We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (100)

Super fin service

Efter at have læst flere anbefalinger på nettet om at handle hos Sparshop.dk, bestilte jeg torsdag nyt tv og hi-fi udstyr.

Jeg fik god opdatering af min ordre på mail, og om tirsdagen lige inden Påske, kom fragtmanden med tv'et og en del af hi-fi udstyret, hvor alt var pakket og fastspændt forsvarligt på en palle.

De sidste to varer, der ikke nåede at komme med, var hhv. i restordre
og ny bedre egnet varemodel som Sparshop ringede mig op og anbefalede, for den fremgik endnu ikke af deres vareudvalg på websiden.

Allerede torsdag efter Påske modtog jeg de sidste varer med posten.

Jeg er super tilfreds med mit køb og handler gerne igen hos Sparshop

God service

Et godt site der altid lever op til det de lover

Super service

Jeg har oplevet en levering af den købte vare fra dag til dag. Da den leverede vare viste sig at være behæftet med fejl, blev den ombytet uden problemer.

Torvets Radio & TV A/S

Kanon expres service og levering

Vi bestilte i går eftermiddag og kl 10 i dag var post Danmark her med pakken det er værd at huske næste gang vi skal købe på nettet.

Torvets Radio & TV A/S

Sparshop har informeret og leveret de bestilte varer som lovet. God informationsniveu.

Sparshop har levet op til mine forventninger. Lagerstatus kan følges, ligesom leveringen kan følges. Hurtig levering, Lagervarer er leveret dagen efter bestilling.. Jeg anbefaler gerne sparshop til andre. Priserne er også konkurencedygtige

Meget god betjening

Gutten i butikken var meget høflig og hjalp mig med at bære mit nye TV ud i bilen, selvom jeg havde konen med til det samme. Rart at se, at der er den slags ekspedienter endnu.

Anbefalelsesværdig uden forbehold.

Har lige debuteret som kunde hos Sparshop, hvor jeg købte et Pioneer plasma tv.
Købet forløb nemt og fejlfrit, og allerede dagen efter bestillingen var tv'et leveret på min bopæl i Esbjerg; flot.
Jeg har et overraskende positivt indtryk af folkene bag Sparshop. De optræder yderst høflige og tålmodige, og deres faglige niveau lader intet tilbage at ønske.
At produktet så ikke helt levede op til mine forventninger om høj kvalitet er en anden sag, men det skal Sparshop ikke klandres for.

Højt servicenivau er kodeordet, og Sparshop får hermed mine varmeste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Lars

sådan skal det gøres

Bestilte i dag en fladskærm på sparshop.dk. Forretning ligger i Nørresundby ved Aalborg. Jeg bor i Hjørring. Spurgte om det det var billigst hvis jeg selv afhentede. Fik et ja hertil. Al kommunikation foregik på mail. Fik en mail om, at jeg kunne få leveret senere samme dag for 100 kroner. Man skulle alligevel en tur nordpå. Skærm ankom klokken 18.00 samme dag. Den er sat op og i funktion klokken 20.00.

Super butik

Købet min Panasonic Blu-Ray hos dem og de yder super service både før og efter køb.

Kan ikke gøres bedre.

I forbindelse med køb af 42 tommer Panasonic fladskærm, vil jeg hermed give andre købere min varmeste anbefaling til at handle hos SPARSHOP.

Jeg bestilte onsdag aften og omgående kom der svar tilbage om at ordren var modtaget. Næste dag kom yderlige 2 mails. Den ene om at ordren var under behandling og ret kort efter om at ordren var ekspederet. Men der skete yderlige det at telefonen ringede og en sindig jyde ville bare høre om vi var hjemme næste dag for så ville fragtmanden aflevere fjernsynet. Se det er bare service helt i top. Fjernsynet kom som aftalt om fredagen og det svarede til fulde til vores forventninger. Og der var ingen transportskader. Det stod også fuldstændig fastspændt på en palle, så det var i gode hænder under hele transporten.

Derfor 5 stjerner herfra
P.V. Nielsen
Maribo

Torvets Radio & TV A/S

Service ud over det forventelige.

Jeg skulle have et 42" fjernsyn. Skrev til sparshop om, deres fragtmænd kunne hjælpe med at bære op på 3. sal.

Det måtte fragtmændene ikke af princip. Men da sparshop ugen efter havde et ærinde i mit nærområde, foreslog de, at de selv leverede fjernsynet. - super løsning for mig.

I øvrigt hurtig og personligt svar på henvendelser både på mail og telefon.

Alt i alt en super oplevelse at handle hos sparshop.

Nemt!

Eneste minus, de glemte at ringe, som de skriver de vil gøre når varen er klar, men da de sender mail er det også helt okay!

Alt som forventet A+

Den ting jeg købte kom to dage efter med posten, firmaet havde lovet. Ikke noget med uendelige udsættelser som hos f.eks. Getmore. Det bliver interessant at se hvordan RMA virker, hvis det bliver nødvendigt. Det er som regel her problemerne opstår. Men indtil videre alt ok A+

Professionel internetbutik

Rigtig god service og hurtig respons på email henvendelser.
Høflig og venlig betjening. Selv specifikke ønsker og krav blev opfyldt uden problemer.
Kan kun anbefale dem ubetinget.

Perfekt handel

Super hurtig betjening de foreslog selv, at jeg kunne spare portoen ved at hende min nye panasonic PZ80E i rødovre. Fantastisk forretning når jeg til sommer skal have en blueray afspiller bliver det helt sikkert sparshop.

Hurtig levering uden anmærkninger

Varen kom dagen efter jeg bestilte den og var forsvarligt pakket ind. Der er intet at udsætte på min ordre.

Perfekt

Bestilte vare onsdag formiddag - varen blev leveret torsdag formiddag.

Det er altså bare service og bestemt ikke sidste gang jeg handler her

Torvets Radio & TV A/S

Perfekt service som mange kunne tage ved lære af.

En rigtig god betjening. Blev kontaktet vedr. diverse oplysninger og der blev fulgt op fra deres side.
Kan kun anbefale Sparshop til andre og det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt dem.

Super service

Bestilte et tv onsdag aften, torsdag formiddag ringede de og aftalte hvornår de kunne levere, og torsdag eftermiddagen havde de leveret tv'et til mig. Derudover tog de glædeligt mit gamle smadret crt-tv med, som skulle smides ud.
De var ikke de allerbilligst, men tilgængæld får man en meget hurtig levering, super service, og en vare der ikke er parallelimporteret.

Perfekt

Bestilte en Bluray afspiller torsdag og afhentede den på det lokale posthus efter arbejde fredag, perfekt.
Kan kun anbefales.

5 stjernet oplevelse

Har købt fladskærm.Leveret før tiden.Service helt i top

Torvets Radio & TV A/S

For mig hidtil uset god service

Jeg købte over nettet en fladskærm, og bestilte i den forbindelse et vægbeslag. Sparshop ringede mig uopfordret op og foreslog et billigere vægbeslag, og foreslog også en billigere levering, der i mit tilfælde kunne lade sig gøre. Dette har jeg aldrig oplevet før fra nogen netbutik. Jeg vil klart have sparshop.dk med i mine overvejelser ved et senere køb.

fremragende ordrebehandling

lynhurtig og god behandling af ordre.Bestilte sent mandag aften og havde varen onsdag formiddag med posten.Derudover fik jeg mails hver gang der skete noget nyt.Handler gerne her igen.

Kanon handel!!

Må sige at jeg var en smule skeptisk da jeg afgav ordre på en endnu ikke salgsfrigivet Panasonic DMP BD-35 blueray afspiller, det var en overordentlig fornuftig pris. Men ikke desto mindre, nedsatte Sparshop prisen endnu mere inden leverancen! Flot! Kan kun anbefales.

Hurtig, korrekt levering

Behagelig tlf-samtale.
Bestilte varer om eftermiddagen på nettet.
Havde varerne næste dag om aftenen.
Alt som forventet.

hurtig og problemfri handel

efter bestilling af en vogel vægbeslag sidst på eftermiddagen modtog jeg pakken næste formiddag og de var tillmed de billigste

Torvets Radio & TV A/S

Det kan ikke blive meget bedre!

God telefonisk rådgivning.
Gør alt for kunden, selv når Post Danmark svigter.
En service jeg aldrig har mødt før, -bliv ved med det!

Jeg vil varmt anbefale Sparshop.dk til alle jeg kender.

Hurtig og korrekt !

Hurtig ekspedition og korrekt vare leveret dagen efter !!
Tip top !

Hurtig levering

Jeg bestilte sent søndag aften og varen ankom tirsdag morgen. No problemos. Prisen var også ganske rimelig.

Torvets Radio & TV A/S

Skøn kundeservice, leveringstid dog lidt forsinket.

Bestilte et sony lcd tv og fik at vide, at de ikke havde det på lager, men fik en dato. Denne dato bliver undervejs ændret to gange. Hvilket jeg ikke synes iorden. Derimod vil jeg sige, at al den kontakt jeg har haft med SparShop telefonisk har været helt kanon. Man kan ligesom fornemme at de har lyst til at hjælpe en. Derfor får de 4 stjerner af mig.

Intet galt der

Jeg bestilte et 32V4500 fra sparshop, leveringstiden sagde 1-2 dage og hvad ser jeg efter 2 dage foran min hoveddør, self mit nye tv som fungerer perfekt. Billigt sted, med god service.

Anbefalet herfra =D

Bedre leveringstid end lovet

Fik angivet en leveringsdato 3 uger frem i tiden - men varen kom allerede efter 1 uge.

Uovertruffen service - super levering - god pris

Uovertruffen service - hvor butikken hjalp mig med at få et tv frem i tide til en fødselsdag - tv'et blev leveret i København dagen efter bestillingen. Wupti havde efter 8 dage ikke afsendt min bestilling - så stor personlig tak til Bent Østergaard Jensen, der handlede hurtigt og fik tv'et afsted. Der var også den rigtige pris på tv'et. Sparshop er bestemt en butik jeg vil vende tilbage til og jeg anbefaler den varmt til alle jeg kender.

Everything just as expected

I investigated the Danish market for a Panasonic TH42PX80E and found that, although a parallel imported tv could be bought elsewhere for ca. 1000 DKK cheaper (pixmania, getmore, etc.), the warranty coverage was not as safe. (You also don't get a Danish owner's manual, but obviously I don't care about that!). If you buy from an authorized dealer, it means they obtained it directly from Panasonic Denmark (PD); this means that your warranty is from PD and it is an authorized PD repair shop that picks up your tv at your house if it needs repair.

Price-wize, Sparshop.dk is equal to the other authorized dealers (like Godpris.dk), not including Panasonic Centers. Panasonic Centers are a 'forening' of retailers that specialize in Panasonic products. The advantage of buying from them is that, if you join their Club, they extend your warranty to 30 months. But, price-wize, the Panasonic Centers are charging ca. 700 DKK more for the tv than the other authorized Panasonic dealers.

Sparshop is an actual shop in Nørresundby. I chose the option to pick the tv up myself. I ordered the tv online Wednesday evening. Thursday morning I received an email stating the tv was ready to be picked up. The store had a good selection of accessories available, like cables and wall-mounts, and a friendly salesman helped me determine what I needed. My internet order was on his computer screen and he knew who I was when I walked into the shop. There was a 42PX80 on display so I could see what I was buying. The PX80 was in its shipping crate in the salesroom. The salesman helped me carry the box to my car.

So: an actual shop; personal service; an authorized Panasonic Dealer (no parallel import!); price-wize comparable to the other authorized dealers (but cheaper than Panasonic Centers); a well-designed website; an immediately available tv: who can ask for more?

Service, der virker!

Selvom systemet SparShop.dk godtnok viste en vare som lagerført, var der desværre adskillige ugers leveringstid, men SparShop.dk gjorde den ekstra indsats, så det efter 1,5 uge lykkedes at fremskaffe varen. Så den manglende stjerne kun pga. den principielle misvisning i systemet, der nu er rettet op. Personalet/servicen er absolut helt i orden!