[REPLY]
Købt Sony DVD optager som virker perfekt og MED DANSK BRUGSANVISNING
Jeg har købt mange ting hos Sparshop gennem tiderne. Og når noget i et eller andet omfang gik galt, så sørgede Sparshop hver gang for, at tingene blev bragt på plads - til min fulde tilfredshed.
Vi mister en af Danmarks absolut bedste AV-forhandlere.
Jeg har handlet med dem er par gange uden problemer og har fået god hjælp ved at kontakte dem både pr. mail og telefon.
Mangel på direkte besked pr. mail. Bestilte en Boomblaster Design. til en gave
og mente den hellige grav var vel forvaret da jeg 6 dage efter logger mig ind på hjemmesiden for at tjekke leveringen... ser jeg at den er annulleret... Det er i og for sig ok men en direkte mail ville ha været på sin plads...
Bedre held næste gang :-(
Havde ingen problemer. God service, jeg blev ringet op da jeg havde skrevet forkert i bestillingen og de gennemskuede. Fik god hjælp til bestilling af højttaler kabler over telefon.
Skal nævnes at jeg ikke har prøvet at skulle returnere eller lave en reklamation hos forhandleren.
Bestilte en fladskærm, der var udgået, og fik hurtigt svar med et nyt tilbud.
Købte et 50" plasma fjernsyn som desværre viste sig at have et par skavanker. Fik lov at ombytte til et andet 50" uden problemer og havde det nye TV et par dage efter indlevering af det gamle. Helt klart en butik jeg vil handle hos igen og som jeg uden tøven vil anbefale til andre.
Købte 1 stk. LG 50'' bedste service jeg har fået, og lynhurtig levering.. ved alt hvad man spør om.. kan mer end varmt anbefales.. jeg handler der igen.. helt sikkert :-)
Vi har bestilt en del meter 35mm - men den ene gang fik vi to stunper en på 50m og en på 30m som aftalt med jer - men den ene på 30m var en udgave på 50mm, vi hade ikke tid til ombytning for vores udførlse. Men sidest omgang var helt ok :-)
Købte Harmon Kardon minianlæg. Eneste ærgelse er at jeg ikke lagde mærke til at der kuner et sæt højtaler udgange, men udover det er det en befrielse at købe et superanlæg der ikke fylder og samtidig er pænt.......
Ville købe en "kodefri" bluray afspiller og bestilte derfor deres "kodefri" pioneer bp330. Fik så en mail om at de var kommet til at sende min model til en anden men at jeg kunne få en anden model. Fin service og pengene retur uden problemer.
Har købt højtalere.De vidste meget om deres produkter.Og var rigtig gode til at rådgive.Og hurtig levering.De er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Søgte efter et 50 tommer plasma TV, og i sin tid faldt valget på et TX-P50V10. Har aldrig fortrudt mit køb, og heller ikke selvom prisen faldt en del nogle måneder efter. Bedste TV jeg har ejet til dato.
Har ikke snakket byttemuligheder med Sparshop, men det kommer nok snart. V20 modellen er ret nice.
Leveret lige til døren og fik hjælp af Sparshop selv til at slæbe det op på 3. sal. Kan man forlange mere? :)
5 big ones herfra.
Bestilte en forstærker - leveringstid blev overholdt - og prisen super.
Telefonisk henvendelse blev behandlet kompetent og ærligt
Stærke priser og super god service.
Ville bestille DAB radio og var under tidspres. Manden hos Sparshop tilbød selv at køre til leveringsadressen, så gaven kunne overrækkes til fødselsdagsbarnet næste dag.
DET er god service!
Købte en forstærker hos spareshop.dk, den var ca 500 kr billigere ind hvad jeg ellers kunne finde på nettet. Det er lidt underligt spareshop.dk ikke er på hifipriser.dk. Jeg bestiller forstærkeren søndag aften, mandag morgen ringer kundeservicen fra spareshop.dk, for lige og høre om det ikke var en god ide og få den leveret på mit job. Fordi en del kunder benytte sig af denne mulighed. Tirsdag blev den leveret på min hjemme adresse, havde nemlig fri.
Jeg bestilte en TV-stand fredag ved middagstid, og fik den leveret mandag formiddag - flot - flot
Købte 42" fladskærm og den blev leveret samme dag 25 km. væk med et smil.
Jeg vender tilbage når jeg skal have en 50" ;-)
Meget imødekommende personale.Kvalitets varer i butikken, ikke noget kineserbras.Vil helt sikkert have dem i tankerne, næste gang jeg skal handle elektronik.
Jeg bestilte en AV receiver om lørdagen og modtog den med posten tirsdag eftermiddag. Undervejs fik jeg endda flere mails med opdateringer, "ordren er modtaget", "orden behandles", "ordren er afsendt", trackingnummer osv.
- og så var receiveren oven i købet 10% billigere end andre steder.
Jeg bestilte en recever onsdag sidst på dagen, og modtog den fredag.
Jeg har handlet hos Sparshop før og vil ikke tøve med at gøre det igen.
Jeg har ved flere lejligheder handlet med spar shop med stor glæde og tilfredshed.
Jeg har ved flere lejligheder besøgt butikken - en fornøjelse.
Det er altid rart når man handler på nettet eller face to face at man føler sig tryg. De folk som er ved spar shop lever virkeligt op til den fornemmelse. Meget behageligt at handle med menesker, som brænder for det de laver.
Det er klart en butik jeg handler hos næste gang - fantastisk service af proffer.
Tak for det og vi ses igen og igen .........
Jeg ringede til og forspurte om en varer og talte med Bent, han ville undersøge det og ringe tilbage, der gik ikke lang tid før han ringede, god service varen var ikke på deres hjemmeside, men det ordnede han i løbet af et splitsekund, og jeg kunne derefter bestille, og derefter følge med i varens levering, varen kom hurtig, alt i alt god service hele vejen igennemi
Bestilte en bluray afspiller kl. 17 og 24 timer senere stod posten med den i København.
Levering blev lovet og forsinkelsen først annonceret dage før den aftalte leveringsdato. I de ti dage der gik inden den blev afsendt, nåede jeg at finde ud af at 4 andre leverandører kunne levere til en pris af 1.993,00, næsten 250 kroner billigere end i sparshop. Jeg tror jeg handler et andet sted næste gang.
Prisen på hjemmesiden var rigtig god, næsten for god til at være sandt, så jeg var spændt på, om det holdt stik. Det gjorde det, og de var hurtige til at sende pakken, og de var i øvrigt også hurtige til at svare på spørgsmål pr. mail. Helt perfekt og jeg vil ikke tøve med at handle der igen.
***** Stjerner :-)
Har bestilt min ordre for et stykke tid siden KRP-500A pioneer + tilbehør, er blevet orienteret om ca. leveringstidspunkt, samt hele tiden opdateret om bestillingstidspunkter hos leverandør.
Så jeg kan kun indtil nu andbefale SPARSHOP alt er forløbet gnidningsløst
MVH. Per B. Solrød
Lige fra den første telefoniske henvendelse for at få hjælp til produktvalg til den endelige og korrekte levering kørte det efter en snor .... no problemos.
Bestilte en Bosscom DVD hylde III en søndag aften og fik pakken den følgende tirsdag ganske som lovet. Varen var forsvarligt pakket ind og alt i alt har jeg kun godt at sige om mit køb hos sparshop.dk
Alexandre Bernier
Bestilte en Pioneer LX71 blueray afspiller på Sparshop.dk om tirsdag aften, fik bekræftelse om onsdagen morgen og blev ringet op om onsdagen, at varen blev pakket samme dag og leveret dagen efter. Varen ankom som aftalt og i perfekt stand. Hurtig og professionel service og så klart en anbefaling værd.
Jeg bestilte et ca-modul til mit tv om Onsdagen og fik det leveret med posten om Lørdagen...fik løbene email om forløbet.......så kort sagt en GOD og nem handel.. Kan klart anbefales
M.V.H
Christian
En butik/webshop, der ved hvad god kundeservice er. Kompetent vejledning og support. Klasse.
butikken er parat til at gøre lidt extra - fin service - og levering helt efter aftale