[REPLY]
steam er perfekt til gamere
deres udvalg af både nye og gamle spil er fantastisk stor.
har ikke oplevet problemer med køb og doownload af spil fra steam.
priserne er lidt for høje og desuden mangler der at man kan se priserne i DKK istedet for euro.
steam er helt klart værd at downloade og bruge ligemeget om man er mega gamer eller bare spiller lidt.
I've been using steam for some years now and have the majority of my games bought through them. Reasonable download speeds and the fact that you can access your games from any PC make this a fantastic service to use, add to that the ridicculously cheap sales they have on a regular basis and I really can't praise them enough!!
I bought L.A. Noire on Steam at a sale for just 12,49€. Had some problems with the main menu not showing up on the screen. Wrote to them, their suggestions fixed it, even though I had searched all over the internet for answers, only theirs worked perfectly. :)
Also, the steam client itself and the friend stuff just works perfect, Thumps up for that! (Y)
They have great servers for the downloading as well. I use the Hamburg server, and I download with up to 1,1 MB/ps which is actually over the limit my connection is. (10/2)
Steam fungere bare perfekt, men er rimelig dyrt efterhånden. Udvalget er kæmpe, men prisen er efterhånden alt for høj. Det er meget billigere at købe en god gammeldags DVD.
Steam virker som det skal og man skal meget sjældent have support.
Men når det er sagt, er priserne i den pebret ende. eks. COD black ops koster i butikkerne omkring 150kr men på steam er det fortsat fuld pris. Det er ikke kun dette spil men mange flere.
Desuden har jeg et kæmpe ønske, om at steam gør det muligt for os danskere at vise priserne i danske kroner frem for skod valutaen Euro.
Jeg modtog 2 gratis spil, half life 2: lost coast 8 half life 2: deathmatch, og jeg har efterhånden fundet ud af, at lost coast kun er en slags demo hvori valve viser grafikken og sådan i half life 2. Jeg kan godt lide at have orden i mine ting og ville derfor ikke have spil jeg ikke gider bruge (ligesom man smider ud/videregiver cd spil) og ville derfor slette det fra min konto. Steam support skriver dog at det ikke er muligt at slette spil fra en konto, og dette finder jeg pisse irriterende.
Som far til en ivrig bruger at steam har vi været hele turen igennem og med turen mener jeg køb, brug og hacking af vores konto.
Det tog 4 uger at få overbevist steam om at det var vores konto, da de skulle se beviser i lange baner for at de blev overbevist.
Processen er langsom og virker ikke særlig professionel.
Efter vores tur igennem denne mølle har vi konstateret at der hackes 100vis af danske steamkontoer hver dag ! Så mon ikke at steam bør stramme noget mere op på sikkerheden, så det ikke fortsætter.
Konceptet kan godt anbefales, men pas på sikkerheden.
Rune Rasmussen and Ufej found this review useful
Har købt masser af spil på steam, selv spil som jeg troede var gået i glemme bogen.
Har aldrig haft problemer med download, det er altid gået hurtig og nemt.
I have used steam for a while now. I have bought a few games on it. I have a fast internet connection but the download speed (considering you are spending money on the games you're downloading!) is slow no matter what mirror you d/l from.
An investment in this area by the company would make downloading games a little more appealing.
Some of the games are cheap but some are more expensive than their shop counterparts. Perhaps I'm old school but to pay MORE for an item where you don't get a box, disc, manual or something solid in your hand is daylight robbery. Especially as they don't have to pay manufacturing costs, distribution costs etc. All downloads should be significantly cheaper.
Having said that I do like the fact they have 'events' when items are on sale...
Hinnerk Gabor found this review useful
Jeg var blandt de mange der for år tilbage havde set frem til frigivelsen af Halflife 2. Desværre viste det sig at spillet som det første var integreret med, og var fuldt afhængig af steam, og som kræver internetadgang - Et spil som man med rimelighed havde håbet på, kunne installeres og afvikles - uden at skulle gå online. Den samme praksis fortsætter til den dag idag, hvor alle titler (selv singleplayer) skal valideres online før de kan afvikles.
Endvidere viser det sig at softwaren er leveret på abonnementslignende vilkår (den såkaldte ssa) - og at du ikke engang ejer den kopi af spillet som du har betalt for.
Havde Valve's steam klient kun været et program til levering af digitalt indhold, havde min bedømmelse været meget anderledes, men udover at være en distributionsplatform, påfører programmet en række begrænsninger på slutbrugeren:
Tvungen aktivering og validering online.
Klienten skal være aktiv før at spil kan afvikles.
Spillene er bundet til en account.
Spillene er gjort afhængige af steam.
En (for mig) række uacceptable leveringsbetingelser.
Ingen netforbindelse = ingen spil, selv for singleplayer spil.
Mangelfuld og til tider manglende offline funktion.
Valve kan uden varsel lukke for adgangen til de spil du har betalt for.
Du ejer ikke kopien af spillet, da den er leveret efter et 'software as a service' princip.
Da jeg af princip nægtede at installere Halflife 2 (og steam) på disse betingelser, returnerede jeg prompte æsken til forhandleren fik det hele refunderet.
Som jeg ser det, er Steam som en virus - et unødvendigt stykke software som holder ens spil som gidsler. Vil du have fuld kontrol over dine spil, undgå de spil der indeholder steam.
Hverken Valve eller andre softwarehuse fortjener at man køber deres produkter - når de leverer spil med en klient (steam), der umyndiggør slutbrugeren på det groveste.
Claus M. Andersen found this review useful
Der er helt klart mange fordele ved steam. Er dejligt nemt at håndtere ens spilsamling. Et par klik og spillet er købt og er igang med at downloade. En lille halv times tid senere er spillet klar til at blive spillet. Man skal ikke til at bøvle med DVD'er og andet
Steam har dog EN stor ulempe: Priserne. Ofte er priserne på Steam meget dyrere end andre steder. Kun ved deres special tilbud har de billigere spil end andre. Deres 1 USD = 1 Euro passer ikke lige helt i den her verden
Et andet problem er at man ikke lige kan købe spil, hvis man er i udlandet. Jeg var et par dage i Norge da jeg så at der var tilbud på et spil og tilbuddet sluttede før jeg kunne nå at være hjemme igen. Først koblede jeg på det trådløse netværk via mobilen og prøvede at bestille der, men den blev ved med at komme med en intetisigende fejl. Jeg loggede så ind via en stationær PC og prøvede der, men der kom samme fejl. Da jeg så ankom til DK lykkedes det dog mig at købe det fra min mobil lige et par timer før tilbuddet sluttede (det var slut før jeg ankom hjemme)
Steam har dog også mange andre små-problemer og kan virke meget forvirrende. Selv simple ting som selv at kunne give et nicknavn ens venner mangler. Nu har jeg et par personer på listen der skifter nick hver 3. uge, hvilket bliver svært at holde styr på. Og så er det dem der på Steam kalder sig noget helt andet end hvad jeg kender dem som. Dette gør det svært at holde styr på hvem er hvem
Men alt i alt en dejlig service. Siden jeg startede med at bruge det er antallet af købte spil øget meget da det er så nemt som det nu engang er :)
Signe Schou found this review useful
Super Godt. Det der jeg altid køber spil når jeg køber dem. Nogle siger ringe kundesupport men hvad fanden skal man med det. 1 Køb spillet 2 spil spillet 3 hav det sjovt!!
Steam fungere rigtig godt som den digitale platform som den nu engang er. De har et godt udvalg af spil, download hastigheden er god, og de har ofte mange super gode tilbud på deres produkter.
Det er også smart at man har ens spil stort set lige ved hånden.
Der kan dog opstå nogle enkelte små fejl i ny og næ men intet alvorligt og så kan nogle af deres gamle titler være noget dyre.
OK service
massere spil
slipper for fysiske æsker
adgang til account i hele verden...
dog er der et stort minus
hvorfor skal alle i EU undtagen England betale så meget ekstra for spillene?
typisk nyt spil for en EU borger 49,95 euro
samme spil i england 29,95 pund
hurtig hovedregning vil sige at det rundt regnet er omkring 100kr forskel kan variere afhængigt af valutakurser...
jeg køber mine spil igennem en ven i England så jeg kan spare de latterlige ekstra udgifter..
vil opfordre alle til at gøre det samme
Spilene er lidt dyre, i forhold to coolshop.
Supporten er middelmådig.
Tilbudene er fantastiske
Integreringen med spil-cloud er utrolig nice.
Det er en super fed hjemmeside, til folk der både gamer meget og lidt. Der er alle mulige spil, i alle genre til enhver smag.
man kan kun være tilfeds :)
Helt klart 5 stjerner :)
Claus Willemoës found this review useful
super godt med en service som steam og gode tilbud, rigtig mange spil og til næsten altid fornudtige priser. Kan godt anbfale dem.:)
jeg har lige købt en counter strike pakke men jeg kan ikke spille mine egne baner med bots en fejl fra deres side.
deres service er uacceptabel de hjælper slet ikke folk og gør ikkke noget ved problemer overhovedet synes mildt sagt at steam er noget være lort.
Med Steam kan et hav af computerspil samles på en bruger med et logon og fjerner behovet for fysiske skiver eller indpakning.
Med den stigende internethandel er det kun godt, at man kan associere spil med steam og derved altid have adgang til dem.
Problemerne er deriod krav til internetadgang (på nye computere) og at spiltitler er alt for dyre via steam's egen handel.
Spil kan dog let købes hos andre internetfirmaer og derefter associeres til steam.
Sammenlagt er steam helt sikkert et skridt i den rigtige retning, når man snakker computerspil og internettet.
Claus Willemoës found this review useful
Steam has been around for years and is easily and obviously the number one digital distribution platform available for PC. Its a great way to get tons of games that are tied to your account, so you can play them anywhere. Huge library of games, both triple A and indie titles, a great friends list feature for super easy game-joining and chat, and the often and generous SALES on said titles make Steam the best place to go for PC gaming.
Lorte support, især dansk support, det er ligesom robotter som skriver til en, jeg spørger om noget, men får noget robot svar som handler om ngoet helt andet.
Lorte support.
Kasper Hindsberg, Martin and Ufej found this review useful
Nu efter jeg har købt i skrivende stund 243 spil på steam siden jeg fik det da Counter-strike condition zero blev udgivet, og det har forbedret sig meget siden dengang, til den service jeg ikke kunne drømme om at forlade til fordel for en anden når man snakker spil til pc.
Det eneste mangel jeg ser på spil fronten er at de ikke har nogen aftale med Blizzard om at arbejde sammen så jeg kan have Blizzards spil på min steam konto.
Dog er deres service ikke den hurtigste i verdenen (Men heller ikke den langsomste)... Har oplevet at jeg skulle bruge noget support til et enkelt spil (Unreal tournament 3) som de hjalp mig med så det bare virkede og så har jeg været udsat for at få stjålet min steam konto som dog lidt længere tid, jeg fandt dog ud af at de ikke hjælper nogen med stjålen konto hvis man ikke med sender et billed af eventuelle cd-keys man har købt fysisk og kredit kort som man har brugt, efter de fik de informationer så havde jeg min konto tilbage i løbet af ingen tid.
Så en enkelt stjerne fra på grund af den en anelse langsomme dog hjælpsomme support
'Muki Kordic found this review useful
Jeg arbejder i en netcafe, og det meste af tiden er steam okay, dog har det en ekstrem sløv, og til tider ubrugelig support.
Seneste sag.
Vi købte 4 Brink, via steam, men den ene blev købt på en forkert konto.
Samtidig spurte vi om det var muligt at få slået steam guard fra på 16 af vores andre konti.
Efter 6 dage, finder den supporter jeg snakker med (Jermaine) at brink er købt over steam, og derfor kan de ikke flytte det... fair nok, hvis de så gad unlocke det dankort vi bruger til at købe spil...
Her 12 dage efter, kan vi stadig ikke spille duke nukem, da vores accounts alle er låst (Accessed from another location)... og det endda efter de slog steam guard fra... Det startede endda med at påstå det ikke var slået til... og nu vil de så igen se cd-keys, fra mit digitale produkt..
Og hver gang man skriver et reply, tager det 24timer for et svar, selv om man svare lige efter de har gjort det.
Så tror at vi for fremtiden vælger en anden platform, med alle de spil det er muligt..
Skal siges at vi pt har over 50 steam accounts, med forskellige spil! og vi betale også for cafe accounts...
Jeg har tit købt spil hos Steam og det fungerer bare godt. Det hele er sikkert så du behøver ikke at tænke på om nogen får fat i dine konto oplysninger.
den sjove side. så er der noget men kan bruge sin tid på og spil alt muligt god og ny spil :D de fedeste og sjoveste
For online game distrubution,Steam is the one everyone else wants to be.Title selection is top notch.Delivery meathod is simple.Pre-order bonus items are the norm.The sales are simply amazing.
You will pay a little bit more for the typical game here,but a paitent gamer can find unbeatable deals.
Jeg har efterhånden købt over 150 spil, og det fungerer bare.
De er lidt på den dyre side på ny udgivelser, men det vinder de igen på diverse tilbud.
Jeg har altid fuld båndbredde når jeg skal downloade mine spil.
Deres kunde support stinker desværre + at de vac banner uskyldige folk. 4000kr er gemmer de nu, fedt nok -.-
Men det største problem er, Internet. Deres client udelukkede min smartphone, omg? Kunne ikke bruge internet i 4 timer -.-
Det blev først fixed da jeg lukkede det ned.
lion75 found this review useful
Har brugt det siden "September 13, 2003" og har efterhånden lagt mange penge i firmaet Valve, og på intet tidspunkt fortrudt noget af det.
Steam powered har jeg benyttet mig af siden det kom frem, og har aldrig været skuffet. En god måde at købe nye spil, og have et overblik over sine ting. Det eneste der ikke er helt optimalt er, at de er lidt langsomme i forholdet til andre hjemmesider/butikker om at sænke prisen efter nogen tid. men glimrende koncept. Kan KLART anbefales!
When steam first came around, I wanted nothing to do with it. But after a few years, steam is the ONLY place worth my time and money. There download speeds are always TOP!.
I have had to use there customer service, but from what my 2 bros have to say, "There fast, courteous, and value your time". Thats allot to say now-a-days. Especially since theres a few digital download sites out there that blatantly respond out of tickets saying your wasting there time.
I just want to personal Thank steam for offering there services. 13 games and counting.
Jeg har brugt steam i lang tid, til at spille mine spil. Og da jeg endelig en dag fik mit eget mastercard så jeg kunne købe via deres online shop, har jeg aldrig købt spil andre steder. man betaler og bliver sendt videre til en side hvor man bare skal trykke installer, og så kører det. Har man problemer med spillet, kan man enten søge på deres forum, eller man kan skrive til support, og man får rimelig hurtig hjælp.
If you would have said to me 2 yrs ago to use steam I would have said no, but today it’s the only place I go for games.
The game downloads are fast and safe. There are brilliant sales so you can pick up top games for a few pounds.
On the down side some of the new games don't always work but the support forums are really useful and you can fix any problem that comes up within seconds.
One of the best feature is the pre-launch downloads were you can download a game like dragon age2 before its released and its ready to play once the clock hits midnight on the release date very cool !!