We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,907)

leveret til tiden

pris og levering helt ok

Ingen problemer

Ingen problemer

hurtig service

Fik hurtig det jeg havde bestilt! Perfekt!

Review by confirmed purchaser

Lynhurtig! God kvalitet! Fin pris!

Overskriften udtrykker min mening.

Review by confirmed purchaser

Et par dage efter bestillingen, kom varen. Supernemt

Review by confirmed purchaser

Varen kom dagen efter !!!

Der var ingen problemer og ekspeditionen var helt vanvittigt hurtig

vare ikke leveret

Jeg fandt troede jeg OBH spejl med lys og forstørrelse hos Støvsugerposen, problemet er bare at jeg har afgivet ordre og mine betalings tal men ikke fået varen. 1 uge efter sendte jeg mail for at høre hvor langt de var nået, dog uden respons tilbage.Derefter ringer jeg til dem og de beklager men varen er udgået og de vil prøve at skaffe den på anden måde, men giver de nogen besked?? Nej . Derfor er det vildt morsomt at de sender en mail hvor jeg skal vurdere dem!!! hos Trustpilot, for en vare jeg aldrig har fået og en service der ligger helt i bund, lidt til grin. Håber de har annulleret ordreren da jeg ikke ønsker mine betalings tal frit tilrådighed.

enkelt og uproblematisk

Det er fantastisk nemt og billigt at handle hos støvsugerposen.dk

Dårlig service

Bestilte mine varer, efter 2 dage trækker de mine penge, men på det tidspunkt har jeg stadig ikke hørt noget fra dem vedr min ordre. Kontakter dem fredag, hvor de vil undersøge sagen. Jeg hører intet, ringer senere fredag ved lukketid for at høre om de har fundet ud af noget. De kunne ikke sige hvad der var galt, men de kunne ikke finde min varer. Så de ville følge op på sagen mandag, når gls havde åben. Mandag eftermiddag har jeg ikke hørt fra dem hvorfor jeg igen kontakter dem, her får jeg så afvide at min varer er sendt. Modtager den så også dagen efter.. Så det har ikke været en god service. Oven i det har jeg så opdaget, at de tager overpris for deres varer, kan finde den samme ting til halvdelen af prisen, så det bliver man bare endnu mere irriteret over...

Hurtigt og let.

Fuldstændigt problemfrit.

Super priser, fine leveringsbetingelser

Prisen for originale reservedele er ofte meget attraktive, så kik ind på støvsugerposen før endeligt valg.

meget hurtig service

Jeg er yderst tilfreds med varen og den hurtige service.

Det var OK

Det er Ok. Jeg fik varerne hurtigt.

Til tiden

Bestillingen kom i en god indpakning ingen beskadigelser og hurtigt.

Korrekt del til den rigtige pris og til tiden

Korrekt del til den rigtige pris og til tiden

god service, hurtig levering

Støvsugerposerne blev leveret som lovet. Ingen problemer. Kan varmt anbefales

Review by confirmed purchaser

Optimal behandling ved både telefonrådgivning, køb og levering

Jeg søgte et parketmundstykke til min støvsuger, og havde set ét på STØVSUGERPOSEN.DK på tilbud, men der var flere andre, så jeg ringede til STØVSUGERPOSEN.DK og fik supplerende oplysninger om de mundstykker, jeg havde udvalgt. Jeg fik en RIGTIG GOD VEJLEDNING og RELEVANTE OPLYSNINGER til at træffe mit valg. Jeg kunne hente min pakke på GLS afhentningsstedet 2 dage efter min ordreafgivelse, og pakken var pakket forsvarligt, så indholdet ikke gik i stykker under forsendelsen, så jeg kan kun anbefale STØVSUGERPOSEN.DK til andre (vær meget opmærksom på, at firmanavnet er i bestemt form (ender på EN), idet der findes en efterligner på nettet).
Jeg har handlet på STØVSUGERPOSEN.DK flere gange tidligere både for mig selv og for en anden, og jeg vender tilbage til STØVSUGERPOSEN.DK næste gang, jeg skal bruge en af de varer, de fører.

Intet at udsætte

Alt i forløbet virkede som nethandel skal. Nemt bekvemt og med hurtig og sikker levering af den rigtige vare.

ikke så mange dikkedarer.

Fin Service og Hurtig Levering

Jeg bestilte et grillsæt den ene dag og det blev leveret til min GLS Pakkeshop 2 dage efter til en rimelig pris.

Review by confirmed purchaser

Perfekt handel-hurtig levering og fin pris

Jeg bestilte en rem til en tørretumbler. Det var nemt at finde den rigtige rem på hjemmesiden, jeg bestilte og betalte onsdag aften, fredag formiddag modtog jeg remmen med postdanmark. Perfekt, kan anbefales

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition, stor imødekommenhed.

Et kundevenligt firma, som er til at tale med. Hurtig og sikker leverance.

Som lovet

Billigt og hurtigt

levering som forventet

lidt vanskeligt ud fra hjemmesiden at vurdere om posen nu også passer til støvsugeren, når den specifikke støvsuger ikke er nævnt i listen, men billederne hjalp, så jeg fandt de rigtige poser

Nemt og effektivt

Hurtig levering og nem bestilling

Nemt, enkelt og hurtigt.

Vil til enhver tid handle med Støvsugerposen igen. Gode priser.

nemt og hurtigt

i stedet for at køre rundt i landskabet og lede efter den rette støvsugerpose, fandt jeg den nemt og hurtigt hos Stoevsugerposen.
tak for hurtig indsats

Review by confirmed purchaser

Det rigtige produkt til en fornuftig pris leveret til tiden :-)

Det rigtige produkt til en fornuftig pris leveret til tiden :-)

Review by confirmed purchaser

eneste anke, en mail om feedback til TP.

eneste anke, en mail om feedback til TP.

Hurtigt og nemt

Det er nemt og hurtigt har ikke noget at pege fingere af

upåklagelig

Seøvsugerposen svarede hurtigt og klart. Sendte besked om afsendelse. Trak ikke flere penge fra kontoen end aftalt. Varen kom fint frem vel emballeret. Jeg er yderst tilfreds.

Huirtig levering

Varerne var forsvarligt pakket ind og kom få dage efter bestilling.

Review by confirmed purchaser

Hurtig fejlfri levering via GLS til en kiosk.

Købte for over 500 kr. og over 1 Kg. det var fragt frit til en kiosk,
der lå lige ved siden af posthuset hvor det havde kostet 60 Kr.
jeg skulle jo nok alligevel have været på posthuset for at hente det,
da man som regel ikke er hjemme når posten kommer. fint for mig. :)

Godt

Du kan rolig købe hos Støvsugerposen, meget godt tilfreds

Hurtig og præcis.

Holder hvad de lover. Kan anbefales.

fremragende og hurtig ekspedition

kunne ikke ønske mig bedre og hurtigere ekspedition end det jeg har oplevet her

Super godt

mine støvsugerposer kom dagen efter jeg havde bestilt.. det var perfekt.. og de passede lige i min gamle specielle støvsuger :D

De originale lever stadig

En perfekt webshop hvor der styr på støvet...her kan man både få originale støvsugeposer og dem der ikke er til billigere penge... Det er en nem og overskuelig søgefunktion og man finder hurtig den støvsugepose man har brug for. Hurtig ekspedition.

Review by confirmed purchaser

Den perfekte leverence blev ødelagt af ønsket om anmeldelse på Trustpilot

Jeg ved ikke noget værre end at have afslutte en udmærket handel for derefter at blive bedt om at anmelde handlen på Tustpilot.
Jeg finder Trustpilot åndsvag. og hvorfor skal jeg have ulejlighed med at anmelde handlen.
Jeg fristes til at undgå at handle med internetvirksomheder, der benytter anmeldelser og specielt Trustpillot.

Ulrich Lysdal Jensen