We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,758)

Fantastisk

Det var nemt let at bestille stof til hele lejligheden, så nu skal der bare laves en masse skønne gardiner

Review by confirmed purchaser

det er den bedste service jeg har fået på nettet.

Det er nemt, og lige til, det kan varmt anbefales, prisen er i bund, og kvaliteten i top, lige som når man møder op i butikken. her kan jeg bare side hjemme og bestille hvad jeg mangler.

Review by confirmed purchaser

god information og hurtig levering

Jeg vil hellere handle i stof og stil på nettet end i forretningerne, er du i tvivl om noget, så ringer du bare, og pakken har du om 2 dage. Skønt.

gode vare, hurtig levering

vil anbefale andre denne side

Stof til tiden

De har mange spændende varer til gode priser.God hjemmeside og hurtig levering

Rigtigt god sevice

Review by confirmed purchaser

Fine varer til en fornuftig pris

Indrømmet det er nemt at handle på nettet - specielt når man har besøgt forretningen og efterfølgende ved, hvad man skal have fat i.
Men det er nemt og man behøver ikke 1 meter af hver metervarer, men kan få ned til 0,25 m. Samtidig leveres varerne hurtigt.

Superfin og hurtig levering

Bestilte søndag, og fik mine varer med posten tirsdag formiddag, det er da god service :)

Review by confirmed purchaser

Stof og Stil er et supergodt sted at handle.

Har endnu ikke modtaget varer der ikke var af høj kvalitet.
Venlig rådgivning pr telefon.
Altid hurtig levering.

Perfekt

Jeg fik min vare efter få dage og den levede helt op til forventet, så jeg er glad og takker. Kommer helt sikkert tilbage for at handle igen.

Review by confirmed purchaser

Fine produkter, god service og ok levering.

Jeg havde bestilt 2 produkter, som levede op til mine forventninger..
Der er en god service på hjemmesiden, og det var ikke svært at finde hvad jeg ledte efter.
Der var en ok levering, de tager jo gerne 1 dag eller 2, og sådan er det jo...

Review by confirmed purchaser

hurtigt, nemt og smertefrit.

Dejlig nem side at overskue, dejligt nemt at handle og rigtig hurtig i levering, varene er pakket forsvarligt ind.

Fra tanke til handling

Fine varer til en god pris, hurtig levering.

Jeg er meget tilfreds.

Tilfreds

Altid tilfreds med at handle med stof og stil på nettet....

Review by confirmed purchaser

pakken var gået i stykker

Posen var gået i stykker og klisteret sammen af postvæsenet. Der var en dug i på 50 meter til vores konfirmation men det ligner ikke den er blevet sort måske lidt men heldigvis i starten af rullen. Det ligner at alle min vare er der. Anette Kristensen Møllevejen 70.

Review by confirmed purchaser

Hod betjening og hurtig levering trods helligdage

Nemt at finde stoffet. Kvaliteten svarede til billederne. Ringede og fik en god betjening. Hurtig levering. Alt i alt en af de butikker der gør mig til en nethandler!

Hurtigt

Nem bestilling, hurtig levering. Ingen problemer :-)

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering. Billige priser og god kvalitet. Vil klart handle der igen.

Super hurtig levering!

Hurtig levering og varer i god kvalitet - jeg er fuldt og helt tilfreds og var det også sidst. - Jeg vilhandle her igen helt sikker! :o)

Review by confirmed purchaser

altid godt at handle i stof og stil på nettet

det er hurtigt og nemt at handle i stof og stil på nettet. Det er hurtigt pakken kommer efter man har bestilt den. Og at pakken bliver leveret i døgnboksen, så kan man hente den til hvilken som helst tider, man har tid til at hente den.

Fik fin voksdug

...men den havde et hul ved ankomst :( Kunne have fået den byttet, men accepterede fejlen istedet.
God service :)

Review by confirmed purchaser

Det kunne ikke være bedre!!

Bortset fra at jeg skal vende mig til ikke at kunne røre ved stoffet før jeg bestiller - så er det gået nemt og smertefrit.
Hvis jeg må komme med et ønske til alle os patchworkere - så ville det være dejligt, hvis man kunne bestille 100% bomuld sytråd fra f.eks. coats til håndsyning og hvis man kunne lave en form for henvisning på patchworkstofferne til, hvilken ensfarvede bomuld der matcher i farve... (ved godt at det slet ikke er nemt) da farverne ikke altid er helt rigtige på en skærm ;o). Men det er altsammen ønsker til "the perfect world".
... og så naturligvis en masse mere værktøj til patchworkere - i USA kører man en "billig" linie i f.eks. WallMart, hvor Fiskars har lavet linialer etc. i tommer - de ville være "fede" at få til Danmark

Ok pris.

Bestilte et mønster. Leveret som lovet, men dog først efter tre dage.
Synes dog at prisen på at få sendt det, er i overkanten af hvad man kan forvente ifht. hvad det koster at sende brev :-) Det burde være muligt at få tilsendt mønster pr. mail, både for at spare forsendelsesomkostninger, men også for at forkorte ekspeditionstiden. Blot et forslag. Handler helt sikkert der igen.

Nem, hurtig betjening.

Fin, nem proces - også overskueligt og pålideligt retursystem.

Godt og hurtigt

Nem hjemmeside hurtig betjening

hurtigt og effektivt. God service

hurtigt og effektivt. God service

Review by confirmed purchaser

Hurtig handel og levering uden problemer undervejs.

Stof og stil har alt hvad du skal bruge til en fair pris. Dog kunne der godt være flere forsendelses muligheder billig på eget ansvar eller lidt dyrere og dog forsikret med eller uden omdeling samt brug af GLS.

En meget hurtig levering

Jeg har været meget tilfreds med at handle over nettet med Stof og Stil. Hurtig ekspedition, gode varer og billige priser er 3 ting, der betyder meget for mig.

Fin og hurtig ekspedition

Jeg kunne dog godt have tænkt sig, man kunne ændre i sin ordre umiddelbart efter, man har lagt den, hvis man - som jeg - finder ud af, man at glemt en vare.

Review by confirmed purchaser

Lækkert stof og godt udvalg - ØV at det ikke kan blive sendt lige til døren mere:-(

Har handlet på Stof og stils hjemmeside mange gange og har altid været tilfreds. Der går ofte blot få dage så er pakken udenfor min dør vha. modtagerflex. Jeg bor laaaangt fra en Stof og stil butik så har nydt godt af postordre metoden. Dog er jeg MEGET ked af at man nu skal hente pakken på posthuset, især da det posthus Stof og stil har valgt jeg skal hente min pakke på, gør at jeg skal køre 10 km frem og tilbage for at hente det!! Bor ellers 2 km fra en Superbrugsen, der har en post afdeling. ØV. Så er det jo lige pludselig ikke så ligetil og nemt at handle på hjemmesiden...Ringede til Stof og stil for at gøre opmærksom på dette problem, men blev blot rådet til at angive en firmaadresse, hvis jeg havde mulighed for det, de kunne ikke ændre det valgte posthus.

Review by confirmed purchaser

Det er nemt at finde rundt på netsiden.

Jeg er ikke nogen ørn til at handle på nettet, men denne side, kan jeg finde ud af at bruge. Der er respons på bestillingen, og man kan følge pakken til den er ankommet på postudleverings stedet.

Meget tilfreds

Hurtig betjening, god service, varene levede op til min forventning.

Hvor er mine varer?

Jeg mangler at modtage mine varer. bestilte for 1 1/2 uge siden

Om bestiling af vare fra Stof og Stil

Jeg er meget tilfreds med bestilling og levering fra stof og stil. Det er nemt og hurtigt
:-)

Review by confirmed purchaser

Kundeservice via tlf er ikke god nok

Når man ringer for at få vejledning ifm nethandel, er vejledningen for dårlig. To forskellige personer giver to vidt forskellige råd om det samme spørgsmål.
Bestilling og forsendelse er ok.
Måleskema passer ingen steder og gør det vanskeligt at bestille mønster.
Forsendelsen er for dyr, og specielt når det ikke bliver leveret ved døren. Det gør de fleste netbutikker til lavere priser.

Udemærket

Fin hjemmeside. godt forløb ifht betaling og modtagelse af pakken.

At benytte sig af STOF og STIL gir `mit sy-humør ekstra liv, lyst og smil

Hej, Nu fik jeg så endelig syet de store puder til børnebørnene. Godt jeg fik et mønster gennem STOF og STIL, så var der ikke spor problemer, ja rent faktisk, så blev jeg helt glad for mit eget arbejde..

Nemt

Nemt og hurtigt

Review by confirmed purchaser

Tjjjaaaa lidt for dyrt...!

Mener selvfølgelig ikke varerne! Men synes portoen er for dyr og så er leveringstiden tilmed MEGET lang....