[REPLY]
Der er sket nøjagtig det samme som Kristina Bagge, dejligt det ikke kun er mig der har problemer.... Udover det trække de pengene og dagen efter de har sendt resten af varerne sender de en mail at jeg kan annullere ordren???? Lidt for sent, men så kan jeg nægte at modtage resten af ordren og få mine penge tilbage om 2 UGER?????? Skod firma...
sjovt nok er det præsic samme oplevelse jeg har som den anmeldelse der er lavet af en anden bruger for nogle minutter siden (har skrevet en lang smørre men kan imke få lov at sætte den ind!)
Den 14 maj bestiller jeg en cykel til min søn, da jeg fik af vide at de havde 500 kr rabat på ALLE cykler, laver en bestilling på cyklen og et mål, bliver dagen efter kontaktet pr mail at der er sket en fejl og derfor vil cyklen ikke blive sendt til mig, da tilbudet KUN gælde cykler over 1.799 kr. (dette stod ingen steder og når man lagde den anden cykel i kurven blev rabatten trukket). De skriver i deres regler at hvis Stadium Danmark A/S ikke kan levere i henhold til ordrebekræftelse, vil kunden blive kontaktet og få mulighed for at annullere sin ordre. Det har jeg ikke fået mulighed for! Derimod har de kun sendt mit mål afsted og har bare fået beskeden at jeg kan nægte at modtage pakken når den kommer og så vil jeg modtage mine penge efter 14 dage. Virkelig dårlig service og i kan forvente at min pakke kommer retur!
Malene Lybech Perslow found this review useful
Fin hjemmeside og billige priser. Dog lidt lang leveringstid på over en uge med det okay. Har købt her nogle gange og kan sige at det heller ikke bliver den sidste.
Jeg bestilte et par nike sko fra stadiums hjemmeside.
For det første er leveringstiden virkelig lang - men det kan jeg så acceptere...
Dét som jeg finder VIRKELIG uacceptebelt er, at jeg ingen mail får om ankomst af vare, hvor min vare skal afhentes eller noget som helst!!!
Når jeg går ind på min ordre kan jeg se den er ankommet - men jeg har hverken fået SMS eller mail omkring dette. Pakken er afleveret i en døgnboks i Vejle, hvilket medfører, at jeg uden 2 koder ikke kan hente min pakke. Kundeservice svarer ikke på mails, pengene er blevet trukket for længst og min pakke skulle efter sigende ligge i en postboks som jeg ikke kan komme i???
Jeg synes godt nok det er ringe!!
Husk at blive medlem af stadium klubben det betaler sig virkelig. Vi har f.eks to gange fået gratis billetter til KIF håndbold kampe- og tusinde tak for det- og så er der mange gode tilbud både online og i de fysiske butikker. På nogle områder er udvalget begrænset og priserne for høje, f.eks deres kettlebells. Så må an jo købe andet steds. Men ellers er jeg rimelig tilfreds.
Super gode priser. Leveringen kunne være hurtigere, men ikke så slemt at det gør noget. (Bestilte søndag og fik leveret torsdag). Derudover er det jo bare bonus at de har gratis levering!
Jeg var sammen med min kæreste i butikken (kolding) i starten af Februar, og der finder vi et par super lækre Nike Free til hende. Butikken har dog ikke størrelsen vi skal bruge og vi forlader butikken uden sko. Jeg ringer derfor til Stadium d. 5/2, hvor jeg snakker med en ekspedient, han ville bestille skoen hjem til butikken og derefter lægge den til side. Det passede så med at det kunne være en gave og jeg skal bruge den Onsdag d. 13. Ekspedienten lovede højt og tydeligt at skoen ville være der onsdag, samt han nok skulle ringe til mig.
Da det bliver onsdag aften har jeg stadig ikke hørt noget, og jeg ringer derfor til Stadium torsdag. Her får jeg fat i (undskyld sproget) en meget næsvis og sur dame. Jeg forklare hende at jeg skulle bruge skoen dagen forinden, men hun gentager blot at de nok skal ringe til mig når skoen er i butikken. Hun ville ikke engang prøve at finde ud af hvor skoen var, og om alt var som det skulle. Og så sur en tone, er ikke i orden når man står i butik og kunderne forsøger at støtte en. Hun burde mildest talt tages til overvejelse. Føj en behandling
Jeg vælger derfor at køre til Kolding hvor jeg køber en for lille sko, bare for at kunne give kæresten en gave. Samtidig lover en ekspedient at ringe til mig når man har fundet ud af mere om skoen. Men igen hører jeg aldrig noget!
Lørdag d. 16 kører jeg med kæresten op i butikken og her er der vildt stress og flere ansatte forsøger at finde ud af hvor den skide sko er, men her konkluderer man (efter 11 dage) at skoen IKKE ENGANG ER BESTILT! de unge drenge kunne jo ikke gøre så meget andet end at forsøge igen, og man lovede højt og helligt at skoen ville ramme butikken onsdagen efter. Onsdagen gik og ENDNU engang ringer ingen fra stadium til mig. Torsdag ringer min kæreste så til butikken, og her har man nu skoen hjemme, meeeen man havde da lige glemt at ringe til mig! Da jeg hentede skoen, var der ingen som beklagede situationen, og man følte sig mildest talt "ligegyldig". Jeg var ved at sige undskyld til dem for at bruge mine 900 kr. i deres butik!
Alt i alt er det bare en sindsyg dårlig behandling og man har hverken kompenseret eller beklaget situationen. Man kunne i det mindste have beklaget, og måske endda have kompenseret på en eller anden måde. Jeg har trods alt kørt mange kilometer!!
Fejl sker, men når man fejler gang på gang så er det, for mit vedkommende ihvertfald sidste gang jeg bruger penge i den butik.
de har lang leverings tid, Ca 10 dage for noget de siger kommer efter 2-5 hverdage. hvis man skal have kontakt med dem forgår det via email, og det tager sin tid for dem og svare (lidt stenalder artigt) handler dog ikke online mere. så tager jeg heller den lange vej for og gå i en af deres butikker.
Jeg måtte benytte mig af købelovens reklamationsret på en trampolin kantpude. Den tålte ikke vejrliget og blev opløst af solens UV stråler. De kunne ikke levere mig en ny og ville ikke betale pengene retur, men kun give mig et gavekort på beløbet. Jeg mener, at man er i sin ret til at få pengene retur.
Men går man efter pris, og det gør jeg så får meget for pengene...
ved for det meste hvad jeg vil have så ingen problem, handler der igen
Stadium benytter UK størelse som standard i deres online shop i stedet for US som resten af verden, uden at skrive det. Det betyder at jeg bestiller 3 par Adidas størelse US 13 og får 3 par UK 13, som er en US 13,5. Nu er de pakke ud og jeg har fået 120 sekunder i det ene par udenfor hvorfor de nu ikke vil bytte alle 3. Ydermere beder dem mig om at køre til Fields og bytte dem, fedt, det er jo en årsag til jeg har købt dem online. Rigtigt dårlig oplevelse sætter aldrig mine ben i en Stadium igen.
Gik ellers nogenlunde smertefri. Desværre kom der forkert størelse. Jeg har for 2 dage siden skrevet på alle medier for at få dem i tale, men ikke hørt noget i nu. Forventer at høre noget idag.
Mia Malmberg found this review useful
Bestilte et par støvler d. 19.09. og får lynhurtigt bekræftelse via mail - samt besked om, at leverancen er på vej - "benyt track and trace" - hvilket jeg gør. D. 21.09. om morgenen kan jeg se, at pakken er nået til mit lokale distributions center (Post Danmark) og så sker der ikke mere....... jeg ringer mig dagen efter til Post Danmark, som ikke kan se, at pakken er leveret til udleveringsstedet - men jeg opfordres til at henvende mig dér, for at høre, om pakken mon ikke er klar til afhentning. Dette gør jeg, og ja, pakken er klar, har ligget til afhentning siden d. 21.09. men er ikke blevet "scannet" af posten til afhentning - og jeg har dermed ikke en chance for at vide, hvornår den kan afhentes! Så Stadium: DROP POST DANMARK og brug GLS i stedet for, det fungerer 100 % optimlalt - man får en sms, så snart pakken er klar til afhentning. Men intet at udsætte på Stadium i øvrigt!
Bestilte et par sko fra Stadium d. 3/9 og d. 6/9 modtog mit postkontor dem, hvor jeg også afhentede dem.
At gik let; fik en mail om mit køb med det samme og dagen efter mail med track and trace nummer. Så simpelt som det overhovedet kan gøres! :)
Det eneste dårlige der er at sige om dette, er at Post Danmark, glemte at sende en sms/notifikation om at min pakke var landet, men heldigvis for det, så havde jeg track and trace-nummeret!
Lene Lehrmann found this review useful
bestilte en rygsæk som tog 10 dage om at nå til Vejle selvom det var lagervare - Dispach fra lager i Sverige allerede dagen efter bestilling også gik det galt derfra - skulle selv afhente ved udleveringssted -
Posten Sverige ( Snail mail )
MyPack
66-E-BREV AVISERING
alle andre i DK er det lev. på postadressen til billigere porto.
Jeg handler aldrig her igen - skodbutik - for discountagtigt forretning -
Vi har bestilt hos stadium, og varerne kom til tiden. Det fungerer og butikkerne er også ok.
Bestilte 4 rygsække på Stadium.dk - alle 4 markeret med lagerstatus på lager - de 3 på udsalg og den ene til fuld pris
Har modtaget 1 rygsæk (den der ikke var på tilbud- resten er ikke leverbare) Når man vælger at offentliggøre sin lagerstatus til forbrugeren skal den være korrekt og man skal ikke efterfølgende snydes for tilbuddet. I min verden er det bondefangeri - eller direkte snyd.
Derfor får de ingen stjerner overhovedet - stod det til mig. De skal dog have minimum en siger TrustPilot.
De signalere moderne veldrvet butik, men deres IT systemer er enten bygget til snyd eller direkte dårlige. Dette i en tid hvor selv den mindste netbutik med børnetøj kan styre lager...
ØV ØV ØV
Jeg havde 3 gavekort á hver 500kr til Stadium. Dvs jeg kunne købe for 1500kr i alt. Men på Stadiums website kan man kun købe for max 500 kr ad gangen når man anvender gavekort. Et værre puslespil at sidde og være i gang med at afgive en stor ordre og så skulle til at dele den op i 3 mindre og forsøge at sjusse sig frem til, om man hver gang holder sig under de max 500 kr. Og man skal betale fragt 3 gange! Så jeg betalte mere end det 3-dobbelte for fragt for min ordre. Og de 3 restbeløb, jeg havde tilbage på hvert gavekort, "forsvandt" bare ud i den blå luft. De penge beholdt Stadium åbenbart bare. Man kan heller ikke vælge levering med Post Danmark til døren; flexlevering, selvom man som køber selv afholder alle leveringsomkostninger. Så jeg måtte på posthuset 3 gange, 3 dage i træk, idet jeg ikke fik underretning om at der var pakker til mig. Jeg fik kun besked om pakke 1. Det harmonerer slet ikke med hvordan andre netbutikker behandler deres kunder eller hvilke handlesformer, de andre tilbyder. Og en ordre til 1500 kr er da ikke en bagatel. Men deres mail kundeservice er hurtige til at svare, meget hjælpsomme og professionelle. Det skal de have.
er ikke den stor tilhænger af Stadium, hvilket skyldes at jeg har oplevet flere gange at de skal have noget i en butik, og så kommer jeg der hen, så har de ikke. er der sket en gang ville jeg ikke reagere på det, men har desværre oplevet flere gange, men bortse fra det er det en butik med god tilbud.
Havde bestilt et par sko som skulle bruges som gave til min kone ugen efter. Desværre gik der 10 dage før de dukkede op på posthuset...
I mellemtiden havde jeg været i kontakt med deres kundeservice via mail. Men fik kun nedladnebemærkninger om at den pakke snart kunne afhentes på bagsværd posthus.. "som jeg jo kunne læse i den info de havde sendt til mig"... men det stod der intet om nogen steder.
Gik ud fra at det var en ny medarbejder som svarede, eller det gjorde jeg indtil jeg nu har læst alle de andre negative oplevelser her på siden.
Kan ikke anbefales.
Jeg bestiller en yoga-måtte gennem deres online-shop og sætter den til at skulle afhentes i en Stadium butik nær mig. Alt går fint igennem og jeg får både en ordrebekræftelse og en bekræftelse om at den er sendt afsted.
2 uger efter kan jeg se på Track and trace at pakken stadig befinder sig i Malmø. Jeg skriver herefter til kundeservice, der meddeler mig at pakken er blevet væk og at de giver mig pengene tilbage.
Ringere service har jeg da aldrig hørt om - er det ikke normal procedure at sende en ny vare? De nævnte på intet tidspunkt at den skulle være udsolgt. Herudover købte jeg måtten i en periode med 25 % rabat - den rabat går jeg jo så glip af, hvis jeg skal til at bestille måtten igen.
... men det kommer ikke til at ske.
Jeg har gennem tiden oplevet en del dårlig kundeservice, men stadium tager sgu kagen.
d. 3 april bestiller jeg en hullahop trænings ring på 1.2 kilo.
Jeg vælger at få den leveret til den butik, der er tættest på mig (Bruun's galleri I aarhus). Inden jeg bestilte, dobbelt tjekkede jeg alt, og det var som det skulle være.
Så begynder tiden at gå, og jeg undrer mig lidt hvor den bliver af, så går jeg ind tjekker online status, og kan se den er sat til at aflevere til rødovre... men der er den sgu heller ikke, nej den er I MALMØ?!?!
Så får jeg ringet til hovedet kontoret, damen er venlig men skide ubrugelig, da hun ikke rigtig kan hjælpe mig. Jeg bliver bedt om at sende en mail med ordrenummer, og det gør jeg så. 2 dage senere får jeg en mail hvor der står at de giver mig pengene tilbage, og at jeg bare skal bestille en ny. (de gider åbenbart ikke gøre sig det besvær at sende den til Aarhus)
Så jeg har måtte vente fra d. 3/4 til d. 18/4 på en ring der aldrig kommer. Imellem tiden, ser det nu ud til at der ikke er flere af dem, da jeg ikke kan tilføje dem til min indkøbsliste.
Jeg har handlet en gang ved stadium, og jeg handler der aldrig mere.
Har handlet hos stadium en gang over nettet, og det har fungeret fint. Fik mine varer hurtigt!
Jeg bestilte et par skihandsker om torsdagen på Stadiums shop, da jeg næste uge skulle afsted på skiferie.
Nu sidder jeg her torsdag, og skal afsted imorgen, stadig uden mine bestilte skihandsker. Fuldstændig uacceptabel at man ikke kan stole på deres 2-4 leveringsdage!
Nu må jeg ud og se om jeg kan finde nogle inden butikkerne lukker. Suk!
Køber aldrig igennem deres onlineshop igen.
Upåklageligt koncept.
Personalet er måske ikke de mest faguddannede, men går man efter pris er det her et sted man får meget for pengene.
Stadium's hjemmeside er nem og overskuelig. Man kan få lagt vare til side i butikken, som man har fundet på hjemmesiden. Man kan betale over hjemmesiden eller når man henter varerne. Man får besked når varerne ligger klar. Fin service i butikken også.
Blev tilbudt en bedre model en bestilt, så reelt var servicen god nok, trods den ekstra ventetid.
En snothvalpe af 1 førstemand hos stadium på fisketorvet, sagde at jeg havde behandlet/tørre min frakke forkert. Everest skriver at man skal bruge tennisbolde til den er helt tør...lige hvad jeg gjorder ved middel varme. øv øv det var en dejlig varm frakke, men jeg råder alle andre til ikke at handle hos stadium med den service de har.
Jannie
jeg synes jeg fik en ekstrem dårlig serviece øhhhvvv.....
det var både i roskilde som personalet ikke svar på mine spørsmål og svaret tilbage med en ligegyldig kropssprog.
den anden var i fields som jeg ikke kun finde den rigtigt størrelse og pris på vinter sokker fra helly hansen.
jeg synes i skulle fyre hele bundet og ansantte nye folk eller træne dem op til bedre service.
øhhhvvvvvv.......
Har man som jeg - Unger, der kravler/løber på vægge og kan slide et par sko op på et par måneder.
Så er man helt trøstet ved at gå derind og igen skal købe nye sko til dem - priserne taler deres helt eget "lave sprog", der gør det overkommeligt/tåleligt, den ene gang efter den anden!
Jeg købte en jump-in lignende dragt, som julegave til min datter og blev lovet at de ville få flere hjem efter jul, så der var gode muligheder for at bytte. Jeg var i butikken i Lyngby to gange for at bytte, men de havde kun varen i een farve. Efter en del snak frem og tilbage, - hvor en medarbejder bl.a. foreslår at jeg får et tilgodebevis og forsøger i en af deres andre forretninger, blev jeg så træt af deres dårlige service, at jeg bad om at tale med bestyreren/manageren. På venlig forespørgsel, om jeg kunne få pengene retur, - så jeg kunne købe min datters julegave andetsteds, uden bon, lød svaret at jeg kunne få et tilgodebevis og komme igen til foråret. Hun blev tilsidst så ubehagelig og direkte uforskammet at jeg efterlod varen i butikken, og skred. Jeg handler ALDRIG i Stadium igen.
Har bestilt en vinterjakke. Bestilte d. 2/12 ved 14 tiden, fik en ordrebekræftelse med det samme, hvor der stod jeg ville få besked når de har sendt jakken. Nu skriver vi den 15/12 og har ikke fået min jakke, og den er ikke engang sendt, og de svare ikke på mine mails. Så alt i alt, syntes jeg det er noget værre **** og køber ALDRIG mere hos Stadium på nettet.
Købte et par Adidas Spezial og jeg har da også modtaget dem og prisen var fin. Men i forhold til hvad jeg er vant til når jeg handler på nettet så gik det her alt for langsomt. Stadium der er altså nogle online foretninger der er nede på 1 leveringsdag i hverdagende hvis man bestiller inden klokken 16! 8 dage er alt, alt for lang tid. Det der undrede mig mest var at der gik 2 dage før pakken overhovedet forlod lageret!
Derudover vælger man at sende pakken UDEN omdeling dvs. at Post Danmark Laver mig et fint lille brev som de så kører ud til mig med hvori der står at jeg skal hente pakken på posthuset. Total Molbo!
Kan anbefales men jeg handler der ikke igen
Jeg har købt en del ting i Stadium igennem tiden, ofte mærkevare billigt. Men de har lidt en Aldi fornemmelse over sig, da det virker til at de får varene hjem i begrænset antal, og de ikke kan finde ud af at opdatere deres lagerstatus på hjemmesiden, så når man gerne vil købe et produkt og kommer til tjek ud siden, så er produktet alligevel ikke på lager. Jeg har oplevet det da jeg ville købe skijakke, to gange, engang med et par sko og nu med en løbejakke. Nu jeg selv arbejder med lagerføring og kommunikation mellem frontend vil jeg påstå at det ikke er SÅ svært at holde styr på den slags ting... det lugter lidt skidt venner..