[REPLY]
Dejligt at få gamle sim nye i samme forretning til billige priser.
Bestilt flere varer fra webshoppen. Alt har fungeret fint. Ingen problemer og varerne fornuftigt emballeret. Super.
Problemfri ekspedition af netordre.
Mila Popovic found this review useful
da jeg modtog min Zorro boks.var den ene dvd æske knækket ud på siden, selv filmen er der ingen skade sket ,
Hvor heldig kan man være! Vi skulle bruge en bestemt film til en konfirmation og søgte forgæves adskillige steder, som bare kom frem med nogle andre titler.
Det sidste link, jeg søgte på, var STEREOSTUDIO, og her var heldet med os.
Men kunne I ikke finde en billigere transportform, for den er for dyr for en enkelt film.
Sommertider tager leveringen et par dage for meget, men priserne er fine og varerne i orden ;o)
Forudbestilling af ALLAN OLSENS NYE CD. JØWT - signeret udgave til de heldige. Jeg ER en af disse. Forudbestilling skete på Stereo Studios hjemmeside - HURTIG LEVERING via GLS. Dermed havde jeg cdén på udgivelsesdagen for resten af Dannevang - mandag d. 22. april - JØWT.
SORT er tiden trend - står nu mere klart.
Køber et spil ved navn Dead Island Riptide d.25-04-13 kl 10.09
kommer hjem vil installer spillet indtaster Cd-key (Puff, the magic dragon)
er så blevet ejer af et spil der heder Dark Souls (Prepare to Die Edition) i stedet for Dead Island Riptide.,,,, Ringer så til Stereo studio hvor spillet er købt for at høre om hvad jeg lige skal gøre.... og her får jeg så først at vide ( Jamen spillet var forsejlet da du købt det ) flot tænker man så,,,,,,, efter lidt snakke frem og tilbage, vil den ansatte så kontakte en anden for at høre hvad man gøre.. sætter mig så pænt ned og kigger på mit ny spil med en cd key der åbner et andet spille en hvad der er betalt for, efter noget tid tænker jeg hmmm må da heller ringe til dem igen for hvis jeg nu er nød til at skulle ind med spillet og havde et nyt skal det jo helst være før de lukker... for så fat i en anden ansat denne gang, som jeg så forklare problemet på ny, hun siger så hun ringer tilbage om lidt når hun lige har ringet leverandører og hørt hvordan,, et pr.min efter ringer hun så tilbage, og fortæller at der kan være fordi spillet først åbner D.26 men at leverandørerne ik ved det med sikkerhed, jeg er jo så nød til at fortælle at det hjælper jo ikke rigtig mig, og siger om spillet ikke bare kan byttes fordi Cd keyen er jo ligesom låst på et andet spil nu ?? hvor jeg for at vide, at der ikke er noget hun kan gøre ved det, men de vil ring når de har fået besked fra leverandørerne. Det gjorde de jo så bare ikke her d.25. og det er jo ligesom helligdag D.26,,, så det er jo bare Kanon at havde købt et spil til en udgivelse dato som man så kan vente til D.27 med at kunne spille.................. Istedet for bare at sige kom ind med spillet så bytter vi den,, og så bare lige for at hjælpe Stereo studio lidt ( som Steam anbefaler når der er fejl med cd keys )
Jeg vil sige, at servicen er utrolig god og det godt med mail systemet så man ved at varen er på vej.
Bestilte to dvd'er. Havde dem to dage efterfølgende. Nem bestilling, betaling og hurtig levering
Hvadenten jeg går i en Stereostudio butik eller deres online har jeg altid fået en professionel service.
Som overskriften siger , er det nemt og hurtigt at finde rundt. Gode priser og hurtig levering.
Jeg bestilte en vare fra stereo studio, det gik fint, og som forventet, men ventetiden var ubehagelig, jeg vidste godt at det ville tage 25 - 30 dage for cd'en at ankomme, men det tog over 30 dage for varen at komme frem. Dg var den godt pakket ind så der ikke var sket mine vare noget, og det var tilfredsstillende.
Havde længe søgt efter De ti Bud, alle steder meddelte udgået.
Men her leverede de hurtigt og til en god pris
Jeg handler tit hos Stereo Studio. De har de nyeste titler og de billigste priser. Og varerne kommer hurtigt. Kan kun anbefale Stereo Studio.
Super nemt at bestille, gode priser og hurtig levering. Anbefales!
Jeg synes, at hjemmesiden fungerer godt, og der er hurtig og effektiv ekspedition af ordren. Det kunne være dejligt med mulighed for indpakning.
Rigtig god service og fornuftige priser. Skal helt klart handle her igen! :)
Det var så nemt at bestille. De leveringstider som der står, ex. 5-15 dage, der tog det ikke 15 dage, men meget kortere.
Kontaktede kundeservice med et spørgsmål via mail, der var svar meget hurtigt.
Hurtig ekspedition, og levering. Samt god pris, alt i alt tilfreds :-)
Der skete intet uforventet, og alt forløb som det burde.
Jeg vil enda sige at pakken var bedre end forventet; det var enkelt, nemt, lige til og ikke større end nødvendigt.
Alt igennem, en meget tilfreds kunde. :)
Stereo Studio er altid lig med bredt udvalg, fair priser og hurtig service! Dette gælder også for deres internet butik, som jeg havde fornøjelsen af at benytte for første gang forleden! To opadvendte tommelfingre herfra!!! :D
Nem og hurtig handel, lever fuldt ud op til mine forventninger.
Mvh Pia
Jeg har ikke andet end rosende ord, for Jeres service.
Den er fremragende og hurtig.
I har nogle rigtig dygtige medarbejdere og jeg vil anbefale
mine venner, at handle hos Jer.
Det er en totalt fedt side, nem at finde rundt på, og priserne er overkommelige - især i forhold til andre webshops. Jeg fik dem leveret hurtigt, og fragten var ikke specielt dyr.
Levering af varen dagen efter. Alt i ordren. Kan klart anbefale Stereo Studio til andre.
Super service.
Hurtig sending af varer, fair priser og godt udvalg.
Kan ikke sætte en finger på noget
Jeg benyttede mig for første gang af stereostudio.dk for at købe nogle bøger jeg længe har villet have , en veninde foreslog siden da bøgerne stod som billigst her ! Jeg bestilte bøgerne lørdag aften og allerede tirsdag formiddag have jeg dem i mine hænder ! Hurtig leverance siger jeg bare - tusinde tak !
StereoStudio havde den dvd, jeg gerne ville have, og derfor valgte jeg at handle hos dem. Normalt handler jeg ellers hos cdon.dk, men det var altså ikke muligt denne gang. Jeg kom dog hurtigt til at ønske at det havde været det. Et par dage efter bestilte jeg nogle andre dvd'er hos amazon.com og amazon.co.uk, og selvom disse blev sendt fra henholdsvis USA og England, så ankom de stadig før ordren fra StereoStudio overhovedet var afsendt. Det tog omkring 2 uger før de fik nosset sig sammen til at sende min ordre, og jeg kommer nok ikke til at handle hos dem igen. Det var simpelthen for lang tid at vente på noget der, ifølge hjemmesiden, var på lager.
Andrea Luna Meyer found this review useful
Super fint.. Intet der.
Skulle bare have et par spil, og dem havde jeg 2 døgn efter jeg havde bestilt det.
Desuden var det fint billigt.
Vil absolut ikke anbefale nogle at handle fra denne butik :).
Bestilte den 5 . april 3 dvd`er fra deres netbutik og den 8 . april var de allerede fremme, jeg får dem dog først tirsdag aften da GLS ikke tager hensyn til at deres kunder går i skole/arbejder klokken 11 om formiddagen.
De er pakket forsvarligt ind i en papkasse :).
Da jeg åbner den første dvd, kan jeg se at den papboks som dvd lå i er bøjet i hjørnerne som om at den har været pakket ud før og har stået et sted.
Jeg åbner æsken og kan se at der ligger nogle stykker plastikløst inde i æsken, som stammer fra nogle af de tænder der holder cd`erne fast og da jeg kigger efter kan jeg se at flere af disse tænder er knækket.
Derudover var der en ridse i den ene cd, men har fået fortalt af 3 forskellige bekendte at cd`en stadig virker, dette har jeg dog ikke testet, da jeg ville have den boks byttet.
Ringer så ind til dem om onsdagen (10. april) og fortæller dem at jeg har modtaget den her beskadige pakke, men ham der stod var webbutikken var gået hjem, om de måtte ringe til mig dagen efter, jeg siger naturligvis ja og giver hende mit mobil nummer, vi snakker mandag den 15. april i dag og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem.
Har valgt bare at beholde cd´en, for de er tydeligvis ikke interesseret at erstatte eller refundere noget af det jeg har betalt og har jo fået afvide at cd`en burde virke.
Det er i hver fald første og eneste gang jeg bestiller noget fra dem.
Kan godt være nogle synes dette er urimlig anmeldese, men når jeg køber noget, så forventer jeg at det er i hel stand, det vil sige ingen bøjede hjørnet, ødelagte tænder og ridse i cd`erne.