We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,093)

Ti Fire Skumbanan

De har en super god kunde service, som man ikke finde ved TDC eller hos Telenor, og jeg ved hvad jeg taler om har prøvet bække to, ved stofa venter man næsten ikke og bliver ikke stillet videre hele tiden, og deres internet fungere fint hos mig, det eneste jeg er ked af er tv´et men det er ikke helt Stofa skyld kun men også den antenne foreningen jeg er medlem af, så alt i alt er jeg meget godt tilfreds med at have Stofa

Hilsen.

E. Biinfeldt

Esben Biinfeldt found this review useful

Hej Esben,

Mange tak for superanmeldelsen og alle skumbananer. Vi ser frem til forsat godt samarbejde.

Venlig hilsen,
Mahira

Forfærdeligt internet.

Jeg har nu haft Stofa i knap et år og det har været den værste internetudbyder jeg har haft. For det første er deres internet helt lukket og meget meget ustabilt. Den router der følger med fungere ikke ordenligt og har det med at falde fra, hvis ikke det selvfølgelig lige er Stofa selv der har nogle udfald. Hvis man vil have en nogenlunde forbindelse, skal man slå router delen fra og så anskaffe sig sin egen router ved siden af, hvilket virker fuldstændigt åndsvagt. Derudover virker Youtube heller ikke hos Stofa, hvilket har været et problem i hele det år jeg har haft Stofa, selvom de påstår fejlen først er sket fra Januar 2013, så vidt jeg lige kan læse mig frem til i hvert fald. Mit råd til alle andre er, hold dig fra Stofa. Det virker meget fint i starten, det er rimeligt billigt og de har en nogenlunde support, men når alt kommer til alt er det en omgang pis.

Hej Peter

Jeg skriver til dig igen, da der er kommet nyt vedr. vores youtube udfordring:

"Stofa har gennem et stykke tid været plaget af problemer for kunder, som gerne vil benytte YouTube. Problemet har ikke ligget i vores net, men der hvor vores net møder resten af den store verden.

Vi har fremrykket en helt ny fiberforbindelse, som gør det muligt for os at omdirigere vores trafik mod YouTube. Derfor skulle problemet nu være løst.
Vi er klar over, at problemerne har tæret på tålmodigheden hos jer – men derfor er vi også ekstra glade for at have fundet en løsning."

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og at du har taget dig at skrive til os.
Du har desværre ikke skrevet dit kundenummer ind, men jeg tror jeg har fundet dig ud fra dit navn.

Jeg kan godt se at du har haft fat i vores Support og at vi har været ude hos dig i januar i år. Jeg kan ikke se du har haft kontakt til Support siden.
Vi synes selvfølgeligt at det er rigtig beklageligt og ærgerligt at du har haft problemer med din forbindelse og vores udstyr. Det lyder ikke som om vi har grebet dit problem, korrekt an. Vi har fuld respekt for dit ønske om at opsige abonnementet, men jeg så bare rigtig gerne at du i det mindste her sidste måned kunne have lidt mere glæde af abonnementet og vil gerne opfordre dig til at kontakte dem for at få en tekniker ud.

Mht. Youtube, så er det desværre rigtigt at vi har haft udfordring med det. Vi har hastefremrykket en aftale med en ny fiberforbindelse, hvor de sidste ender sættes sammen lige nu. Vi har fremrykket etableringen af forbindelsen så meget, at den kun fungerer på netop Youtube i første omgang. Det betyder, at vi ikke længere benytter Telia til Youtube – og det skulle løse vores problemer i løbet af denne uge.
Vi er klar over, at problemerne med Youtube har været et stort irritationsmoment hos vores kunder – den slags skal jo bare virke og være nemt at bruge. Derfor er vi også ekstra glade for, at vi nu har fundet en løsning. Vi melder ud i løbet af ugen, når teknikerne har testet og godkendt forbindelsen.

Venlig hilsen,
Mahira

det dur!

Det har virket ubeklageligt, siden vi fik det installeret!

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Ha' en go dag.

www.stofa.dk

Elendigt og nærmest pinligt!

Hver gang jeg holder fest, så benytter jeg youtube til at høre musik på. Det kan man så ikke med Stofa... Det er sku pinligt at musikken konstant dør ud! Først tror man det er ens computer.. så ens net forbindelse.. Jeres kundeservice er endda så fræk, at påstå min forbindelse måske ikke er god nok!!!!! Den er 20Mbit!
Uprofessionelt!!

I har en rigtig billig forbindelse, men jeg må erkende, at jeg heller vil betale en smule ekstra et andet sted, for noget som faktisk virker!
Fiks det dog!

Hej Pode

Hej Pode

Vi har desværre en udfordring omkrig youtube, som du nok også kan se på vores facebookside. Vi arbejder på højtryk på at løse det og få vores egen direkte forbindelse til youtube. Beklager hvis du har fået info fra vores kundeservice om at din hastighed at fo lav - det har intet på sig.

Review by confirmed purchaser

Perfekt skift fra TDC, (næsten)

Skifte fra TDC til Stofa bredbånd forløb perfekt, og den lovede hastighed passer perfekt, eneste lille svipser var ingen info angående overførsel af fastnummer. Fandt dog selv ud af at det var sket og virker også perfekt.

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Du skulle gerne have fået en mail med dato for overførslen af dit nr., men beklager hvis det ikke er sket.

VH. Henriette

Opsætning klar til Pc.

Vi fik besøg af montør - som aftalt - han klarede det han skulle,men sagde at forstærkeren var lidt for gammel, vi bad om at få den skiftet, men det kunne han ikke nå den dag - så vi troede at han kom en anden dag - for at skifte den, men nej.
men elllers ser det ud til at Stofanet fungerer perfekt.
Mvh.
Anton Madsen

Hej Anton

Jeg kan godt se det er lidt uheldigt, og at I muligvis har kommunikeret forbi hinanden. Teknikeren er bestilt til at sætte dit bredbånd op, og det er det der er sat tid af til i hans dagsprogram.
Men jeg kan booke en ny tid til dig, eller du kan evt. kontakte vores kundeservice på 88303030 og så kan de hjælpe dig med at få den tid der passer dig bedst?

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og det virker med det samme...

Hurtig levering og det virker efter 10 minutter...

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse af Stofa.

Undgå Stofanet, hvis du vil bruge Youtube

Jeg har haft stofanet gennem mange år. Produktet er relativt ustabilt, men grundet den lave pris har jeg ikke fundet det besværet værd at skifte udbyder.

Det sidste års tid har der dog været rigtig store problemer med at benytte youtube. Hastigheden på andre hjemmesider er fin, men på youtube må jeg ofte opgive at se videoer. Nogle gange lykkedes det hvis jeg trykker pause og den får lov at indlæse i en 20-30 minutter, men de fleste gange må jeg simpelthen opgive. I stedet går jeg på nettet via mobil bredbånd når jeg vil benytte youtube og så virker det fint.

Jeg har derfor kontaktet teknisk support som åbenbart kender til problemet. I kan her se hvad der blev svaret:

Stofa medarbejder. (20:06)
hvis du åbner din CMD og skriver "tracert youtube.com", kan du se, hvor fejlen opstår. Den har været fejlmeldt næsten et år, men vores samarbejdspartner ser ikke ud til, at være kommet nærmere en løsning.
Mig (20:07)
Men kan man som seriøs internetudbyder godt leve med det?
Jimmy B. L. (20:11)
altså problematikken fra vores side lyder, at vi vil blive nødt til, at omlægge alle vores signaler, hvis vi skulle finde en anden samarbejdspartner. Det vil derfor være et større arbejde end som så. Så jeg tror ganske enkelt ikke det kan betale sig, at begynde at afbryde alle vores kunder, for at få rettet en fejl til et bestemt websted, selvom dette websted er youtube.
Thomas (20:13)
Nu ved jeg godt at det kun er en enkelt specifik hjemmeside - men det er trods alt en temmelig vitalt del af nettet. Hvornår forventes en løsning?
Jimmy B. L. (20:13)
det er vi self. også helt med på. Men det er som sagt ikke os, som direkte arbejder på løsningen. Hvorfor vi ikke har en deadline på en løsning.

Jeg synes det er helt uacceptabelt at man som internetudbyder kan leve med at kunderne ikke kan tilgå en så vital service på internettet. Yderligere mener jeg det er kritisabelt at nye kunder ikke er opmærksomme på denne tilstand når de bliver kunder.

Hej Thomas

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi er helt enige om at det ikke er acceptabelt at vi i øjeblikket har problemer med youtube, vi arbejder hårdt på en løsning af problemet, vi er udmærket klar over at det er til stor gene for mange af vores kunder, og vi undersøger alle muligheder for at finde en snarlig løsning af problemet.

www.stofa.dk

Man betaler mange penge for noget som ikke engang virker, og de gør tilsyneladende intet for at fixe deres problemer med Youtube samt andre streams.

Hvordan kan man have så lidt respekt for sine kunder?

Hej Nicolai

Vi har skam stor respekt for vores kunder, og at skrive at vi ikke gør noget for at løse problemet med youtube er simpelthen bare ikke sandt. Men vi er naturligvis klar over at det ikke er tilfredsstillende at problemet endnu ikke er løst, vi arbejder på en løsning således at vi snarest kan nyde youtube igen.

• Copenhagen, DK
  • 17 Reviews

Ustabilt TV

Jeg har i Aalborg haft internet og TV hos dem. Stofaboksen har været en kilde til evige genstarter, lange ventetider i telefonen og ikke altid med den ønskede effekt. Dog synes deres hjælp kvalificeret og venlig. Men jeg finder ikke deres løsning optimal grundet driftsikkerheden.

Steen found this review useful

Hej SQ

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke meningen af Stofaboksen skal genstarte og være ustabil. Der kan være flere årsage til at boksen kab være ustabil bl.a. kabler, den interne installation, softwaren og selvfølgelig en fejl i boksen. Det er vores supports opgave at lokalisere en sådan fejl og afhjælpe den. Jeg vil derfor også såfremt du stadig er kunde bede dig kontakte vores support og gøre opmærksom på din oplevelse af boksen, så vi kan få løst problemet.

uacceptabelt

ustabilt internet, youtube virker ikke ordentligt og i det hele taget for ringe

Hej Jonas

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse. Der er desværre problemer med streaming af youtube i øjeblikket, hvilket vi arbejder på at løse. Hvis du oplever at din bredbåndsforbindelse er ustabil vil jeg anbefale dig at kontakte vores support på tlf. 88 30 30 20 så kan de hjælpe med at fejlsøge på din forbindelse.

super

super dupper

Hej Lea

Tak for din anmeldelsen af stofa.

www.stofa.dk

Ustabilt net, elendig service...

Stofa er den væreste internet udbyder jeg har været ude for... intet virker... alt går galt

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Det lyder bestemt ikke godt, vores support sidder klar på tlf. 88 30 30 20 til at modtage dit kald, så problemet kan blive løst, de kan også bestille en tekniker hvis det skal til for at løse problemet.

Bedrageri

Hvorfor blev jeg ved oprettelse ikke informeret om, at jeg med Stofanet ikke kan benytte YouTube? Stofa, refunderer i mine penge?

Hej David

Tak for din anmeldelse. Der kan desværre i øjeblikket opleves problem med streaming af youtube, hvilket er dybt beklageligt. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få løst problemet. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på facebook-trustpilot@kontakt.stofa.dk.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

God service i telefonen og hurtig levering af pakken. Nem opsætning af modem og tvbox

Hej Susan

Tak for din anmeldelse. Det er lige sådan det skal være :)

Mulighederne er begrænset

Har lige bestilt Stofa internet 40/4.
Det overrasker mig utrolig meget, at deres system er så lukket. Det er som at blive passet af en voksen. Det er jeg på ingen måde lyst til. Det første der undrer mig er, at jeg ingen mulighed har for selv at ændre mit netværksnavn til noget mere respektabelt end yacht85fedtnok94. Det er fuldstændig uacceptabelt, at Stofa ikke giver deres kunder lov til selv at modificere deres internet, som de ønsker.

Der var givet nul stjerner hvis muligt, for en frihedsbegrænsning som denne.

Hej David

Tak for din anmeldelse. Vi forsøger at lave en produkt der er simpelt og nemt at gå til, den inkludere blandt andet at vi på forhånd har opsat det trådløse netværk således at man som kunde ikke skal til at sætte sig ind det. Det laver så desværre en begrænsning for de brugere som ønsker at opsætte det hele selv, vi arbejder derfor også på at gøre dette til en mulighed.

Review by confirmed purchaser

Stofa er et PERFEKT valg.

Jeg synes Stofa har gode billige priser og en god service :)

www.stofa.dk

Utroligt at der skal være så mange afbrydelser i levering af internet og tv....

Super godt..både net og tv......NÅR DET IKKE BLIVER AFBRUDT!!!!!!!

Hej Benny

Tak for din anmeldelse. Hvis du oplever mange afbrydelse vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice på tlf 88 30 30 30, så kan de hjælpe med at finde ud hvad vi kan gøre for at gøre din forbindelse mere stabil.

Review by confirmed purchaser

Super service, hurtig forbindelse ingen knuder på linjen :)

Hej Natalie

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre :)

www.stofa.dk

får halvdelen af det jeg betaler for.

jeg har problemer med youtube, men netflix virker fint, kan nemt se film og serier i hd. og har ingen problemer med at spille online.

Hej Arne.

Jeg skriver til dig igen, for at oplyse dig om at der er kommet nyt vedr. vores youtube udfordringer:

Hej Arne

Tak for din anmeldelse, vi er igang med at finde en løsning på problemet med youtube og håber på det er løst snart.

Stofa er langt bagud

Hvis Stofa ikke fungerer med youtube, er det ganske enkelt fordi de er nogle bonderøve

Hej Frederik

Tak for anmeldelsen.

Troværdig rådgivning af telefonsælger/konsulent

Simpelt system at installere herhjemme, hurtig ekspedition og kommunikation fra sælger via samtale og mail. Efterlevede vores behov for at komme online i løbet af 4 dage.
Desværre oplever vi pt forstyrrelser på HD kanalerne.

Hej Claus

Tak for den gode anmeldelse.

Hvis du oplever forstyrrelser på dine HD kanaler bør du kontakte vores kundeservice, du kan goså kigge på denne side og få nogle gode råd til et godt signal: http://stofa.dk/signal

Tvivlsom morale - Bondefangeri

Jeg ville udelukkende bestille tv, og ikke noget bredbånd, da jeg hellere ville have mobilt bredbånd, og jeg fik af vide at alle får gratis net med, som udelukkende vil virke til min tv-boks.
Da vi havde nogle problemer med den, ringede min kæreste, og han fik præcis det samme af vide. Efter noget tid begyndte de at trække penge fra min konto månedligt udover de også sendte en faktura for min tv pakke.
Jeg kontakter dem så, og får af vide at det er fordi det net jeg har til at holde boksen kørende koster 269kr pr måned efter de første 3 måneder. Dette blev jeg ikke informeret om. Det gjorde min kæreste heller ikke. Jeg sagde at jeg godt ville have ønsket at de informerede om følgende når man bestilte en tv-boks, da det koster det samme at have den kørende, uden at få noget ud af det net, som det gør hvis jeg havde valgt deres 40/5MB bredbånd i stedet for mit mobile bredbånd. Og så er de jo så heldige at man har 6 måneders binding.
Jeg fik ikke andet respons end "Fortsat god dag". Synes han virkede lidt ligeglad med den behandling jeg havde fået, og som andre garanteret også har.

Når jeg flytter fra min lejlighed vil jeg hellere betale dobbelt for tv/internet end at vælge Stofa igen.

Hej Katrine,

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår ikke helt hvad der er gået galt her, det er muligt at få en gratis 256 kbit bredbåndsforbindelse med til boksen, den pris du nævner svarer til en 40/5 mbit forbindelse, du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice så kan de tjekke hvilken forbindelse du står med og skifte til den gratis forbindelse i stedet.

www.stofa.dk

Det er simpelt hen ikke godt nok

Jeg ved godt der har været et problem med youtube så længe, men ind til at det er fikset opfordrer jeg alle brugere af stofa til at komme her ind og give én stjerne og bombe lortet ned. Det er simpelt hen ved at være en farce.

Birger Stenstrup, Frederik Aksel Holst, Simon and Steen found this review useful

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af de problemer der i øjeblikket er med youtube og vi håber på en snarlig løsning.

www.stofa.dk

Arggh prøv lige lidt bedre.

Jeg valgte stofa pga, de virkede som et dejligt billigt valg uden "oprettelse gebyr", da jeg fik min første regning fik jeg lidt af et chock, pakkeskift gebyr..!! 500kr så meget for fri oprettelse!! hahaha.. helt ærligt. at man skal læse alt der med småt. "shame on me" - Vi var første gangs købere hoss stofa.!

""underlig opservation""-på deres hjemmeside dengang var der samt også studierabat.
Jeg ringede derind og spurgte om det var muligt at få rabat som studerende i svendborg, umiddelbart ikke fordi "svendborg" var ikke en storby,- ok fair nok, hvad med odense,? niksen,. umiddelbart giver/gav de kun studierabat til studerende i jydland/århus. lidt underligt. vi følgte os lidt diskrimineret.

Deres net virker ok, vi streamer som vi har 2mbit., , min mobil streamer hurtigere.
spil virker det ellers fint nok. deres router skal genstartes ca. hver anden uge

Vi havde også et problem lige i starten, det var fordi stofa havde givet os en andens kundes net.! helt ærligt!,

OPS. Deres fakture passer ikke overens med de tal de viser på ens "Mitlogin" på deres hjemmeside..---- !

Edit- Jeg glemte helt at sige med henblik på deres studierabat, dealen var jo at man kunne få studierabat i alle "storbyer". hvilket er jo lidt underligt at man ikke giver til odense. fx.

Hej Patrick

Det er ikke alle produkter der er med gratis oprettelse, f.eks. koster det i de fleste antenneforeninger et beløb for at blive tilsluttet kabel-TV. Dømme udfra beløbet du nævner passer det med netop med dette eksempel.

Vi har de seneste 2 år haft muligheden for i samarbejde med antenneforeninger i Aalborg og Århus at tilbyde en studierabat, vi håber at vi kan udvide tilbuddet til at gælde flere byer i fremtiden.

Hvis din faktura ikke stemmer overens med det der står på minesider.dk vil jeg bede dig kontakte vores kundeservice på tlf. 88 30 30 30 så kan de hjælpe med at finde fejlen.

Super god

Jeg er godt nok ny, men den hjælp jeg allerede har fået var rigtig god og det er flinke, søde og dygtige medarbejdere man kommer til at tale med.

Hej Preben

Tak for den fine anmeldelse og de søde ord.

Super god kundeservice

Jeg fik betalt min regning lidt for sent (problemer med PBS), fik et par dage senere en rykker og skyndte mig at ringe derind for at få hjælp nu hvor jeg havde betalt den tidligere regning.

Han var så sød og venlig, utrolig hjælpsom og det hele tog kun 2 min. Var overrasket og positiv da det er sjældent man møder god kundeservice :)

Det eneste problem jeg har er at jeg flere gange har ringet ind da vi har problemer med vores tilvalgskanaler, Den ene kanal virker ikke og selvom jeg flere gange har fået hjælp, så virker de stadig ikke. Er ret irriteret over at betale for noget der ikke virker optimalt.
Kundeservice har været søde og hjælpsomme hver gang, men lortet virker jo stadig ikke, såå jaaa...

Hej Louise

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre :) Hvis dine fritvalgs kanaler stadig ikke virker skal du kontakte vores support, så skal vi have det løst, for det er som du skriver ikke noget ved at betale for noget der ikke virker.

www.stofa.dk

Ok billigt, men streamer utroligt dårligt

Mig og min roomie i odense er sådan okay tilfredse, da det er meget billigt og virker fint til gaming og til at download og surfe. Men ligeså snart det kommer til at streame, er det helt umuligt. Knap nok en video på youtube i 240p (dårligste kvalitet), kan vores forbindelse klare uden at gå i hak, og vi har trodsalt 20/1 mbit.
Så okay, men virkelig dårligt til at streame, slet ikke til at holde ud at se nogle videoer der ikke er downloadet.
Og det er ikke kun youtube videoer det handler om, det er alt slags stream, det er helt håbløst, og det har åbenbart stået på længe, så virker ikke som om de gør noget ved det.

Så fint til prisen, bare ikke hvis du vil streame.

Steen found this review useful

Hej Nicholas

Jeg svarer dig lige igen, da der er kommet en ny melding vedr. vores youtube udfordringer:

--------------

Hej Nicholas,

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre et problem i forhold til youtube som vi arbejder på at løse, jeg har dog ikke tidligere hørt at der skulle være problemer med al streaming så vil helt sikkert opfordre dig til at kontakte vores support på tlf. 88 30 30 20 så kan de hjælpe.

Review by confirmed purchaser

stofa kunne ikke hjælpe med trådløst netværk

bestilte trådløst netværk, men kunne ikke få forbindelse. først benyttede jeg kabel og kom på og dernæst kontaktede jeg deres online chatsupport og fik råd tre forskellige gange uden at det hjalp. dernæst ringede jeg op til deres support med samme resultat. det var ikke muligt at hjælpe mig på trådløst netværk. stofas afsluttende bemærkning efter 15 minutters samtale var at kontakte leverandøren af min pc., men jeg bad om at blive stillet om til kundeservice for at opsige aftalen med stofa, som blev indgået dagen før. på nettet så jeg flere med samme historie som min så jeg ville hellere benytte mig af de 14 dages fortrydelsesret og skifte selskab.

Ja det virkede på min fars mobil, men jeg kunne ikke få hjælp til at få net på min pc.
Havde samme problem. Fik ikke den ønskede hjælp. Skulle kontakte min leverandør af computeren. Sikke et svar at få når det netop virker på mobilen. Blev guidet 15 minutter at support og chattede 4 gange med chatsupport uden at komme på. Problemet ligger hos Stofa, ikke mig. Har fået Fullrate nu og er tilfreds.

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse, jeg kan se at dit kundenummer er blevet opsagt som aftalt med kundeservice. Jeg kan også se at vores support kunne konstatere at det trådløse netværk fungerede på din mobiltelefon, synes derfor ikke helt det er en fair beskrivelse af forløbet.

hjælpsom

ok brugsanvisning, men da jeg ikke kunne komme på nettet, inden jeg fik sat det til, kunne jeg ikke få mine koder, men ved at ringe fik jeg en meget venlig vejledning.

Hej Lene

Tak for den gode anmeldelse, godt at vi fik løst opstarts problemet.

Review by confirmed purchaser

Noget tunge, at danse med !

Det kræver et mindre aftenkursus, at finde ud af, hvordan man kan komme i kontakt med STOFA, når det ikke er helt specifikke problemer, der er tale om.
En ganske almindelig generel forespørgsel, der vedrører både TV, Radio, Telefoni og Bredbånd, er der ikke rigtig taget højde for.
Mellem valgmulighederne, er der masser af steder, hvor man - nemt og bekvemt - kan klikke sig ind, hvis man vil købe noget - men hvis der er problemer med installationer, der allerede er gennemført, syntes det nærmest som om, at STOFA selvfølgelig ikke laver fejl og derfor er der heller ingen grund til, at tage højde for opståede fejl.
Når man - som jeg - er ekstremt dårligt hørende, er problemet endnu større.
Når man endelig formår, at komme igennem, f.eks. med et teknisk problem, der kræver en reparatør fra STOFA, er den eneste måde, at få dette ført ud i livet, at ringe på et, af STOFA opgivet telefonnummer.
I dagens Danmark, har det aldrig været nemmere, at føre en skriftlig korrespondance, men alligevel er vi havnet i den grøft, hvor alt skal ske via disse "vidunderlige" mobiltelefoner, hvor man bare kan sludre sig ud af problemerne - uden nogen efterfølgende bevisførelse for, hvad der rent faktisk er foregået.
Påstand mod påstand, om det talte ord, hvor jeg ikke er i tvivl om, hvis udsagn, der lægges størst vægt på. - Privatperson vs. stort firma.
Selv om, der er en vis form for valgfrihed, hvad angår udbyder af TV, Telefoni og bredbånd, er man alligevel mere eller mindre bundet af de aftaler, der er indgået med den antenneforening, der er tilknyttet det byggeri man bor i - så, i sidste ende, drejer det sig blot om, at få det bedste ud af det man nu kan få leveret - og så smile og se glad ud.

michael, Birger Stenstrup, Jimmi Schoubo Povlsen, Ann-Katrine Schepler and Steen found this review useful

Hej Flemming.

Tak for at du har taget dig tid til at beskrive hvordan du oplever Stofa.
For at få afklaret det som du beskriver til sidst i din henvendelse omkring at du er tvunget til den løsning du har. Det vil vi så nødigt have skylden for. B45 Boligudlejning har besluttet at der skal være kabel-TV til beboerne. Det har de besluttet at det skal være fra Stofa. Det er vi jo bare glade for. Vi leverer alt det vi har lov at vise i forhold til rettigheder osv.

At du så har prøoblemer når du ringer ind til os i forhold til at få en fornuftig dialog igang er jo straks noget vi skal se af at få gjort noget ved i en fart. Det bliver naturligvis en udfordring for os hver gang en kunder ringer ind og det viser sig at der er nogle begrænsninger i forhold til at tale sammen over telefonen. Derfor er der den løsning at man kan skrive. Derfor vil vi naturligvis prøve at løse problemerne i et fælles fornuftigt forum.
Nu kan jeg ikke helt læse om du har fået løst dit problem. Synes at kan læse mig til at det er en ganske almindelig produktforespørgsel du er ude efter.
Hvis du ikke føler at du stadig har fået svar på dit spørgsmål, vil jeg med glæde beskrive det for dig hvis jeg kan få dig til at skrive til os på trustpilot-facebook@kontakt.stofa.dk
Her er du velkommen til at skrive att.: Mads
Så vil jeg svare dig derinde ligegyldigt hvad du måtte have af spørgsmål.

Upåklagelig service

Jeg bestilte stofa tv og internet og 3 dage efter kørte det upåklageligt. Jeg er meget tilfreds!

Hej Marie.

Tak for din bedømmelse af Stofa på Trustpilot. Dejligt at høre at alt er som det skal være. Fortsat god fornøjelse med Stofas produkter.

Super service.

Alt forløb nemt og gnidningsfrit. Fra første samtale med sælger til alt var installeret af den flinke Stofa-mand. Upåklagelig service.

Hej Gitte.
Tak for de fine ord her på Trustpilot. Dejligt når alt kører som det skal og bør.
God fornøjelse med Stofas produkter i fremtiden.
www.stofa.dk

Dyrt og vildt dårlig forbindelse!

Jeg bor i øgadekvarteret i Aarhus og mit internet virker nærmest ikke, hvis ikke jeg genstarter routeren.
Derudover betaler jeg sindssygt meget for det lort.

Hej Ann-Katrine.
Er ked af at høre at du ikke synes bredbånd fra Stofa fungerer optimalt.
Jeg vil gerne anbefale dig at ringe til vores support på telefonnummer 88303020. Så er det deres opgave at hjælpe dig hen til en god oplevelse.
Priser kan altid diskuteres når det gælder forbrugsprodukter. Vi mener selv vi har nogle særdeles konkurrencedygtige priser når man sammenligner med de øvrige udbydere på markedet. Håber du vil give os ret.

Det funger rigtig godt.

Jeg synes det køre godt, indtilvidere. Jeg synes det er noget "Træls" noget med i er begyndt at bruge "fair use" Jeg kan bestemt ikke se grunden til det!! Det er svært og vurdere hvor meget man skal bruge. når man gerne skulle kunne en masse ting på sin computer. Det vil jo være dum når man kun sætter en på internettet, at skulle en næst størrest for at kunne f.eks skal downloade og spille spis på son computer.

Hej Jøren.

Tak for at du har givet dig tid til at anmelde os herinde på Trustpilot. Fair use grænsen er til for dig som kunde.
Hvordan det?
Jo hvis du anser dig selv som en ganske almindelig kunde som surfer på nettet, ser videoklip engang imellem og tjekker mails og alt det som andre gør, så skal du ikke være bange for at du nogensinde rammer den grænse. Der er kunder derude som downloader/uploader så meget at det er til gene for alle andre i form af langsommere net. Bredbåndet er noget vi alle deler, og derfor bliver vi nødt til at være fair overfor hinanden. Det er ikke alle der kan finde ud af det, og derfor bliver vi nødt til at sætte grænser for folk. Men husk på at du har fri download og hvis du en måned rammer lidt over, kommer vi ikke efter dig. Vi tager den i brug hvis der gentagenede gange sker en urimelig høj trafik. Så du skal bare tage det roligt og surfe/streame/downloade/uploade som du plejer.

Min mening

Jeg har indtil videre haft en god oplevelse med stofa.

Hej Lisa.

Tak for de fine ord. Gode oplevelser kan vi alle godt lide...

Fint

Fint er god og god kundeservice

Hej Robert

Tak fordi du har anmeldt Stofa.

Review by confirmed purchaser

god behandling ved oprettelsen af abonnementet

Der var god service

Hej Susan

Tak for din anmeldelse af Stofa.

www.stofa.dk

Ingen vilje til at løse den fejl der er mellem stofanet kunder og youtube ( igen )

“I siger” Det er bestemt ikke uvilje at vi stadig har udfordringer med youtube
det er ikke udfordriger. Det er problem som i ikke gør noget ved, det da nu har stået på i over et halvt år nu, kundeservice griner bare når man KLAGER over PROBLEM. Der er ikke nul stjerner så i må vel få en.

Hej Rene

Jeg skriver til dig, da der er nyt vedr. vores youtube udfordringer:

Ha' en go dag.

--------------

Hej rene,

Vi arbejder stadig på at løse problemet, og vi ved det er til stor gene for mange af vores kunder. Vi er derfor også rigtige ked af at løsningen på problemet trækker ud.

www.stofa.dk

Stofa det bedste internet i DK

Ja jeg ved udmærket at mange ikke er særligt glade for Stofa, men så må man jo lige kigge lidt objektivt på sagen og ikke tage personlige konkluderinger med ind.

**** Jeg har kun Internet via Stofa - Så udtaler mig kun om Internet delen af Stofa ****

Jeg er uddannet som Data og Server Tekniker, og har desuden arbejdet som IT Supporter så jeg om nogen ved hvordan service, kvalitet og stabilitet skal måles ved et internet virksomhed, så her er mit besyv.

Jeg har selv været hele møllen igennem både ved Telenor, Telia, TDC, YouSee (Kabel-TV), Stofa (Kabel-TV) og Fullrate. Yes. Jeg har virkelig været hele møllen igennem.

En ting jeg har bemærket fra skiftet fra TDC til Canal Digital (Den gang) var at stabilitet og den "reklamerede hastighed" var meget forskellige fra TDC og Stofa. Stofa rent faktisk giver mig hvad jeg har betalt for, (111/11 mbit) og ofte endda helt op til 150 mbit. Sommetider er den også helt nede på 90 mbit, men det har ingen betydning.

Stofa har fantatiske lave ping på alle forbindelser og du mærker lynhurtigt at Stofa er en virksomhed der virkelig gerne vil gøre alle tilfredse og være blandt de bedste og måske endda det bedste selskab i landet.

Hvis det hænder at udstyr er gået ned m.m. går de langt for at tilfredsstille kunderne, og jeg vil vove og påstå (uden at sige det er rigtigt) at 9/10 kunder herinde som rater Stofa med mindre end 4 stjerner gør det fordi de er forfengelige og simpelthen er blevet fornærmet til at fatte røret og ringe dem op eller tage imod deres support.

Stofa er efter min mening det bedste selskab når man tager stabilitet, lovede hastighed, pris og service i mente.

Hvert fald har jeg haft min forbindelse ved Stofa i 1½ år nu, aldrig haft en dårlig oplevelse, og de gange hvor nettet har været gået (og ja det er super træls) har jeg altid været "ja okay det kan jo ske" efter jeg har snakket med dem.

En ting jeg er meget glad for er at Stofa's routere (udstyr) ikke jammer sig selv ved download af store filer (ofte henter jeg store spil via Steam eller filer via p2p pga. mit arbejde kræver dette). Ved alle andre selskaber har udstyret enten sat helt ud ved jeg bare tænkte på at åbne et p2p program, og dermed gjorde det umuligt at lave andet mens man sad og hentede filer.

Stofa har på ingen måde skuffet mig, på ingen af punkterne udover at jeg ikke kan tilbydes 150/15 mbit som desværre skyldes Stofa ikke har de krævet fiberkabler i området. Men det er jo ikke fordi det gør dem dårligere.

Da jeg havde Fullrate blev jeg så sur til sidst at jeg anmeldte dem på Trustpilot virkelig dårligt, deres modsvar var at få slettet min kommentar, jeg måtte bevise OVERFOR Trustpilot jeg var kunde. Og der gik det virkelig op for mig hvor galt det kan gå hvis du tager det "billige selskab" og dermed til side sætter din egen service til fordel for et par hundrede kroner om året.

Mit råd til alle, er kig ikke på prisen i helhed, men se på hvad prisen pr. mbit er i stedet for at kigge på Fullrate's "billigeste 20/1mbit" i DK.

Stofa's lav hastighed kan slå den med flere længder.

Dermed ikke sagt jeg har noget imod folk der tager andre selskaber, men så skal de ikke komme og sige "det var noget lort". Jeg siger bare - Du får hvad du betaler for - og derfor har jeg valgt Stofa.

Michael Mog found this review useful

Hej Steffen,

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive din anmeldelse af Stofa, det er rigtig dejlig læsning.