We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (72)

Ubrugeligt

Jeg havde det i en periode, men opgav hurtigt fordi det aldrig virkede.

Michael Lajlev found this review useful

Vildledende markedsføring!

Det er dybt forkasteligt at I uden videre køre abonnement videre, måned for måned! Jeg finder oplysningerne på jeres side vildledende og oplysningen om abonnent fornyelse ligger skjult! Det fremgår ikke tydeligt af den tekst man man kommer i umiddelbar kontakt med, eller ved betalingen, at man medgår denne aftale. Den er skjult på forsiden. Det er så frækt at det ikke er et tilvalg at lade betalingen være fortløbende. Ligeledes hedder betalingen heller ikke.: "Månedlig ydelse" eller ligende som tydeligt ville indikere at man her får en tjeneste som er fortløbende.

Et godt produkt men fræk markedsføring!

Hilsen Theodor Heiselberg

Spild af penge

jeg har fuld internet men sputnik står stadig og buffer i 100 år.
hvis jeg lader den buffe i en halv time, viser den ca 2 min. af videoen og så går billedet i sort. det er spild af penge i følge mig. grunden til at den ikke kun få 1 stjerne er at det er så nemt at lave en bruger, vælge en video og at man kan vælge hvilken slags program man vil vælge osv.

Udmærket service

Kan se at nogen føler sig lidt "snydt" over en pludselig fornyelse, skete også for mig, men må sige at de ikke holder det hemmeligt. Blev lidt frustreret da de hævede mine sidste penge for 3 måneders abb. , men kunne så få minutter efter på deres side se at det var mig der ikke havde læst ordentligt efter. Bortset fra det, er jeg ret tilfreds og mindes ikke at have haft problemer indtil videre, har benyttet mig af sputnik i ½-1 år efterhånden. Eneste minus er at det kræver en ordentlig internet forbindelse at køre det uden problemer, ville nok anbefale 10 mbit +

Fungere perfekt, men...

Da vi desværre ikke kan se tv2 news via vores antenneforening har jeg valgt at abb. på sputnik og den vej se tv2 news og det fungere fint.

Jeg har kun en ting jeg og alle andre bor være meget opmærksomme på og det er at når man er kunde hos sputnik, så acceptere man et løbende abb. dvs. husker du ikke selv at melde det fra kører den månedlige betaling hver måned lige indtil du bliver opmærksom på dette og framelder igen. (det virker lidt som bondefangeri for de glemsomme)

Er ikke abonnement

Men jeg kan alligevel se "Natholdet", hvilket jeg benytter mig af. Normalt fungerer det rigtig godt, men der er dog en gang i mellem, at det ikke fungerer som det skal.

Teknisk makværk!

Jeg har købt sputnikadgang, og vil primært se tv på ipad. Min netforbindelse er på 50 mb, så ingen problemer der!
Generelt er billedkvaliteten høj, men udsendelserne stopper efter 2-3 minutter og så skal jeg starte forfra. Det gælder fx Mogensen og Kristiansen.
Da jeg i foråret også havde abbonement og kun så sputnik på PC var der det samme problem. Det havde jeg desværre glemt alt om, da jeg forleden var så dum at købe tre måneders adgang. Jeg kan se, at flere andre har samme problem. Mon TV2 kommer med en løsning?! Det er jo ikke gratis, det her!

1 Dag's gratis adgang.

Deres tilbud om at man kan få 1 dags gratis adgang via mobil, er fint men lidt skuffende, de oplyser ikke at man ikke kan se tv2 kanalen, kun nogle gamle tv programer

TV 2 Play

Overordnet ok men ringe opløsning

Jeg har Sputnik Sport abb. og det fungerer fint. Desværre er opløsningen så elendig. Sputnik er nødløsningen, når der ikke er TV muligheder.
Hjemmesiden mangler fuldstændig info om hvilken kvalitet man kan forvente, hvilke krav der er til netforbindelse, grafikkort, browser osv. Eventuelt en mulighed for test af kvaliteten på netop min PC, inden jeg kaster penge efter skidtet.

det funker!

jeg bruger sputnik.tv2.dk næsten hver dag...
jeg har tv men ja jeg kan godt lide at have kontrol over hvad jeg ser og hvornår jeg ser det :) og så er det ikke så dyrt... men jeg mener nu de/i skal lave et ekstra tillæg så man kan se alle film hele tiden men så skal der altså også være flere film derinde og komme nye oftere og flere...

TV 2 Play

Næsten penge ud af vinduet

Sputnik var oplagt, da jeg lige var kommet af med mit fjernsyn. Så min kæreste og jeg skulle se en god film lørdag aften. Trods anmeldelserne herinde var ildevarslende, ville vi alligevel give det et forsøg.

Købet gik fint, bortset fra at filmen aldrig startede. Den fine ventegrafik stod bare og cirkulerede, og i kedsomhed åbnede vi for DR's live tv og så lidt fjernsyn derovre, mens jeg som en god og tålmodig kunde lod filmafspilleren gøre sig færdig. Et par genindlæsninger af siden hjalp ikke.
Men efter et afsnit X-factor USA, en kedelig DVD film fra hylden og et godnatkys senere, virkede den sørme. Og så sad jeg alene midt om natten og så filmen så mine penge ikke var spildt.

Jeg savnede en hel del svar fra sputniks ellers snaksalige "spørgsmål og svar" side. Måske det bare er mig, der er blind. F.eks. kan man lukke computeren ned og se filmen næste dag? Hvorlænge rækker købet? Kan jeg gense mit køb? Og sidst men ikke mindst undrer det mig, at I ikke skriver en bemærkning om, hvilke tidspunkter det er smartest at se en film på Sputnik - dvs. hvornår er der mest tryk på?

Som jeg ser det, har Sputnik har alle mulighederne foran sig, men klovner stadig rundt i både det tekniske og i kundeservicen.

Afspilning stopper KONSTANT

God idé. Elendig udførelse på den tekniske del. Afspilning stopper konstant. Har lige forsøgt at se Presselogen, men allerede indenfor de første 4 minutter er afspilningen stoppet 2 gange, og man er tvunget til at reloade siden og starte forfra (man kan så manuelt forsøge at finde det sted, man var nået til). Og sådan er det med samtlige programmer derinde. Helt umuligt. Bliver det bedre fremover? Måske. Men for øjeblikket er DR's "NU" milevidt foran, teknisk såvel som æstetisk (sidedesign, overblik).

Michael Lajlev found this review useful

TV 2 Play

Har sportpakken og det funker bare

Ka ikke klage over noget, lækkert nok at man bare ka smide sig tilbage på sofaen med sin laptop og bare stene noget bold fra den hjemlige liga.

TV 2 Play

Har aldrig virket for os

2 stjener, fordi det lykkedes mig at oprette mit login i første hug :) Resten giver ingen stjerner.

Efter den vellykkede brugeroprettelse, gik det ellers bare galt. Men det kom nu ikke bag på os, for vi har over flere omgange tidligere forsøgt at se tv på Sputnik, og det er aldrig lykkedes. Husker stadig dengang vi var midtvejs i en film uden problemer, hvor vi så pausede den for at gå på toilettet, og derefter så crashede alt og det var umuligt for os at se filmen igen. Vi havde kun betalt for den pågældende film, og i følge Sputnik havde vi altså brændt vores eneste chance af ved at holde tissepause. Ingen hjælp af hente. Det var endda den eneste film, det nogensinde var lykkedes os at se på Sputnik, da alle andre har givet problemer. Surt ;)

Nu har vi så tilbragt aftenen med at forsøge at se Store boligdrømme...puha, der skal sættes godt med tid af, for den går i stå hele tiden og skal buffe. Men denne gang var vi dog forberedte og har joket med det hele aftenen. Det er jo bare Sputnik. De kan bare ikke gøre det bedre, og det ved man.

Det er vildt at man kan se film og serier fra alle mulige andre services uden de mindste problemer, men Sputnik bare fejler gang på gang.

Se kun film/tv på Sputnik, hvis du er helt på det rene med, at du måske betaler for et produkt, du ikke får. Det er ren gambling hver gang.

TV 2 Play

Det nye Sputnik er da en forringelse!

Selvom jeg har god forbindelse, og Silverlight er den nyeste, så stopper afspilningen pludselig og kommer ikke igen. Resultatet er at jeg må starte forfra i afspilning min. 8 gange på 45 min!
Og så irriterer det mig, at man tidligere kunne se næsten alle afsnit af The Defenders + andre, nu ligger der ca. 5 afsnit derinde!
Jeg ønsker mig det gamle Sputnik, der genstartede afsnittene "kun" ca. 3 gange under afspilning, gik ikke helt sort som nu.

Hej Helle

Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft med Sputnik.dk. Vores udviklere og redaktionen har testet det nye design igennem i flere måneder, inden vi lancerede. Det sagt, så kan vi ikke nå at finde alle fejl, før vi går live med sitet. Jeg vil dog tro, at det er gamle midlertidige internetfiler og cookies, der ligger og driller. Prøv derfor, at nulstille din browser, og prøv igen. Alternativt, kan du prøve en anden browser.

Hvis det stadig ikke virker herefter, er du velkommen til at kontakte os på 6518 1839 indtil kl. 15 i dag. Alternativt kan du sende en mail på kundeservice@tv2.dk

Det kører sgu

Har haft et sputnik-abonnement fast de seneste 3 år. Har altid været godt tilfreds med udvalget og produkterne. Eneste lille minus er kvaliteten når man kører fuld-skærm.

Men Sputnik.dk kan klart anbefales...

Hej Michael

Jeg er flad for at høre at du overordnet er tilfreds. Opløsningen er noget vi kigger på, men pt. er det desværre ikke muligt for os, at skrue op for opløsningen.

PS. Hvis du har været kunde så længe, vil jeg anbefale dig at opgradere til et årsabonnement, hvis du ikke allerede har det, da du så spare penge på længere sigt.

Dårlig kvalitet

Kvaliteten mangler - simpelthen for dårlig signal. Hvis man kigger i fuldskærm er det ringe.
Oplever stadig hakken på trods af rigelig internet forbindelse sikkert pga overbelastede servere, men det er noget som TV streaming slet slet ikke må lide under..
Teknisk platform kunne være betydelig bedre og virker ikke som om den følger med internet udviklingen.

Ud over enkelte store begivenheder - slet ikke pengene værd.

Hej ASH

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med Sputnik. Mht. at det hakker, så kan det godt skyldes vores servere, men i så fald skriver vi det i en driftsmeddelelse på Sputnik. Ofte skyldes fejlen, at dit internet ikke er hurtigt nok, at din trådløse sender står langt fra din computer, sikkerhedssoftware mv.

Hvis du gerne vil have at vi går i dybden med det, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@tv2.dk.

dårligt produkt

Der er så meget der er galt. De relancerer med microsoft silverlight, men bruger det ikke til noget, ikke smooth streaming, kun én bitrate som man kan se film med, og det er helt ubrugeligt. Ydermere kan man ikke se tv2 i udlandet (hele grunden til at jeg købte det), og man kan ikke streame det ordentligt med en forbindelse under 2 Mbit - selv hvis man har 2 Mbit falder den tit ud.

Billedkvaliteten er efter min mening fin nok, men at der ikke er nogen differenciering i kvalitet virker helt ubrugeligt når man tænker over at det er et betalingsprodukt. Jeg ville ikke bruge sputnik hvis det var gratis. Jeg måtte finde et andet sted at se tour de france fra I Sverige. Mildest talt til grin at købe et produkt og opdage at det er så pivringe at de gratis alternativer er klart bedre.

Hej Jakob

Første april meldte vi ud til alle kunder, at vi lancerede smooth streaming. Datoen ironisk nok, taget i betragtning at vi stødte ind i store tekniske udfordringer, så vi har ikke nået det endnu.

Det sagt, så er det på vej, så hold øje med Sputnik i fremtiden. Smooth streaming er på trapperne.

Mathuros

Jeg er utrolig glad for sputnik. Dog mener jeg, til trods for hvad andre brugere skriver, at det er utrolig ringe kvalitet. Jeg sider PT og ser U21 fodbold, og med fuldskærm er det jo nærmest utydeligt at se hvad der sker. Jeg sider med en 50/50 fibernet. Måske Sputnik skulle give brugere mulighed for at vælge en HD forbidelse eller bare et lidt bedere end det nuværende. Vi betaler trods alr en del for det :)

Hej Mathuros

Jeg er ked af at høre, at du er utilfreds med opløsningen, men som sportsfan mig selv, kan jeg godt forstå din frustration.

Vores tekniske setup gør, at vi ikke "bare" kan skrue op til HD-opløsning, men det er noget vi har i tankerne, når vi kigger på, hvad vi kan gøre bedre.

dr.dk bedre end sputnik

Jeg kan rigtig godt lide nogle af de programmer der findes på sputnik, specielt tv2 news.
Men vil klar fraråde siden for nuværende.
Siden er en grim rædsel uden lige. Har mange små irritationsmomenter der burde været fjernet for længst. Syntes f.eks. det er træls man skal sidde og glo på, at en udsendelse loades. For hvis siden er inaktiv mens dette sker, får man kun lyd og intet billede. Eller det, at man skal vente på at siden er loaded helt færdig inden man kan få dropdown valgmulighederen (Og den får man kun hvis siden fungerer).
Siden har på det sidste været mere nede end oppe. Fik en standard mail fra kundeservice der informerede om at siden var ustabil grundet et server flyt. Ok her er så et oplagt spørgsmål - Hvad med at melde dette ud på sitet? Hvilken anden anstændig virksomhed kan ikke finde ud af dette, for ikke at tale om at kompensere kunderne?
TV2 burde take en seriøs snak med deres udviklere og måske ansætte nogle ledere der faktisk ved noget om IT inden.

Sputnik kører dårligere end dr.dk og det er faktisk lidt af en præstation - Kom i gear!

Hej Peter

Jeg er ked af at høre om dine udfordringer med Sputnik. Vi har haft en del tekniske udfordringer med serverflytning, som slet ikke burde have eksisteret. Jeg beklager, at du havde nogle dage, hvor du ikke kunne bruge dit abonnement optimalt. Besvar gerne din kundeservice-sag pr. mail, så vil vi gerne kompensere med en gratis film.

I øvrigt, mht. design, hvad synes du om det nye design?

TV 2 Play

Kan være meget svært at starte

Nu er det anden gang jeg har et sputnik abonnement. Første gang blev jeg mildest talt rasende på TV2 da man først skulle betale for produktet for at konstatere at jeg ikke kunne bruge det på Mac.

Senere oprettede jeg et sports abonnement da jeg gerne ville se noget NFL live på TV2 Sport, eftersom jeg ikke har TV2 Sport på fjernsynet. Men igen må man konstatere at man ikke bliver oplyst ret meget om hvad der er og hver der ikke er tilgængeligt på Sputnik. Den eneste måde som jeg ser at man kan se hvad der IKKE ligger på Sputnik er at sammenligne Sputnik sendeplanen med den almindelige sendeplan til fjernsynet. Og dette er simpelthen ALT, ALT for slapt. Selvfølgelig kan de ikke vise ting de ikke har rettigheder til. Men så skal der satme være en list man bliver henvist til INDEN man køber produktet om hvad man kan se og hvad man ikke kan se.

Nå, men nu har jeg så et alm. abonnemet som da har virket sådan som det skal i en del tid, hvilket trækker karakteren op på 3 i stedet for 1 (kan ikke blive enig med mig selv om det skal være 2 eller 3). Dog har det kørt ualmindeligt dårligt i noget tid efterhånden. Det sker tit jeg ikke kan hente programmer og at programmer bare stopper under afspilning. Som bl.a. nu hvor den har stået i snart 30 minutter for at loade Natholdet. Tilmed på en 21Mbit forbindelse.

Stram op!

RETTELSE!!!!!!:
Efter at have tvunget Firefox til en update til version 4, kører det meget bedre igen.

Hej Jens

Jeg beklager dit første indtryk af Sputnik.

Vi er klar over at informationen til tider ikke er fyldestgørende nok, derfor arbejder vi på at gøre det bedre, og vi holder løbende øje med det.

Jeg kan se, at du efterfølgende har fået det til at køre godt, det er jeg glad for at høre.

Super idé

Super idé til dem der gerne vil se mere end et program samtidig, jeg ser ofte sputnik indtil der kommer de andre ting i flimmerkassen jeg somme tider følger med i. Dog lidt dyrt, men dejligt med gratis/prøve abbonomenter sommetider. :)

Hej Torben

Tak for dine pæne ord.

Vi har store omkostninger med indkøb af rettigheder, og vedligeholdelse og drift af Sputnik.dk. Derudover vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, at TV 2 er finansieret igennem brugerbetaling og reklameindtægter, da vi ikke modtager licens. Derfor koster det lidt mere at Sputnik.dk, end det gør at se DR.dk. :-)

TV 2 Play

De oplyser ikke om begrænset indhold på tv

Jeg var nede og se på nyt tv hos Fona, fandt frem til at jeg gerne ville have et med internet adgang, da sputnik, jo skriver de tilbyder indholdet på Sony TV, så vi fik købt et dejligt tv og kom hjem og fik os oprettet på sputnik til 3mdr. vi læser alt i gemmen og betaler. da vi starter sputnik op som er på vores nye Sony bravia TV, finder vi hurtigt ud af at der stor set ikke er noget indhold. og det er kun danske ting. måske en ting som ikke er.

Det er godt nok for dårligt de siger de understøtter Sony Bravia TV når de er så begrænset.

Vi har betalt for at få alt indhold over på tv som de skriver rundt omkring men når alt kommer til alt, kan man det jo ikke.

vi fik en mail, hvor de skrev at de ikke havde rettigheder til det, sikke noget pis, så må de sku skrive det når man opretter sig og ik bare de understøtter sony tv, når de ikke gør det 100%

Vi skriver 2011 Hulo og Netflix og mange andre uden for Danmark kan finde ud af det. hvorfor kan sputnik så ikke gøre det. Tag jer sammen og meld klart ud i ikke, tilbyder det samme på tv som via pc`en

Hej Soppdk

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med Sputnik.

Vi er bekendt med dette, og arbejder på at få bedre information ud i butikkerne, så når SONY-kunder ikke bliver overraskede, og dermed får en dårlig oplevelse. Husk, at du trods alt kan se indholdet på Sputnik.dk.

godt

nemt at afmelde abonnement. god kvalitet.

Hej Mathias

Tak for dine pæne ord.

TV 2 Play

har betalt for film der ikke virker

har nu brugt to timer på at få sputniks film til at virke efter at have betalt up front. Det gør det så ikke - og der er ingen kundeservice - tak for ingenting SPUTNIK!

Hej Rasmus

Jeg er ked af at høre om dine oplevelser med Sputnik.dk, og om at du ikke kunne finde vores kundeservice.

Vi gør meget for, at være så synlige på Sputnik.dk, og i det hele taget tv2.dk, så det er nemt at finde os. Vi er klar over, at det stadig ikke er optimalt, men vi arbejder imod en ny løsning, som gør det væsentligt bedre.

Går i stå

Her i husstanden bruger vi Sputnik flere gange om ugen og det er virkelig ofte at programmet går i stå og skal startes forfra. Gud hvor er det irriterende! Det er ikke fordi min forbindelse er dårlig, men fordi der er fejl i programmerne. (Især i Ugly Betty!!)

Derudover synes jeg at det er SÅ ærgerligt at de springer deres snigepræmierer over når der kommer sport i fjernsynet. Jeg ser altid frem til dem og gider ikke se sport. Så vil jeg hellere foreslå at de lægger snigpræmiererne ud og har dem liggende i 14 dage.

Hej Mia

Jeg er ked af at høre om dine dårlige oplevelser med Sputnik. Jeg skriver for at høre, om det er blevet bedre, eller du endte med at opsige dit abonnement. Det vil jeg gerne høre om.

2 stjerner for dårlig vare

Jeg ville sætte det op i vores butik for at se et godt stream af VM's kampe og TDF. Hvor skuffet bliver man at 5 min. efter købet så går det ned... Det hakker voldsomt og kvaliteten er tæt på at være ligeså dårlig som pirat-streams. Jeg aner ikke hvorfor TV2 har et så ringe stream. Det burde kunne gøres meget bedre. Specielt når prisen for abonnementet tages i betragtning. Det er vel lige før man kan retfærdiggøre at have et piratstream kørende bag NÅR sputnik går ned...? Det er jo latterligt.

Vi holder den på 2 stjerner indtil videre da jeg afventer svar fra kundeservice. Alt efter hvad deres svar bliver kan vi gå fra 2 til 1 eller til 3. Kvaliteten kan på ingen måde anbefales før de sætter stream-raten op.

Hej head-z.dk

Jeg husker, at vi havde tekniske udfordringer med Tour de France sidste år, i hvert fald i de første etapper, og jeg husker, at vi havde travlt i denne tid i kundeservice. Fik du nogensinde svar?

Been there, done that

Er prøvet... skal ikke prøves igen..
Fik dog mine penge tilbage.. så derfor tildeler jeg 3 stjerner til Sputnik..

Hej Terkel

Jeg er glad for at høre, at du trods alt fik en god oplevelse hos vores kundeservice.

TV 2 Play

Mon TV2 sputnik har hørt om Mac?

Efter gentagende forsøg på at få sputnik til at virke på min Mac, er det stadig ikke lykkedes.

Selvom man følger deres beskrivelse / guide ”Understøtter Sputnik Macintosh og Linux?” under FAQ, skriver de blot:

”… Selvom du har installeret disse to programmer, er der dog stor sandsynlighed for at det stadig ikke virker. Hvis du står i denne situation, er der desværre ikke meget at gøre pt.”

Sputnik skriver dog, at de kommer med en ny opdatering, som er kompatibel med Mac, i efteråret 2009 - YES, ENDELIG!
(nu har sputnik jo også kun været i luften siden 2004 - hmm… det manglede da også bare)

Hej Andreas

Jeg erindrer ikke, om vi nåede vores deadline, der hed "efteråret 2009", men vi har i hvert fald været kompatible med MAC OS X i en rum tid nu.

Prøv at skrive Sputnik1 i en sms til 1234, så kan du få en gratis dagsadgang, og se om du kan få Sputnik til at virke på din MAC.

TV 2 Play

Fin afspiller, oki udvalg, men stadig for dyrt og dårlig kvalitet

Sputnik har udviklet sig igennem årene og deres nyeste afspiller er ganske fin, med mulighed for man selv kan bestemme størrelsen. Udvalget på siden er udemærket, men priserne er stadigvæk for høje, specielt for sports sektionen.

Det havde blevet til fire stjerner, hvis det ikke havde været for kvaliteten af videoen, som simpelthen ikke er god nok til år 2011 og med de penge som de tager for det.

Hej Hoder

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Sputnik.dk. Der er sket meget, siden du lavede denne anmeldelse.

Prøv at skrive Sputnik1 i en sms til 1234, så kan du få en gratis dagsadgang, og se om det er blevet bedre siden 2009.

TV DET VIL JEG SE ! :)

TV2 SPUTNIK ER SGU NOK MIT FAVORIT STED AF VÆRE!

DET KAN BLIVE DYRT I LÆNGDEN OG NOGLE GANGE VIRKER DET IKKE HELT MED KLIP MEN DET ER SKIDE GODT AT PROGRAMMER OFTESTE ER PÅ LIGE EFTER AFSPILNING PÅ TV

Hej Malthe

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds dengang. Jeg håber, at du stadig er kunde hos os, og tilfreds med det nye design.

TV 2 Play

Sputnik er en fin tjeneste

Men hvorfor skal det koste penge? Ja, der er ingen reklamer, men prisen for et abb er lige i overkanten..

Men kvaliteten er helt i top, når man først har betalt den høje pris..

Hej Anders

TV 2 er finansieret igennem reklameindtægter og brugerbetaling. Det betyder, at vi opkræver hver bruger for at bruge vores tjeneste.

I øvrigt, siden du skrev denne anmeldelse er der sket rigtig meget, både mht. designet, men også abonnementsstrukturen. Kig forbi! :-)