We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (156)
StarFashion ApS

Problemer med refundering - men ingen undskyldninger!

Jeg har netop været i kontakt med chatten på Starfashion.dk
Jeg kunne ikke forstå, at jeg endnu ikke havde fået refunderet penge, for nogle støvler som jeg sendte retur for længe siden.
Et enkelt klik med musen og en sød kundeservicepige kom frem i chatten. Ingen problemer med bortforklaringer eller noget. Der var sket en lille fejl. Pengene blev refunderet med det samme. God service!

Super!

Super hurtig levering, samt overskuelig hjemmeside!

StarFashion ApS

Problemer med levering, men ingen undskyldninger eller bortforklaringer, fejl rettet - kan kun anbefales.

Kun roser herfra

Altid god service, og produkter der lever op til forventningerne :)

Mvh.
En tilfreds - tilbagevendende - kunde

Rigtig god service

Det er dejligt, at varen man køber bliver hurtigt leveret og så er det en rigtig god service, at man kan kontakte dem via live chat, hvis man skulle have nogle spørgsmål, og de er altid flinke til at hjælpe.

Super

Bestilte en kjole kl. 14:21 og 14:26 fik jeg besked om at min ordre var afsendt. Pakken kom dagen efter :o)

StarFashion ApS

Jeg bestilte to par bukser, desværre modtog jeg kun det ene par, da de andre var udsolgt. Det kunne jeg godt have tænkt mig, at de havde skrevet til mig på en mail, så jeg var forberedt på kun at modtage et par bukser. Der udover god service og hurtig levering.

• kbh, DK
  • 2 Reviews

Tildels dårlig service

Jeg købte en blazer, en nederdel og en halskæde. Starfashion trak beløbet uden at afsende varen, hvilket er ulovligt iflg. købeloven. Jeg ringede efter 1,5 uge og rykkede for varen, hvor jeg fik at vide, at nederdelen ikke var i den størrelse alligevel som jeg havde bestilt, men ingen kontaktede mig derom. Jeg fik så snakket med en flink herre som sendte den ekspres og jeg modtog varerne dagen efter.
Jeg kunne så desværre ikke passe Blazeren og sendte den derfor retur med alm. post, som jeg altid har gjort hos andre selskaber, hvis jeg ville returnere en vare og de er ALTID kommet frem. Jeg ringede flere gange og rykkede for pengene og fik en meget ubehagelig og snobbet sektratær i røret. De påstod at de aldrig havde modtaget varen, men de ville heller ikke udelukke at de havde lavet en fejl, men det var bare ærgerligt for mig, da jeg havde afsendt med alm. post og 800 kr. var spildt. Jeg vil aldrig handle hos dem og kan ikke anbefale andre at gøre det. Om ikke andet så skal man i hvert fald sende retur som pakke og give betale det ekstra.

StarFashion ApS

Super service og hurtig levering! Mine varmeste anbefalinger!!!

Jeg købte en second female bluse som kom promte efter bestilling og som levede fuldstændig op til forventning! :) perfekt!

Super hurtig ekspedition

Har lige modtaget besked om, at min vare er afsend - ca. ½ time efter gennemført bestilling - er sikker på, at jeg når at få blusen inden jul.

Tak for god service.

StarFashion ApS

Hurtig levering og god service på chatten

Købte en jakke fra Minimum på starfashion.dk. Jeg var i tvivl om størrelsen og prøvede service chatten. Det gik nemt og fik svar på mine spørgsmål med det samme. Super smart og super nemt.
Jakken kom dagen efter og passede perfekt. Thumbs up

Helt fantastisk nemt

Bestilte modstrøm jakke på udsalg hos Starfashion, og fik tilmed 20% rabat oveni! Bestillingen faldt mandag, onsdag blev den leveret. Nemt, hurtigt og billigt.
Jeg vil bestemt benytte Starfashion igen, og anbefaler siden til andre.

StarFashion ApS

Hurtig levering og hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.

StarFashion ApS

Hurtig levering, service i top!

Starfashion.dk får hermed de bedste karakterer.

En overskuelig hjemmeside, gode rabatter på varerne, gratis fragt betyder alt for mig, og det lever de op til.
Derudover købte jeg varer om eftermiddagen, og de blev leveret dagen efter om formiddagen!!! Behøver jeg at sige mere?? :o)

Hurtig og nemt

God, hurtig og effektiv service og levering.

Mange +++++++ herfra!!

Super service & Hurtig levering - kæmpe + at levering altid er gratis lige meget købsprisen - det er næten altid det der gør at jeg vælger Jer frem for andre internetsider med samme varer!!!! Det betyder meget!

StarFashion ApS

Manglende produkter og afsendelses metode

Jeg valgte at købe to par sko på star fashion, da de havde de støvler jeg havde kigget efter i lang tid, samt et par sommer stiletter. Støvlerne var den primær årsag til at jeg købte på denne hjemme side da de havde dem i min størrelse!
Men efter få dage efter jeg havde bestilt dem, fik jeg den første besked om at den måde jeg havde valgt produkterne skulle sendes på, var ikke tilgængelig endnu, så det måtte komme via Post Danmark. Efterfølgende fik jeg endnu en besked om at de støvler som jeg havde bestilt, ikke var i min størrelse alligevel. Dette følte jeg ikke var acc. da de havde vist på hjemmesiden at støvlerne var der, og hvilket også var grunden til at jeg bestilte hos dem.
Nå da det så var sagt, havde jeg bestilt mine ting tirsdag, og skulle bruge det andet par sko jeg havde bestilt i weekend, burde det godt kunne lade sig gøre, da de skilter med "altid gratis levering dagen efter". Men da det så blev weekend var mine sko stadig ikke kommet. Jeg fik først skoene en uge efter jeg havde bestilt dem.
Ud fra ovenstående føler jeg at købet var en fiasko.

Reply from StarFashion ApS

Kære Mia.

Vi beklager meget den dårlig oplevelse du har haft. Problemstilling opstod da lageret ikke stemte på en af de pågældende sko, og derfor kom der ekstra leveringstid på bestillingen. Dette er bestemt ikke normalt kotume, og vi vil fremover gøre alt hvad vi kan for at det ikke sker igen.

Jeg sørger for at du vil blive kontaktet af os via mail i dag, for at høre om vi kan gøre noget for at opveje din dårlige oplevelse.
StarFashion ApS

Top service hos Starfashion!

Jeg giver Starfashion.dk top karakter, fordi det er en super god service man får. De ringer til dig, hvis der er ændringer mv. ved orden, og varen kommer altid dagen efter. Derudover er fragten gratis, og det betyder meget for mig, når jeg handler på internettet.
Det er en meget overskuelig og nem hjemmeside at finde rundt på, og de har et stort udvalg af tøj, så der er noget for enhver smag.
Jeg har været rigtig glad for at handle på Starfashion og gør det gerne igen!

super service :o)

Fik varen ret hurtigt efter bestilling, og så er det altid gratis fragt, hvilket jeg også ser som et kæmpe plus og en ekstra lille hilsen der fra. ++++ hér fra

StarFashion ApS

God service og hurtig levering! :)

Rigtig god service, og fik varen dagen efter den blev bestilt. Var rigtig tilfreds med Starfashions behandling af min ordre og vil helt sikkert købe tøj hos dem igen!

StarFashion ApS

Havde problemer med nogle penge på min konto, men starfashion var lette at få fat i og vi fik det ordnet med det samme og modtog bestillingen dagen efter. Vil helt sikkert handle mere der fremover. Perfekt!

StarFashion ApS

God jakke blev leveret men var størrelse 36 mens der stod small på internetsiden.

god jakke blev leveret men den var str 36 mens der på intenetsiden hos Starfashion stod str. small. Jeg ville ikke have vovet at købe den hvis der havde stået str 36 og den er da også meget stram til mig.

God service!

Købte en kjole fra This is who i am med lynlåse på. Sat meget ned og super hurtig levering. Derudover var kjolen også pakket godt ind til under leveringen samt en lille hilsen fra Starfashion. Perfekt! Handler her gerne igen :-)

• slangerup, DK
  • 2 Reviews

super god service

Har købt en taske til min svigerinde og det gik bar super hurtigt fra jeg bestilte til vi modtog den. Rigtig god service.

stilfuld service og klasse

starfashion ringede dagen efter min levering og meddelte at en top jeg havde bestilt var udsolg i den ønskede størrelse - men foreslog at med en smuk bikini-top indenunder kunne en større størrelse have sin charme - jeg så det for mit indre øje - genial service

Ingen respons på mails.

Jeg returnerede en kjole. Efter meget lang tid mailede jeg for at høre hvor mine penge blev af. Jeg sendte mange mails, men der var ingen respons. Til sidst ringede jeg (det skulle jeg bare have gjort fra starten), og fik fat i en venlig person som straks undskyldte deres manglende respons og manglende tilbagebetaling. Starfashion overførte mine penge, og jeg fik et gavekort til shoppen som et plaster på såret. Så det hele endte godt trods alt.

god og hurtig levering

Købte en jakke og et par sko fra Starfashion.dk, leveringen var hurtig, og varene 100% i orden. En god oplevelse

Utrolig god service

Jeg købte en cardigan hos starfashion.dk og den levede fuldt op til mine forventninger. Den blev levret rigtih hurtig og servicen var helt i top. Jeg fik alle de oplysninger jeg skulle bruge og kan ikke være mere tilfreds. Jeg vil helt sikkert anbefale siden til andre.

StarFashion ApS

Jeg har allerede anbefalet starfashion til flere af mine venner.

Jeg bestilte et tørklæde ved starfashion.dk - men kunne ikke finde den rette farve.. Efter lidt hjælp på sidens 'Live-chat', fandt vi frem til det rigtige tørklæde. Allerede dagen efter havde jeg modtaget mit tørklæde!
Starfashion er super godt, og er anbefalet til veninderne.

StarFashion ApS

god handel og hurtig levering

jeg kan varmt anbefale at handle hos Starfashion, jeg modtog de bestilte varer hurtigt og de har givet mig god service ved den telefoniske kontakt.

StarFashion ApS

God, nem handel med ekstra hilsen i pakken!!

Jeg har købt et par Shoeshi sko på udsalg ved Starfashion! God pris, ingen fragt kom oveni og så var der endda en lille ekstra hilsen med i pakken - dejligt! Under hele handlen har jeg løbende modtaget mails fra Starfashion, som informerer om forløbet for handlen - hvornår den var pakket, afsendt osv. Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales

Jeg har handlet flere gange hos Starfashion og der har altid været god service og knald hurtig levering.
Dejligt nemt sted og handle alle de fede og lækre sko og tøj.
En af mine farvorit-steder og handle på nettet.

Kan anbefales

Jeg købte nogle sko og jeg har været yderst tilfreds med Starfashion. Det var nemt at bestille varen på hjemmesiden og varen var hurtigt fremme. Desuden er det rigtigt dejligt, at der er gratis forsendelse.

Rigtig god :)

Alt gik fint. Men synes godt der kunne være b mere om produktet i beskrivelsen af produktet. Evt et billede med produktet på så man kunne se hvordan det skulle sidde....
Udover det har StarFashion en hurtig levering. Rigtig fint :)

StarFashion ApS

Levede total op til mine forventninger, plus lidt til!

Jeg købte en t-shirt og et par støvler hos starfashion.dk . Deres priser er super gode, og jeg fik en super service. Et stort plus ved starfashion.dk's service er at man ikke betaler porto! Desuden kom pakken super hurtigt! Jeg vil helt sikkert anbefale starfashion.dk til andre, og det er heller ikke sidste gang jeg handler der :)

StarFashion ApS

S//BAR sko, super hurtig levering, skoene levede helt op til forventningerne. Kun positivt herfra, kan stærkt anbefales.

Lækre produkter

Hurtig levering og skønt med live support. Savner dog at høre ang. en trøje jeg har sendt retur. Men vil klart anbefale Starfashion.

Super service.

Købte en mödstrøm nederdel hos Strafashion. Super service, gratis fragt og ingen problem med at sende tilbage, da den ikke passede.

Fremragende internetbutik

Har i flere år gjort gode køb hos Starfashion. Der har aldrig været problemer med hverken levering eller returnering. Begge ting tager kun få dage.

Desuden er det en rigtig god ting, at der er live chat, så man hurtig kan få besvaret sine spørgsmål, så man endnu hurtigere kan få bestilt sine varer.

Uden tvivl den hurtigste ekspedition sammenlignet med både Nelly, Smartgirl, Bubbleroom osv.

Keep it that way :-)