[REPLY]
Første gang jeg benytter firmaet. Men bedømt på dette vil jeg helt sikkert gøre det igen, når jeg får brug for det.
Fandt varene til en god pris
Bestilte Onsdag aften, mandag havde jeg ikke hørt noget om at min ordre var blevet behandlet, men kom med posten
Den afgivne ordre blev leveret på kortere tid end den lovede. Fin behandling
Super skarpe priser på vvs fittings.
Bestilte torsdag og det blev leveret fredag. Det kan ikke gøres bedre!
Med en fragtpris på kun 60 kroner for en varmtvandsbeholder på 59 kg var det den billigste samlede pris jeg fandt på nettet. Beholderen dukkede op efter 2 dage, så det var som lovet 1-2 dages leveringstid. Jeg er fuld ud tilfreds med hele købsprocessen.
De billigste, ingen fragt, nem bestilling, hurtig levering! Hvis der skal forbedres noget, så er det søgefunktionen på hjemmesiden, men ellers - topkarakter!!!
Klar og forståelig annoncering på Google.
Hurtig og fejlfri leverance af varen.
Super godt ! Bestilte varer sidst på eftermiddagen. Ved 05-tiden lå varerne i indkørslen.
Godt produkt Nordic TX11, til den helt rigtige pris, blev leveret allerede dagen efter bestillingen.
Bestillte over nettet, men lavede en fejl. En vågen medarbejder fangede den og henvendte sig samme dag så det blev rettet. Ingen forsinkelse i levering!
Jeg købte jobber rør og loddefitings det var embaleret godt så der ikke kunne opstå transportskade.
Har handlet hos StarVVS.dk flere gange og kan anbefale firmaet til andre
Kan anbefale butikken - de ved hvad de taler om ( selvom jeg ikke selv altid ved, hvad det er for en "dims" det er jeg har brug for !
Hej
Kunne have fået 5 stjerner hvis firmaet havde pakket varen forsvarligt i en beskyttende æske. I mit tilfælde,et plasticskjold til et toilet, var det knækket flere steder, som jo nok må skyldes vores postvæsens behandling. Hilsen Ebbe
Takfor hurtig levering. Varerne lande allerede efter 2 dage så det må siges at være ok.
Jeg glæder mig til udpakning og installation af de nye vandhaner.
Lav pris og god orientering samt en hurtig levering- som lovet - super fint.
Alt er leverert perfekt og til den rigtige pris.
Gode mærker til billige penge krydret med god service og hurtig levering. Tjek altid Star vvs inden du går i dit lokale byggemarked, de kan ofte ikke være med hverken på pris eller service.
Jeg købte en bruserslange, Prisen for forsendelse var 65 kr. Desværre var den første for kort, så jeg måtte returnere og bestille en længere. Det kostede mig selv 21 kr. at returnere slangen som brev. Den næste jeg fik kostede så 65 kr - sendt som pakke fra StarVVS.
Jeg synes man skal sende på billigste måde. Det er ærgerlige penge at spilde - faktisk både for kunde og sælger.
Har endnu ikke fået min bestilling som er 14 dage gammel !
Så god service kan man ikke kalde det..
kort og godt, en meget fin levering lige til døren og lige til tiden.
Har modtaget mit produkt efter 3 dage. Ved henvendelse om track-and-trace nummer på min pakke, fik jeg hurtigt svar. Søgte på forskellige vvs-butikker og StarVVS var billigst. Kan anbefales.
Man overholdte aftaler, priser , levering - jeg vil glæde mig til handle
med StarVVS en anden gang.
Skulle bare bruge nogle små stumper, det var builligt og blev leveret dagen efter bestillingen - rigtig dejligt.
Super hurtig levering og så endda til Bornholm... :-)
Handler bestemt her igen, selvom de er placeret helt i Jylland o:)
Vi bestilte en sæbedispenser, som på bestillingstidspunktet ikke var på lager. Ringede efter et par dage for at høre hvornår den kom. Vi blev betjent af en meget hjælpsom og venlig servicemedarbejder, der havde fuldt styr på hvornår han forventede at få den, og hvornår vi ville modtage den. Alt holdt stik. Vi har den idag (den blev emballeret efter alle kunstens regler) og har været overordentlig tilfredse med hele forløbet.
Bestilte onsdag eftermiddag, og varerne blev leveret fredag formiddag.
men det er ikke let at se hvor sent varen kan afhentes ang åbningstider. på hjemme siden
ellers er jeg godt tilfreds med handlen