We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,156)

Tip top

Lækre varer - modtog hurtigt!
Anbefaler videre

Er det rigtigt

Jeg har ikke modtaget min bestilling endnu !

Review by confirmed purchaser

Kvalitet og pris i orden

Er du i tvivl, så er der altid kyndig telefonrådgivning at ty til.

Review by confirmed purchaser

troværdi virksomhed med perfekt vare

jeg anbefaler Sofili.Varen blev leveret hurtigt og uden omkostninger for forsendelse.
Jeg er super glad for varen og jeg er slet ikke færdig med Sofili.

Enestående

Jeg kiggede på hjemmesiden, der virkede meget overskuelig, men var lige i tvivl om noget med str. Ringede derfor til firmaet, og fik lynhurtigt kompetent og god vejledning.
Bestilte hvad jeg skulle bruge, og efter få sekunder fik jeg en ordrebekræftelse, og 2 minutter senere en mail om at varen var afsendt fra lager. Kom frem 2 hverdage efter bestillingen - og det kan jeg kun forestille mig er fordi jeg bestilte så sent på dagen.
Vil ikke betænke mig på at anbefale Sofili til andre.

Hurtigt, enkelt og nemt

Dejligt at man kan bestille strømper over nettet.
Det var enkelt - og ekspeditionen gik hurtigt.
Rigtig god oplevelse

Altid hurtig levering

Falke kvalitetssokker til den rigtige pris.

Perfekt

Sofili lever som altid op til mine forventninger, gode produkter og hurtig levering.

Flot betjening

Kan rigtig godt li' jeres "butik"

Alt har været optimal.

Fra bestilling til levering er bare super og strømperne er super gode, så det bliver ikke de sidste jeg bestiller hos sofili.

Sofili kan anbefales

Hurtig levering.

Shape-it-up

Har købt shape-it-up bukser og de ser meget fine ud. Skal først bruge dem senere i april, så jeg har endnu ikke haft dem på.
Sofili.com har været utroligt hurtige med at sende min varer - meget tilfredsstillende. Dejligt sted at handle

Fin nok

De kunne godt have sendt, en mail da pakken var kommet.

Super

Super hurtig levering og service. Super gode produkter.

Super

Jeg har kun erfaring fra 1 køb, men alt har fungeret perfekt. Lige fra automatisk info om at min bestilling var modtaget til løbende info om varens afsendelse og endelig meget hurtig ekspedition, som resulterede i hurtig modtagelse . Bestilte søndag og modtog tirsdag. Perfekt.
Efterfølgende en god, venlig og informativ telefonsamtale om varen.
Tak for det.Sofili

Hurtig levering:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv handel og levering

Hurtig ekspedition og gode produkter.

god og hurtig handel

God og nem handel,selvom jeg fik bestilt i en for stor størrelse. Ingen problemer fik hurtig tilsendt en ny.
Dog bliver det kun til 4 stjerner,for hvis jeg havde fået bestilt i den rigtige størrelse,skulle jeg have byttet den alligevel,da der var et lille hul i.

Super forretning

Super hurtig ekspedition. Fik pakken dagen efter bestilling. Meget venlig kundeservice der kunde guide mig til korrekt størrelse. Jeg vil helt sikkert handle hos Sofili igen

Bare helt iorden

med alt bestilling såvel som levering.

Review by confirmed purchaser

Sofili, det kan alle li`

Jeg havde god hjælp helt igennem, den model jeg har brugt i flere år, var udgået,
men I hjalp med at finde en , der passer mig fint.
Ydermere fik jeg god hjælp til at bestille, da jeg hører til den årgang, der ikke er helt dus med alt det med computere, tak for det .
Så næste gang jeg mangler noget, vil jeg trygt bestille hos Sofili igen.
Hilsen Birgit.

hurtigt og nemt

Nemt at bestille og hurtig levering

Totalt iorden

Har handlet flere gange hos Sofili.com
Der er aldrig noget ivejen med noget, hverken varer, forsendelse, faktura , kvittering og hvad man ellers kan ønske sig og siden er nem at finde rundt i.

Review by confirmed purchaser

min vurdering af mit køb

jeg giver 5 stjerner der har ikke været problemer

Dejlig let

Let at søge rundt på siden, hurtigt at bestille. Dog blev varen ikke leveret dagen efter som lovet, men tre dage efter. Jeg bestilte heldigvis i god tid, så det gjorde ikke noget, men godt at vide til næste gang.

Udmærket

Fine varer, som jeg modtog meget hurtigt.
Jeg var dog lidt ærgerlig over en misforståelse vedr. rabat, fordi firmaet ikke havde "skiltet" tydeligt nok. Derfor en manglende stjerne. Som kunde skal man kunne regne med det, der står.
Ellers intet at påtale og jeg kan anbefale butikken.

Sikker levering

Det virker som et solidt og troværdigt firma.

Professionelt

Hurtig og effektiv Nykøbing af et par flystrømper

Review by confirmed purchaser

Was a first order, but you felt like you were dealing with a good friend.

They answered all my questions, made sure that I was put in touch in the right person. There wasn't any of this speaking with person number five/ten. First class customer service, better than some that I have met before. Intend to spread the word about their products and shopping site. Where I come from, word of mouth is the best advertisement. Annika was a pleasure to speak with, very interested in making sure that I received the stockings I wanted.

Hurtig og god service

Jeg havde min vare dagen efter den var bestilt.

Fantastisk sted at handle

Jeg har haft en fantastisk oplevelse alle gange jeg har handlet hos Sofili. Super betjening, gode til at rådgive og vejlede, hvilket produkt der vil passe en. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der :-)

Super oplevelse.

Stort udvalg i lækre varer - hurtig forsendelse - fri fragt. Kan klart anbefales! :)

Review by confirmed purchaser

Levering dagen efter at varen er bestilt og uden problemer

Strømpekøb

Utrolig nem måde at købe sokker på!

Lynhurtig levering

- tak for det.

bestilling strømper

Jeg er meget godt tilfreds - hurtig levering og godt produkt.

Perfekt

Fik varen dagen efter jeg havde bestilt. Hurtig og god service. Kan kun anbefales :)

Super

Varen er rigtig god som jeg fik :)

Holder hvad de lover

Jeg har ikke oplevet nogen problemer. Bestiller den ene dag, modtager den næste dag. Nemmere kan det næsten ikke være.