We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (69)
Stark

Stark Horsens - SPILD AF DIN TID!

Jeg henvendte mig i starten af april i min lokale Stark (Horsens syd) for at se på nogle forskellige løsninger til hegn i min have. Medarbejderen jeg snakkede med foreslog selv at fremsende et tilbud, og i samme omgang aftalte vi at han også skulle fremsende et tilbud på de materialer jeg skulle bruge en træterrasse.

Jeg har endnu ikke (efter mere end 5 uger) modtaget de to tilbud, på trods af at jeg gentagne gange har været i kontakt med forretningen for at rykke for tilbuddene. Ved seneste kontakt blev jeg da også af medarbejderen gjort opmærksom på at der var andre der var foran mig i køen, på trods af at det på daværede tidspunkt var 14 dage siden jeg havde henvendt mig i forretningen første gang.

Senest har jeg afsendt en mail til Stark for en uge siden, for at forespørge på tilbuddene, Stadig uden held.

Lad være med at brug din tid på at køre i Stark, Det er spild af din tid! Find i stedet et tid hvor de er interesseret i at handle med dig.

Kære Daniel.

Tak for din henvendelse. Jeg beklager mange gange, at du har måttet vente så længe på det aftalte tilbud. Proceduren her i forretningen er, at du som kunde skal have besked om, hvornår du kan forvente at modtage et tilbud, så alle parter er enige. Det er blandt andet for at undgå misforståelser. Det er beklageligvis ikke sket i dit tilfælde, og det er naturligvis ikke i orden.

Jeg har i dag drøftet situationen med medarbejderne i forretningen og indskærpet, hvordan proceduren er omkring afgivelse af tilbud, så vi undgår, at det sker igen.

Det er vigtigt, at du får den korrekte vejledning og et godt tilbud på de rette materialer til opgaven, og det vil jeg meget gerne hjælpe dig med. Kontakt mig gerne på telefon 82 52 38 01 eller på mail jma.horsenssyd@stark.dk, så vi sammen kan finde en god løsning.

Jeg håber at høre fra dig.

Jesper Mathiasen
Afdelingsdirektør

Stark Holstebro - En blandet oplevelse

Har gennem det seneste år handlet for omkring 100.000 i Stark Holstebro - men dette kun fordi det er det eneste "professionelle" byggemarked, der ligger i Holstebro.

Har oplevet lidt af hvert når jeg har ønsket rådgivning og hjælp til produkter og her kan blandt andet nævnes følgende:

Er en dag kommet ind i byggemarkedet 10 minutter før lukketid, hvor jeg har skulle bruge et kloakrør. Spørger i trælasten om de kan hjælpe mig, hvor svaret er, at de skal lige til at lukke, så det har han ikke mulighed for at hjælpe mig med, hvorefter han nærmest smider mig ud af forretningen.

En anden dag har jeg skulle have hjælp til, hvilket træloft de anbefaler, hvor jeg bliver føjet af vejen og får besked på selv at gå ud på trælasten og kigge. (Skulle bruge 80kvm, så at fortælle mig, hvad han tror vil være bedst, var da det mindste han kunne gøre.

Senest i dag, går jeg ind og forhører mig til, om de kan hjælpe mig med at regne ud hvilken spærdimension jeg skal bruge til min carport, hvor manden i trælasten siger, at det har de ikke tid til, så jeg skal gå ind i rådgivningen, hvor "rådgiveren" ikke har den fjerneste idé om det. Få uger tidligere har min kammerat været derinde og fået oplyst hvilke spærdimensioner han skulle bruge.

Når dette er sagt, er der et godt udvalg af gode produkter til nogenlunde fornuftige priser og leveringen bliver altid overholdt.

Jeg køber så vidt muligt alle mine produkter hos Jem & fix, da man her ved, at personalet er inkompetent og ikke faguddannet, men hvor priserne også er noget lavere.

Synes det er utroligt, at så snart man skal have hjælp, bliver man afvist eller skal føle, at man ulejliger personalet. Er det bare fordi i ved lige så lidt om jeres produkter som Jem & Fix?

Kære Mathias.

Allerførst vil jeg gerne beklage dine uheldige oplevelser i STARK Holstebro. Det er bestemt ikke acceptabelt, at du ikke bliver hjulpet på rette vis, når du kontakter os med en forespørgsel. Vi skal give god og professionel vejledning til alle vores kunder, så derfor har jeg taget din henvendelse op med personalet i forretningen. Jeg vil sikre, at du og alle andre får den hjælp og rådgivning, du skal bruge for at komme videre med opgaven og at noget lignende ikke sker igen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde en løsning sammen, og så du får den helt rette rådgivning og de materialer du skal bruge. Du kan ringe til mig på tlf. 82 52 75 41 eller sende mig en mail på kt.holstebro@stark.dk.

Jeg håber at høre fra dig.

Klaus Tanderup

Stark Faaborg - op ad bakke

Enten er der udsolgt og får først mere hjem om en uge. Den personlige betjening i byggemarkedet er ikke kundemindet. Kommer man med en forespørgsel, som de ikke forhandler, er de ikke meddelsom. og så er der lang ventetid på at blive ekspederet.
Hvor er det synd for Faaborg. Det har vi ikke fortjent. I kunne lære lidt af Bygma i Ringe.

Kære Anders,

Tak for din henvendelse. Jeg beklager meget, at du har oplevet en manglende service hos os. Det er vigtigt for mig, at alle vores kunder føler sig velkomne, og at vi yder den bedste og mest professionelle service. Jeg tager din henvendelse til mig og vender den med medarbejderne i forretningen, så vi kan sikre, at du eller en anden ikke får en lignende oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 2779 0444 eller på mail rs.faaborg@stark.dk, så vi kan tale din oplevelse igennem og sammen finde en løsning.

Jeg håber at se dig i STARK Faaborg igen og beklager endnu engang din oplevelse.

Rene Snedevind

Forvent INGEN SERVICE hos STARK i Bjerringbro

Der er ingen service at hente hos STARK i Bjerringbro, medmindre man er håndværker eller en bekendt af medarbejderne - ofte er der to medarbejdere om at betjene en enkelt kunde ... selv hvis der er tale om køb af en have grill !!!!!!!!! Private kunder bliver ignoreret.
Virkelig, virkelig et ubehagelig sted at opholde sig som "privat" kunde.

Kære Kate.
Jeg beklager rigtig meget, at du har haft en dårlig oplevelse i STARK Bjerringbro. Det er absolut ikke acceptabelt, at du oplever en manglende service, og at du føler dig ignoreret, når du kommer som kunde i forretningen. Det har jeg i dag indskærpet over for alle medarbejdere og vil sørge for, at det ikke kommer til at ske igen. Alle vores kunder er velkomne i forretningen, og alle skal betjenes på lige vilkår og med samme tilgang. Det gælder naturligvis for både private og håndværkere.

Denne sag går bestemt ikke ubemærket hen, og jeg vil meget gerne høre fra dig, så vi kan få talt episoden igennem og finde en god løsning på din oplevelse. Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 82 52 70 60 eller kontakte mig på mail: lt.bjerringbro@stark.dk.

Jeg håber at se dig her i STARK Bjerringbro igen og beklager endnu engang din oplevelse i forretningen.

Lars Thorstensen

Stark - Bjerringbro

De har da en skrue og lidt vejsalt....
Har oplevet at en afdelingsleder gik midt i en rådgivning for at betjene en anden kunde....

Kære Benjamin.

Tak for din henvendelse.
Jeg beklager, at du har haft en oplevelse af manglende tilstedeværelse fra en af vores sælgere. Det er naturligvis ikke acceptabelt at du er blevet afbrudt midt i en ekspedition.

Alle kunder skal have den samme fyldestgørende rådgivning og hjælpes til ekspeditionen er overstået til kundens tilfredsstillelse. Jeg har vendt din henvendelse med medarbejderne i forretningen, som er opmærksomme på at hjælpe alle kunder helt færdig.

På gensyn i STARK Bjerringbro.

Lars Thorstensen

Service i top

Stark kolding
Jeg kan kun anbefale Stark i kolding, de ved hvad de snakker om og ellers kan de finde ud af det.
Det er muligt at det kan være lidt dyrere end jem og fix, men til gengæld er kvaliteten af varen også i top og holder mere end et år.

Stark

God rådgivning. Prisen kan der som regel handles om.

Jeg har indtil videre kun gode erfaringer fra Stark i Silkeborg.
Jeg har generelt oplevet en god rådgivning hos dem, og min eneste anke på det punkt er, at rådgiverne kan virke lidt utålmodige, hvis der ikke er tale om rådgivning af store projekter med store salgs-muligheder for Stark. Selvom jeg et eller andet sted godt kan forstå denne mentalitet, så er det ikke motiverende for at søge rådgivning og indkøb til gør-det-selv-mandens lidt mindre projekter.
Stark er bestemt ikke pris-førende, og deres priser er ikke altid helt gennemskuelige - måske en konsekvens af, at de både handler med mange håndværkere - og samtidig mange privat-kunder. Til gengæld kan man altid forhandle sig til en rimelig pris, hvis man har undersøgt markedet på forhånd.
Et godt eksempel var, at jeg manglede et par Rio-net til noget gulv-varme. Bygma havde tilbud på dem til en usædvanlig lav pris - men de havde udsolgt. (Men de havde da nogle mindre tilbage, som dels var så dyre, at jeg ville blive flået ved at købe nok til mit gulv - og dels var så små, at de reelt var ubrugelige til formålet!) Jeg forelagde tilbudet hos Stark - inkl. informationen om, at der var udsolgt, og med en forventning om en rabat, som ikke nødvendigvis helt matchede Bygmas tilbud. Alligevel var svaret, at så måtte de jo hellere matche Bygmas tilbud. Tak for den indstilling hos Stark!
Eneste (og lidt pudsige) bemærkning ved denne handel var, at jeg naturligvis selv læssede Rio-nettene på traileren. Havde dette taget blot ét minut længere, var jeg blevet låst inde på området for weekenden, da de ikke lige havde tjekket, at alle kunder var ude, inden der blev låst af. Måske et tlf.nr. på indersiden af lågen var en idé til Stark, hvis noget tilsvarende skulle ske en anden gang? ;-)

Kære Jacob.

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft gode oplevelser hos STARK Silkeborg. Der skal selvfølgelig være plads til kunder med projekter i alle størrelser, og det vil jeg tage op med medarbejderne i forretningen sammen med dine andre ankepunkter, så vi kan optimere vores kundeservice og procedurer endnu mere.

På gensyn i STARK Silkeborg.

Helge Østergaard

Meget lavt serviceniveau

Stark i Nivå

Gik ind i dag, for at købe en trådløs dørklokke. Ventede 20 minutter ved kassereren som nummer 3 i køen. Der var en Stark medarbejder kassereren, de andre var optaget af alle muligt pjat i baggrunden.
Gik ud igen efter 20 minutter i køen som nummer 3.

Håbløst vrøvl!

Kære Tommas.

Jeg beklager meget din uheldige oplevelse hos STARK Nivå. Der skal naturligvis være betjening i så vid udstrækning det kan lade sig gøre. Jeg har vendt episoden med mine medarbejdere i forretningen, så vi kan sikre os, at det ikke gentager sig.

Tak for din henvendelse, og jeg håber, at du fortsat vil handle hos STARK Nivå.

Steen Rasmussen
Trælastdirektør, STARK Nivå
Stark

Tilbud der gælder i 1 mdr. er udsolgt på 3 dage..

Fandt et godt tilbud i tilbudsavisen fra den 27. står i butikken den 30 (weekend). Alt udsolgt "der var kun modtaget et lille antal, men der kommer måske flere i løbet af næste uge". Antal ukendt, mulighed for resavation nej, mulighed for at købe tilsvarende produkt til en pris der er 50 % dyrer JA... Sælgers kommentar, "jeg arbejder her kun i weekenden, jeg ved ikke så meget". Købte produktet i XL-byg til en pris som var 5 % over tilbudsprisen i Stark.. Jeg kommer ikke i Stark igen.

Kære Niels.

Vi beklager naturligvis dybt, at du er gået forgæves efter en tilbudsvare fra vores avis. Selvfølgelig skulle du have haft mulighed for at reservere varen til den annoncerede pris, og det er en klar fejl fra vores side.

Vi kan desværre ikke se ud af din henvendelse, hvilken forretning du har handlet i. Det vil vi meget gerne vide, så vi kan stramme op på proceduren ved udsolgte varer. Vi håber derfor, at du vil have ulejligheden med at sende os en mail på info@stark.dk, hvor du fortæller hvilken forretning det drejer sig om. Så kan vi tage fat i den enkelte forretning og sikre, at det ikke kommer til at ske igen.

Tak for din henvendelse. Vi håber, at du trods din oplevelse får lyst til stadig at handle hos STARK.

Dyrt og ingen rabat

Stark har et godt udvalg, men de har vejledende priser som er meget høje. Rabat til gør det selv manden klarer de heller ikke, med mindre du har en komplet indkøbsliste fra starten (ihvertfald ikke i glostrup). Problemet med det er, at de fleste gør det selv folk ikke spilder tid på papir-nusseri, og køber ad-hoc (som håndværkerne gør), og derfor bare har brug for konkurrencedygtige priser - god rabat, -eller endnu bedre gennemsigtige priser. Jeg fik en god rabat hos en lokal konkurrent i stedet for, og køber også en del på nettet. Det er den vej det går, -det burde Stark tænke på.

Kære Kaj.

Tak for din henvendelse. Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse som privat kunde hos STARK Glostrup. Vi tilstræber altid at være konkurrencedygtige på vores serviceydelser, rådgivning og vores priser. Vi har derfor også løbende kampagner på masser af byggematerialer, værktøj og forbrugsvarer, som vi sætter prisgaranti på.

Som privat kunde har du desuden mulighed for at få et kundekort med 10% rabat, og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får spændende nyheder og tilbud på mail.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 82 52 32 00, og så kan vi finde en god løsning, der passer til dine behov.

Lasse Frederiksen
Trælastdirektør, STARK Glostrup

Stark, god service

Trods lidt forvirring i starten er jeg fuldt ud tilfreds med min henvendelse til Stark, de har været så servicemindede og hjælpsomme.

Stark

ALT for dyre og slet ikke fagmænd!

STARK i Risskov annoncere som de mange andre afdelinger med at være nok så konkurrencedygtige og dygtige...
Men de efterhånden mange gange jeg har handlet der, har betjeningen været meget blandet og i langt de fleste tilfælde rigtig elendig! Et par gange blev jeg (trods en næsten tom butik) peget i retning af en medarbejder, som jeg hver gang selv finder - og måtte så hente varen og slæbe den til kassen, for at få tilkaldt hjælp til at fortælle mig om varen (medarbejderen havde travlt med at komme hen og hyggesnakke med et par andre kolleger i butikken!) Pris var der heller ikke på - med god grund. for også denne vare kostede ca. 30% over konkurrenternes priser på samme vare!

Det eneste de kan få et par stjerner for, er deres ret nemme "drive-in" og en forholdsvis nem selvbetjening derude. Har også til tider fået god hjælp der.

Men det er slet ikke godt nok, STARK!!!
Skal jeres priser holdes så uhyggeligt højt oppe, så må man som et minimum forvente, at personalet også gider at opsøge og hjælpe kunderne! OG de bør vide bare lidt om produkterne - generelt...

Kaj Jensen found this review useful

Kære Martin.

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse, og du skal selvfølgelig let kunne få fat i en medarbejder, som kan rådgive dig om varerne. Episoden er blevet bragt op blandt personalet i forretningen, og der er mere fokus på at møde kunderne, så snart de er i forretningen.

Vi takker dig for din tilbagemelding. På den måde kan vi forbedre servicen over for vores kunder.

Stark Om Søndagen = Skiftende service

At handle på Stark på Frederiksberg om søndagen, er ligesom at gamble. Nogle søndage er man heldig og kan få den rette betjening. Andre gange mødes man af unge på 18-20 år, som intet kan.

I reklamerne lyder det, at sammen handler vi professionelt. Det er bare ikke helt korrekt. (Nogle gange, andre gange passer det perfekt. Det kommer an på, hvem der er på arbejde om søndagen.)

SØNDAG D. 24 JUNI:
Jeg var som mange andre gange ude, at handle på Stark Frederiksberg. Jeg frygtede lidt, hvad jeg gik indtil. Men heldigvis, kunne jeg få hjælp til alt.

Jeg havde om lørdagen lejet noget. Jeg fik dog at vide, at de normale udlejningsfolk ikke ville være på arbejde om søndagen, men jeg stadig kunne aflevere. Og ja, det var ingen problemer. Hurtig og høflig betjening og mit depositum fik jeg tilbage med det samme. Samme ekspedient kunne også godt blande maling og klare en levering. God og hurtig ekspedition. Dog var det en af de unge, som sendte mig videre til herren, der kunne klare det hele.

SØNDAG D. 1 JULI:
Igen vælger jeg at tage på Stark Frederiksberg. Jeg er igang med at male mit hus. Jeg fik blandet noget maling sidste søndag uden problemer. Jeg har ikke fået købt nok maling, så tager i Stark og køber noget mere. Dette skal også blandes.

Men denne søndag, er det ikke muligt, da ingen af medarbejderne, ved hvordan man blander maling. Jeg får at vide, at der er åbent allerede i morgen fra klokken 6:00. Det kan jeg bare ikke bruge til noget, da jeg står og skal bruge malingen nu. Medarbejderen siger, at han ikke er vant til at blande maling, og ikke ved hvordan man gør. Han virker faktisk lidt afvisende.

Næste problem er, at jeg skal have leveret nogle flere materiale til mit hus. Dette er hellere ikke muligt. Igen er svaret næsten det samme. De er ikke vant til det og ved ikke hvordan man gør og henviser til deres sælgere, der sidder klar mandag til fredag. Igen et svar jeg ikke kan bruge til noget.

Jeg er langt fra tilfreds med denne oplevelse. Hvis det ikke havde været fra sidste søndag (24 juni), havde jeg ikke sat min fod i Stark igen. Magen til elendig oplevelse. Jeg forventer, at jeg kan få den samme service, uanset hvornår jeg handler i Stark, men det kan jeg godt skyde en hvid pil efter.

VURDERING:
Utroligt at der kan være så stor forskel på søndage i Stark på Frederiksberg. Den ene søndag (d. 24 juni) er alt muligt, den anden søndag (d. 1 juli), kan jeg ikke få hjælp til noget stort set.

Vil jeg anbefale Stark til andre...
Jo det kommer an på, hvem der er på arbejde. For nogle medarbejdere, går åbenbart mere op i sit job end andre.
Mit råd til andre er: vælg dine søndage med omhu.

Kære Mucar.

Vi beklager meget, at du har haft en uheldig oplevelse hos STARK Frederiksberg. Det er naturligvis ikke acceptabelt, at der er medarbejdere på arbejde, som ikke kan blande maling på en dag, hvor forretningen holder åbent. Uanset om det er søndag eller enhver anden dag.

I forretningen bliver der nu strammet op på bemandingsplanlægningen, så der også om søndagen er minimum en medarbejder, der kan blande maling. Derudover vil vi sørge for, at der ligger en udførlig vejledning til blandemaskinen, så vi ikke begrænser mulighederne for at betjene alle kunder på bedst mulige vis.

Vi håber, at du fortsat vil handle hos STARK Frederiksberg, og takker for din henvendelse på Trustpilot. På den måde har vi mulighed for at forbedre forholdene for både kunder og medarbejdere.

God service i Kolind afdelingen

Et besøg værd og god rådgivning. Sælgeren gør lige opmærksom på hvad vi mangler, så vi har til at starte vores byggeprojekt. Opkald fra chaufføren før levering til vores adresse, således at materialerne kommer til at stå hvor det passer os bedst.

Dejligt med en tømrehandel tæt på hvor vi bor.

Stark

Dårligere kundeservice skal man lede længe efter

Skulle leje et kop bor og kontaktede Stark på Frederiksberg over telefonen og fik at vide at dette kunne gøres for 175,- plus moms. Tager så derud, lejer materielet og får så en kontrakt på 225,- plus moms. Ok, det accepterer jeg og betaler depositum på 3750,-. Jeg kommer så hjem og finder ud af at jeg har fået et murbor med i kufferten istedet. Kører tilbage og får det byttet til det korrekte. Jeg vender så tilbage dagen efter som er en søndag for at aflevere det udlejede. Da det er en søndag kan den pågældende medarbejder ikke finde ud af at returnere mit depositum, men lover at det bliver gjort som den første ting mandag morgen.
Da der ikke er gået nogen penge ind torsdag, kontakter jeg dem telefonisk og de lover at overføre pengene. Dette sker så den efterfølgende mandag.

Problemet er bare at de har trukket godt 450,- kr. Jeg kontakter dem igen og de lover at vende tilbage. Det gør de ikke og jeg kontakter dem igen, hvorefter at de oplyser at den pågældende medarbejder der har udfærdiget min kontrakt har lavet en fejl og glemt at skrive at det også koster en slibning af boret til godt 170,- kr.

De nægter at tilbagebetale de 170,- kr. selvom det står sort på hvidt i kontrakten at beløbet kun er de 225,- plus moms.

Selvom det strider mod al aftaleretligt, så er beløbet for lille til at man gider gøre mere ved det.

Det er derfor også mere det principielle i at man som virksomhed lader sine kunder betale for tillæg uden at oplyse om dem eller deres størrelse og blot henføre det til personalefejl.

MODSVAR:
Ja, som I selv anfører så har jeres information været mangelfuld. Men hvorfor skal jeg som kunde betale for jeres fejl??

Helt grundlæggende er det dog kritisabelt at I vælger at tilsidesætte hvad der står i kontrakten, for hvad skal man ellers som 2 parter henholde sig til.

MartinEE found this review useful

Hej Mikkel.

Det er en rigtig beklagelig sag, og selvfølgelig skal du ikke betale for en fejl fra vores side. Vores information skal naturligvis være fyldestgørende, og det har den desværre ikke været i denne sag.

Hvis du retter henvendelse til STARK Frederiksberg på tlf. 8252 3200 og taler med salgsdirektør Christian Schulz, vil I helt sikkert kunne finde en løsning, som du kan være tilfreds med.

Vi håber at du, på trods af din dårlige oplevelse, stadig vælger at handle hos STARK.

• København, DK
  • 6 Reviews

Dårlig service

Skulle have stillet nogle låse om. Talte først med en medarbejder hos Stark i Helsingør, og fik at vide, at jeg bare skulle komme forbi med låsene - intet problem. Ringede dog alligevel i forvejen den pågældende dag for at sikre mig, at der var tid - jeg skulle afmontere låsene i mit hus, så huset ville stå åbent i mellemtiden. Fik at vide af telefonmedarbejderen, at jeg bare skulle komme forbi - intet problem.

Da jeg så kom hen til Stark (med mit hus stående åbent i mellemtiden) fik jeg først lov til at vente en halv time, da den pågældende medarbejder var til frokost. Og der var ingen andre der kunne lave nøgler. Ikke optimalt, men ikke slemt i sig selv.

Da medarbejderen så kom tilbage, var han meget lidt hjælpsom. Men tog da lidt modvilligt imod låsene, og sagde at der ville gå mindst en time. I stedet stillede han sig hen og talte privat med en anden medarbejder...efter at have ventet de første 10 minutter i forretningen, besluttede jeg mig derfor for at komme igen senere. Så jeg spurgte medarbejderen, om han kunne ringe til mig, når låsene var klar, og det lovede han da i det mindste.

Tog i mellemtiden hjem og hentede en postkasselås, som jeg havde glemt i første omgang. Den skulle også gerne stilles om til samme nøglesystem. Efter ikke at have hørt tilbage fra medarbejderen efter noget tid, kørte jeg tilbage til Stark, så jeg var der mindst en time før lukketid. Ville ikke risikere at være uden låse på huset den pågældende nat.

Da jeg var kommet derhen nægtede medarbejderen at lave den sidste postkasselås, fordi han ikke havde så lang tid tilbage på arbejde. Så måtte jeg komme igen i morgen hvis det skulle være.

Men de andre låse var i det mindste færdige, så jeg spurgte hvorfor han ikke havde ringet som lovet. Han gad ikke engang svare på spørgsmålet, men sagde bare at jeg kunne hente låsene ved kassen.

Nå, men jeg hentede låsene ved kasssen (med undtagelse altså af postkasselåsen som han nægtede at stille om) og kom hjem med dem.

Hvorefter det viste sig, at han havde glemt at stille en af låsene (hoveddøren) om til det nye system..!

Kunne ikke forestille mig det meget værre. Elendig service og jeg har betalt for et produkt, som jeg ikke har fået. Efter den behandling har jeg ikke lyst til at bruge 2 x 20 minutters kørsel på at tage ned og brokke mig. Så vil jeg hellere finde en låsesmed, hvor jeg kan få stillet de sidste par nøgler om.

Hej Rasmus

Vi beklager meget, at du har haft en uheldig oplevelse hos STARK Helsingør. Det er naturligvis ikke et acceptabelt service niveau du har oplevet hos os den dag. Vi omlægger dagligt låse for vore kunder og kan omlægge og skære nøgler omgående.

Dette er en rigtig beklagelig sag, og selvfølgelig skal du ikke betale for en fejl fra vores side, hvor du må tilkalde en låsesmed.

Hvis du retter henvendelse til STARK Helsingør på tlf. 49220844 og taler med direktør Brian Schultz, vil I helt sikkert kunne finde en løsning, som du kan være tilfreds med.

blandet landhandel.

Generelt synes jeg stark skulle koncentrere sig om at holde den samme standart i alle deres afdelinger.. Med ordenlige kompetente medarbejdere. Foretrækker selv cf. richs vej eller sydhavnen. der er der styr på tingende og medarbejderne ved noget om det de rent faktisk sælger. Det eneste jeg godt kunne savne er priser på varene så private også har en chance for at se hvad tingende koster. ellers god stil :)

Stark

Føler mig snydt af deres tilbud

Var en tur i Stark i Køge, i går for at gøre brug af deres momsfri dag fra 15-18.
I en annoncen i vores lokale avis stod at tilbudet, ikke gælder i forvejen nedsatte vare + nogle bestemte mærker

Jeg ville købe en park sandkasse til min søn, efter noget tid finder ekspedienten en til mig,

Stor er min overraskelse så da ekspedienten siger, at de 20% ikke gælder sandkassen, da det er en kampange vare. Spørger om den er på tilbud, næ nej det var nok den bare var i avisen!

Så jeg kørte min vej uden Sandkasse.

Føler mig i den grad snydt af deres kampagne i avisen, når der åbenbart er 1000 andre ting som så heller ikke kunne handles med deres påståede 20% rabat

Stark byggedesign er GOD rådgivning

Jeg har i sommeren 2011 bygget en lækker udstue. Jeg er ikke håndværker og havde en masse spørgsmål og specielle krav til konstruktionerne. Jeg fik fat i en rigtig god medarbejder (tømre) og han har ved alle henvendelser, personligt og skriftligt, taget mig seriøs og taget tid til at forstå mine ideer og hjulpet mig med at få dem til at fungere. MEGET god service og årsagen til at jeg har lagt mine penge i Stark - de ligger jo i den dyre ende, men uden den service var det sikkert blevet dyrer på sigt. Stark Byggedesign ligger mig bekendt i Hillerød og Vejle og det tager intet for rådgivning, men satser vel på at man køber materialerne hos dem eller Stark.

Føler mig taget alvorligt

Jeg har i mange år undladt at benytte Stark, fordi jeg opfattede det som et dyrt sted kun for professionelle. For nylig tog jeg imod et tilbud om en aften for selvbyggere, har købt forskelligt værktøj og materialer og valgte så at oprette konto i Frederikssundafdelingen.

Indtil videre har jeg kun godt at sige om såvel udbud som rådgivning. Kvaliteten er bedre end hos flere af konkurrenterne, og så føler jeg mig taget alvorligt. Det er jo ikke så ringe i vores travle tid?

Snyd og bedrag.

Stark har gode tilbud, men de har ikke varen - eller også har de kun ganske få.

"Først til mølle" blev der sagt, med et grin.

Vi kom dagen efter tilbuddet gjalt, og der var udsolgt, og de kunne ikke få flere, blev der sagt - lynhurtigt.

Det lød ret meget som om de havde prøvet dette adskillige gange før.

Jeg har informeret konkurrencestyrelsen om dette forhold.

Hvis ikke forretningen skriver "Begrænset antal" skal de dække forventet efterspørgsel.

Jeg vil mene det er bondefangeri at lokke folk til, med et godt tilbud, og så ikke have varen. Fremover vil vi handle andre steder, og anbefale andre at gøre ligeså.

John L. found this review useful

Hej Henrik

Vi beklager meget, at du ikke har kunne få dine tilbudsvarer og at kommunikationen i forbindelse med tilbudskampagnen har været utilstrækkelig.

Vi vil gerne opfordre dig til at skrive til os på info.marketing@stark.dk med uddybende detaljer om din oplevelse, herunder hvilken forretning du har handlet i, så vi kan undersøge sagen og forebygge, at lignende situationer opstår igen.

alt ok

kun gode oplevelser og venlig betjening ...

Nul * er

Enten er Stark ret smarte, eller også¨er der noget galt i deres produktafdeling. Ville købe en stiksav GST 135 (pris 1995) der var kun en demomodel tilbage som jeg kunne få 10 % på (som kontokunde får man sikkert mere) Sagde så ja til det "famøse" tilbud, og bad samtidig om 100 Stiksavsklinger fra Bosch til 249 Dette produkt føre vi ikke, men du kan købe 100 Dewalt klinger til 1014 kr Øhhhhh !!! Få 10% på en sav og batal 750,00 mere for at bruge den, javel. Man skal ikke værer den store Eienstein for at regne ud, dette ikke kan betale sig. Så jeg finder så min stiksav på nettet i stedet for, så bliver jeg fri for at køre forgæves, efter sav og klinger.

Hej Michael

Vi er glade for, at du har taget dig tid til at anmelde os, så vi herigennem har mulighed for at rette op på tingene. Vi ønsker hele tiden at forbedre os til fælles glæde for vores kunder og STARK.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse købet af din nye stiksav. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Vi vil opfordre dig til at skrive til os på info.marketing@stark.dk med uddybende detaljer om din oplevelse, herunder hvilken forretning du har handlet i, så vi kan undersøge sagen og forebygge, at lignende situationer opstår igen.

Stark

Godt samarbejdspartner på alle måder

Jeg er startede som selvstændig montør og tømrer i maj 2011. Sikke en service, hjælp og vejledning samt kredit ordning Stark har hjulpet mig igang med. Glad for samarbejdet og jeg kan varmt anbefale dem

Hjemmeside uden brugbar viden

Som privat kunde mangler jeg webshop eller i det mindste et varekatalog med priser. Fra vælger ofte Stark fordi man ikke kende vareudbudet før man kommer i butikken.

Jeppe Andersen and Freja Cille found this review useful

Dårlig service !

Havde taget en uge fri fra arbejde, for at kunne ligge nyt tag, hvor jeg så havde bestilt varerne ved stark. Varerne kom ikke i går, hvor de skulle have været her, så snakkede med dem og de sagde der gik en dags tid. Snakkede så med dem i dag, og ganske vist sagde de der var sket en fejl, i deres forsendelser, så jeg kunne tidligst have mine vare på mandag, hvor jeg altså er begyndt på arbejde igen, og fik bare at vide, det kunne de ikke gøre noget ved, da det var en af deres leverandør der fejlede..

Det er også fint, men hvordan kan det være mit ansvar som forbruger. Jeg har ellers altid været tilfreds med stark, men de har skuffet mig, på den grove måde.

Hej Martin

Vi beklager meget, at du ikke har modtaget dine varer til tiden.

Kvalitet, men det koster

Kvaliteten af butikkens fremtræden og evne til at sælge de varer der tilbydes - afhænger af butikken og dens personale/ledelse.
Således kan jeg anbefale Stark i Glostrup.

Forretningen og det at finde produkter = * * * * (4 stjerner)
Betaling med div. kort = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner), kvalitet, men det koster.
Priser = * * * * (4 stjerner), kvalitet, men det koster.
Reklamation (RMA) = * * * * * (5 stjerner)

Stark

Dewalt, så er det her det sker.

Super god butikskæde, med et stort udvalg, og så er der altid et godt tilbud på noget lækkert dewalt værktøj...

Uacceptabel ventetid

Jeg har nu to gange forsøgt at forespørge om priser/materialer hos Stark (hhv. Hillerød og Frederiksberg). I Hillerød måtte jeg vente længe med et sovende barn på armen på at blive betjent. Jeg forventer ikke særbehandling i den situation, men jeg forventer at kunder betjenes i nogenlunde den rækkefølge de ankommer uanset om man ligner en håndværker eller ej.

I Stark Frederiksberg var varen ikke hjemme, men man ville kontakte mig når det var tilfældet. Det skete bare aldrig. I Stark Hillerød ville man vende tilbage med et tilbud. Det tog så lang tid at jeg opgav og bestilte et andet sted.

Det skal dog nævnes, at betjeningen var venlig og kompetent, så vidt jeg kan vurdere. Desværre er bundlinjen at jeg nu to gange har fået forsinket et fritidsprojekt pga. Starks langsommelighed.

Martin Thomsen and Carsten Kristiansen found this review useful

Hej R Nielsen

Vi beklager meget, at du har oplevet ventetid og utilfredsstillende service hos STARK.

Vi vil gerne opfordre dig til at skrive til os på info.marketing@stark.dk med uddybende detaljer om din oplevelse, så STARK forretningerne i Hillerød og på Frederiksberg kan sikre, at lignende situationer ikke opstår i fremtiden.

The best

Jeg manglede et "binde led" til en slange, til min opvaskemaskine, var inde i jem & fix, silvan, punkt 1, skousen osv. INGEN af dem havde det.. Så gik jeg i Stark og de havde det :) Prisen var meget rimelig og servicen var bare perfekt, fik endda et lille fif med til hvordan jeg kunne binde den sammen med slangen så den blev ordentligt tæt .

Thumbs up

Blot prisen

desværre er STARK ofte lidt dyre, men servicen fejler ikke.

Stark

Altid super service og hurtig betjening.

Handler byggematerialer i Køge afdeling. Imødekommende, venlig og professionel hjælp til alle spørgsmål. Levering til aftalt tid og aldrig haft nogen problemer med noget

Til at snakke med.

I den lokale Stark kan man altid snakke med medarbejderne om hvad man har brug for. Desværre kan snak osse resultere i at andre kunder må vente med at blive betjent.

Forretnings først, hyggesnak bagefter. Dog er det et lille minus da man ved hvad man får og man kan få hjælp og vejledning hvis man ikke er helt sikker på hvad skal bruges til den situation man er i.

har alt....

handler i stark hverdag på arbejdet og de har altid det jeg skal bruge.....

God service.

Hos stark i Svendborg er der yderst god service og vejledning.

De har alt

Har lige bygget garage, og de stod for alt materiale indkøb. Det virkede helt perfekt.

Faglig personale

God vejledning ved behov, når man får fat i én.