[REPLY]
Tiden bliver overholdt, Samt man bliver holdt orienteret hele procesen igennem.
Havde et gavekort som jeg ikke kunne finde tid til at komme i butikken og indløse.
Meget bekvemt at det kunne klares online med den medfølgende pinkode.
Acceptabel tid fra bestilling til levering.
Jeg har kun godt at sige om Stereo Studio. Hurtig levering, god service og gode produkter.
De har rigtig mange gode ting
Og er billige også..
Når jeg har bestilt har jeg min pakke efter to dage det er hurtigere ind andre
Jeg kan kun anbefale Stereo Studio.
Jeg bestilte søndag eftermiddag, og allerede tirsdag formiddag modtog jeg filmen med posten.
Det kan bare ikke gøres hurtigere.
Bestilte en cd fra stereostudio, og modtog den inden for den leveringstid der var angivet. Varen var i perfekt stand, og blev godt vejledt og guidet igennem købsprocessen. Kan klart anbefale stereostudio.
Vil klart anbefale Stereostudio.dk da de på yderst tilfredsstillende vis, levede op til mine forventninger.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, varesortimentet er stort og varieret, og priserne er rimelige. Desuden var leveringstiden ganske tilfredsstillende.
Kan klar anbefales havde min varer allerede dagen efter bestilling :-)
Nemt og ubesværet - som forventet ;-)
Var meget overrasket over hvor biligt det var i forhold til andre sider. Og leveringen var utrolig hurtig. Bestile 8.25 onsdag og fik pakken kl 12.30 torsdag (dagen efter). Alt i alt super tilfreds :-)
nem bestilling og super hurtig levering.
Stereo Studio kan du roligt handle hos. Varen kommer hurtigt og ubeskadiget.
hejsan. vedr køb af div film så er det en rigtig god butik og en første klasse service man får hos dem. service er snart en by i rusland herhjemme( detsværre ) så jeg kan varmt anbefale at handle der.
Jeg handler normalt i Stereo Studios butik hvor jeg er meget glad for at handle da de har et meget stort udvalg og ansatte der kan svare på de spørgsmål jeg stiller.
Hjemmesiden har selvfølgelig også det store udvalg og det er forholdsvis nemt at handle der, men det tager lidt tid at få varerne leveret.
Bredt udvalg af film, billigere end konkurrenterne, fair leverings priser samt hurtig levering. Køber helt sikkert på Stereostudio.dk en anden gang.
Hurtig ekspedition til acceptable priser. Det er sådan jeg godt kan lide det!
Min pakke kom til tiden, og var ikke i stykker, det er et sted jeg gerne vil købe igen.
Der var angivet 1-2 dages leveringstid, men der gik 4. Og det var ikke distributørens fejl. Den var simpelthen ikke afsendt til lovet tid. Men ellers en perfekt handelsoplevelse.
rigtig god oplevelse med stereo studio
Der er mange, som gerne vil have Allan Olsen's "Jøwt" - og som gave er STEREOSTUDIO.DK som altid en hurtig og fremrangende leverandør. Tak for det.
Preben Brask (SeniorInternet.dk & SingleInternet.dk)
Super dejligt at man endelig kan bestille gavekort online når man ikke bor i nærheden af en stereostudio :)
Det virkede som den perfekte gave :)
Bestilte dag 1. fik besked dag 2 om varen var sendt og modtaget dag 3.
Hurtigt, Billigt og kvaliteten i TOP.
4 ud af 5 stjerner, skulle jeg give 5 skulle varen have været sendt dag 1 og modtaget dag 2.
:-)
Dejligt at få en nyudgivelse med i min "rockloge" sammen med et fint bonusalbum (Deep Purple, Paris 1975). Stereostudio har atter hjulpet mig på bedste vis.
Alt var i den skønneste orden og hurtig levering. Handler gerne der igen.
Godt man stadig kan 'gå' i Stereo Studio' på nettet! Mange gode tilbud og lynhurtig ekspedition og levering.
Holder hvad de lover
Udvalget er fint og prisen i orden
Dejligt at få gamle sim nye i samme forretning til billige priser.
Bestilt flere varer fra webshoppen. Alt har fungeret fint. Ingen problemer og varerne fornuftigt emballeret. Super.
Problemfri ekspedition af netordre.
Mila Popovic found this review useful