[REPLY]
Stofa giver rigtig god service. Fx forklarede vi, at der var en opsigelsesperiode på en måned med vores gamle internetudbyder - så fik vi bare den første måned gratis.
Stofa havde glemt at sende ordrebekræftelsen med bredbåndsudstyret, hvilket resulterede i en del bøvl. Men det var jeg forberedt på. Sådan er det for alle, når de skifter udbyder. Først efter to timer kom jeg på nettet.
En af medarbejderne var lidt overlegen og irriteret på mig, mens de andre tre var over middel. Den ene af dem var fremragende, venlig og løste mit problem lynhurtigt.
Mit hurtige internet fungerer nu 100 %, hvilket jeg er glad for. Alt i alt er jeg tilfreds. Jeg er jo på nettet nu.
Højt serviceniveau, venlig betjening og enkelt at bestille
Administrationen fejler for ofte mht. regninger og opdateringer. Dårligt valg af radiostationer (ikke alle DR-kanaler)
I forbindelse med flytning til Stofa har jeg oplevet kompetence fra medarbejdere, hurtigt svar, hurtig kontakt, helt i modsætning til TDC, som jeg finder utroværdige.
Indtil nu - super og fleksibel service.
I forbindelse med bestilling af Stofa bredbånd har jeg på alle områder fået en udsøgt service.
Jeg er netop flyttet i en ny lejlighed og ønskede i den forbindelse at få bredbånd etableret. Jeg kontaktede Stofa og fik en kyndig vejledning. Desuden fik jeg flere gode råd om valg af mail-adresse og etablering af bredbåndet. Da der var behov for en teknikker, blev en sådan sendt ud med få dages varsel, og da teknikeren ankom var han imødekommende og løste udfordringen hurtigt og effektivt.
Alt i alt en god oplevelse - venlig hilsen Morten
Vi har haft Stofa næsten 7 år og ville gerne have valgt en anden leverandør hvis vi kunne. Retfærdighedsvis skal det siges at visse af vores problemer kan være forårsaget af antenneforeningen, men i det store og hele sender de jo bare signalet fra Stofa videre.
Det værste problem har været rigtig mange udfald, "huller i internettet", manglende tv kanaler, og det digitale tv signal "fryser" ind imellem, især HD. Det er gradvist blevet bedre. De første år skete det flere gange dagligt at vi udbrød, "hov, nu er der ikke noget internet, fandens osse, jeg var lige ved at...!!
Zaptor boksen har det med at gå i stå og kræve manuel genstart. Og det er da noget af det dummeste jeg har set: Man skal om bag boksen i ledningsvirvaret, hive et strømkabel ud og sætte i igen!!
WebTv er også gået ned, pludselig forsvandt det bare :-(
Som nævnt er vi medlemmer af en antenneforening som desværre ikke har samme præferencer som os når det gælder sammensætning af tv pakker. Derfor har vi fuld pakke, men betaler stadig for en masse vi gerne så sorteret væk, og må undvære en del vi gerne ville have haft adgang til. Men sådan er jo flertallets diktatur, og det skal Stofa ikke lastes for.
Nu hvor SE har overtaget biksen har man jo lov at håbe på nye spændende tiltag, bl a større valgfrihed, og at vi snart får rullet fibernettet ud :-)
Birger Stenstrup found this review useful
Jeg bestilte Stofas største kabel pakke Plus smart tv og den største bredbåndspakke, jeg bestilte det hele tirsdag i sidste uge, tingene kom med posten fredag eftermiddag, lige nu går jeg uden tv og internet signal fordi at Stofa ikke har åbnet for signalet til min bopæl,jeg skrev en besked til Stofa på deres facebook side hvor jeg spurgte hvornår mit signal ville blive åbnet, de svarede at mit signal vil blive åbnet/aktiveret inden den 16. Maj, jeg håber inderligt at teknikeren kommer og åbner op for signalet i løbet af i dag, jeg bor på Kløvermarksvej 9 i Århus N og teknikeren skal således ned i kælderen og slå signalet til for at jeg på 2 sal kan bruge tv og internettet.
Stofa har en samleboks stående ud for mit hus på et PRIVAT fællesareal. Den ligner noget der er placeret med lukkede øjne, den skænder området, står i vejen for plæneklipning og irriterer mine øjne.
Jeg har været kunde hos Stofa i 14 år, og betaler hvad det koster for stor TV-Pakke mv. Jeg nyder derfor selv godt af TV fra ovenstående samleboks, men det ændrer ikke på at den er grim og står i vejen.
Jeg kontaktede Stofa for et par år siden, og igen et par gange sidste år. Alle gangene med forfærdelig lang ventetid i telefonen. Da jeg endelig fik fat i en kundeservice medarbejder var svarene meget forskellige, og jeg tolkede svarene som "jeg ved det ikke og jeg gider ikke undersøge noget, for jeg får ikke salgsprovision i denne samtale".
Siden har jeg været i dialog med min lokale antenneforening som "mægler" mellem Stofa og mig. En tidligere ejer af mit hus har tilsyneladende haft en udklippet hæk, hvilket har gjort at boksen er placeret cirka 2 meter fra mit skel og dermed nærmest midt i indkørslen (brandvej) til vores private fællesareal.
Stofa er storsindede - de tilbyder at flytte boksen, mod egenbetaling!!!
Elendig behandling af loyale kunder!
Super
Meget fint
Ganske god oplevelse men dog lidt rodet oplevelse af opdelingen mellem fjerritslev antenne forening og stofa. Noget bedre service end ved min sidste udbyder.Lidt for dårlig oplysning omkring film kanal til selv hentning da det blev fortalt at det galdt stort set alle film der kunne hentes gratis.dette på forårsmessen i fjerritslev. dog alt i alt en ganske god oplevelse
Har igennem de seneste år kun haft negative oplevelser.
For det første er de for dyre, men skal bruge den antenneforening, som er hvor jeg bor og hvor Stofa er leverandør til.
For det første så oplyser de ikke i deres salgsmateriale om alle de gebyrer, som man kan komme til at betale.
Hvis der eksempelvis sker en kanalændring, og man ikke kan få sit fjernsyn til at finde disse nye kanaler via automatisk søgning - ja, så er Stofas standardsvar "At de da gerne kan sende en tekniker". Dette er frækt, hvis årsagen til at man ikke kan finde nogle af de nye kanaler på grund af dårlig information mm. fra Stofas side. Men det er vel blot en af måderne, hvorpå de tjener penge på.
Havde også engang bredbånd hos Stofa. Da jeg havde problemer med at få dette til at fungere, bad jeg om, at der kom en tekniker forbi. Der kom da også en tekniker, men han gik igen med det svar, at det ikke var sådan noget, som han arbejdede med. Først den trejde tekniker, som Stofa sendte, kunne løse problemet.
Kundetilfredshed opleves i hvert tilfælde ikke at være det, som de er mest optaget af.
Birger Stenstrup found this review useful
Super god service og god hjælp af teknisk support!
Jeg skrottede Stofa for 7 år siden, fordi de bare var "som alle de andre". Nu har jeg på det seneste været i kontakt med dem flere gange og handler også mere og mere hos dem. De har en fantastisk kundeservice. Slut med ventetid og altid kvalificeret hjælp. Samtalen bliver ikke afsluttet før kundemedarbejderen føler vedkommende har gjort alt for at hjælpe. Og jeg som troede der ikke længere var penge i kundeservice.....
Jeg er Stofa kunde og har alt tilmeldt, både smart tv og bredbånd. Jeg har flere gange opdaget på min Smart tv faktura at der er betalt for mere end jeg skulle. C more film kørte en gratis prøve periode af to gange som jeg benyttede mig af. Dette fik jeg dog afmeldt i tide begge gange, men jeg har flere gange opdaget at Stofa har hævet beløbet alligevel. Dette er nu sket to gange, selvom jeg har fået rettet fejlen via en telefon samtale.
Det er ikke særlig betryggende, når man én gang har fået fejlen rettet, at det så kører videre med samme fejl stadigvæk. Det er som om at Stofa prøver at "snyde" og "gemme" nogle posteringer på deres faktura i håb om at man som kunde overser det.
Birger Stenstrup found this review useful
Jeg har haft stofa bredbånd og tv nu i 2 år, da det var den nemmeste løsning da jeg flyttede til nuværende bolig.
Det tog op til 10 dage at få opsætningen sat til hvilket er okay men ikke super.
Jeg har gennem de 2 år opleved UTROLIG mange svingninger på hastigheden af bredbånds forbindelsen, mest det første år af de 2.
Ofte har jeg arbejdet om natten hvor internette gik ofte mellem 00.00 og 04.00 og kunne vare mellem 30 minutter til 4-5 timer før de kom igen.
Det modem der kom med fra stofa er det værste jeg længe har oplevet, en trådløs forbindelse med under 15 meters dækning, som jeg derved udskifede da det ikke var godt nok for mig.
Deres hjemmeside skuffende for kunderne, deres hjemmeside er præget af at lokke nye kunder til, og ikke tilfredstiller nuværende kunder, samt der er mange fejl i deres hjemmeside med intern links
(hvis nettet er lukket på grund af manglende betaling, popper stofa op med ubetalt regninger. Hvis man så betaler, vil der i ventetiden på genåbning forblive en side hvor der står ubetalt regninger, samt på denne side hvis man klikker på deres links til kundeservice laver den fejl og åbner samme side i et internt vindue istedet for at føre en til kundeservice. samt hvis du er ude af net. er du til dels på stofa's hjemmeside, men man kan stadig ikke komme til at "chatte" med deres support)
Da jeg ikke havde betalt mit bredbånd men havde for tv lukkede mit net, ofc.
Jeg betalte regningen dagen efter, og ventede på det blev genåbnet (dette tager mellem 30 min og 24 timer normalt)
da det ikke blev genåbnet ringede jeg til kundeservice, kvinden sagde at jeg ikke skulle betale 450 kr for genåbning, det vill etage op til 10 dage, og ville få en regning på det. og jeg sagde det var da underligt, og hun sagde at når jeg ikke havde tv signal var det fordi det var lukket fra min bopæl, så det ville tage tid samt koste af få en til at åbne. jeg sagde hurtigt jeg har da tv i nu, har betalt tv regning og det var kun internet jeg manglede. hun insisterede på at mit tv var lukket og jeg ikke havde betalt min regning, så jeg måtte rejse mig, tænde tv'et, skrue op og spørge om hun kunne høre mit tv der var i baggrunden, som hun mente var lukket. efter noget tids overvejlse, sagde hun hun ville genåbne mit bredbånd med efter ca. 30 min, og jeg gjorde mig lige sikker på jeg ikke ville få en regning på 450 kr bag efter. da det kun var 1 tryk på en knap før jeg ville få forbindelse.
Jeg føler samtidig de burde spare på reklamerne, alle de dyre skuespillere og så give mig noget mere upload hastighed for pengene.
jeg har og betaler for en 20/2 forbindelse. ville nu ønske at jeg havde en 20/10 eller 20/20 forbindelse og de stoppede med at hyre dyre skuespillere på reklamerne.
Men det er jo ikke mig der traffer deres beslutniing.
Jeg flytter om en månede og har INGEN planer om at føre stofa med mig, opsiger snarest muligt.
Kommer aldrig tilbage, har nære venner der har haft værre svingninger på hastighed samt afbrydelse af net, samt modtaget forkert modem.
Jeg taler tit med venner og bekendte om bredbånd, og dette er ikke god reklame for stofa.
Mvh. Tobias G
Birger Stenstrup found this review useful
God og kyndig vejledning samt opfølgning
Har kun en ting og var i ikke ringede et kvarter før som aftalt, så blev lidt forvirring, men glemte nøgle og han var flink til vente så alt i alt gik det næsten som smurt :)
Jeg kan se mange siger, at de har modtaget deres Stofa boks meget hurtigt, og den var nem at komme i gang med. Og ja det kom også hurtigt hjem til os, og virkede fint nok den første uge.
Men derefter, har der ikke været andet end problemer med internettet, som næsten ikke rækker 15m, og stort set hele tiden hopper af, Hvilket gør at det heller ikke er så nemt at se en film på deres stofa SmartTv. De sidste par uger er der forsvundet flere kanaler på vores SmartTv, og de sidste par dage har det ikke været muligt at se film, da jeg tilsyneladende mangler det kort, som sidder i boksen, og derfor kan jeg ikke se film. Visynes virkeligt at det er for dårligt, det er jo ikke for sjov man betaler næsten 450 kr om måneden for det.
Når det endelig virker, så virker det fint nok, men når det ikke virker så virker det slet ikke! og 80% af tiden hat mit altså ikke virket optimalt.
vi havde stofa internet for omkring 8-10 år siden, og der virkede det heller ikke så godt, men jeg havde da virkeligt regnet med mere, efter alle disse år.
Måske de skulle overveje at spare lidt på reklamerne, med alle skuespillerne og så lave noget der virker.
Birger Stenstrup found this review useful
Bestilte bredbånd onsdag og fik det installeret fredag morgen. Hastighed er optimal og alt fungerer efter en lang periode med en anden udbyders Mobile bredbånd, som kun kørte på megt lav hastighed. Kan anbefales.
Meget positiv oplevelse ved bestilling af bredbånd og telefoni.
Ved opsætning af stik og modem:
Det var en meget sød og venlig ung mand. Hjælpsom på alle måder. Kørte først da alt fungerede, som det skulle. TAK for det.
Vi sender vores bedste anbefaling.
Lisbeth og Poul Madsen
Min familie har haft stofa i et par år nu, grundet at de andre muligheder ikke ligefrem var bedre.
Men forbindelsen ryger mellem 2-10 gange om dagen, og der er generelt hele tiden bøvl med netværket, og til tider også fjernsynet.
Havde vi haft muligheder med mere stabilt net, skiftede vi sikkert.
Let at komme igennem via Stofa's hotline, medarbejderne er meget hjælpsomme :-)
Jeg har fået en god og meget forståligt viden ved Stofa ang. oprettelse af mit net. En meget kunde venlig ung fyr i tlf, som virkelig gav mig en rigtig god service.
Da jeg startede med, at ringe til Stofa og skulle have nogle oplysninger, fik jeg en god service. Jeg sagde til Stofa manden, at jeg ville vende tilbage. Det gentog sig et par gange, før jeg var hel sikker på, hvad jeg ville svare ja til. Jeg fik også tilbudt et godt tilbud, som jeg også lige ville tænke over, og da jeg så havde fundet ud af, hvad jeg ville, henvendte jeg mig igen til Stofa, og der fik jeg, hvad jeg var blevet lovet. og samtidig talte jeg med søde og rare medarbejdere.
Der er kun et negativ, og det er man ikke får en medarbejder ud og installerer det.
MVH.
Ulla Mortensen :-)
jeres kunderådgiver siger at jeg kan modtage stofanet i mit område, men det passer ikke...rigtig dårlig service
Birger Stenstrup found this review useful
Jeg har fået en god behandling som ny kunde.
de er altid venlig og taler pænt selvom man ikke er særlig god til at finde det forskellige ting frem. super flinke
Super betjening og rådgivning i telefon. Hurtig besøg af tekniker. Hurtig ankomst af pakke. Intet at klage over!
Jeg sidder IGEN nu med tv problemer og igen er der ingen information til kunderne, på forhånd, om at vi ændrer på et eller andet eller for den sags skyld noget fyldestgørende på hjemmesiden under driftssupport. Tidligere, når jeg har ringet ind med dette, så har jeg bare fået ubehøvlet behandling som om at jeg var dum! "Har du skiftet antennekabel", "der er måske noget galt med dit tv." "Har du MPEG4 i dit tv eller i det mindste en boks?" osv. osv. Sådan noget HØ kan man s.. ikke kalde KUNDESERVICE! Jeg synes det er førsteklasses bondefangeri, ekstremt høje priser og igen igen - problemer i tide og utide.... Det må kunne gøres bedre!
Birger Stenstrup and Elsebeth found this review useful
Jeg kan se at jeg langt fra er den eneste som har prøvet at modtage en rykker, uden først at have fået en regning. og kun efter en længere kamp være sluppet for gebyr mm.
Jeg flyttede fra en lejlighed til en anden akkut pga. et fugt problem i min tidligere lejlighed. Jeg kontaktede stofa og bedte dem om at få min tv og internet abonoment flyttet med til min nye adresse. Ingen problem sagde den venlige stofa ansatte og lovede at alt var i orden. Og efter blot et par dag havde jeg tv mm flyttet til min nye adresse. Her tror jeg så alt er i orden men hvor meget klogere jeg skulle blive.
Første gang jeg opdager der er noget galt er i feb. for kan ikke forstår alle de regninger jeg har fået fra stofa, men fik ikke lige tjekket op på det, da de kørte over betalings service. Så pludselig ud af ingenting i midten af marts modtager jeg en rykker ikke en regning men en rykker, hvor de skriver at jeg ikke har betalt min regning. Jeg har set det på min betalings oversigt at den er betalt og ringer. får dem overbevist efter en længere kamp om at jeg ikke har modtaget nogen regning som jeg ikke har betalt. Så hvis jeg bare betaler så slipper jeg for gebyret. Jeg betaler med det samme. og begynder så at lede mine gamle regninger igennem.
Så opdager jeg pludselig at jeg har betalt tv for både min gamle adresse og min nye. Jeg ringer derfor igen indtil stofa for at få det, løst. efter en længere snak og man er blevet sendt rundt finder en medarbejder dog ud af at det er korrekt og at jeg skal have pengene igen. samt at han vil slette min kommende regning. Samt tilbageføre det beløb de skylder mig.
8 april bliver der så trukket penge på min konto igen, for mit opsagte abonoment, som jeg har modtaget papir på at det er opsagt. Jeg ringer igen ind til stofa og snakker med en som lover at bruge den betaling jeg allerede åbenbart har betalt mod mit ønske, til at betale den kommende regning for mit nuværende abonoment, jeg spørger om jeg skal tjekke op om det er iorden men det skal jeg ikke alt er ok. Dum som jeg har været stole jeg endnu engang på Stofa.
1 maj modtager jeg så en sms om at de lukker mit tv hvis jeg ikke betaler med det samme. plus jeg skal betale 495 kr for at få det genåbnet og vente op til 10 dage på en operatør. Godt sur ringer jeg til Stofa endnu engang. her snakker jeg med en pige som siger at for det første har jeg aldrig kunne flytte mit abbonoment. og for det andet havde de aldrig trukket pengene den anden gang. Jeg siger at jeg kun vil snakke med deres afd. leder. Han vil ringe til mig. Jeg finder i mellem tiden ud af at de i stedet for som lovet at bruge min betaling til den anden regning har refunderet min betaling 14 dage efter så jeg modtog dem d. 23 april.
Per Brisson Skattum, Team leader for kundeservice i Århus kontakter mig. Jeg forklare ham situationen. Han siger at de vil sende mig en ny regning. de vil ikke lukke mit abonoment. jeg ikke skal betale nogen gebyrer eller lign. og han godt kan forstår min frustration da han selv har prøvet noget lign. med et andet selskab.
Jeg siger at jeg vil have en mail på vi har snakket sammen, samt bekræftigelse på det vi har snakket om. han sender en mail. men ikke noget info ud over jeg er velkomme til at kontakte ham hvis der skulle være yderligere.
3 maj modtager jeg en ny regning med de gamle betalingsdatoer og info om at der løber 2% på i renter pr. måned. Jeg kontakter Per som siger at han vil tale med regnskabsafd. også beklager han meget. Kan godt se det er rigtig skidt.
Beder endnu engang Per om at få bekræftet det som var aftalt pr. mail men Per skriver intet og høre intet fra Stofa.
Derfor synes jeg det er fuldstændigt uacceptabelt deres metoder i deres kundeservice man kan overhovedet ikke stole på dem og det er lige meget om det er hovedet eller røven man går til.
Birger Stenstrup, Carsten and Elsebeth found this review useful
God og hurtigt betjening hele vejen igennem fra kundeservice til tekniker. Hurtig levering, det er dejligt at de beder post danmark om at skrive en besked dagen før pakken kommer.
Jeg ringede og bestilte Stofa Komplet via telefon, og blev mødt af en meget venlig fyr, som hjalp mig med bestillingen. Det gik supernemt.
Så gik der kun 3 dage og jeg fik alt det udstyr jeg skulle bruge og kunne slutte det til og både TV-pakken, Internet og Smart-TV virkede upåklageligt!
Hurtig levering og god forbindelse
Jeg går ikke længere glip af noget, på trods af at jeg er mor, ikke flere afbrydelser, fejlen ved boksen er bare, at man ikke kan spole, så selvom at jeg går tilbage til gamle udsendelser, og kan pause når jeg vil, så skal jeg stadig glo gamle reklamer, hvilket ødelægger hele programmet, og gør at jeg tit ikke gider se tv alligevel, især hvis et program har fejlet, så skal du starte det helt forfra igen, det er skidt
Jeg havde Stofa og det er den værste "kundeservice" jeg nogensinde har oplevet!
Mine regninger kom aldrig frem til den rigtige adresse, de var adresseret til en by jeg aldrig har boet i.
Til gengæld kom deres rykkere (som jo kom som en konsekvens af den forkerte adresse) altid til den rigtige adresse.
Da jeg ringede til dem og spurgte hvorfor i alverden det var så svært for dem at sende dem til den korrekte adresse fik jeg en meget ubehøvlet besked.
En "kundeservice" medarbejder beskyldte mig nu for at ville have kredit, da jeg nægtede at betale alle de ekstra gebyrer. Og adressen jeg stod registreret under hos Stofa var også korrekt. Men det var nærmest umuligt for dem at sende regningerne det korrekte sted hen.
Men det bliver jo nemt x antal 100 kroner ekstra der er tjent, hvis man modsat mig bare betaler.
Det krævede en hævet stemme og trusler om pressen før hun accepterede at jeg ikke havde tænkt mig at betale.
Pudsigt nok kom regningerne pludselig til den korrekte adresse. Men jeg er ikke længere kunde.
Birger Stenstrup and Steen found this review useful
Ventede 3 uger på et nyt kabelmodem, fordi ingen havde givet ordren videre!
Havde fat i Support 3 gange uden resultat!
Dårlig service og lang ventetid!
Birger Stenstrup and Steen found this review useful
Stofa har desværre en kundeservice der har det med at lyve bare for at slippe af med kunden. Har 2-3 gange oplevet, at der er nogen der lyver over for mig.
Og det er bare ikke okay!!
Deres medarbejder, har desværre heller ikke så meget viden, de burde oplæres meget mere, så behøves man heller ikke at blive viderstillet et par gange også stadig ikke få svar på sine spørgsmål.
Birger Stenstrup and Steen found this review useful
Har ikke været særlig glad for skiftet til stofa. Vores internet virkede ikke fra den første dag og da vi ringede ind for at få en tekniker ud sagde de der ville gå 13 dage. Det er bare ikke okay! Tv løsningen fungerede ikke helt som vi havde håbet, så der har været nogle informations fejl inden købet.
Birger Stenstrup and Steen found this review useful
Der er en rigtig god service hos stofa, har lige fået telefoni og bredbånd og det kører som aftalt den 3 maj