We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2)
Stoevring Autoophug

Gider åbenbart ikke private....

Hov, hvad var det lige der skete?

Jeg bestilte 2x bremsekalibre til bilen. I telefonen sagde P, at de havde nogen, der havde gået 99.000 km. Fint. Ok. De blev bestilt. 625 kr/styk + porto. Ankom også hurtigt. Men... papiret sagde 147.000 km. Nåja, jeg havde brug for dem. De blev monteret på gør-det-selv værksted af en ret skarp mekaniker, jeg kender igennem 4 år. Højre kaliber hang med det samme. Stemplet blev presset tilbage 2 gange - samme resultat. Varme bremseklodser hele vejen hjem den dag.

Hentede ny højre-kaliber hos Suhrs auto-genbrug for 400 kr incl moms næste morgen. Den virkede bare. Bilen blev så synet samme (sidste) dag.

Kontaktede Støvring på email... Ikke en lyd derfra... Returnede så den defekte kaliber med brev der sagde at de skulle sende besked (email) ved modtagelse. Stadig ikke en lyd... Jeg har altså tidligere købt motor for 10.000 kr, generator, andre 4x bremsekalibre, dørrude,.. Tidligere oplevet god service.

Det gode er, at de altid har stort udvalg fra mange forskellige bilmodeller - og faktisk også har forstand på tingene, når de vil. Det triste er bare, at de tilsyneladende 'har lidt for travlt' og så står jeg jo og bruger tid på at montere noget, der ikke fungerer - eller venter på tilbageringning fra nogen, der ikke gider.

Det må nok kunne forebedres lidt. Gad vide om jeg nogensinde ser min 625 kr for den defekte kaliber?

Stoevring Autoophug

Super service.

Bestilte nogen varer frem dem. Fik alt den hjælp jeg skulle bruge. Og hurtig levering :) Tip top herfra !!

Is Stoevring Autoophug your company?