[REPLY]
Absolut 5 stjerner, bedømmelsen kan siges med ganske få ord: fantastisk service, fantastisk hurtig og fantastisk imødekommende :-)
Har efterhånden handlet her en del gange og hver handel har været til 5 stjerner!
Bestilte køkkenmaskine, og fik tilbehøret dagen før selve maskinen. Blev nervøs og ringede, men blev beroliget og fik maskinen dagen efter.
Fin service, og vil gerne handle der igen.
Har tidligere købt var og fået dem max. 2 dage efter ordren var afgivet. Men denne gang tog det en uge på trods af at varen var på lager... Ikke godt nok!
Jeg bestilte en Kenwood snitter tirsdag aften sent og fik den leveret torsdag til middag og var fuldt ud tilfreds med prisen, som var den billigste, jeg kunne finde på Nettet.
Hilda
Jeg bestilte en vare den ene dag, varen modtog jeg næste dag, det kalder jeg hurtig levering, og varen jeg bestilte var Spar-momsen.dk de billigst jeg kunne finde på nettet.
Jeg er fuld ud tilfred med den vare jeg købt, men desværre kunne de ikke levere den til den tid de havde "lovet". 7-9 dage blev til 28 dage, da de havde problemer med at få varen fra deres leverandør. Derfor "kun" 4 stjerner
Bestilte mandag og fik varen tirsdag, det var bare super :-)
sofus gs found this review useful
Købte tilbehør til røremaskine samt tilbehør til tv. Fik det hele i løbet af få dage, uden problemer - kan kun anbefale andre at købe her
Købte en kaffemaskine, bestilte fredag havde den mandag....Sådan skal en webshop fungere MVH. TS
Købte en kampagne pakke med Kenwood køkkenmaskine, men fik fint byttet til en pakke, som passede mig - modsat mange andre steder. Pakken blev hurtig sendt - så fuld og god service.
Jeg undrer mig bare over, hvorfor det hedder "spar momsen.dk" og der så alligevel er moms på regningen.
Desuden er det temmelig træls, at der kun er en tysk/italiensk/spansk/kinesisk/russisk brugervejeldning med og ikke noget på dansk eller engelsk. Jeg har ellers forståelsen af, at varer solgt i Danmark SKAL have en dansk vejledning med.
Servicen med at kunne følge sin pakke gennem postdanmark helt frem til min bopæl er rigtig god.
Jeg Købte en VitaAudio R4i, jeg havde en masse spørgsmål og der kom svar med det samme og tilmed kl 20.30 om aftenen:-).
De er også rigtige gode til at finde en god pris og der er levering dagen efter.
Hilsen Martin
Jeg har købt fra dem to gange, og begge oplevelser har perfekte.
Den ene gang var en gave der først skulle gives to uger senere, og de ændrede selv returretten så den gjaldt fra den dag gaven blev givet.
Ved begge køb har jeg modtaget varen dagen efter.
Bestilte en Krups Le Cube Nespresso maskine og en mælkeskummer tirsdag aften kl. 20. Varen blev afsendt onsdag og ankom som forventet torsdag med pakkeposten. Alt gik som det skulle og varene var fint pakket ind.
Alt i alt var det nemt at handle i butikken om end varebeskrivelserne godt kunne være mere forklarende og rådgivende.
Nem og overskuelig butik. Jeg skulle bruge udstyr til min Kitchen Aid køkkenmaskine og en god kaffemaskine. Havde et par spørgsmål, som hurtigt og kompetent blev besvaret pr. telefon. Hurtig levering - og alt svarede til mine forventninger.
Jeg kommer helt sikkert tilbage til butikken.
hurtig forsendelse og produkttet levede op til forventningerne.
Jeg ville købe en pålægsmaskine til mit gode hjemmelavede pålæg og faldt over spar momsens store udvalg og gode priser.
Super nemt og hurtig levering.
Jeg købte en DAB radio, nedsat med ca 900 kr. Track and trace nr. blev sendt hurtigt dagen efter bestilling, dag to fik jeg pakken. Sådan skal det gøres.
Fremragende og meget hurtig levering.Produkt helt i overensstemmelse med beskrivelse. Kan stærkt anbefales:-)
Købte en Braun el-tandbørste. Havde absolut ingen problemer med købet. Følte mig godt guidet på hjemmesiden og tandbørsten blev leveret lyn hurtigt.
Jeg bestilte en kaffemasikne den ene dag og næste formiddag stod posten med pakken til mig. Det er den hurtigst og bedste service jeg har fået og jeg vil helt sikkers handle her igen.
Hurtig levering varen kom på lager dagen efter vi hade bestilt og er nu sendt til os. det er service og god skik..
Har bestilt flerer gange fra spar-momsen.dk nu og kan stadig kun varmt anbefale dette sted varene kommer stort set alttid fra dag til dag og kvaliteten er iorden.
Enkel hjemmeside, den rigtige pris, hurtig levering. Sådan skal det være. Ved ikke hvordan firmaet ville håndtere en reklamation.
handlede hos dem for første gang. og der er absolute intet at sætte en finger på. handler uden tvivl der igen :-)
Det var min første handel med Spar-Momsen, men det er med garanti ikke den sidste.!!
Billige varer, og kanon betjening på mail.!
Så handel bare her.
Købte en espressomaskine - service og levering i top.
Da den desværre gik i stykker og jeg reklamerede var servicen endnu mere i top ! :-) varen retur, og ......pengene tilbageført. Jeg tøver ikke med at anbefale virksomheden.
Carsten Mortensen, Odense
Jeg købte en nespresso med levering på arbejdet, men i min iver glemte jeg at skrive firmanavn og kun mit eget + firmaadresse. Jeg mailede til spar-momsen, og pakken nåede dårlig at komme tilbage til dem, for de sendte den igen og uden at fakturere mig for en ekstra fragt.
Super maskine, super tilbud og SUPER service
Supernem bestilling og lynhurtig levering. Købte en B-vare med rabat, som dog ikke var beskrevet helt korrekt på hjemmesiden. Derfor kun 4 stjerner.
Overskuelig information på nettet. Problemfri bestilling en tidlig morgen. Hurtig e-mail beskræftelse, og nem track and trace hos postvæsenet. Levering dagen efter kl. 14.30!! Sådan skal det bare gøres, anbefaler jer gerne, og handler gerne igen hos jer.
Købet var enkelt og overskueligt. Varen var billig og ankom langt hurtigere
end man kunne forvente - allerede 1½ dag efter købet.
Email med ordrebekræftelse før leveringen og email i forbindelse med afsendelse af ordren gjorde oplevelsen rigitig god.
Absolut anbefalelsesværdigt.
Varen modtaget som lovet 2 dage efter bestilling.
jeg bestilte varen og fik besked dagen efter at var var klar til forsendels og havde den 2dage efter
meget tifreds med handlen kom som lovet
venlig hilsen Bent Jensen
Første gang jeg handlede på nettet, spar momsen gav mig en positiv oplevelse
MVH Poul Erik Langhoff