We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (28)

Super skøn forretning -

Det er første gang jeg har handlet hos SoMo-Art - Men det er bestemt ikke sidste gang, de har rigtig mange flotte ting og da jeg skulle købe en fødselsdagsgave faldt valget på jer og det har jeg ikke fortrudt :)

Dejlig service og overskuelig hjemmeside

*Desværre blev pakken afleveret på en forkert adresse af PostDK - Men heldigvis bor jeg i et kvarter hvor beboerne er flinke til at aflevere pakkerne til den korrekte adresse

Dette er på INGEN måde SoMo-Art's skyld men det er en kedelig hændelse som jeg mener de bør vide.

Reply from SoMo-Art Danmark

Hej Camilla :-)

Tusind tak for dit venlige og positive indlæg og for din info omkring levering. Det glæder os at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, trods den noget kiksede episode med Post Danmark, som vi selvfølgelig følger op på.

De bedste hilsener
SoMo-Art Online

SUPER Forretning

Bestilte nogle ringe, som til min store overraskelse lå i postkassen dagen efter, desværre viste det sig at disse var for store, men de blev ombyttet uden nogen spørgsmål, en SUPER oplevelse og rigtig GOD service.
Bestilte senere en halskæde, som desværre forsvandt i posten, igen INGEN bøvl eller mistro, der blev bare sendt en ny.
Der er simpelt hen en GOD og REEL forretning med en SUPER service.
Vender helt sikker tilbage.

Superb!!!

Havde købt et armbånd. desværre var der fejl i. Tænkte at nu skulle vi hele turen igennem for at få det byttet. Men der blev jeg godt nok overrasket. Jeg skrev en mail, og indenfor 1,5 minut, var der allerede svar. De ville sende et nyt med det samme. Det er service på højeste plan. Kan klart anbefale Somo-Art.

Super

Det må jeg sige, nok første gang jeg har modtaget vare så hurtigt, havde jo knap nok lukket computeren ned før pakken var her. SUPER SERVICE.

PROFESSIONELT

Jeg har købt to små vandkunstfontæner hos SOMO-ARTonline, som blev leveret hurtigt ( under 48 timer) lige til døren, pakket utrolig godt og forsvarligt ind. Så jeg er meget meget TILFREDS med at handle med SOMO-ART og vil absolut anbefale andre at gøre det samme. Rigtig god hjemmeside forøvrigt også. :o)

Med venlig hilsen Susanne M. Sørensen, Fredriksberg

SoMo-Art Danmark

Meget fin og hurtig service.

Meget smukke ting på denne hjemmeside. Fik hurtig svar på min forespørgsel og mindre fejl blev hurtig bragt i orden.

SoMo-Art Danmark

Varme i den kolde vinter...

En netbutik som man bliver glad i hjertet af at besøge! Massevis af skønne ting med sjæl og varme, som for en stund får én til at glemme den kolde vinter. En helt igennem behagelig oplevelse... og alle varer jeg havde bestilt ankom hurtigt og i intakt stand.
Tak for vores første handel - jeg vender da helt klart tilbage !

Perfekt online handels oplevelse

Købte en ring til min kæreste til jul men den var for lille og købte derfor en ny der kom med posten dagen efter. Glemte derefter at få sendt min anden ring tilbage og huskede det først dagen efter sidste frist for at få pengene retur. Ringede til Somo-art og fik at vide at det tog de ikke så tungt og jeg bare skulle sende ringen tilbage så var det fint. Dagen efter jeg sendte den stod pengene igen på min konto. Kan varmt anbefales og jeg har tænkt mig at bruge dem igen!

Fejlfri og hurtig levering

Alt kom som lovet til aftalte tid. Jeg kommer igen :)

Fantastisk kundeservice!

Jeg har haft en super fantastisk oplevelse hos SoMo-Art Online!
Jeg havde købt en ring, men den var for stor, skrev så til kundeservice,
at min ring ikke passede, men at der ikke var en mindre str.
De var så fantastisk flinke, at de bestilte en mindre str hjem fra udlandet!
Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen! :)

SoMo-Art Danmark

Hurtig levering og en super service fra Jesper, som ikke ses andre steder. God oplevelse.

SoMo-Art Danmark

Stort udvalg og hurtig ekspedition

Jeg kan kun tilslutte mig anbefalingerne af SoMo-Art.
Bestilte varer sent onsdag aften, på den andens side af midnat så det reelt var torsdag. Modtog varerne fredag formiddag.
Varerne lever fuldt ud op til forventningerne - og var i øvrigt meget grundigt pakket ind, så der var ingen fare for transportskader.
Ingen tvivl om at jeg kigger forbi en anden gang!

Fantastisk service!!

Giver SoMo-Art mine bedste anbefalinger.

Fantastisk service - bestilte lamper, som var i rest-ordre, men SoMo-Art fik dem på lager efter ganske kort tid, og jeg modtog dem formiddagen efter at min bestilling var indgivet.
Fin korrespondance hele vejen igennem, en service, man ikke finder andre steder.

SoMo-Art Danmark

Nemt og hurtigt, og med masser af kommunikation

Dejligt køb, det var nemt og hurtigt, og med flere mails med information om levering.

Helt klart at anbefale :)

Super købsoplevelse

Problemfri og hurtig levering. Skønt vareudvalg....vender helt sikkert tilbage.

Perfekt

Købte et par lanterne, hurtig og fejl fri leverering, dejlig overskuelig hjemmeside med anderledes og spændende ting, bestemt et sted jeg vil handle igen.

Torben Poulsen

Rar oplevelse

God kundeservice - effektiv håndtering og hurtig levering. Jeg kommer gerne tilbage.

Kirsten Møller

Reel og hurtig service

Bestilte vægspringvand - afsendt dagen efter.
Venlig telefonbetjening - idet jeg ringede for at høre om kvaliteten da den pågældende ting kostede langt under hvad andre tager, fik oplyst at det var en god kvalitet til prisen - og det må jeg sige, langt højere kvalitet end jeg havde forventet mig til prisen - robust og naturtro springvand - forventede et tynd støbt springvand -og ikke eet som vejer tæt på 10 kg.
Så jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaet og dens varer.

Benny A. Jørgensen
Vagtchef

FED BUTIK

Kompetent vejledning - super service og hurtig levering af mine nye unikke havekrukker. Jeg føler mig helt tryg i SoMo-Arts hænder og kommer helt sikkert igen. Der er bare SÅ mange skønne ting at finde her. Fantastisk !!!!

Mia found this review useful

Fin handel - nøgleskab

Hurtig levering, og varen var fint pakket ind og kom hel frem - men leveringen er også lidt dyr og så kunne jeg godt ha' ønsket at der var et stykke kridt med til nøgleskabet, når nu der var tavle på fronten. Men alt i alt fin handel :)

SoMo-Art Danmark

Fremragende kundeservice og hurtig levering!

Jeg fandt det smukkeste bord, som er et lille kunstværk i sig selv :) hos SoMo-Art.dk

Jeg kan kun give mine bedst anbefalinger, og man kan handle her med ro i maven.

Jesper er super god til at besvare spørgsmål hurtigt og er meget hjælpsom A++++

Mia and Susanne Margrete Sørensen found this review useful

Super Super

Jeg har igennem et stykke tid lavet forretninger med SomoArt, og har kun ros tilovers. SomoArt er et fremragende firma, god kundeservice, god vejledning og super god at arbejde sammen med.

Man kan handle i tryghed her, og varerne er fuldt ud svarende til beskrivelserne, og lidt mere til.

Mine bedste anbefalinger

Perfekt handel

Jeg har købt en fantastisk Tiffany lampe, og alt forløb perfekt.
Lige fra at finde rundt i webshoppen, over bestilling til levering.
5 stjerner herfra.
PS: jeg er ved at spare sammen til endnu en lampe :)

Jesper Moselund and Susanne Margrete Sørensen found this review useful

SoMo-Art Danmark

flot produkt og god indpakning, men laaaangsom levering...

Jeg bestilte min mors julegave i slutningen af november for at sikre mig at de kom frem. Men... firmaet som skulle levere pakken, var meget længe om at komme med pakken. Faktisk kom de slet ikke med pakken... Firmaet gik konkurs lige før jul. d. 18 december kontakter jeg Somo-art da jeg synes det er underligt at pakken ikke er kommet frem, jeg opfordrer dem til at bruge et andet fragtfirma, da jeg kan se på track and trace, at det andet firma slet ikke har været her. Jeg får nyheden at fraftfirmaet er gået konkurs fra somo-art.. men at der allerede er en ny pakke på vej til mig. Den blev så SENDT dagen efter.. Men pakken nåede dog frem til d. 22... Det er jo i princippet ikke somo-arts skyld.. Men ville dog ønske at de havde været lidt mere meddelsomme undervejs, da jeg allerede i starten af december gjorde dem opmærksomme på at det var underligt at jeg ikke havde fået pakken endnu.. de ville så undersøge sagen.. men hører ikke nærmere før jeg igen kontakter dem selv.. Tør ikke tænke på hvad der var blevet af julegaven til min mor, hvis jeg ikke selv havde kontaktet dem begge gange..

Bare webshops generelt ville bruge de velrenomerede fragtfirmaer i stedet.. Prisen er nogenlunde den samme...

Reply from SoMo-Art Danmark

Hej Dorte Ja det var en frygtelig affære og jeg beklager meget den uheldige oplevelse, som iøvrigt ramte mange af vores kunder. Fragtfirmaet gik som bekendt ned med flaget op til jul og vores pakker strandede rundt om i Danmark. Vi blev dog lovet at de pakker vi havde sendt ,ville blive distribueret ud til vores kunder. Det stolede vi så på - men det skete bare ikke. Derfor var det svært for os at meddele noget konkret til vores kunder. Vi brugte vores tid på at få nye varer hjem til de kunder der allerede havde bestilt. Grunden til det var at nogle produkter var udsolgt og vi havde ikke mulighed for at sende nye ud før der var nye i hus. Det gav lidt sved på panden da vi lagde alle vores kræfter ind på at få nyt sendt afsted - koste hvad det koste ville. Det glæder mig trods alt at du fik din julegave i sidste øjeblik :-) - det gjorde de andre godt 100 kunder nu også ! Vi har taget konsekvensen af denne oplevelse og sender fremover med Post DK - hvis de også går konkurs, kører jeg selv ud med pakkerne ;-) Tak for dit indlæg og velkommen tilbage til somo-art.dk og dag-til-dag levering.

Super hurtig levering

Somo-art er åbenbart et af de firmaer der rent faktisk har de ting på lager de skriver. Og priserne helt rimekige.

super god service

købt tiffany lampe. der har været god service og kommunikation fra sælger og til os.

Fantastisk!

Jeg har ledt og ledt og ledt efter de her berømte 3 aber i træ. Da min far sådan inderligt ønsker sig dem! Men kunne kun finde dem i gips :/ MEN pludselig dukkede SOMO-Art frem, og vupti der kom de! Jeg bestilte med det samme, overført penge til dem, ringede lige for at høre om pakken var på vej,det var den. Dagen efter modtog jeg! Fik også en god snak med ejeren Jesper, som var så flink og serviceminded i tlf.
Flåede jo faktisk pakken op, og HOLD OP, hvor er de flotte! Både farven, størrelsen, bare aberne i sig selv. Jamen, helt fantastisk!
Nu mangler vi bare det bliver juleaften, så min far kan få den bedste gave!
Jesper, igen mange tak! +++

5 stjerner service i top

5 stjerner jeg har fået en rigtig god service, hurtig tilbage meldning og levering.