We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (28)

Meget tilfreds!

Jeg er desværre lidt ærgrelig over, at sommerferie.nu ikke dukker op blandt de øverste, når man søger efter "sommerhusudlejning" eller "udlejning af sommerhus privat". Tidligere synes jeg, at sommerferie.nu ofte dukkede op ved flere forskellige søgninger.

rigtig god

Det er en tilfredsstillende måde at annonce udlejning

Review by confirmed purchaser

God service og et godt enkelt site der virker

Er kunde på 3.år og sitet hr virket fint. for ca 10-15 henvendelser om året, så det må siges at være ok...

Review by confirmed purchaser

Dårlig markedsføring i ind- og udland

Jeg mangler en større grad af professionalisme, så vi udlejere får fuld valuta af vore annoncekroner.

Review by confirmed purchaser

God hjælp til privat udlejning af sommerhus.

Sommerferie.nu er et godt hjælpeprogram til udlejning af sommerhuse.
Her skal kun betales et årligt gebyr, og man administrerer selv udlejningen-og får selv lejeindtægten!
Systemet virker i flere lande og mangler kun at blive endnu mere kendt.
Niels Ole Mikkelsen

Review by confirmed purchaser

Sommerferie.Nu er et god koncept

Hvor sommer hus ejer og gæster har mulighed for at komme i kontakt med hinanden Også en god ide for ferie gæste der ønsker en god oplevelse i et dansk feriehus med den charme og atmosfære og ro som der er i et feriehus hvor man har mere tid til hinanden man han også mulighed for at have sin hund eller kat med på ferien.
Derudover er det også en billig løsning at holde ferie i et Sommerhus.

særdeles god

jeg kan varmt anbefale sommerferie nu de er altid hjælpsomme både telefonisk og mail

godt!

let og overskuelig, god til at informere og opdatere en om statestikker, spam og andet.
var lidt overrasket over pludseligt at være slettet, men måske havde jeg ikke selv været opmærksom på at jeg skulle huske at opretholde min side.

God hjemmeside

Vi har lejet meget ud gennem sommerferie.nu

Review by confirmed purchaser

Det er en perfekt løsning til privat udlejning

Vi har siden Sommerferie.nu startede brugt hjemmesiden både til udlejning af vores eget sommerhus og også til selv at finde sommerhus til leje til vores egen ferie.
Det har fungeret rigtig godt set fra begge vinkler.

Solid og enkel

Der er de nødvendige funktioner, den er ikke fuld smarte muligheder, men det virker for amatører.

Alt virker godt

får mange henvendelser ..ferien siden må være meget synlig hos folk

Fungerede super godt

Vi lejede et super lækkert ny renoveret hus i Regal Palms i Orlando

Genialt koncept

En indlysende genial hjemmeside, blot ærgeligt at det ikke var mig der fik idéen :-) Kan kun anbefales!

Review by confirmed purchaser

nem og god side hvor ejer og lejer finder hinanden

Dejligt at man selv kan opdatere husbeskrivelse og indsætte nye billeder efter behov.

Dårlig udlejning.

Vi har ikke fået udlejet vores sommerhus ud endnu i år...
Vi ved ikke hvad vi skal gøre for at få det lejet ud..
De der kredits hvordan bruger man dem ?

Review by confirmed purchaser

God hjemmeside giver en god udlejning !

Vi er meget tilfredsse med hjemmesiden sommerferie nu. Vi lejer godt ud og vil fremover bruge Sommerferie.nu. Har også indtryk at vores lejere er glad for at bruge siden.
Hilsen Tove & Holger Birk.

Review by confirmed purchaser

Sikkert et godt koncept, men en uoverskuelig kalender.

Som vært af et feriehus, er jeres kalender meget uoverskuelig. Jeg opfordrer jer til at få den lavet noget bedre. Som ferievært er man nødt til at regne i ugepriser og det er ikke lige den form, jeg kører med. Der er egentlig slet ikke mulighed for at kunne sætte overnatningspriser ind pr. person andet end under øvrig orientering. Når gæsterne ENDELIG kommer helt herned på siden, hvis de når så langt, så er deres interesse allerede forsvundet for mit hus. Det har resulteret i, at jeg i de år (siden 2008) jeg har været med i Sommerferie.NU, ikke har haft nogen henvendelser. Har overvejet at bakke ud, men prøver nu et års tid mere ved et tilkøb. Hilsen Jytte.

En velfungerende hjemmeside

Vu har et hus i Spanien, som vi lejer ud, gennem mange mange år
og vi har fået mange lejere ved hjælp af Sommerferie.nu
Det har fungeret overordentlig godt

Troværdigt

Godt alternativ til sædvanlige bureauer

Ud af 7 portaler er sommerferie.nu langt den bedste

sommerferie.nu er den portal, som jeg får flest henvendelser igennem, samt den der giver flest udlejninger, så det er bare ok.

Pengene værd

Siden skuffer ikke. Den holder hvad den lover, hverken mere eller mindre. Vi har brugt den i 4 år og har fået flere lejere herigennem hvert år.

Prisen er rimelig.

LET og FORSTÅELIGT at bruge SOMMERFERIE.NU

Perfekt ferie på Costa Blanca. Har hørt om flere som er rigtig godt tilfredse med sommerferie.nu

Sommerferie.nu virker perfekt.

Efter min overbevisning virker sommerferie.nu som en god søgebase for folk der søger sommerbolig i de udvalgte områder.

Review by confirmed purchaser

Et supergodt sted at finde feriebolig i Europa.

Jeg har specielt set på boliger i Spanien - og der er mange rigtig gode villaer!

SUPER OPLEVELSE OG GOD INDTJENING

Siden er nem at finde rundt på og nem at rette på.

Review by confirmed purchaser

Super god side, som desværre har mange konkurrenter.

Jeg er egentlig godt nok tilfreds med siden. Mit hus er muligvis ikke målgruppen for siden, idet jeg får relativt få henvendelser denne vej.

Super-site

Denne hjemmeside er nem og hurtig at finde rundt på.
Masser af interessante huse