesringe til min veninde og hendes mand, ringene blev sendt afsted så jeg skulle have haft dem i god tid - men de forsvandt i posten og jeg var nødsaget til at gå i en butik og købe nye. Efter én henvendelse til ejeren Thomas, fik jeg en lang undskyldende mail (fejlen var jo slet ikke hans) men han tilbød mig et sæt nye ringe og samtlige penge retur. Jeg afslog tilbudet om ringene, da jeg allerede havde købt nye og min veninde blev gift igår. Thomas overførte pengene med det samme og jeg havde dem på min konto kort tid efter - som et plaster på såret, fremsender han også en gave til mig! Hold nu kæft, det er altså GOD service og selvom ringene ikke dukkede op - så føler jeg stadig at min handel hos smykkebutikken var en succes og hvis jeg havde været kvik, er jeg sikker på at et nyt sæt ringe ville blive fremsendt ASAP! At en butik tager ansvar for at PostDanmark klokker i det - vidner om super personale, som ved at de har med mennesker at gøre! Jeg vil derfor anbefale smykkebutikken til alle jeg kender og jeg vil ikke tøve med at bestille hos dem en anden gang - TAK for god og hurtig behandling og fortsæt det gode arbejde..

Mvh. Cecilie

tror det er ok kvalitet

Nem måde at bruge kr på er lidt itvivl om hårdheden virker som om min topas kan risse en safir????????eller er det topasens streg jeg kan se. de foregående vare var jeg ikke tvivl beholder den pga slibningen den ka jeg godt li
hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Lige som det skulle være

Set, bestilt, betalt og modtaget. Perfekt!

fuld tilfredshed

Alt var som det skulle være

Sten & Stones / Smykkebutikken.com

Nem, hurtigt, sikkert og prismæssigt fint.

Skulle bruge et guldvedhæng m. diamant som gave, fandt SMYKKEBUTIKKEN som absolut den mest interessante både m.h.t. smykkets udseende, kvalitet og pris. Min bestilling blev fulgt op af e-mails - bestilling og leveringsdato m.m. hvilket fik mig til ydeligere at bestille et sæt guld ørestikker m. diamanter. De bestilte smykker blev afleveret af Posten på den aftalte dag, hurtigt og sikkert. Smykkerne var vel indpakket. Selve smykkerne lå i virkelige præsentable højpoleret maghonifarvet trææsker foret med hvidt stof - flot flot. En skam, der kun kan gives 5 stjerner. Gemmer Smykkebutikkens e-mail adr, til næste gang.

Review by confirmed purchaser

Super udvalg, og fremragende service!

Jeg ledte efter en ring over et par måneder. Det var en forlovelsesring, og derfor vigtig at det var den helt rigtige. Jeg kiggede både på smykkebutikken og i andre fysiske butikker ude i byen. Men jeg vendte hele tiden tilbage til smykkebutikken.com, både fordi priserne var langt bedre - men også fordi servicen var overvældende god. Det at det kun er en online butik, og man derfor ikke kan komme hen og se og vurdere smykkerne, opvejes til fulde af, at man kan få smykkerne sendt hjem til sig inden for få dage, med en svarkuvert. Når man så har vurderet om det er noget, så sender man dem bare tilbage i medsendte kuvert. Og der var aldrig følelsen af at det var et begrænset antal smykker man kunne gøre det med. Hvis jeg havde haft brug for at gennemgå 30 smykker på denne måde, var jeg ikke i tvivl om at det også havde været helt i orden. Der er fuld forståelse og ingen forsøg på "bare" at sælge. Heldigvis fandt jeg den helt rigtige ring, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Jeg kan kun give smykkebutikken.com min største anbefaling!

Review by confirmed purchaser

Gode priser og en fantastisk hurtig levering

Vi har lige bestilt et par viesesringe. Det gjorde vi en søndag. Vi bad om at få indgraveret vores navne. Allerede mandag formiddag, fik vi besked på, at ringene var på vej. Jeg kontaktede smykkebutikken for at høre om de ikke havde glemt vores gravering. Men nej - gravøren havde allerede lavet graveringen mandag morgen. DET ER SERVICE

er en rigtigt god butik

Det bestemt en dejlig butik at handle i stort udvalg billige priser og varerne kommer hurtigt besøg smukkebutikken næste gang du skal bruge smykker mvh Elin

Super

Super hurtig til at sende varen. Kun det bedste herfra.

Review by confirmed purchaser

Afsindig god service og meget flotte produkter af høj kvalitet!

Jeg havde lidt problemer med at finde en ring i den rigtige størrelse, men det var intet problem, da det var muligt for mig at bytte min ring til en anden størrelse to gange på samme uge. Servicen er utrolig venlig, og afsendelsen er effektiv og med meget kort varsel. Det kan stærkt anbefales at handle her efter lækre smykker!

Perfekt, og super priser

Super kundeservice, og varen kom dagen efter, vil klart anbefale til andre.

Review by confirmed purchaser

En hurtig og tryg forsendelse

Det første jeg bemærkede var, da jeg stod med konvolutten i hånden, -----
ingen overmalede _reklame af Firma navn--så diskret ,hurtigt forsendelse
det var en oplevelse ,varm tanke herfra og ikke sidste gang jeg handler
fra Smykkebutikken,, tak

Review by confirmed purchaser

Superhurtig levering tillykke frE en tilfreds Kunde

En fin behandling og et dejligt stort udvalg

Hurtig betjening

Hejsa. Jeg havde ledt efter en ring som kan flettes og fandt den hos Smykkebutiken og de sendte den hurtigt, god hjemmeside, fandt hurtigt den rigtige størrelse og to dage efter sad den på fingeren bedre, kan det ikke blive. Jeg kan kun anbefale Smykkebutikken til alle. Hygge hej. Hilsen Jesper K.

Review by confirmed purchaser

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb.

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb.

Ingen problemer og hurtig leverance

Ingen problemer og hurtig leverance

fantastisk!!!!!

ringene jeg bestilte var helt perfekte, og passede fuldstændig. god vejledning fra sælger og rigtig mange fine varer! kan klart anbefates!!!

Review by confirmed purchaser

MAN BEHØVER IKKE AT HA' VILDE NØKKER FOR AT HA' LYST TIL SMYKKEBUTIKKENS SMYKKER!!

Jeg fik mit første smykke fra Smykkebutikken af min datter i julegave. En sølvring med indgravering og en lille zirkonia-sten - dén blev jeg rigtig glad for. Siden hen har jeg købt en del igennem butikken, og jeg har altid været tilfreds. Servicen er fin, og har man problemer af én el. anden art, bli'r man godt behandlet. Der går max. 2 dage fra bestilling/forsendelse til bestillingen - i fin æske - ligger til afhentning i ens postkasse.
Så, ja, jeg kan blot sige, at jeg - som nævnt - er ovenud tilfreds.
Desuden synes jeg, det er rigtig dejligt, at f.eks. ringene findes i store størrelser. Mit problem er ofte, at jeg desangående har svært ved at finde en ring i en almindelig butik - dét kan jeg finde i Smykkebutikken. Så "hurra for dén!".

Lisbeth Frimodt Christensen :-)

Billigt,hurtig handel, hurtig levering

hva mere kan dubede om? kan kun sige positivt om det

Review by confirmed purchaser

Processen foregår gnidningsløst. Varen bliver leveret til tiden og uden mangler.

Jeg havde spurgt til forventet levering på varen inden købet, da varen p.t. ikke var på lager. Den blev hurtgt besvaret med forventet leveringstid.

Den forventede leveringstid holdt, og jeg fik desuden en mail med besked om at varen var kommet på lager. God service!

Review by confirmed purchaser

Gode priser, gode varer, hurtig levering

Jeg bestilte en ring fra Smykkebutikken. Jeg fik den leveret hurtigt. Jeg havde desværre bestilt den et nummer for lille, så jeg ringede og talte med en meget venlig mand, der forklarede bytteproceduren og få dage efter havde jeg den rigtige ring. Helt igenne god oplevelse af handle hos Smykkebytikken.

Review by confirmed purchaser

God pris og kvalitet samt hurtig forsendelse, kun anbefalinger herfra :)

God pris og kvalitet samt hurtig forsendelse, kun anbefalinger herfra :)

5 stjernet service

Det er nemt at bestille.
Priserne er helt i bund.
Varen er kvalitetsmæssigt helt i top.
Serviceniveauet er endnu bedre!

Bestilte et par ringe med gravering.
Fik med det samme en ordre bekræftelse på mail og et par dage senere en besked om, at ringene var afsendt.
Ringede fredag til Smykkebutikken, fordi jeg ikke havde modtaget ringene. Der var telefonsvarer på, men jeg blev ringet op 10 minutter senere.
Blev bedt om at vente til mandag for at se, om ringene skulle dukke op.

Tirsdag havde jeg stadig ikke modtaget ringene, og jeg kontaktede igen Smykkebutikken, der lovede at gravere og sende et par nye ringe.
Onsdag fik jeg en besked om, at ringene var afsendt, og torsdag fik jeg ringene.

Det var ikke første gang, jeg har handlet hos Smykkebutikken, og det er bestemt heller ikke sidste gang!!

Perfekt

Kan kun anbefale smykkebutikken :)
John kristensen

super kundeservice

Handlede hos Smykkebutikken. Varen var ikke helt som ventet, og vupti - så var der en ny, og jeg kunne sende den vare jeg var utilfreds med retur :-) - det er service

Review by confirmed purchaser

God kvalitet og hurtig levering - levede fuldt ud op til forventningerne!

God kvalitet og hurtig levering - levede fuldt ud op til forventningerne!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og varen var som beskrevet.

Hurtig levering og varen var som beskrevet

Fantastisk imødekommenhed

Selv efter en genbestilling kunne jeg returnere uden problemer og få pengene tilbage, fantastisk at blive imødekom sådan.

Fantastisk service

Alt fungerede perfekt, og det endda helt op til jul. Bestemt ikke sidste gang jeg bruger Smykkebutikken. Kan klart anbefales

Flot service - Julegave kom frem trods fejl fra Postdanmark

Bestilte en Bjørn Borg kæde den 12. dec, som min kæreste skulle have i julegave. Som sædvanligt bestlte jeg til min Døgnbox, men da jeg den 18. dec stadig ikke havde modtaget en sms fra Postdanmark, kontaktede jeg smykkebutikken.
De sendte straks en ny til mig, denne gang med track and trace nummer. Jeg fik pakken inden juleaften og min kæreste blev superglad for gaven.

Review by confirmed purchaser

Flotte varer og hurtig levering

Meget flotte diamanter og de kom få dage efter bestilling, trods juletravlhed hos posten

fabelagtig!

Super billige, god kvalitet og super hurtig levering! :-D